Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Suk. Hvorfor spiller vi altid så defensivt?
Skrevet af Slettet(552157192508)
Spørg ham den gråhårede på bænken.
Skrevet af high5
Selvom det bare er en af "walkover"-kampene, kan denne være specielt god for den kommende periode.
Comeback for stjernerne, Lukaku med en efterhånden længe ventet kasse og endelig Rash og Martial på hver sin kant (i min optik med fin success).

Men Newcastle har godt nok heller ikke meget at byde på.
Skrevet af Battlegoat
Kom så zlatan!
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Zlatan! The king is back...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Comeback for stjernerne, Lukaku med en efterhånden længe ventet kasse og endelig Rash og Martial på hver sin kant (i min optik med fin success).

Jeg er uenig. Der var ingen succes over den periode af kampen, hvor Rashford og Martial spillede på hver sin kant. Vi blev først farlige, da Mourinho foretog justeringen til 4-4-2 og Mata blev rykket ud til højre med Rashford ind centralt.
Skrevet af elskerdenaah
Heller ikke enig! rashford har ikke været god! Men de andres præstationer redder ham idag! Ikke dem på hver sin kant igen. Martial er kongen på venstre og rash kan indskiftes.
Skrevet af Toggle
Har kun set 2. halvleg men hvor har det været godt i den periode med pogba på banen. Klart vores vigtigste spiller og så ser vi hvad vi kan offensivt når de får lov at udfolde sig. Bestemt godt idag
LUHG
Skrevet af high5
Jeg synes heller ikke, Rashford har været blændende i dag, men jeg kan bare godt lide at have både Rash og Martials eksplosive fart inde samtidig.
Når Mkhi er i topform ser jeg klart ham/Mata sidde på midten og højre.

Men korrekt - det fungerede ikke taktisk optimalt i første halvleg, jeg ser bare positivt på de ting, de bringer.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg kan bestemt også godt lide, at have Martial og Rashford på banen på samme tid. Jeg synes også Rashford har været mærkbart bedre i 2. halvleg end i 1. halvleg. Det eneste jeg opponerede mod var, at det var en succes at have de to på hver sin kant, for det synes jeg bestemt ikke det var (desværre - jeg har selv været fortaler for den opstilling få sider tilbage i tråden).

Skrevet af Battlegoat
fantastisk kamp i dag 4-4-2 hvem skulle have troet det!
ikke fan af lukaku i højre side, men han er et bæst foran mål
men ellers er det sku svært at være negativ over noget når man vinder 4-1
første halvleg var denfensivt skidt - young og lindelof med åbenlyse fejl, men smalling var heller ikke god.
offensivt syntes jeg ikke vi kan sætte en finger på noget, Mata var god til mellemrummene og fine indlæg, Martial med mål og udfordrende og farlig hele kampen igennem, rashford lidt ivrig, men syntes han var okay. zlatan kom ind med 10min så svært at vudere meget fra ham, havde et okay forsøg til sidst
Paul pogba, kæft han har været savnet, han har bare alt hvad man kunne ønske sig i en midtbane spiller.

konspirationsteori:
Jeg har på fornemmelsen at smalling gør han makkere ringere, jeg kan huske ham og rojo da de var i center forsvaret, så var det den rene chaos, men så snart jones og rojo var makkere var det guld og grønne skove.
vil virkelig gerne se lindelof ved siden af jones eller bailly.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Dagens bedste mål fortjener naturligvis et gensyn: https://imgtc.com/w/TtvV2H0

Nyd i øvrigt lige hvor hurtig Rashford er. Jeg er vild med den måde, han angriber rummet på med sine løb - og så må han altså være blandt de hurtigste spillere i ligaen.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg bed også især mærke i Rashfords løb ved det mål.
Jeg lagde mærke til det, da Lukaku fik bolden, og kunne kun håbe på at lukaku kunne finde ham. Og et koldt hovedstød i situationen. Mange andre (især i den alder) ville ikke have haft overblikket (eller teknikken) til at lægge den så godt til rette for Pogba.

Jeg er i øvrigt enig i, at han ikke fungerede ret godt på højre kanten. Men hvis han ikke får kampe derude, bliver han jo næppe bedre derude - jeg synes ham og Martial skal have nogle flere af de her kampe, hvor de eventuelt mikaer lidt rundt. Ronaldo var til at begynde med også langt bedre på højre (uden dog at være ringe på venstre) . Spilletid, spilletid, spilletid i den position en spiller skal øves i er det eneste der virker.

Ligeledes med Lindelöf, som falder kluntet, men er alene i feltet med 3-4 Newcastle spillere. Det lader til at den slags gør ham nervøs bagefter. Men igen, det er kun spilletid og erfaring der gør ham bedre til at håndtere den slags og undgå det i fremtiden. Som nævnt mange gange før her i tråden var Vidic og Evra også ret middelmådige i deres første halvsæson - de blev begge blandt verdens bedste på deres positioner.
Skrevet af Don_Millionaire
Lækkert at se Pogba tilbage. Han er præcis så vigtig som alle os United fans har skreget op om. Nu skal han bare holde sig skadesfri resten af sæsonen og så har vi en chance for at kæmpe med City.
Skrevet af uden_benskinner
når det kommer til city, så har jeg allerede tilskrevet dem mesterskabet desværre - de har alt et mesterhold skal have og lidt mere til. top-3 tror jeg dog er realistisk.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(591633201312)
Så desværre ikke kampen, så udtaler mig kun på baggrund af mål highlights. Pogba´s impact er bare helt som forventet og hvor er det fedt og godt for fremtiden, og så smider vi lige Zlatan oveni også. Jeg er så hamrende ligeglad om Lindelof spiller godt for Sverige, eksperimenteringen med ham må indtil videre begrænses 100% til risikofrie kampe og Carabao Cup.
Skrevet af fedefynboen
Hvad var det vi så i går?

Vi så et United hold i først 4-3-3 og siden 4-4-2 opstilling.
Begge offensivt funderede.
4-3-3 fungerede ikke. Der var ingen indstuderede løbemønstre og Uniteds spil var aldeles rodet.
Straks bedre gik det, da formationen ændredes til 4-4-2
Mata fandt rum på fløjen og kunne sætte spillet derfra
Pogba fandt rum til sine giftige fremstød fra midten
Både Lukaku og Rashford profiterede af hinandens tilstedeværelse.
Ja spillerne fik generelt mulighed for at spille det spil de hver især er bedst til

Med andre ord. Det var ganske anderledes end hvad vi hidtil har set
Og tak for det. Det var på høje tid.

Der har her i tråden været enorm kritik af Lindelöf.
Den er helt hen i vejret, synes jeg
Tror vi så to forskellige kampe
Dels satte han spillet bagfra og gjorde opspillet meget lettere for hele holdet.
Han frigjorde Pogba og Matic til hvad de hver især er bedst til

Og situationen hvor han gled?
Han forsøger at dække for den farligste situation, nemlig tværpasningen mod bagstolpen. Ser så at klatten spilles bagud og forsøger at korrigere, men glider.
Den bevægelse, hvor han glider, ville have været helt unødvendig, hvis ikke især Matic. men også Smalling havde kigget bold. Og hvis ikke Pogba havde fritaget sig selv for tilbageløb.
I tilgift var situationen aldrig opstået, hvis ikke Young havde stået en kegle ude på fløjen og ladet wingen glide forbi helt uantastet.
Jo der var mange fejl i forsvaret i den sekvens, men ingen af dem var Lindelöfs.
Han agerede helt rigtigt, men gled og det må være det, der ligger til grund for vurderingen.

Faktisk har jeg ham og Mata som de to bedste igår, selvom Pogba lavede et par rigtigt gode ting, som gav pote.

Ros også til Mou so til en afveksling rent faktisk satsede decideret offensivt.
Hvilket var en fornøjelse at se. Kan kun sige da capo og at mere fokus på offensive løb på træningsanlægget ikke vil skade.
Godt også at han hurtigt korrigerede for den mislykkede 4-3-3

Jo fodbold er et fornøjeligt spil og måden det opfattes på er som æbler og pærer
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Jeg er helt enig omkring Young, og det udstiller vores behov for en tovejs venstreback. Young fungerer godt offensivt, men ikke defensivt. Darmian er modsat, men ingen fungerer begge veje. Mou satsede på Shaw, men det kan alle se nu ikke virkede, og dermed er det vores svageste punkt.
Skrevet af Battlegoat
Der har her i tråden været enorm kritik af Lindelöf.
Den er helt hen i vejret, synes jeg
Tror vi så to forskellige kampe
Dels satte han spillet bagfra og gjorde opspillet meget lettere for hele holdet.
Han frigjorde Pogba og Matic til hvad de hver især er bedst til


ah det jeg nu ikke enig i, jeg ved heller ikke hvilken kamp du har set, men igår igen var han usikker som bare pokker i første halvleg, 2 halvleg kom vi hurtig foran og newcastle opgav ved 3-1 målet.

De eneste bolde han spillede fremad i banen var dem på 3m til matic og pogba, men hvis det er dem bolde du mener, så jo han var fantastisk, han havde 1 aktion i første halvleg hvor newcastle tvang ham til at løbe med bolden, og han havde en god aflevering ind til lukaku.
ved ikke hvad du mener med at han frigjore pogba og matic, den må du uddybe
Skrevet af Slettet(591633201312)
Det er bare et mysterium hvorfor Shaw aldrig får chancen på den venstre back, kunne vi ikke lige få både ham og Rojo testet af her inden City kampen i løbet af de næste lidt blødere kampe. Og her må Jones/Bailey også meget gerne blive klar istedet for Smalling/Lindelof, jeg bliver nervøs bare ved tanken om samme forsvar som igår mod City (og Arsenal ugen før). Herudover pegen pilen op lige nu rent offensivt og vi har et par overkommelige modstandere lige for til at tanke yderligere selvtillid.
annonce
0