Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
det her - frygter jeg - er én af de dage hvor alt bare går galt, de gea blir udvist og lukaku vil udgå med en skade osv.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det ser ud til vi spiller 3-5-2 nu med Rashford og Lukaku på toppen.
Skrevet af Don_Millionaire
Lige nu kunne det virkelig være rart at vide hvornår Pogs er tilbage, for den midtbane fungerer da på ingen måde uden ham. Endnu en til glemmebogen fra Herreras side.
Skrevet af uden_benskinner
det ligner som united er tilbage til forrige sæsons taktiske rodebutik - og at the defensive one ikke har fundet nøglen til stabilitet.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mr. Pink
Sådan har det været de sidste kampe.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af uden_benskinner
middelmådighedens indtog er begyndt igen.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Fish
Hjertet bankede arrogancen... kæft vi har godt af det!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ingen kreativitet og to amatørfejl giver 2 mål til Huddersfield. Mourinho har et kæmpe arbejde foran sig hvis ikke også vi skal ryge ud af Cuppen på tirsdag.
Skrevet af RuneG
To amatørfejl i dag... træls. Vi burde være kommet tilbage, men ALT gik Huddersfields vej. Matic spiller en decideret forfærdelig kamp, og det hæmmede vores spil voldsomt.
Skrevet af Fish
Matic var en katastrofe... Lindelorf; Herrera og Lindgaard skal bare væk hurtigst muligt.
Skrevet af Battlegoat
Kan ikke komme over hvor ringe Lindlof var, kæft et flob køb.
det gik galt fra første minut, martial blev banket og med gult kort flere frispark var han næsten allerede sendt af banen efter 15min
Herra kan eller tør ikke holde på bolden, så snart han modtager den sender han den tilbage i banen, har han bolden i fødderne og der kommer en modstander sidder han i græsset og tuder.
skal man være lidt kritisk af lukaku, syntes jeg han står alt for stille i boksen, han løber aldrig frem mod bolden, står altid bag ved 3-4 forsvars spillere og håber bolden triller igennem dem allesammen
matic´s ringeste kamp for united, bruger ALT for langtid på at få bolden videre jeg ved ikke hvor mange gange jeg så young og martial løbe ned langs banen uden at få noget ud af det fordi han ikke kunne bestemme sig.

Skrevet af Manchester_United17
Lingard mister jo derudover bolden for hver gang han modtager den. Føj, han er ringe.
Manchester United.
Skrevet af uden_benskinner
carrick og pogba skal tilbage på holdet, hvis vi skal gøre os nogen reelle forhåbninger om at få kæderne til at hænge bare lidt sammen...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis man er glad for akademispillere på førsteholdet, kan man - hvis man vil se positivt på sådan en lorteindsats - håbe på at se Tuanzebe fra start på tirsdag.
Skrevet af Toggle
Så ikke den sidste halve time men den første time var helt forfærdelig. For åndssvagt at man hidser sig op over dommerkendelser der går en imod og derfra var det op ad bakke. Lindeloff er et af de største flopkøb vi har lavet og er vel et flop i størrelsesorden dimaria. Lad ham ikke få flere kampe på denne side af nytår. Der er langt bedre spillere fra akademiet.
I næste uge venter sæsonens første store test og jeg frygter at vi bliver revet midt over. Skal der tages noget positivt med fra dagens kamp er det at mike smalling ikke er den ringeste cb
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Skal der tages noget positivt med fra dagens kamp er det at mike smalling ikke er den ringeste cb


En meget ringe trøst.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lindelof havde to helt katatrofale aktioner og er en af bagmændene bag vores pointtab i dag, men at kalde manden et flopkøb i oktober måned er simpelthen for dumt.
Skrevet af Battlegoat
det muligt men jeg står nu ved det alligevel.

når man gir 350m for en spiller må man altså forvente at spilleren er længere fremme end i starten af sin udviklings tid.
og selv hvis han var købt som en spiller til fremtiden, så har man ikke gjort andet end at bremse tuanzebe´s udvikling. man kunne ligeså godt have brugt pengene på en venstre back og sat tuanzebe ind i de kampe som han har fået, vil næsten os æde en hat på at han er bedre.

kigger man på hans statistikker de første kampe han har fået.
2 kampe i premier league
Tackles 0% ud af 0 - Han løber altid bagud med spilleren
Duels won 50% ud af 4 - skidt
Ariels won 33% - manden er 187 cm høj

3 i champions league
Tackles 100% ud af 1
Duels won 44% ud af 18 - Meget skidt
Ariels won 56% - er han bange for bolden???

sammenligner vi med smalling som har 2 mere kampe i den er sæson ligger han med 80% taklinger og 90% ariels won og 70% tackles

Det muligt lindelof kan gå hen og blive en god spiller om nogle år, men jeg tvivler på han først er købt til om nogle år, selvom det kan blive nød til at være sådan.
og i den forstand mener jeg han er et flob køb, wasted money, lige ud af vinduet, bye bye mesterskab.


Skrevet af Slettet(100838201910)
@Battlegoat
Først og fremmest, så fik han 60 sekunder mod Liverpool uden at røre bolden, så skal vi ikke bare blive enige om, at han reelt kun har spillet én PL-kamp?

Tacklinger: Enig, han bakker alt for meget og er alt for nem at vende på. Det er faktisk hans største problem, som jeg ser det.

Luftdueller: Han er 1.87 høj, men Depoitre, som han har haft alle sine luftdueller med, er altså 1.91. Så hvis du virkelig synes det er det mest relevante fakta at inddrage, så har han jo netop ikke fordelen her.

Jeg har ikke tjekket CL-stats, men der er sikkert lignende nuancer, der er værd at inddrage.

Jeg tror heller ikke Lindelöf er købt, fordi han skal være god om to år, men jeg synes faktisk det er håbløst, at fælde dom over manden efter 3 måneder. Hvis jeg må give dig et eksempel, så kan du jo passende kigge på Manchester City og på en spiller, der minder uhyggeligt meget om Lindelöf. Han hedder John Stones. Han kostede dog lige godt 100 mio. ekstra fordi der kom HG-tax oveni købesummen. Pointen er dog, at han også så helt håbløs ud sidste år. Han forærede mål væk til højre og venstre. Nu ser jeg ikke alle Citys kampe, men jeg har endnu til gode at se ham begå én eneste fejl i denne sæson, og jeg har ikke set ham høste andet end roser for sin sæson indtil videre. Det er et glimrende eksempel på, at den slags tager tid. Det er ikke sikkert, at Lindelöf bliver lige så god som Stones, men han skal da for pokker have mere end bare 3 måneder til at forsøge. Hvad end du vil det eller ej, så er han en langtidsinvestering, og for mig at se er han i den grad ventetiden værd, hvis det tager 12 måneder før vi ser ham på sit bedste, hvis han efterfølgende kan styre vores centrale forsvar i 6-7-8 år.

Jeg tror ikke City sidder og tænker, at han er "penge ud af vinduet" uanset hvor ringe han var sidste år.


Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det er tydeligt at at Lindeløf har problemer med tempoet i PL. Dog vil jeg ikke vurdere ham for hårdt på gårsdagens præstation. Han bliver skiftet ind og Mata laver en kæmpe fejl på 1-0, hvor han simpelthen skal trække gult med et professionelt frispark. Det er nok grunden til at Mkhi trods alt er at foretrække centralt.
annonce
0