Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Per Frimand siger det meget godt mht. Pogbas elendigheder
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Fribytter
Ja, sømmet på hovedet imø.

Mourinho ser også ud til at være klar til sæsonstart. Sikke en omgang vrøvl og nogle meget uengelske ord midt i det hele.

Matic virker til at være en forstærkning. Stærk kamp af ham.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(300654210904)
Vi kan hurtigt blive enige om, at der er flere spillere der ikke præsterer i dag. Pogba var frustrerende, Herrera meget usynlig, Lindelof laver for mange fejl, Mickytaryan svinger mellem glimt af klasse til at forsvinde ud af kampene osv. Vi møder ganske enkelt også bare et bedre hold.

Men er jeg den eneste, der er godt og grundig træt af Jesse Lingard? Altså ikke personen Jesse Lingard, men fodboldspilleren Jesse Lingard. Jeg hører ofte at han bliver rost for sit defensive arbejde, og der er da ingen tvivl om at han løber solen sort men jeg synes at han forsvinder ud af 90 % af kampene, og bliver ofte skiftet ud igen før jeg når at opdage han er på banen. Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen at jeg først finder af at han starter inde når han bliver taget ud igen. Hans offensive bidrag er ikke eksisterende og jeg synes meget ofte han ligner en spiller der er ude hvor han ikke kan bunde (oversat: han spiller på et niveau hvor han ikke kan være med). Jeg synes overhovedet ikke Rashford leverer et fantastisk indhop, men der gør alligevel en kæmpe forskel at få en spiller ind, der konstant søger at være med i spillet og som søger at udfordre modstanderens forsvarsspillere. Dette behøves ikke engang at udføres på et særligt højt niveau før det gør en forskel i forhold til Lingards alibispil og evne til slet ikke at deltage i kampene. Lingard udfordrer ganske sjældent og lykkes endnu sjældnere med at udfordre sine modspillere. Han slår yderst sjældent et indlæg og endnu mere sjældent et vellykket indlæg. Han er ikke langsom, men har heller ikke en fart udover det sædvanlige. Han er ikke kreativ og skaber næsten intet på den sidste 3 del. Han er fin til at finde rummene når han løber uden bold, men dette opvejes af hans ikke eksisterende slutprodukt. I øvrigt så savner jeg at se, hvilken positiv effekt det har for vores defensiv at have Lingard med istedet for Martial eller Rashford for offensivt synes jeg han er milevidt fra de to, selv på en af deres dårlige dage. Selv på deres dårlige dage kan de være en trussel for modstanderen, mens jeg har svært ved at se Lingard som en trussel, selv på sine bedste dage. Alt i alt har jeg svært ved at finde på argumenter for hvorfor en spiller med hans evner (eller mangel på samme) er at finde på en kant i Manchester United. I store dele af kampen er kvalitetsforskellen mellem United og Real Madrid meget tydeligt, og uden at sige at det er Lingards skyld, så eksemplificerer han meget godt den forskel der er mellem de to hold. Han har på en eller anden måde tiltvunget sig en mere eller mindre fast plads hos United det sidste år, men han ville have svært ved at bare at få lov til at rense lokummer for Castilla, hvis han spillede i Real Madrid. Jeg ville være meget ked af det, hvis Martial skal rådne op på bænken til fordel for Lingard. Jeg er stor fan af Martial og håber han får chancen, men hvis ikke Mourinho kan lide ham, så håber jeg at vi formår at lande Perisic eller en anden kantspiller, så Lingard ikke skal spille så meget som han gjorde i sidste sæson, for så tror jeg at jeg visner en langsom død.

Ps, jeg synes Matic leverer en meget lovende debut. Han ligner en forstærkning.

Skrevet af Mr. Pink
Tommy, jeg er meget enig i dine betragtninger angående Lingard. Havde Martial været med i stedet for Lingard, havde United haft langt mere x-faktor. Lingard er vel Mourinhos foretrukne pga sit løbepensum, men det er jo United det her og ikke Crystal Palace
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Røret
Lidt tanker:

Som forventet, Real er et par niveauer over os, Casemiro, modric og isco er fantastiske spillere.

3-5-2: Wingbacks er usynlige, både offensivt og defensivt. Især synd da Valencia er blandt vores bedste spillere. Jeg synes tydeligt man kunne se han er meget bedre på den normale back, hvor han bidrager defensivt og offensivt. Måske det bare kræver at han lærer pladsen at kende, som med backen. Det samme gælder Darmian, som var overraskende god (igen) på den normale back, dog stadig ikke meget han bidrager med offensivt.

4-3-3: Det ser tyndt ud defensivt, i hvert fald centralt. Mange gange lignede det at Smalling var alene, bliver spændende at se, hvad Lindelof kan bidrage med, indtil videre har vi det i hvert fald stadig til gode.

Pogba spiller ikke særlig godt, dumme beslutninger. Synes det samme kan siges om Lukaku. Herrera var usynlig. Matic fremragende!! Godt indhop af Rashford. Smalling overrasker positivt.

Overordnet set synes jeg faktisk (selvom overstående er ret negativt), at vi spiller en ok kamp. Real er bedre, og et hold af den kaliber skal selvfølgelig få det til at se svært ud.

Off topic:
En skriver han er træt af, at Martial ikke har spillet mere... slap nu af, vi har ingengang spillet en kamp i PL... skulle ikke overraske mig at han starter mod WH.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lingard er bestemt ikke Lionel Messi, men på nogle punkter giver han altså mere end Rashford og Martial.

Han presser bedre og han er bedre til de små hurtige 1-2 afleveringer i mellemrummene mellem kæderne. Det gør ham i nogle kampe til den foretrukne option. Derudover har han modsat Rashford og Martial haft for vane at levere i de store kampe og har scoret i 3 af de seneste 5 finaler United har spillet.

Læg dertil, at manden måske var vores bedste spiller i pre-season. Det er så nemt at føre kampagne mod Lingard fordi han ikke er lige så direkte som de andre og dermed ikke lige så underholdende at se på. Men for en manager er han fantastisk at have fordi han giver noget andet end de andre. Det fungerede ikke i går, men det betyder ikke, at han er en dårlig spiller.
Skrevet af Battlegoat
@La p

Kunne ikke have sagt det bedre
Skrevet af Don_Millionaire
Der er spillet én kamp og hetzen mod Lingard er allerede igang. Slap nu af! Én kamp fortæller på ingen måde, hvilket niveau en spiller har, og hvis man gerne vil se hvad Lingard kan give så synes jeg at man skal tage et kig på sidste sæsons hjemmebane kamp mod Chelsea. Der var han outstanding.

At han ikke kan gå ind på Reals hold er vel logik for burhøns. Derfor kan han godt gå ind på vores hold og gøre en god figur. Siger ikke at han skal starte hver gang, da jeg er helt enig i at Martial og Rashford også tilbyder enorme kvaliteter, men han kommer til at blive en værdifuld trup spiller. Fælles for dem alle er også at de stadig er meget unge og derfor vil der naturligt komme mange udfald, hvorfor jeg tror det er fint vi kan skifte mellem dem.
Skrevet af Røret
Enig i den positive betragtning af Lingard!
Skrevet af Yildis
Enig, LaPioche. Og tak. Lingard har bestemt ikke ballon d´or-potentiale, men han kan noget andet og har i mine øjne slet ikke fortjent den hetz, der er mod ham.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi har flere gange været kædet sammen med Kieran Tierney fra Celtic, som jeg synes ser ualmindeligt spændende ud. Han er venstre back og i en alder af 20 år bar han anførerbindet for dem i går, hvilket han toppede med denne langskudskasse: https://streamable.com/qla57

Jeg tror han bliver en fuldstændigt forrygende venstre back og jeg håber vi kan sikre os ham, selvom det virker til, at Woodward holder hånden over Shaw.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Di Marzio (der om ikke andet plejer at have gode forbindelser til Raiola) skriver, at vi taler forlængelse med Zlatan Ibrahimovic. Jeg kunne godt forestille mig, at der ikke kommer mere ind i dette vindue og at vi så henter Zlatan tilbage, når han er sin skade kvit. Det kræver, at spillere som Mata, Mkhitaryan og især Rashford og Martial begynder at score flere mål, hvis vi skal være med i toppen af PL, men det ser efterhånden ud til, at det er et sats vi må tage.
Skrevet af Don_Millionaire
Det er et sats, men det vil jeg langt hellere end at vi henter Perisic. Hvis vi så står efter sæsonen og hverken Martial eller Rashford har forbedret sig målscoringsmæssigt så kan man springe boksen for en mere etableret spiller, men fair nok at de får det næste år til at bevise sig mere kontinuerligt.
Skrevet af Slettet(300654210904)
La Pioche

Mine bekymringer går ikke på at det ikke lige fungerer i går, men at jeg synes at det fungerer ufatteligt sjældent. Jeg synes blandt andet vi bliver langt bedre af at få Rashford ind, alene fordi dette betyder at Caraval er nødt til at forholde sig til ham, hvilket han ikke behøvede med Lingard. Dette betyder også at han ikke kommer lige så meget med frem, og hele ideen skulle jo være vi blev mere stabile defensivt med Lingard. Dette synes jeg bare ikke er tilfældet. Jeg ser i Lingard en spiller, der slet ikke har rykket sig det fjerneste siden han begyndte at spille kontinuerligt under Van Gaal. At Lingard bidrager med "noget andet" synes jeg ikke i sig selv er et kvalitetsstempel, da jeg ikke mener at dette "andet" foregår på et særligt højt niveau, og slet ikke et niveau der er højt nok til Manchester United. Jeg kan, sat på spidsen, finde spillere i superligaen, der bidrager med noget andet end Rashford, men det betyder ikke at de er gode nok til at spille i United.

Og jeg mener ikke at jeg deltager i nogen hetz. Jeg mener ganske enkelt ikke at Lingard er god nok til Manchester United og jeg er træt af at se ham få så meget spilletid med med det minimale output han bidrager med.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Di Marzio (der om ikke andet plejer at have gode forbindelser til Raiola) skriver, at vi taler forlængelse med Zlatan Ibrahimovic.

Sjovt, det rygte skrev jeg om allerede i starten af juli, hvor du mente, at vi havde set det sidste til Zlatan - bl.a. fordi Lukaku har fået nr. 9.

Han har dog hele tiden fået lov til at genoptræne i klubben, og hans søn er vist også tilknyttet ungdomsafdelingen og/eller tilmeldt en skole i Greater Manchester.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Tommy

Hvis vi tager udgangspunkt i kampen i går, så har jeg et par overvejelser til dit indlæg.

Først og fremmest bemærker du, at Real Madrids højre back ikke i samme grad blev nødt til at forholde sig til Lingard, som han gjorde med Rashford. Det er sådan set rigtigt nok, og jeg tænker det primært skyldes 2 ting. Først og fremmest spillede Lingard jo altså ikke lige så langt fremme på banen som Rashford. Men derudover (og langt vigtigere) så er Lingard slet ikke den type, der kan give en back mareridt om natten med konstante udfordringer. Når United er på bolden søger han derimod ind i mellemrummene hvor han er dygtig til at finde plads og lægge bolden af. Derfor synes jeg heller ikke kan skal spille wing-back og vi så også flere gange i går, at Lingard befandt sig centralt på banen (hvor han helt naturligt vil søge ind gennem sin spillestil). Vores midtbane var fuldstændigt overmatchet i går og Ander Herrera og Paul Pogba fik slet ikke sat etablerede angreb i gang, hvorfor Lingard heller ikke havde de store muligheder for at udfolde sig i mellemrummene. Det er lidt for ensidigt at nøjes med at rette kritik mod ham i denne situation.

Dernæst skriver du, at vi ikke var defensivt mest solide i den halvleg Lingard var på banen. Det er jeg også enig med dig, men jeg synes det er hårdt at give Lingard skylden for dette. Vores 3-5-2 fungerede slet ikke fordi Lindelöf og Darmian havde det meget svært i deres direkte dueller med bl.a. Bale. Der blev simpelthen for meget plads i bagerste geled. I anden halvleg var vi langt mere stabile (Lindelöf blev også markant bedre i min optik), men jeg synes også Real Madrid sænkede trykket på gaspedalen.

Vi kan sagtens blive enige om, at hvis man skal spille på en af de 4 forreste positioner i Manchester United, så skal man score flere mål end Jesse Lingard gør, så der er masser at arbejde med. Min pointe var sådan set bare, at fordi han bringer noget andet end de mere direkte Rashford og Martial, så skal der også være en plads til ham i truppen. Det er muligt, at du ikke ser det han gør, som værende på særligt højt niveau, men det er jeg simpelthen ikke enig med dig. Hans bevægelser uden bold er outstanding og hans småspil i mellemrummene er også blandt de bedste i Manchester United-truppen.

Det er også derfor han spiller på det engelske landshold, og du kan høre andre klubbers managers som Conte og Guardiola udtale sig i rosende vendinger omkring ham.

Så konkluderende må jeg bare sige, at jeg er helt enig med dig i, at det var en forkert mand at placere over for en så dygtig back som Carvajal. Jeg synes personligt Lingard er allerbedst når han har en fri rolle som han fx havde mod Boro på udebane sidste år. Men jeg er lodret uenig i, at der ikke skal være plads til Jesse Lingard i Manchester United.
Skrevet af TotalFan
Pogba skal nok komme denne sæson
Skrevet af Slettet(100838201910)
Sjovt, det rygte skrev jeg om allerede i starten af juli, hvor du mente, at vi havde set det sidste til Zlatan - bl.a. fordi Lukaku har fået nr. 9.

Det troede jeg ærlig talt også. Men på det tidspunkt følte jeg mig også overbevist om, at der ville komme yderligere offensive forstærkninger end Lukaku. Det ser ikke ud til at være tilfældet, og derfor kunne det godt se ud som om jeg har taget fejl.

I øvrigt tror jeg ikke han vil være nogen nævneværdig forstærkning på banen. Jeg kan allerede meget bedre lide den ekstra dimension Lukaku giver på bolde i dybden ift. de seneste sæsoner med Rooney og Zlatan som spydspids. Det ville jeg godt nok være ked af at skulle give afkald på.
Skrevet af Mr. Pink
Men Shaw er jo et fantastisk talent, når han ikke er skadet? 352 fungerede slet ikke i går. Spil dog: 4,3,3 (4,5,1) eller 4, 2, 3,1
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Yildis
4-4-3?
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce
0