Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Røret
Jeg er helt enig i dine betragtninger. Det ville bare ikke være første gang, hvis Mourinho spiller lidt mere med håndbremsen trukket end jeg bryder mig om.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Stoke-kampen var et resultat af to forsvarskoks, og at vi bliver passive efter 2-1. Forhåbentlig har spillerne taget ved lære af det, og presser på for en komfortabel føring som mod Basel senest.
Skrevet af Røret
MRA:
Stoke fortjente deres point!
Jones er uheldig, men Bailly er fuldkommen uopmærksom 2 gange i træk, han skal trække offside og foran sin mand! Derudover var det jo ikke Stoke eneste to chancer.

Derudover lukkede de fornuftigt af i forsvaret.

Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Jones er ikke uheldig, han kigger bold og snubler kluntet i stedet for at følge sin mand. Bailly laver som du selv er inde på to fejl ved sin placering. Stoke har derudover én stor chance som De Gea redder fra nært hold. Men nej det var ikke ufortjent i det at Stoke straffede de fejl vi begik.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mourinho fortalte i øvrigt på sit pressemøde i går, at Luke Shaw er sin skade kvit. Hvorvidt han spiller fra nu af handler altså om form og intet andet. Dvs. hvis ikke han spiller i Liga Cuppen i næste uge, så er han bare vurderet for ringe.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det handler også om hans attitude, hvor proff han er. Hvis ikke han tager sin træning, kost og i det hele taget livsstil seriøst, så kommer han ikke tilbage.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Selvfølgelig. Alting tæller med. Jeg vil dog vove at påstå, at træning, kost og livsstil alle sammen er faktorer, der kan puljes sammen under det der med en overskrift kan kaldes "præstationer på banen".

Der har tidligere være meget snak om, at Shaw ikke levede professionelt nok, men den slags hører man ikke til længere. Tværtimod lød det til henover sommeren, at han havde fået bragt den del af tilværelse i orden. Han var flyttet ud af den lejlighed, hvor han før boede med sine bedste kammerater og indrettet sit liv på en måde, der i højere grad bar præg af professionalisme.

Nu mangler han så bare at hæve niveauet. Jeg har ikke været imponeret i de U23-kampe han har spillet i denne sæson.

--

Andreas Pereira starter for Valencia og Fosu-Mensah for Palace her til middag, hvis man vil følge vores spillere på lejekontrakter.

Skrevet af Battlegoat
mensah som center back - han prøver da lidt af hvert
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, det er vel egentlig dét, han primært har spillet for Palace. Jeg mener kun har haft 1-2 kampe som højre back. Han spiller venstre kant som i sidste uge.

Andreas Pereira med en assist for Valencia: https://streamable.com/pw29b
Skrevet af Toggle
Hvordan tror i vi ender når sæsonen er slut?
LUHG
Skrevet af ob492
Mesterskabet ender i Manchester, tror mere spørgsmålet er hvilken del.. Jeg håber og tror på Mourinho tager mesterskabet hjem.
Skrevet af Målkongen
Klap lige hesten makker.
Nyt stadion, nye udfordringer.
Skrevet af KnockOut
Godt nok tidlige at udråbe Man United som vinder af mesterskab, selv om givet det ser godt ud, jeg er helt med på Man United er med om nr 1 i år men der er bestemt også andre der ser gode ud.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Don_Millionaire
Top 3. City ser rigtig gode ud og det var vel også forventeligt. Hvis Chelsea kan bibeholde deres stramme defensiv sæsonen igennem og få gang i Hazard så kan jeg også sagtens se dem tage den. Tror det bliver de 2 hold vi er oppe imod.

Når det er sagt så er den diskussion jo ligeså relevant som før sæsonen startede på nuværende tidspunkt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu bliver der jo bedt om en forudsigelse fra Toggle, så er det vel fair nok at komme med et gæt.

Duncan Castles skriver i dag, at Pogba kan være ude i 12(!) uger. Det er altså stort set hele CL-gruppespillet samt flere kampe mod topholdene, vi kommer til at mangle ham i. Der er ingen grund til at male fanden på væggen, men det kan meget vel blive udslagsgivende ift. mesterskabet, hvis vi skal undvære holdets bedste spiller og omdrejningspunkt i 3 måneder.
Skrevet af Pindhunden
Jeg har aldrig været den fødte optimist, men det er altså svært at se United slutte højere end City og Chelsea. På hver sin måde ser de hold bare bedre ud.
Vi bør selvfølgelig gå efter mesterskab, men jeg er nok tilfreds med en tredjeplads i år, hvis vi vel at mærke fortsætter med at udvikle holdet. Det ville også være en bedrift at holde Liverpool, Arsenal og Tottenham bag sig.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det er alt for tidligt at spekulere, jeg mener fortsat Arsenal er favoritter i og med de kan tillade sig at prioritere PL højere end de andre top-6 usual suspects, som alle er i CL. City er stærke offensivt, men deres defensiv er stadig skrøbelig.
Skrevet af Pindhunden
Det er en god pointe med Arsenal, men kun hvis de spiller Europa League med reserverne. For ellers er torsdag et dårligt tidspunkt at spille end i hvert onsdag med CL.
Det er en stor fordel kun at skulle spille en gang om ugen (Leicester og Chelsea blev mestre med det udgangspunkt). Der er bare ingen af topholdene, som ikke er i Europa i år.
Skrevet af ob492
Knockout: Læs hvad jeg skriver, jeg har på intet tidspunkt udråbt United som mester.

Klap lige hesten makker.

Målkongen: Toogle spurgte os i tråden, jeg svarede. Så medmindre du har noget at bidrage med, synes jeg du skal holde dig til den tråd der er om din klub, der er umiddelbart nok at snakke om, med de "hjemme"bane problemer i har for tiden.

Det ville også være en bedrift at holde Liverpool, Arsenal og Tottenham bag sig.

Pindhunden: Nej optimist er du tydeligvis ikke da.

Det er alt for tidligt at spekulere, jeg mener fortsat Arsenal er favoritter i og med de kan tillade sig at prioritere PL højere end de andre top-6 usual suspects, som alle er i CL. City er stærke offensivt, men deres defensiv er stadig skrøbelig.

Mou: Giv dem til efter vinter, hvor du pludselig finder ud, de bliver nødt til at vinde EL for at komme med i CL næste sæson.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Under alle omstændigheder vil jeg mene, at Uniteds resultater har været bedre end deres indsats på banen - og det tror jeg også kommer til udtryk i dag.

Everton har spillet et par frygtelige kampe mod Spurs og Atalanta, og det må formodes, at de vil forsøge at gå "back to basics" med en parkeret bus på Old Trafford. Det tror jeg United får enormt svært ved at åbne op for - især uden Pogba. Læg dertil at Koeman åbenbart ikke kan tabe til United på udebane, og så begynder et X pludselig at se attraktivt ud på Oddset.

Et tidligt mål eller en scoring på dødbolde kan naturligvis ændre på alt det, men i udgangspunktet er jeg ikke voldsomt optimistisk.
annonce
0