Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
"NB! Tak iøvrigt for dine mange relevante og interessante indlæg.
Keep it up mate! Du gør tråden relevant."


Helt enig. Når nu Razz og de andre gamle koryfæer ikke kan være her længere, så er du, LaPioche og også du, kære Fynbo, helt klart med til at gøre denne tråd levende, interessant og relevant.

Jeg har meget lidt tid i mit liv til at skrive (andet end oneliners :-)), så det er en sand fornøjelse, at bl.a. I to bidrager, som I gør.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Røret
Ifølge Physioroom har vi seks spillere ude.
Jones og Carrick med henholdsvis "slight"- og "major"-doubt.
Pogba, Fella, Zlatan og Rojo helt ude.

Så ingen Valencia! (Vigtigt)
Edit: Ingen Valencia på skadeslisten selvfølgelig ;-)
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Hvis Jones ikke er klar, kan det betyde at 5-3-2 bliver droppet. Lindeløf har ikke virket som et sikkert valg til så stor en kamp.
Skrevet af Inuk.
Mit bud på en start elever bliver:

De Gea,
Bailly, Smalling, Jones
Valencia, Herrera, Matic, Young
Mkhitaryan
Rashford, Lukkaku

Og vi skal gå efter at spille uafgjort?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tak for de pæne ord :-)

Valencia havde bare karantæne i går. Øv hvor ærgerligt.
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, det går nu nok at han stod den kamp over ;)

Mané skadet hos Liverpool så ham slipper vi for. Mourinho burde sgu stille offensivt op og satse på at vi bare kan mase dem nu hvor deres bedste offensive kort er væk.
Skrevet af Lynild
Det vil være guf, hvis Mou lader holdet komme ud af hullerne. Desværre vil vi nok se et afventede United-hold, der med en stikning op gennem midten og/eller ud på fløjen i bagrummet søger de hurtige omstillinger for at få mest ud af de hurtige folk, I har på kanterne. En-mod-en dueller med vores bagkæde er vejen frem.
Skrevet af Toggle
Hvorfor ikke bare turde tro på at vi er et bedre hold end Liverpool uanset?
Jeg håber på:
De gea
Valencia Jones Bailly Darmian/Young
Matic Carrick/Herrera
Mata Mkhitaryan Martial
Lukaku

...og så håber jeg lidt at vi kan smutte i deres hule og sætte dem ordentlig på plads. Hvordan bliver snakken i fodboldverdenen hvis vi moser Liverpool på Anfield?
LUHG
Skrevet af Røret
Toggle:
Kan godt lide din tankegang, og jeg håber selv på at opstillingen bliver noget lignende (tror dog på Darmian og Rashford, hvis det bliver den opstilling).

Kunne dog godt frygte vi er lidt for naive i den tanke.

Don_M:
Jeg ved ikke om det er en overdrivelse fra din side, dog synes jeg ikke vi skal undervurdere en angrebstrio med Coutinho, Firmino og Salah. Selv uden Mane har Liverpool en af de farligste angreb i ligaen.
- kan desuden bedre lide Coutinho end Mane ;-)
Skrevet af Slettet(100838201910)
Liverpool har bare vist gang på gang under Klopp, at hvis man stiller offensivt op med en tro på, at man er bedre mand for mand end de er, så kører de modstanderen over som hold. Senest var de også det bedste hold på banen mod Manchester City indtil Mané fik sin hjerneblødning. De er SÅ hurtige til at flytte bolden frem på omstillinger og erobre bolden på farlige områder, at de kan smadre ethvert restforsvar. En kompakt defensiv har de derimod uhyre store vanskeligheder med.

Det er ikke fordi, jeg håber, at vi stiller op med en 6-back igen ligesom sidste år på Anfield, men hvis vi stiller op i 4-2-3-1 som vi har gjort hidtil i sæsonen, og sågar med Herrera på midten, der trods alt ikke fylder det helt store defensivt, så tror jeg, vi taber. Hvis ikke så er det fordi De Gea står en brandkamp og Bailly leger sweeper hele kampen over for Salah, Firmino og co.

Det ville være fedt, hvis vi kunne tage til Anfield og spille dem baglæns ud af egen hule, men det tror jeg simpelthen ikke på, at vi kan.

Hvis vi havde haft 3 centrale midtbanespillere til rådighed, så kunne jeg godt forestille mig, at vi fik en 3-5-1-1 at se med Mkhi og Lukaku sammen på toppen. Lidt ligesom mod Real Madrid. Nu er spørgsmålet dog, om ikke Mourinho finder sin mand-mand formation frem fra Chelsea-kampen. Jones på Firmino, Bailly på Salah, Herrera på Coutinho osv. Så kan Jordan Henderson i hvert fald hurtigt komme til at se dum ud på bolden, og så kan vi sende Lukaku afsted i en omstilling, når vi fisker den fra ham. Det er ikke nødvendigvis hvad jeg ønsker, men jeg tror det er dét, vi kommer til at se.

Det er altid svært at gætte formationen efter en landskampspause, så jeg vil afholde mig fra at gætte på, om Young er foran Darmian (der jo ellers er perfekt til en mandsopdækningsopgave), Rashford foran Martial mv.
Skrevet af Don_Millionaire
Don_M:
Jeg ved ikke om det er en overdrivelse fra din side, dog synes jeg ikke vi skal undervurdere en angrebstrio med Coutinho, Firmino og Salah. Selv uden Mane har Liverpool en af de farligste angreb i ligaen.
- kan desuden bedre lide Coutinho end Mane ;-)


Ja, det er det måske. Tror bare at jeg sidder med en følelse, ligesom mange andre, at det kunne være rart at se hvor godt et hold vi egentlig har, hvis vi vælger at spille med Liverpool. Jeg tror nemlig vi har et bedre hold og at vi ville vinde, men som det efterhånden er blevet nævnt en milliard gange herinde, så er sandsynligheden for en tilbageholdende kamp fra vores side meget større.
Sålænge den tilbageholdende tilgang så ender ud med at vi er ekstremt farlige på kontra og den vej skaber en god kamp så skal jeg ikke stille mig utilfreds.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Dagens United-historie i en den engelske sladderpresse (Fynboen, nu skal du lukke øjnene, hvis du har svagt hjerte):
Mourinho skulle være tæt på en 5-årig forlængelse med en fed lønseddel på £65 mio.

Jeg gad nok vide, hvordan han gang på gang får overbevist sine klubber om, at han er langtidsholdbar. Al historie siger jo, at næste sæson er hans sidste i denne klub. Jeg lader mig gerne overraske positivt, men jeg har svært ved at se ham være manager i klubben de næste 5 år.
Skrevet af fedefynboen
Som LaPioche beskriver er Liverpool endog meget gode til hurtigt teknisk omstillingsspil. Det er deres primære force, hvorimod deres forsvar er til at tale med.

Betyder det at man ikke kan spille offensivt imod dem?
Ikke efter min mening og da slet ikke for United. Med den fart og fysiske styrke "vi" kan mobilisere fremme foran, er det bestemt muligt at sætte dem under voldsomt pres og måske især på deres hjemmebane, hvor der påhviler dem en forpligtelse til offensiv.

"Vi" må ikke miste bolden i fremdrift tilbage på banen og midtpå. Det ligger fast.
Så gameplanen kunne være at spille meget direkte fra de bagerste geledder. Skal den slags bold give pote, må afleveringerne være præcise og være til at arbejde videre på.
Valencia, Bailly, Smalling, Darmian og Jones har ikke denne kvalitet, så det er ikke helt let at se det for sig.

Men Lindelöf, Young og især Blind kan det der. Alene af den grund bør Young foretrækkes for Darmian, men spørgsmålet er om Mou tør spille med en af de to andre.
Jeg tænker det vil være en god idé, hvis "vi" ikke skal spille på 0-0, hvad meget vel kunne være Mous gameplan.
Desværre!
Skrevet af fedefynboen
LaPioche!

Ja, du har helt ret. Suk!!!
Skrevet af Don_Millionaire

Jeg gad nok vide, hvordan han gang på gang får overbevist sine klubber om, at han er langtidsholdbar. Al historie siger jo, at næste sæson er hans sidste i denne klub.


Den ligning kræver vidst lidt kontekst, for det er vel ret logisk at han står til en forlængelse med det arbejde han har lagt for dagen. Kan faktisk ikke se hvorfor han ikke skulle være langtidsholdbar?

I både Porto og Inter var han vellidt og eneste grund til at han ikke fortsatte de to steder var at andre og større jobs ventede.
I Chelsea og Real Madrid lavede han mange fejl og var ekstremt meget i fokus. Vel og mærket ikke af de rigtige årsager og han skulle åbenbart clashe med alle. Men en del af historien fra de to klubber er jo også, at deres historik med at have trænere i længere tid, er nærmest ikke-eksisterende. Læg dertil at han ikke var ligeså egenrådig på transfermarkedet, som det virker til at han er i United (med visse begrænsninger i forhold til mængden af transfersummen der må bruges), og du har en manager der ikke har den opbakning han føler han skal have. Om det er rigtigt eller ej skal jeg ikke kunne sige, men virker til at han har brug for den sikkerhed.

Synes simpelthen det er for nemt at sige at han ikke kunne være langtidsholdbar. Hvis du spørger en Real Madrid eller Chelsea fan så er det sikkert det de vil fortælle dig, men jeg kan simpelthen ikke se at de to klubber skal være referencepunkter, for hvor længe en træner holder i en given klub.
Omvendt så er jeg dog også spændt på om det så bliver til det lange forhold, men det er nu mere fordi den moderne fodboldverden tilsiger, at en træner i en storklub skal præstere og vinde hvert år. I PL med 6 potentielle tophold så er det selvfølgelig ikke muligt og derfor kan det jo sagtens ske at United ender 4´er næste år selvom de skulle vinde i år. Så tæt er det.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Man kan jo bare ikke fornægte, at han aldrig har været i en klub i mere end 3 sæsoner i det, der trods alt har været en lang trænerkarriere - uanset om det har været hans egen eller klubbens beslutning. Når jeg siger, at han ikke er langtidsholdbar mener jeg jo ikke nødvendigvis, at han bliver fyret i næste sæson. Men hvis han inden for de næste 2 sæsoner vinder ligaen, kunne jeg sagtens forestille mig, at han har brug for en ny udfordring. Mit indtryk af ham er, at han har brug for hele tiden at blive udfordret. Jeg er ikke sikker på, at United bliver ved med at være en udfordring for ham i de næste 5 år.

@Fynboen
Jeg er enig i, at en offensiv tilgang til kampen kræver dygtige boldspillere i det bagerste geled. For mig at se ville det være selvmord at stille med Blind i bagkæden over for Firmino og Salah. Lindelöf er desværre heller ikke der, hvor vi kan regne med ham i sådan en kamp. Derfor bliver det nok muskelbundterne Smalling og Jones sammen med hurtigløberen Bailly. I øvrigt synes jeg Baillys pasningsspil er undervurderet. Han er faktisk sket ikke så dårlig med bolden, selvom han til tider spiller med liiige lovlig høj risiko. Men det er jo en del af charmen.
Skrevet af fedefynboen
Du nævner at Mou måske vil savne udfordringer efter en sejr eller to med United LaPioche.

Det er jeg nu ikke så sikker på.
Jeg tænker at Ferguson alle dage har været Mourinhos ledelygte, helt fra hans Portodage.
Udfordringen kunne vel være netop langtidsholdbarhed.

Don_Millionaire argumenterer fint, men jeg vil dog hævde at Real skiller sig ud i forhold til hans andre tidligere klubber.
Her var anken imod Mourinho netop hans defensive tilgang, hvad ikke bekom Realfans godt.

Og som heller ikke bekommer denne Unitedfan godt!

PS! Dit tag interesserer mig LaPioche.
Skal man læse det i betydningen hakke eller i det mere subtile valg (velvalgt)?
Interessant iøvrigt at et ord kan have så vidt forskellige betydninger og måske netop det er årsagen.
Er bekendt med at Pogba har eller har haft den etiket på sig, selvom jeg har lidt svært ved at se meningen i galskaben. I begge betydninger
Skrevet af Don_Millionaire
Man kan jo bare ikke fornægte, at han aldrig har været i en klub i mere end 3 sæsoner i det, der trods alt har været en lang trænerkarriere - uanset om det har været hans egen eller klubbens beslutning.


Men hvem gør også det? Det eneste jeg kan se jeg gør er at give lidt kontekst til et synspunkt som alle clickbait medier helt sikkert vil have som en fodnote når de bringer nyheden.

Når jeg siger, at han ikke er langtidsholdbar mener jeg jo ikke nødvendigvis, at han bliver fyret i næste sæson. Men hvis han inden for de næste 2 sæsoner vinder ligaen, kunne jeg sagtens forestille mig, at han har brug for en ny udfordring. Mit indtryk af ham er, at han har brug for hele tiden at blive udfordret. Jeg er ikke sikker på, at United bliver ved med at være en udfordring for ham i de næste 5 år.


Det er hvert fald det hans karriere giver et indtryk af. Omvendt har han dog udtalt at han sagtens kan se sig selv i United i flere år, men om der blot har været tale om høflighedsfraser for at please verdens største fanskare, eller om det har været reelt, er jo svært at sige.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Mon ikke både Mou og United ønsker et langt samarbejde? Mourinho har prøvet det meste og vil med alt sandsynlighed være tilfreds i det job han i mange år ifølge rygter har ville have.
Skrevet af Inuk.
Mon ikke både Mou og United ønsker et langt samarbejde? Mourinho har prøvet det meste og vil med alt sandsynlighed være tilfreds i det job han i mange år ifølge rygter har ville have.

Selvfølgelig ønsker klubben kontinuitet, det gør alle topklubber. Spørgsmålet er om Mou er istand til at tilfredstille verdens største fanskare der ønsker at se holdet spille offensiv fodbold, også på Anfield. Det krav kommer i samme sekund som holdet vinder PL.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0