Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Battlegoat
Rashford skal simpelthen blive bedre til at afslutte under pres
Skrevet af Don_Millionaire
Håber virkelig ikke at Rashford bliver ved med at ligne Welbeck i hans afslutninger. Ellers bliver han aldrig andet end en hurtig og driblestærk kantspiller.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Dommeren er vidst fra Wales.
Skrevet af Regsa
Det lignede ikke engang en afslutning han selv troede på. Han skal simpelthen lære, at være mere kølig i de situationer der.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Dommeren er vidst fra Wales."

Tror ikke du kunne finde en dommer i PL som kom længere derfra, Moss er fra Sunderland ;-)
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Kroesus
Rashford og Pogba har ikke hovedet med i kampen. Rashford er ekstremt frustreret og prøver at spille en mod elleve for at vise Swansea at de ikke kan frustrere ham.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Toggle
Han er 19år. Har spillet på højeste niveau i 1½år, og hovedparten af tiden som kantspiller og ikke angriber. Hvordan skal han udvikle det i kampene når han ikke får chancen for at spille pladsen hvor det kan udvikles? Synes folk er lidt for firkantede i deres bedømmelse.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
De snakkede i studiet om hvilke spillere der havde niveau til at vinde PL i Uniteds startopstilling. Man må bare sige, at indtil Rashford lærer at score på sine chancer, så har han ikke den klasse, uanset hvor livlig og dynamisk han ellers er.

Jeg tænker Mourinho er nødt til at ændre noget i pausen. Vi har ikke overskud på midtbanen og Lukaku er alt for isoleret oppe foran. Mata for Herrera ville være oplagt.
Skrevet af Regsa
Bailly er godt nok lidt tøvende i dag.
Skrevet af Battlegoat
tror man er nød til at tage pogba ud, skal ikke til at spille 10 mod 11
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Den var stor Mata. Vi mangler skarphed i dag.
Skrevet af Battlegoat
uha så nice
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Sådan!
Skrevet af Regsa
@Toggle

Han er da kommet frem til chancerne på trods af, at han spiller på kanten. Og hvis han skal spille angriber, skal han jo lige netop vise noget mere kynisme. Lige nu passer hans spidskompetencer jo fint til kanten.
Skrevet af Toggle
Fuldt fortjent føring. OG lækkert at bailly får en kasse at gå til pause på når hun tilsyneladende er så tøvende idag ;)
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det ændrer selvfølgelig alt med en scoring! Jeg har flere gange været efter Blinds hjørnespark men den her sad lige i skabet!
Skrevet af Regsa
Vi ser godt nok stærke ud på dødbolde.
Skrevet af laaaks
Baily er hvis du spørg mig pls ubestridte konge lige nu!
Skrevet af Don_Millionaire
Sådan! I en ret sløj halvleg er det en fornøjelse at se at vi er blevet sublime på vores offensive dødbolde. 2 mål på dødbolde i 2 kampe, det er sgu godt, og det er jo en utrolig "nem" måde at få sine mål på.
Skrevet af pondus-united
Det er første gang jeg ser United spille i denne sæson og jeg er ikke imponeret. Der er ikke sket meget i deres spil.rashford prøver og prøver men er stadig utrolig uskarp foran mål. Spillet er langsomt og uden ideer. Valencia losser indlæggene ind uden at orientere sig. Og pogba tænker stadig mere på sig selv end holdet.

Og ja de scorede men de vandt jo også de første tre kampe sidste år....
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
annonce
0