Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Battlegoat
ka ka ka
Skrevet af Toggle
Har kun set 2. halvleg og virker fint at lindeloff har spillet godt i 1. halvleg for jeg synes han har været elendig i 2. med flere fejlplaceringer.
LUHG
Skrevet af Battlegoat
ja enig
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, Lindelof har set skidt ud i takt med, at han skulle forsvare. Han minder mig altså lidt for meget om John Stones ...

Martial så bedre ud i og det var tydeligt, at han var glad for at få lidt mere plads at boltre sig i. Ærgerligt han ikke får den puttet i kassen.

Ellers må man jo bare sige, at vi har spillet en halvkedelig kamp og skabt en hel del chancer. Spillemæssigt var 1. halvleg dog okay. 2. halvleg har ikke været specielt seværdigt.

Og hvor er det dog ærgerligt, at stemningen er så død. Det er sgu næsten pinligt.
Skrevet af ob492
Tak Rashford, din dejlige dreng.
Skrevet af Mr. Pink
Hvad gav han som målscorer?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Pindhunden
Kan ikke forstå det med tilskuerne. Hvorfor har United ikke et tribuneafsnit for inkarnerede fans, som er garanti for larm? Det har næsten alle klubber da - selv Real Madrid, som også har et teaterpublikum.

United har næsten altid 2000 larmende fans med til udekampe, så de findes. Måske er billetpriserne for høje til arbejderklassen med de bedste fans (undskyld generaliseringen)? Eller hvad er forklaringen?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg hører ofte historier om, at de inkarnerede udefans (som er fantastiske) slet ikke kommer til hjemmekampene. Jeg tænker meget af det skyldes billetpriser, hvor der jo er et loft på billetter til udekampe.

Selve Old Trafford er heller ikke længere et moderne stadion, og det bliver også tit brugt som undskyldning, men for 10 år siden fejlede stemningen jo ikke noget.
Skrevet af Don_Millionaire
Bliver spændende at se hvor længe Pogs er ude. Forhåbentlig ikke særlig længe.

Det er dog altid noget, at det skete tidligt i kampen, så Fellaini havde god tid til at spille sig varm og få en god kamp. Han ser klar ud til at spille mod sin gamle klub i weekenden, hvis det bliver nødvendigt.

Ellers en sikker sejr, hvor vi igen fik flere spillere på tavlen. Den positive start på sæsonen fortsætter!
Skrevet af Kroesus
United mixer de passionerede og mere casual fans på tribunerne, det gør det svært for de passionerede fans at sammen skabe en ordentlig atmosfære. De er simpelthen for fragmenterede.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(100838201910)
BBC skriver, at Pogba i værste fald er ude i 6 uger, og måske endda misser Liverpool-kampen i oktober. Det ville godt nok være ærgerligt, og det stiller store krav til Fellaini og Ander Herrera.

Nu ville det have været rart med en kreativ midtbanespiller, ikke? Men han render jo rundt på lejeophold i Valencia. Suk.
Skrevet af Inuk.
Carrick, Matic og Fellaini, stadig en stærk midtbane.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Bestemt. Men ikke ret kreativ.
Skrevet af Jamster
Iikke lige præcis den hurtigste kombination, af en midtbane, det der.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Herrera er bedst i Pogbas rolle som den dybe Playmaker, men det er sgu en streg i regningen hvis Pogba er ude i seks uger.

Vi kan selvfølgelig stadig spille 4-2-3-1 med en kontrollerende midtbane med Matic-Fellaini og så eksempelvis Martial-Mkhi-Rashford foran.
Skrevet af Don_Millionaire
Efter den præstation Fellaini leverede i tirsdags så fortjener han en start. Mon ikke også det bliver ham nu hvor Mourinho tidligere har udtalt at Fellaini er direkte backup til Pogs.

Tror på en 4-2-3-1 til kampen mod Everton. Dem skal vi næsten også kunne slå ligemeget hvem vi sætter på banen i deres nuværende forfatning (No jinx).
Skrevet af Mr. Pink
United har det svært med Evert. Den ender uafgjort.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(100838201910)
Til gengæld har Everton set pinligt ringe ud i de seneste to kampe. Man kan da håbe på, at de lige venter lidt tid endnu med at genfinde formen.

Jeg tror også Fellaini spiller igen på søndag. Spørgsmålet er bare, om han spiller i den samme rolle som mod Basel, eller om Mourinho sadler om til en 4-3-3 og bytter Mata med Herrera ligesom mod Stoke. Det kunne jeg sagtens forestille mig, selvom jeg synes vi har mere brug for en mellemrumsspiller som Mata eller Lingard til sådan et opgør.
Skrevet af RealistiskFan
Håber virkelig, at vi slår Everton i weekenden.

Det vil være et vigtigt skridt at tage, en uafgjort beviser ikke rigtig noget.
Fan af Manchester United
Skrevet af Røret
LaP:
Man må forvente Everton stiller op i en 3/5 backskæde, den har givet os problemer mod Stoke og Swansea.
I sådan et tilfælde mener jeg, at Mata vital for os, han er klar den bedste mellemrumsspiller vi har. Derudover er han både målfarlig og god for en assist.
Jeg synes heller ikke at 3 mandsmidtbanen fungerede.

Jeg tror det bliver Fella, han var virkelig god mod Basel. Selvom de fleste af os hellere set spillere som Herrera starte (inkl. mig selv), så tror jeg også det er det rigtige valg.
annonce
0