Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af han_solo
Rashford skal til at passe på, at han ikke bliver en ny Welbeck. Gør en masse ting rigtigt, men mangler skarpheden når det gælder!

Og så må Mourinho sætte fokus på, hvor nemt det er at stresse Uniteds spil med lidt presspil.
UTD
Skrevet af Don_Millionaire
Og så må Mourinho sætte fokus på, hvor nemt det er at stresse Uniteds spil med lidt presspil.


Lige på det her punkt så må pilen pege på Pogba og det er da en af de ting han meget gerne må arbejde på. Han kan mange fantastiske ting, men der er også ting at arbejde med, og mod hold der i perioder går op og stresser så varmer han simpelthen bolden for meget. Det kan han få lov til mod West Ham som i sidste uge, men ikke idag.
Skrevet af Regsa
Denne halvleg har også været den dårligste indtil videre. Forhåbentlig kan scoringen lokke Swansea lidt længere frem, for de har stået glimrende. Jeg synes dog også vi har gjort det let for dem at forsvare, for vi spiller langsomt og flere spillere bruger simpelthen for mange berøringer.
Skrevet af Toggle
Han er da kommet frem til chancerne på trods af, at han spiller på kanten. Og hvis han skal spille angriber, skal han jo lige netop vise noget mere kynisme. Lige nu passer hans spidskompetencer jo fint til kanten.

Jeg er da ikke uenig i at hans kompetencer passer fint til kanten. Men se på hvor mange mål andre kantspillere scorer og hvor koldblodige de er. Jeg synes ikke der er den store forskel på rashford som kantspiller sammenlignet med ronaldo som kantspiller de første 2-3 sæsoner ronaldo spillede i united og aldersmæssigt kan det også fint sammenlignes. Ronaldo (40 kampe 6mål, 50 kampe 9mål, 47 kampe 12 mål), Rashford (18 kampe 8 mål, 53kampe 11 mål). De er en sammenlignelig størrelse da jeg faktisk synes de minder utrolig meget om hinanden rent spillemæssigt både hvad angår fysik (ronaldo dog 5cm højere), speed, antrit og driblinger i fart. Det vigtige lige nu tror jeg at rashford får så meget spilletid som muligt og så skal koldblodigheden foran kassen nok komme - ronaldo udviklede det først som 22-23årig)
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ved ikke. Første halvleg mod Real Madrid var også tæt på at være en skændsel. Vi har trods alt stadig været det bedste hold på banen i de første 45 min, men der er meget at forbedre. Modsat i sidste uge hænger angrebsspillet slet ikke sammen. Rashford løber meget for sig selv og Lukaku har ikke fået meget at arbejde med.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Ja vi spiller for langsomt, men det er også svært når modstanderen spiller 5-5-0 med ingen rum at spille i. Nu skal de længere frem og så bliver der også rum, forhåbentlig kan vi udnytte det.
Skrevet af ElbækAfc
Hej United fans !
Nu har jeg ikke fulgt så meget med i jeres pre season
Men er Lindelof små skadet eller er han ik bedre end Phil Jones ?
Skrevet af laaaks
Den ender 2-0 og vi har hold et clean sheet!
Skrevet af han_solo
@ElbækAfc

Mourinho giver ham Mhkitaryan behandlingen, hvor han bliver spillet stille og roligt ind på holdet. Det er tydeligt han skal vænne sig til at spille på det her niveau vurderet på preseason.
UTD
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lindelöf har ikke imponeret i pre-season og Jones har set enormt stærk ud. Så lige nu er han i hvert fald ikke god nok. Jeg tror han skal have lidt tid til at vænne sig til Premier League.
Skrevet af Don_Millionaire
Lindelöf havde en sløj preseason og springet fra Benfica har været for stort til at begynde med. Han bliver sluset langsomt ind på holdet og så er det vel meningen at han skal tage over når Jones går i stykker.
Skrevet af Røret
Elbæk:
Han er milevidt fra Jones niveau endnu! Tror vi skal være tålmodige med ham :)
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Mourinho var også ude og påpege at han kan spille flere forskellige positioner.
Skrevet af Røret
Kredit til Swansea for den her halveg - ufortjent føring synes jeg. 0-0 havde været fair.

De er virkelig kompakte og de to angribere (især Abrahmkr imponerer.
Håber kampen åbner op nu med målet, så gerne Herrera i stedet for Pogba.
Rashford er livlig og virker som om han lige har fået bygget et niveau mere på (især fysisk og teknisk), han mangler dog skarpheden. Slap af med den welbeck sammenligning...
Skrevet af laaaks
Røret du fortæller mig ikke at føringen er ufortjent please fortæl mig jeg hører forkert please.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg vil da gerne stille mig enig med Røret. Vi var ingenlunde gode i første halvleg og 0-0 havde været fair.
Skrevet af Kroesus
Vi møder bestemt mere modstand end mod West Ham. Swansea presser og presser i håb om at sætte en kontra op med Abraham og Ayew. Hvis det er deres plan A, B og C, så er jeg ikke nervøs for kampen.

Pogba skal ud, og Rashford lidt senere.

Blind skal passe på han ikke bliver overløbet.

Mata og Miki skal have lidt mere afstand til hinanden.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af laaaks
Swansea har begravet sig hele 1 halvleg. Kan på ingen måde se Swansea være bedere end West ham. West ham mødte os endda på old Trafford. En slagtning af de store hvis vi mødte Swansea hjemme det helt sikkert.
Skrevet af Regsa
@Toggle

Min pointe er jo netop at han skal blive skarpere, hvis han gerne vil spille på toppen. På trods af, at flere primært ser ham som angriber, mangler han stadig en af de vigtigste kompetencer.
Skrevet af Kroesus
Ja de graver sig ned, men deres kontra er meget bedre end West Ham. Der er mere modstand i den her kamp.
Manchester United Chicago Bulls
annonce
0