Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Jo tak :)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og Pogboom også
Skrevet af Mr. Pink
Ha ha ha. Hader mit udvalg af kanaler!!! Fantastisk med Martial og Lukaka og nu Pogba
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Don_Millionaire
Yes! Man kan vidst roligt konstatere at vi har lagt bedst fra land af alle top holdene.
Skrevet af Kroesus
SÅDAN!
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Regsa
Fantastisk start. Det eneste, der mangler, er, at Rashfords skud var gået ind. Vi skaber masser af chancer, og giver næsten ingenting væk. Jones og Baily ser solide ud.
Skrevet af Toon Toon!
Arg City og Spurs henter udesejre, det er vel lige så godt (og sværere). Men fin sejr til jer, det skal der ikke være tvivl om.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Slettet(260021200206)
av av av.. Det var en positiv omgang bold.. Umiddelbart var der for få dybdeløb og generelt løb omkring boldholderen de første 25 men må indrømme at resten af kampen blev underholdende med dybdeløb, kontrastød og generelt med offensiven i fokus..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg mindes ikke vi har haft så god en første kamp på sæsonen i laaaaaang tid
Skrevet af Slettet(260021200206)
Nej bestemt ikke.. men det virker også som om at det var mindre kontrolleret, forstået på den måde at de fik lov at spille bold i dag.. og Matic må jeg indtil videre trods min skepsis, vurderer til at styrke holdet enormt.. Det udstiller også lidt det Herrera mangler, Coolness, overblik og placeringsevner..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Kroesus
Bailly og Jones supplerede hinanden godt, den ene rolig og den anden lidt mere skraldemand. Hvor har vi set det før?

Matic med en fantastisk kamp. Dog havde han to boldtab der ledte til chancer for West Ham. Det er risikoen ved at spille med to på midten og han skal være mere kynisk når det er tilfældet. Laver han en fejl er der en bred motorvej for modstanderen ned mod forsvaret.

Pogba var en fornøjelse at se. Fysik, teknik og uselvisk spil.

Rashford og Martial har bare et eller andet, men det er ærgerligt at de dækker hinandens positioner. Måske vi skulle overveje Rashford mere i højre side og prøve ham af som en mere traditionel wing.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Don_Millionaire
Rashford og Martial har bare et eller andet, men det er ærgerligt at de dækker hinandens positioner. Måske vi skulle overveje Rashford mere i højre side og prøve ham af som en mere traditionel wing.


Tænker også at det ville være en god mulighed i nogle kampe. Mata er en god spiller, men hvis man vil have endnu mere fart ind i holdet, så er det en løsning.
Et eller andet sted så er det jo bare ekstremt positivt at der er så mange muligheder i offensiven.
Skrevet af Regsa
Vi kommer forhåbentlig også til at spille masser af kampe i denne sæson, så der skal nok blive spilletid til både Mata, Martial og Rashford.

Hvornår har vi i øvrigt sidst vundet en ligakamp med fire mål? Jeg mindes ikke at have set mange storsejre de sidste par år.
Skrevet af Mr. Pink
Det er vel 4-5 år siden, det er sket. Dejlig start!
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Vi lægger i hvert fald stærkt fra land, det er vigtigt. Nu skal vi så vise at vi også kan på udebane, og mod de bedste hold.
Skrevet af Toggle
Jeg hader at underspille vores præstation og sige ro på det er kun første (2.) kamp i sæsonen, men hold kæft hvor spillede vi en flot kamp idag.
Matic er helt sikkert den spiller vi har manglet siden carrick a la 2011, lad os krydse fingre for 1. at han formår at følge op på præstationen 2. at han holder sig skadesfri. Det samme fristes jeg til at sige om både martial, rashford, lukaku og mata. Klar fremgang intelligensmæssigt fra pogba - meget mere af det tak.
Jeg ser det som en klar fordel at vi først skal spille kamp mod en potentiel top6 udfordrer i midten af oktober. Kan vi lægge fra land med lutter sejre krydret med et par uafgjorte inden anfield, så har vi vel fået opbygget kæmpe selvtillid vi kan bygge videre på i topkampene resten af sæsonen.

Der er godt nok længe til lørdag lige nu...
LUHG
Skrevet af Inuk.
Det minder mig om sæsonstart i 2006 hvor vi banker Fulham med 5-1.
Idag var det et andet london hold der fik en mindre fodbold lektion.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af RealistiskFan
Kampen i dag var nærmest suveræn fra vores side af.

Jeg er så utrolig glad for at se, at vi ikke først fik scorede til sidst. Vi bøvlede virkelig med kampe som denne i sidste sæson.

Forsvaret så fint ud. Synes ikke Blind var så ringe endda, efter min mening spillede han godt. Det er dejligt at se Jones tage en for holdet i de tacklinger!
De andre to spillede også upåklageligt!

Midtbanen var jo også et velsmurt maskineri. Matic ser virkelig ud til at kunne hjælpe Pogba. Mata tog nogle flotte løb i starten af kampen, og Mikhi laver to assist (Kunne dog godt tænke mig at se ham mere på bolden).
Tingene lykkedes for Rashford, og hvor er jeg dog glad for at Martial fik det mål! Lad os få ham Igang igen!

Lukaku kan forhåbenligt fortsætte disse takter, fantastisk præstation af ham. Ham og Pogba har noget kemi sammen kan man mærke!

Overall en klasse præstation.

Jeg synes ikke man skal undervurdere sejren, for før kampen blev det jo ikke set som en let kamp. Dog spillede West Ham ikke fantastisk!
Fan af Manchester United
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg må bare lægge mig fladt ned og sige, at hvis det som Matic har vist indtil videre er hans niveau, så har jeg taget grueligt fejl af manden. Han har i sine første to kampe været bedste mand på banen i en rød trøje.

Mht. Lindelöf så trækker Mourinho i går paralleller til Ricardo Carvalho, som han mener er et glimrende eksempel på, at selv dygtige spillere kan have svært ved at gå fra den portugisiske liga til Premier League. Det lyder som om vi får en Mkhitaryan-like indslusning på holdet, hvor han får et par måneder til at arbejde med fysikken og tempoet (eller hvad der nu mangler), indtil han er klar til at være en fast del af holdet. Nu fik Mkhitaryan selvfølgelig også en skade, men var vi ikke helt henne omkring December, før han kom tilbage?

Sådan som Phil Jones spiller i øjeblikket, er der dog ikke mange, der ville kunne slå ham af. Bevares, han skal nok gå i stykker i løbet af sæsonen, men han har i min verden været vores bedste centrale forsvarsspiller henover pre-season og var det igen i går.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Gazzetta skriver, at Inter er tæt på at forlænge med Perisic. Så lyder det som om, vi endegyldigt kan lægge dén sag i graven. Jeg var faktisk blevet lidt lun på ham til sidst, og jeg mener stadig, at vi har plads i truppen til en kantspiller, der rent faktisk ER kantspiller, men nu hvor det ser ud til at glippe, så tror jeg ikke vi handler mere i år.
annonce
0