Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pindhunden
Asensio er alle interesseret i. Men Der er flere "reservespillere" fra Madrid, jeg ville elske at få til United: Theo Hernandez til venstre back, kovacevic eller Ceballos til midtmidt og deres reserve til højre back. Kan ikke huske navnet, men han er 18 år og kørte United rundt, da vi mødte dem i en træningskamp i USA.
Måske Bale snart bliver reserve.....
Skrevet af RuneG
Det ville da være det dummeste i hele verden at sælge Fellaini.

Ang. Asensio, så er han selvfølgelig ikke til salg. Tror Bale ville være mere tilgængelig, hvis man skulle handle i Real.

Men ærlig talt mener jeg, at vi har nok bredde med Mata, Mhkitaryan, Martial, Rashford og Lingard til de 2-3 offensive pladser foruden Lukaku.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Medierne er begyndt at træde vande og MEN er begyndt at cirkulere historier fra The Sun for at få noget at skrive om.

https://twitter.com/samuelluckhurst/status/898071470643060736

Det er selvfølgelig også et års tid siden vi siden har været nævnt sammen med Chamberlain og vi var vel også den sidste klub der manglede denne sommer. Jeg er vild med ham som højre kant, men hvis manden vil spille centralt, er det nok ikke Manchester, han skal tage til. Men det er nok alligevel bare en and.

Der slipper tydeligvis ikke ret meget ud fra klubben i disse dage og det tyder lidt på, at der er lukket ned for i år hvad transfers angår.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror vi signer med Zlatan igen - men det behøver jo ikke at være her og nu.

Der var en artikel om, at man arbejdede på at give ham en dobbeltrolle, hvor han både skulle agere som spiller (når han bliver klar), og samtidig får en rolle i trænerstaben.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Er Zlatan virkelig klar til at overgå til en trænerrolle? Jeg tvivler. Han virker ikke som en mand, der har tænkt sig at stoppe med at spille fodbold lige foreløbigt.

http://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/football-transfer-news/manchester-united-weigh-up-move-11003851

Duncan Castles skriver nu, at vi kigger lidt på Thomas Lemar, efter forsøg på at hente Ronaldo, Bale, Willian og Perisic er slået fejl. Når Arsenal nu ikke kunne lokke Monaco til et salg, så kan vi jo nok næppe heller. Ikke noget at se her.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg mener det vil være dybt forfejlet at hente en spiller til venstrekanten, når vores 2 bedste talenter pt. udfolder sig bedst på netop den position.
Lemar vil være spændende, men sikkert også koste kassen, og kan han mere, end f.eks. Martial, som synes at se bedst ud på kanten (det kan være han kan flyttes frem i fremtiden - eventuelt over på højre).
Mht. Arsenal linket, er Wenger jo af samme støbning, som Fergie, når det kommer til priser, så de har nok vægret sig ved Monacos pris - den slags økonomiske tankegang har Woodward jo ikke ret meget af (når det kommer til køb af spillere han bare må have), så lige den side af det, tror jeg ikke vil holde et eventuelt køb tilbage.

Hvis vi skulle hente nogen fra Monaco nu, skulle det imo være enten Fabinho eller Mbappé. Men de ser pt. ikke ud til at skulle til United - Mbappé er åbenbart i søgelyset i PSG, som efter sigende kommer til at betale mere samlet for ham, end de betalte for Neymar.
FFP er åbenbart ikke noget de store klubber skal lide for mere. Det er kun de mindre klubber, som har brug for pengene, der skal udelukkes fra CL (hvis de bryder FFP reglerne), hvor de ville kunne hente pengene hjem igen.
De store klubber får en kæmpe bøde (som deres sheik ejere er bedøvende med, og så ellers videre).

Hov, sorry for rabmling OT.

Men in short - Lemar er spændende, men ikke en vi burde forfølge.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg er ret sikker på vi har en gentlemen agreement med Griezmann, derfor han har signet en ny kontrakt uden en forhøjelse af hans frikøbsklausul, alt andet giver ingen mening.

Han passer da perfekt ind i vores lynhurtige omstillingsspil...

Jeg tror det betyder at Mata må affinde sig med en sekundær Rolle. Det betyder dog at vi har følgende spillere til en 4-3-3

Venstre Martial og Rashford
Højre Mkhitaryan og Grisen
Front Lukaku / Zlatan?

Derudover kan både Griezmann, Rashford og Martial jo sagtens spille helt på top

Det er satme nogle hurtige spillere der er skabt til højt pres og hurtige omstillinger
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Jeg synes faktisk Mata gjorde det fint i højre side mod Leicester. Det er ikke så nemt at finde nogen som er dygtige nok til at styrke start-11. Skal vi have plads til Rashford, Mkhi, Mata og Martial så er vi fint dækket ind. Lingard som en del af en handel for en Keita eksempelvis, vil dog ikke gøre noget.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lingard som en del af en handel for en Keita eksempelvis, vil dog ikke gøre noget.

Altså, vil du sende Jesse Lingard til Lazio? Jeg ved godt, at mange United-fans ikke ser nogen stor stjerne i ham, men vi har altså lige forlænget og givet ham en stor kontrakt. Han skal ingen steder.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Nej det gør han nok ikke, men jeg ser ikke noget større potentiale i ham. Han laver de samme fejl nu som for et år siden. Rashford er noget yngre, og allerede meget bedre.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Lingard er ikke så kreativ, som mange af vores andre offensive spillere. Men hans presspil og hans langskud er altså værd at have med i posen.
Han er imo ikke til start 11-eren i de fleste kampe, men han er fra egen talentafdeling, og har nogle kompetencer vi kan bruge, og han kan pt. affinde sig med en rolle som "squad-player".

I de kampe vi skal spille, hvor vi er nødt til at spille med alle spillere i pres, er han altså bedre, end Mata og Martial at starte med.
Mata er ok til presspil, men hans hurtighed betyder, at han ikke er lige så godt et våben i genpresset, som f.eks. Lingard.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Rashford er noget yngre, og allerede meget bedre.

Og hvad så? Vi kan da ikke kun bygge en trup på spillere der enten er bedre eller yngre end Rashford.

Lingard har nogle andre kvaliteter og ser ud til at være indforstået med, at han ikke har talentet til at starte 50 kampe på en sæson. I nogle kampe er han et kæmpe aktiv (tænk på Chelsea-kampen på OT sidste år) og han giver noget andet end de mere direkte spillere som Rashford og Martial. Derudover er der alt det andet omkring betydningen i at have spillere fra akademiet i truppen, præstere i de store kampe, skabe harmoni blandt spillerne rent socialt og opfylde HG-kvoter.

Hvor mange finalemål har Keita Baldé scoret?
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Hvis Lingard ikke bliver bedre så er der jo Gribbon og Gomes som står klar i kulissen. Min pointe er ikke hans alder isoleret set, men det at hans udvikling synes at være gået i stå. Jeg medgiver dog at han er bedre defensivt end de andre, men på bekostning af meget offensivt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Gribben er lige blevet rykket op på U23 og Gomes spiller stadig U18-bold. Vent nu lige og se, om de overhovedet kan slå igennem på seniorniveau i PL. Der har været problemer med Gribben mht. attituden lidt ligesom Januzaj og Gomes er stadig ikke større end tobak for en skilling.

Jeg ved ikke hvad du forventer dig af Lingard hvis du siger, at hans udvikling er gået i stå. Hvilken periode taler du om her? Sammenligner du hans stats fra 15-16 med 16-17 så er der klar fremgang på alle områder jeg kunne komme på. Nøgleafleveringer, antal chancer kreeret, gennemførte driblinger, afslutninger. Han skal stadig være involveret i flere mål, men det kan du jo sige om hele truppen.


Skrevet af Don_Millionaire
Mht. Lingard så skal man passe på med at dømme ham fordi han "allerede" er 24 år, hvilket vel snart betegnes som en middelaldrene fodboldspiller nu til dags, da han jo brød igennem senere end mange andre spillere - fx Rashford og Martial. Blot fordi han ikke stadig er 18 eller 19 år så er det ikke ensbetydende med at han ikke kan udvikle sig mere.
Er iøvrigt enig i at han over de sidste par år har udviklet sig virkelig meget og er en værdifuld trup spiller. De kan jo ikke alle sammen være verdensstjerner eller wonderkids og Lingard tilbyder noget som er værd at beholde i truppen.
Skrevet af Kroesus
Det er jo fuldstændigt latterligt at høre på det her! For en klub der altid har vægtet det at udvikle egne talenter højt, så er der fandme folk der vil af med én af de to(!) spillere vi har i truppen som er kommet op gennem akademiet. Jeg kan ikke huske hvornår det sidste har stået så dårligt til med talenterne, men nu er der sgu folk der vil halvere antallet! En spiller der har scoret mål i finaler, kan dække omkring fem positioner og er en af de mest løbevillige spillere er lige pludselig ikke god nok. WTF!

(Pereira skal have lidt flere kampe inden jeg tæller ham med.)
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af KasperK
@Kroesus. Fuldstændig enig.
Det handler i ligeså høj grad om at bevare klubkulturen. Lingard er en uvurderlig holdspiller, der gør rigtig meget rigtigt.

Det er jo ikke FM det her.
Skrevet af Battlegoat
Lingard skal ingen steder, han er en god spiller og folk der siger han ikke er en kreativ spiller... what??


Lidt kærlighed til lingard, rock those daps son!
https://www.youtube.com/watch?v=D8KG8vEnw3Y
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det handler jo ikke om ikke at ville give talenter chancer. 25 kampe fik Lingard i PL sidste sæson med ét mål og to assist til følge. Min påstand er at hvis Lingard ikke havde engelsk pas så var han ikke forlænget. Jeg håber alle vores talenter klarer sig godt og bliver succesfulde, helst i United, men hvis ikke så i en mindre klub.
I øvrigt er jeg ret fortrøstningsfuld omkring fremtiden med Gribben, Gomes, Tuanzebe, Ro Shaun, Joel og Fosu-Mensah på vej.

Skrevet af Slettet(100838201910)
Det handler jo ikke om ikke at ville give talenter chancer. 25 kampe fik Lingard i PL sidste sæson med ét mål og to assist til følge. Min påstand er at hvis Lingard ikke havde engelsk pas så var han ikke forlænget. Jeg håber alle vores talenter klarer sig godt og bliver succesfulde, helst i United, men hvis ikke så i en mindre klub.

Men som sagt, så var det et problem for alle vores offensivspillere pånær Zlatan. Rashford lavede 5 mål og 1 assist i 32 PL-kampe, Mkhitaryan 4 mål og 1 assist i 24 kampe. Det er jo ikke mærkbart bedre.

Hvis Lingard i denne sæson igen kun laver 1 mål og 1 assist i et lignende antal kampe, så vil jeg meget gerne tage diskussionen igen. Men at pege Lingard ud som problemet for, at United ikke scorede nok mål virker lidt voldsomt. Og det kan da godt være, at han får lidt længere snor fordi han er lokal, men det skal der i min bog også være plads til. Der skal værnes om klubbens kultur og traditioner. Hvis vi ikke havde nogen fra akademiet på førsteholdet, hvem skulle de unge så se op til? Så står vi i en situation ligesom City med Jadon Sancho, der ikke tror på, at han nogensinde får chancen og derfor søger væk.
annonce
0