Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Røret
Endnu en kamp hvor resultatet ikke er retvisende.
Forstå mig ret det flot vi scorer så meget i slutningen af kampene, men det er altså også på en "billig" baggrund, uanset om det er os der har kørt modstanderen træt, eller modstanderen der sløser.

Vi misser for mange chancer i første halveg, og indtil Rooney bliver udskiftet så ejer Everton jo kampen (i anden halveg)
Skrevet af Toggle
Hvordan dit indlæg hænger sammen røret, det forstår jeg ikke. Først skriver du at resultatet ikke er retvisende for til sidst at konkludere at vi brænder for mange chancer. Jeg synes ikke everton havde ret meget at byde på af chancer og med lidt mere skarphed havde vi scoret 2-3 mål yderligere hvilket ikke ville have været ufortjent. Det kan være at du mener sejren er alt for lille?
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg vil vove den påstand, at spiller vi som vi gjorde i de første 80 min. mod Chelsea, City, Liverpool, Arsenal eller Spurs, så smider vi point. Resultat er meget flatterende for indsatsen på banen, som bestemt ikke var 4 mål bedre end Everton indtil de til sidst gik i opløsning.

Der bliver stadig brændt for mange chancer, og så står David De Gea altså en forrygende kamp. Everton kunne sagtens have scoret i dag, hvis det ikke var for ham.

Derfor er jeg også lidt nervøs for hvordan det kommer til at gå, når vi møder et af de rigtigt gode hold. Husk på vi har haft et forholdsvis let program indtil videre, og har det vel også i de kommende runder, indtil vi render ind i Liverpool.
Skrevet af Slettet(100838201910)
vil så sige at jeg er glad for at vi ikke hentede keane som rygter gik på, han var da forfærdelig

Jeg har talt meget for Michael Keane, og jeg erkender gerne, at han spillede en skidt, skidt kamp i dag. Men skal vi ikke give det minimum en halvsæson, før vi fælder en dom? Ellers er Lindelöf jo også allerede et kæmpe fejlkøb. Jeg tror de fleste havde set skidt ud i det Everton-forsvar i dag.
Skrevet af Røret
Toggle:
Der er forskel på en 2-1 sejr eller 3-2 sejr og 4-0 som den ender. Jeg mener ikke vi var fire mål bedre end Everton :)

Kan godt se det første indlæg er formuleret helt forkert. De to afsnit har slet ikke noget med hinanden at gøre, og det med afslutningerne var blot en frustration som skulle stå alene!
Skrevet af Slettet(100838201910)
En eftertanke på kampen:

Jeg var kritisk over for De Gea i sidste sæson, hvor jeg syntes han lavede ukarakteristiske drop og småfejl, hvilket kostede en del point, men føj hvor han er han startet stærkt i denne. På stregen er han uden tvivl den bedste i verden, spillet med fødderne er også deroppe af og han viser igen i dag, at han er der, når det gælder - også selvom han ikke har rørt bolden i 15 min. forinden. Lige nu viser han et niveau, hvor man igen med rette kan nævne han som verdens bedste målmand. Jeg ville i hvert fald ikke bytte ham med nogen anden keeper i verden.
Skrevet af Don_Millionaire
Enig. Det er vel kun en skadesfri Neuer der kan præstere på et ligeså højt niveau - nogle gange højere. Kan ikke rigtig se hvem det ellers skulle være.
Skrevet af Pindhunden
Jeg synes stadig, at der er for mange situationer, hvor spillerne svigter at gøre simple ting rigtigt. Der var mange situationer i første halvvej, hvor United var i fremløb på den sidste tredjedel af banen og missede gyldne muligheder for at spille chancen stor.
Jeg sad med fornemmelsen, at Citys offensiv ville have løst situationerne langt mere overbevisende.

Måske har de bare flere spillere med super teknik og gode pasningsfødder. Til gengæld har United forhåbentligt bedre fysik og en bedre defensiv. Det håber vi i hvert fald. Jeg ser City som favorit, men resultaterne gør da ligaen sjovere for os indtil videre.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes stadig, at der er for mange situationer, hvor spillerne svigter at gøre simple ting rigtigt. Der var mange situationer i første halvvej, hvor United var i fremløb på den sidste tredjedel af banen og missede gyldne muligheder for at spille chancen stor.

Helt enig. Det er især her jeg mener, at Mkhitaryan var sløset. Hans største force er jo netop hvordan han fører bolden frem og agerer playmaker i omstillingerne. Men han var ikke den eneste.
Skrevet af Pindhunden
Læste lige en ret vild statistik om Mourinho. Han er ubesejret på hjemmeside om søndagen.
Det er selvfølgelig udtryk for, at han har været træner for gode, dominerende hold - og resten er måske tilfældighed. Men det kunne også hænge sammen med, at han er god til at udnytte den ekstra forberedelsesdag, man får når man spiller søndag:

https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/vild-statistik-derfor-elsker-mourinho-sondagskampe
Skrevet af Pindhunden
Hjemmebane?
Skrevet af ob492
9 - Nine of the 24 Premier League goals scored in the final 10 minutes of games this season have been scored by @ManUtd (38%)
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hverken Luke Shaw eller Scott McTominay spiller i aften for U23´erne, hvilket alle omkring klubben selvfølgelig tolker som, at de skal have en eller anden rolle på onsdag i Liga Cuppen. Det ville være fint at få Shaw igang i sådan en kamp og også en god mulighed for McTominay til at vise sig frem.
Skrevet af Don_Millionaire
Håber for alt i verden at Shaw starter den kamp, men har på fornemmelsen at det bliver Darmian og Blind der får backerne.
Skrevet af Slettet(100838201910)
I så fald lover det skidt for Luke Shaw. Hvis ikke han starter den kamp, så ved jeg snart ikke hvornår han får muligheden for at spille for førsteholdet igen.

I øvrigt lidt statistik der viser, at Matic har været bedste 6´er i ligaen i de første 5 kampe. Han har godt nok modbevist alle kritikere - inkl. mig selv. https://pbs.twimg.com/media/DKCAUMhW4AAICAH?format=jpg&name=large
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, det er hvert fald svært at tro på Shaws fremtidige udsigter i klubben, hvis ikke han får den kamp.

Mht. Matic så kan man vel efterhånden betegne ham som et ´bargain´ i nutidens marked, hvis han fortsætter sit fænomenale spil. Imponerende.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror nu også, det bliver Shaw. Jeg gætter på en bagkæde med ham og Darmian på backerne, og så Lindelöf og Smalling i midterforsvaret. Det kunne også være en mulighed for Tuanzebe, men der er lidt snak i krogene om, at han har fået en skade i ryggen.

Ift. U23-kampen i går mod Chelsea, så fik vi en gammel kending på scoringstavlen, James Wilson. Han fik jo ødelagt sit lejeophold i Derby sidste år med en grim knæskade, men har spillet nogle gode kampe for reserverne her i sæsonstarten. Jeg kunne sagtens forestille mig, han var klar til et nyt lejeophold til Januar.
Skrevet af Yildis
Romelu Lukaku
he´s our Belgian scoring genius
with a 24 inch penis

Hvordan er det her racisme?
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Don_Millionaire
Haha, ja det kan jeg sgu heller ikke se. Der er simpelthen for mange fintfølende personer derude.

Det er jo genialt det dér!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det bygger vel på en stereotyp om, at alle mænd af afrikansk afstamning har en ordentlig svaber.

Hvis den organisation, der er sat i verden for at stoppe racisme har vurderet, at det er racistisk, så er det da bare med at rette ind til højre.

Det kan måske virke harmløst, men forestil jer lige, at manden spiller i klubben de næste 7-8 år (formentlig som en stor profil), og sangen derfor bliver sunget hver eneste kamp. Der er i hvert fald blevet sunget om Martial og "50M down the drain" i hver eneste kamp i 2 år nu.

Jeg er helt på linje med ham United-fanen, der har startet oprøret: http://therepublikofmancunia.com/why-united-fans-should-bin-the-new-lukaku-chant/
Vi har en verdensklasse angriber, der laver mål stort set hver eneste gang han spiller. Det må da være muligt at lave en sang om hans evner på banen i stedet for hans afstamning.
annonce
0