Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Det sidste nogle har gjort herinde, er at normalisere Mourinho. Igen, de fleste United fans er med på at han ikke ligefrem er fin i kanten og helt sikkert også den værste.

Derfor er det stadig ok at påpege når andre managers kommer med en tåbelig udtalelse, uden at det skal drage til sammenligninger med Mourinho.
Skrevet af Fribytter
Men der bliver jo sammenlignet med Mourinho?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af JohnHenry
Men der bliver jo sammenlignet med Mourinho?

og det har du åbenbart et problem med. Lev med det!
Skrevet af Fribytter
Jamen jeg er i live. Bare rolig.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der kom den igen. Fordi andre trænere siger noget, Mourinho kunne finde på at sige, så er debautomatisk på niveau med Mourinho. Hvorfor tror du, at Klopp formentlig har mere goodwill i banken?

Klopp fik lov til at råbe en 4. dommer ind i hovedet i sidste sæson, uden nogen følger. Mourinho sparkede til en drikkedunk og fik 2 eller 3 dage på tribunen. Lige dér vil jeg da mene, at Klopp har mere goodwill i banken, end Mourinho.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mou er en brokkerøv - vi kan være helt sikre på, at han omkring Januar eller December vil brokke sig over det hårde program, og mod slutningen vil brokke sig over, at vi skal møde en del af topholdene. Og han nævner ikke med ét ord, at vi til gengæld nu får en ret nem start og de andre hold også har et hårdt juleprogram.

Jeg synes dog Rafa Benitez´ Facts tog titlen som enkeltstående tossede brokkeri.

Lige juleprogrammet - hvorfor skal de alle spille i de dage. Hvorfor ikke dele det lidt op, så man ikke skal spille 3 kampe på 7 dage. Hvorfor ikke 1 eller 2, og lade kampene blive fordelt over julen, så vi stadig har noget bold i TV på boxing day og 1. januar.

Skrevet af Fribytter
FA havde indskærpet, at spark til vandflasker er aggressiv adfærd, inden sæsonen startede. Derfor er der ikke noget at rafle om. Der foregår mange andre ting på sidelinjen, som det i højere grad er op til dommerne at vurdere. Især når det involverer dommerne selv, som Klopps råberi gjorde. Det er jo dem, der skal indberette, om de har følte sig truet, eller om Klopp har virket så aggressiv, at han burde straffes.

De to eksempler kan ikke sidestilles. Havde Mourinhos straf i øvrigt ikke også noget at gøre med, at Mourinho tidligere var blevet straffet?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg kan i hvert fald huske, at Mourinho undgik stadionkarantæne ved den lejlighed, da hans betingede dom fra Chelsea-tiden akkurat var udløbet. Jeg har ikke noget imod, at dommeren bortviste ham for at sparke til flasken. Reglen er fjollet, men det kan dommeren jo ikke gøre for. Det var bare torskedumt af Mourinho.

--

Det forventes, at Perisic underskriver en ny kontrakt i løbet af de næste par dage. Det er interessant, at vi ikke har været villige til at gå op på en pris i nærheden af de 50 mio. pund når vi ellers er mestre i at betale overpris. Er det fordi Perisic skulle have været en midlertidig løsning? Griezmann så jo ud til at være i sækken og Woodward ved at binde en flot sløjfe herpå, da Atleticos appelafgørelse kom frem. Kan det tænkes, at vores modvillighed mod at betale prisen (for én gangs skyld), er fordi vi har en gentleman aftale med Griezmann og Atletico næste sommer?

Jeg har tidligere haft svært ved at se, hvordan vi skulle få det bedste ud af ham OG Pogba, men jeg tror faktisk han ville passe godt ind i den rolle Mata spillede i weekenden. Mata havde jo frihed til at bevæge sig overalt på banen når vi var i boldbesiddelse. Alternativt kunne han bytte med Mkhi så han blev spydspids for presspillet.
Skrevet af Kroesus
Kommer Griezmann så skal enten Miki eller Mata væk. SÅ meget plads har vi heller ikke når, og slet ikke når vi ikke bruger 4-2-3-1 som fast formation.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror ikke Griezmann kommer før næste sommer, såfremt det skulle være aktuelt. Mkhi skal ingen steder allerede, men jeg ved ikke med Mata. Han har kontraktudløb til sommer, men det ville immervæk være bizart, hvis vi lader så god en spiller gå på en fri transfer.

Paris United holder stædigt fast i, at Aurier er vores og at Spurs ikke engang er interesseret. Som sagt er jeg ikke overbevist, men de har i hvert fald fået italesat sig selv i den her transfer.
Skrevet af Slettet(100838201910)
I de hele taget er der relativt mange spillere, der har kontraktudløb til sommer. Jeg tænker helt sikkert det er noget, klubben skal begynde at overveje at kigge på.

Udover Mata er det Fellaini, Herrera, Andreas Pereira og Carrick. Det samme gælder også for Luke Shaw, Daley Blind og Ashley Young, men der har vi så en option på et år mere.
Skrevet af Kroesus
Carrick og Young har uden tvivl sidste år i klubben.

Herrera skulle være i gang med at underskrive en ny.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(100838201910)
Joh, men det synes jeg, der har været snak om i over en måned snart.

Ift. Swansea-kampen på lørdag så er Gylfi Sigurdsson på vej til Everton (for den nette sum af £45 mio.). Vi skal selvfølgelig kunne slå Swansea både med og uden Gylfi, men det gør det da alt andet lige lettere, at han ikke er med.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Apropos min lommefilosofi fra i går aftes, så skriver Mark Ogden fra ESPN i dag, at Mourinho har udskudt planerne om et 4. indkøb til januar, hvor han igen vil overveje mulighederne.

Det er selvfølgelig en lidt nem artikel at skrive efter en 4-0 sejr i første runde, og jeg er lidt i tvivl om hvor gode forbindelser Ogden reelt har. Fra ESPN virker Rob Dawson mere troværdig.
Skrevet af Battlegoat
JUVENTUS are planning a surprise raid on Manchester United for midfielder Marouane Fellaini.

The Champions League finalists are looking to add to their midfield, and it’s claimed if they fail to land PSG’s Blaise Matuidi they will turn their interest towards the big Belgian.

According to The SunDe skal være så velkommen
Skrevet af Kroesus
Nej de skal ej og Mou vil ikke af med ham.

Felé er en fin spiller, og jeg glæder mig til at se ham på en midtbane der for første gang i mange år er i balance. Jeg vil gå så langt som at sige, at det ville være uretfærdigt hvis han ikke fik lov til at spille denne sæson i klubben.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Battlegoat
han har en gudsbenådet brystkasse, det vil jeg give dig, men så heller ikke mere :D
Skrevet af Slettet(100838201910)
Matuidi til Juve kommer til at ske. Di Marzio har lukket den.

Man City skulle være interesseret i Jonny Evans. Det ville godt nok ærge mig, hvis de får fat i ham. Dygtig på bolden og en leder i bagkæden. Endnu en mand, som LvG fejlvurderede efter min smag.
Skrevet af Inuk.
Matuidi til Juve kommer til at ske. Di Marzio har lukket den.

Det kommer Juve til at fortryde når vi møder dem i CL :o
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af ob492
Kan vi ikke bare købr Asenio?
annonce
0