Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
@Morten

Ja, det med at der er lavet en gentlemen aftale, er efterhånden en offentlig hemmelighed. Om den så bliver overholdt er en helt anden sag.

Personligt kunne jeg da godt forestille mig at Barca kommer på banen, nu hvor prisen ikke er højere end som så, og Griezman tilsyneladende elsker Spanien (hvem kan dog også fortænke ham i det). Der må vi jo så bare håbe at han finder United projektet mere udfordrende og interessant.
Skrevet af Slettet(100838201910)
^Han siger jo ikke så frygteligt meget andet, end at Pogba fortsat ikke deltager i den kollektive træning, og det derfor er svært for ham at give et estimat for, hvornår han er tilbage.

I betragtning af, at Pogba først vendte tilbage til Carrington i sidste uge (torsdag/fredag), så synes jeg ikke, der er noget alarmerende over den omstændighed, at han fortsat selvtræner. Jeg tror senest han er tilbage samtidig med Rojo, dvs. efter landsholdspausen.

Mht. Griezmann, så er jeg stor fan af ham som spiller. Det er sjældent man ser en så kynisk afslutter være så meget en holdspiller. Jeg kan dog stadig have mine reservationer omkring, hvorvidt vi kan få det maksimale ud af ham i United. Vi ved, at han alle dage har været bedst, når han har spillet sammen med (bag ved/på skulderen af) en target man. Eksempelvis Giroud for det franske landshold. Den omvendt situation ser vi i Atletico nu, hvor han ikke spiller sammen med Torres men med Correa/Vietto/Gameiro. Det er som om, man ikke for alvor kan forløse Griezmanns potentiale i det setup.

Selvom Lukakus assist i weekenden var et udtryk for netop target man-spil, og selvom han har staturen som en klassisk target man, så spiller han sjældent sådan. Han angriber typisk modstanderens bagrum, og jeg tror hellere han vil ud og løbe om kap med modstanderens CB end han vil dække bolden af med dem i ryggen. Hvor efterlader det Griezmann? Til at søge ned i banen og agere spilfordeler? Det ser vi i øjeblikket i Atletico, ikke er nogen stor succes. Griezmann skal have licens til at bevæge sig i og omkring modstanderens straffesparksfelt eller søge i dybden på omstillinger. Han skal ikke ned og spille en playmaker 10´er.
Skrevet af Battlegoat
https://www.youtube.com/watch?v=CxcN0r9h0RU&feature=push-lsb&attr_tag=DzGN-S1srKfDaOkB-6

Ftd benfica preview
De snakker om alt vi har snakket om herinde de sidste par uger
Pochettino, de unge drenge, lindelof, midtbane
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Jeg er helt enig med dig i både begejstringen for og analysen af Griezmann.

Du har også fat i noget rigtigt, når du problematiserer om Griezmann vil kunne fungere i United med Lukaku som targetspiller.

Synes dog at det problematiske ændres til muligheder i stedet, hvis vi forudsætter at spillet flyttes længere frem på banen generelt.
Og her er det at det måske giver mindre mening med Mou ved roret.

Det er jo et faktum at Lukakus dybdeløb strækker holdet. Dette stiller krav til de bagerste om at følge med frem, hvis holdet skal stå kompakt, hvad er ganske essentielt i vore dage.
Alene af den årsag er Mous tilgang noget oldnordisk, da han jo som oftest ønsker sit forsvar skal stå lavt.

Det hænger ganske simpelt ikke sammen. Kun omstillinger kan indpasses i Mous filosofi, hvis holdet skal være kompakt og i den sammenhæng er Zlatan bedre castet end Lukaku.

Hvis vi kunne forestille os et United, der derimod hurtigt flyttede holdet frem, når Lukaku er mål for en lang aflevering bagfra, så ser jeg Griezmann som værende nærmest perfekt som 2. angriber. Han er konstant undervejs og tillige intelligent nok til at udse sig de huller, som evt. Lukaku kunne spille klatten hen i.
Han vil vide at udnytte de huller og den forstyrrelse i modstandernes bagerste geledder, som Lukakus løb og fysik forårsager.
Det er langt mere bevægeligt og mere I hvad jeg opfatter som Uniteds "rigtige" spilkoncept, end hvad vi ser netop nu.

Men det kræver en ændring hos Mou og den er jeg meget tvivlsom om vil indfinde sig.

Så herfra skal lyde et ja tak til Lukaku og Griezmann som frontduo.
Forudsat altså - - - - - - ?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes sjovt nok altid dine analyser ender med at konkludere, at vi skal smide Mourinho på porten... ;-)

4-2-3-1 i aften.

De Gea;
Darmian, Bailly, Smalling, Blind;
McTominay, Matic;
Mata, Lingard, Martial;
Lukaku.

Glædeligt med McTominay i startopstillingen, men lidt ærgerligt, at der hverken er fundet plads til Lindelof eller Tuanzebe. Umiddelbart ville jeg have foretrukket at spare Bailly til Chelsea-kampen.

Luke Shaw i øvrigt ugens gæst på bænken
Skrevet af fedefynboen
Ja, LaPioche hehe

Nok engang har du fat i noget
Det er min holdning og den er ikke ny
Skrevet af Røret
LaPioche:

Jeg er selvfølgelig også glad ved at McTominay starter (fortjent efter Swansea kampen!), men jeg havde egentlig regnet med at Tuanzebe var tættere på en startplads. Dog giver det egentlig mening ift. situationen omkring de to pladser, midtbanen har vi "ingen" spillere til, mens vi har 5-6 spillere til CB´en.
Jeg havde dog ønsket at se begge i kamp fra start i dag, uanset hvad synes jeg det er værd at holde et ekstra øje på, hvordan McTominay spiller i dag.

Derudover håber jeg Lingard forsætter som han spillede mod Swansea. Spændende med ham som 10´er, men vi må forvente ham og Mata bytter en gang eller to :-)

Romero måtte for min skyld godt have spillet i dag.
Skrevet af Don_Millionaire
Ærgeligt at Lindelöf ikke får chancen i aften, selvom han har været ringe i de seneste kampe, men på den anden side giver det god mening at Bailly får en kamp mere i benene efter hans skade, så han er helt klar til Chelsea kampen.

Spændende med McTominay fra start og er også fan af at Lingard får denne. Forhåbentlig viser de begge at det var det rigtige at gøre.
Skrevet af Don_Millionaire
Og endnu engang kan man jo ærgre sig over at Pereira render rundt i Spanien, for dette var endnu en kamp han helt sikkert havde fået. Så meget for at gribe chancen.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Nu spiller han højre kant, og udvikler sig godt. Måske han skal spille den position fra sommer af, hvem ved.
Skrevet af fedefynboen
Hvad jeg glæder mig mest til i dagens kamp, er at se om Martial kan lægge lidt til.
I hvert fald gav han sig selv muligheden for det sidst.

Det kan selvfølgelig blive svært hvis United spiller afventende og står langt tilbage,
Vil også holde øje med Smalling i håb om at han holder kadencen.
Skrevet af cabra.
Hvorfor fanden viser 3plus ikke United? Der er da mange flere seere i den kamp.
Skrevet af cabra.
Det kan godt være, men det ændrer jo ikke på, at vi er nok united fans til at opveje den slags.
Skrevet af Battlegoat
så det jo heldigt at de neutrale seer er i undertal
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Lad dog Lukaku sparke.
Skrevet af fedefynboen
Puh!!!

Baillys tackling lugtede mere af straffe end episoden med Martial
Vel ret beset OK at den blev brændt
Skrevet af #GGMU!
Årh! Martial for helvede! :-(

Men få nu fjernet Mølby og Werge som kommentatorer på vores kampe! :-)
Skrevet af Don_Millionaire
Mølby er simpelthen for dum at høre på. Martial har, indtil videre i sæsonen været køligheden selv på straffe, men nu hvor han brænder så skal hans engagement betvivles? Den mand egner sig bare ikke som ekspert.
Skrevet af Cykel_Arne
Ringe sparket af Martial, men se lige hvor langt målmanden er fra linjen INDEN Martial rammer bolden.

Ringe dommerarbejde.
20.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det var ren skulder, han falder ind i Martial løbebane, ikke meget kontakt dog.
annonce
0