Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
PSG udspiller deres modstander. United? Taber til Basel
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Toggle
Er der reelt et behov for at sammenligne united ude med psg hjemme?
LUHG
Skrevet af elskerdenaah
mr.pink lol en troll. hvad har det med noget at gøre
Skrevet af Mr. Pink
Ja, det er der.
PSG har smadret alt på deres vej - ude som hjemme.

United dummer sig ufatteligt meget.

Enten skal de køre Basel over i dag (hvor de går efter sejren) med et ret stærkt hold. Eller også skal United spille med unge talenter og nogle erfarne spillere og fedte den hjem. I stedet ender det med et ret stærkt hold, der taber til Basel. Basel...
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Battlegoat
Jeg forstår ikke hvorfor man tager folk med til Basel som har spillet næsten samtlige min indtil videre i denne sæson, hvis det alligevel bare er for at trille bolden rundt og håbe på en uafgjort

Så i den forstand er jeg enig med pink
Skrevet af Mr. Pink
Præcis Battlegoat. Det er så ubeskriveligt dumt.

Giv dog muligheden til 3-4 af de unge og tril den rundt til Lingard og co.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Lingard og Blind, så vil man tabe.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Fint at Rojo, Pogba og Zlatan alle fik spilletid, men udover spillet i første halvleg, er der vel ikke meget mere at tage med sig fra kampen.

Resultatet var skidt, men vi kunne jo fint leve med et nederlag, og derfor har jeg ikke noget imod, at Mourinho ikke stiller i stærkeste opstilling...

... hvis han da så ellers havde givet nogle unge talenter chancen. Darmian spillede eksempelvis en elendig kamp. Tuanzebe kunne have fået værdifuld erfaring på den back og formentlig sågar have leveret en bedre præstation. Når Mourinho tager Pogba ud efter 65 min, hvorfor så sende Matic ind, der har spillet stort set hver eneste kamp i sæsonen? McTominay viste jo i sidste runde, at han godt kan være med på det her niveau.

Nuvel. Det er jo ingen katastrofe, men der skal andre boller på suppen i weekenden mod Brighton. De kommer til at parkere bussen fra første fløjt, så Pogba skal finde de nypudsede støvler frem, og Young skal slå nogle skarpe indlæg. Jeg tvivler desværre på, at Valencia kommer til at blive en indlægstrussel i højre side igen.

Og så skal vi saftsuseme putte den i kassen, når vi er fri foran mål. Lukaku svigter i går og Fellaini burde jo næsten have lavet et hattrick. Martial havde en svær chance med målmanden, men jeg har da set ham chippe den ind over målmanden fra den position før.
Skrevet af Pindhunden
Det mest overraskende var, at Fellaini misser tre store hovedstødschancer. Især den, som rammer stolpen, var stor. Dem plejer han at score på
Skrevet af trannel
"Fint at Rojo, Pogba og Zlatan alle fik spilletid, men udover spillet i første halvleg, er der vel ikke meget mere at tage med sig fra kampen.

Resultatet var skidt, men vi kunne jo fint leve med et nederlag, og derfor har jeg ikke noget imod, at Mourinho ikke stiller i stærkeste opstilling...

... hvis han da så ellers havde givet nogle unge talenter chancen. Darmian spillede eksempelvis en elendig kamp. Tuanzebe kunne have fået værdifuld erfaring på den back og formentlig sågar have leveret en bedre præstation. Når Mourinho tager Pogba ud efter 65 min, hvorfor så sende Matic ind, der har spillet stort set hver eneste kamp i sæsonen? McTominay viste jo i sidste runde, at han godt kan være med på det her niveau."

Meget enig i ovenstående. Derudover synes jeg der havde været en fidus i at starte Zlatan og så give ham 65 minutter som Pogba fik det, og så derefter sætte Lukaku ind, hvis det var nødvendigt at Lukaku overhovedet skulle spille.

Hvis man var i tvivl inden kampen i går, så synes jeg det endeligt blev slået fast at både en ny højre og venstreback må være noget der skal prioriteres meget højt.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis man var i tvivl inden kampen i går, så synes jeg det endeligt blev slået fast at både en ny højre og venstreback må være noget der skal prioriteres meget højt.


Jeg synes ikke højre back er en kritisk situation. Jeg er klart enig i, at der er et problem i, at Valencia ikke bringer nogen indlægstrussel, fordi han 9/10 gange hamrer bolden ind i en forsvarsspiller. Men så længe han er bundsolid offensiv og formår at spæne op og ned af linjen og hele tiden være en spilstation ude på kanten, så er det ikke en 1. prioritet, at få hentet en ny back. I det hele taget er jeg ikke sikker på, at der skal købes en ny højre back. Jeg har fortsat forhåbninger om, at Fosu-Mensah kan gøre et job derude. Derudover er en af de mest spændende spillere på akademiet og en af de næste spillere, der skal tage skridtet op til seniorfodbold en højre back (Lee O´Connor, som vi hentede i Villa i Irland for halvandet år siden).

Måske er det naivt at tro på, at Mourinho vil integrere så ung en spiller på førsteholdet, og hvis vi SKAL hente en højre back ind, så foretrækker jeg, at det er en spiller, der virkelig kan slå indlæg. Thomas Meunier leverer flere assists fra sin back end de fleste andre på den position, og han spiller ikke i PSG i øjeblikket. Derudover udtaler han sig jævnligt om, hvor stor en drøm det er at spille for United. Kunne være en mulighed.

På venstrebacken er der klart brug for forstærkninger. Jeg ville som nævnt adskillelige gange foretrække Kieran Tierney i Celtic, som jeg er fuldstændig overbevist om, besidder alle de mentale kvaliteter, som har afholdt Luke Shaw fra at blive en stjerne. Et mere realistisk bud er Danny Rose, og der er jeg altså ikke helt oppe og ringe. Han er på sine bedste dage en af de bedste venstre backs i ligaen, men han er altså utrolig ofte skadet. Han har endnu aldrig spillet mere end 28 ligakampe på én sæson. Han kommer til at koste en mindre formue og det er jo ikke ligefrem en mand, der kan dække den plads de næste 10 år. Dermed ikke sagt, at Danny Rose ville være den dårligste handel United kunne foretage sig, men jeg tænker, der er bedre business derude.
Skrevet af trannel
"Jeg synes ikke højre back er en kritisk situation. Jeg er klart enig i, at der er et problem i, at Valencia ikke bringer nogen indlægstrussel, fordi han 9/10 gange hamrer bolden ind i en forsvarsspiller. Men så længe han er bundsolid offensiv og formår at spæne op og ned af linjen og hele tiden være en spilstation ude på kanten, så er det ikke en 1. prioritet, at få hentet en ny back. I det hele taget er jeg ikke sikker på, at der skal købes en ny højre back. Jeg har fortsat forhåbninger om, at Fosu-Mensah kan gøre et job derude. Derudover er en af de mest spændende spillere på akademiet og en af de næste spillere, der skal tage skridtet op til seniorfodbold en højre back (Lee O´Connor, som vi hentede i Villa i Irland for halvandet år siden)."

Jeg har svært ved at se Fosu-Mensah excellere som højreback. Generelt er mit problem med ham jeg ikke rigtig kan se hvilken position han bør spille. Valencia er allerede på skånekost og kan kun spille en gang om ugen. Derfor mener jeg også der skal hentes en spiller her.

Enig i tankerne omkring venstrebacken, men vil gerne bringe Guerreiro fra Dortmund i spil. Han har kvaliteterne i det offensive og spiller også ofte for Dortmund længere fremme på banen.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Fosuh-Mensah bliver en god højre back næste sæson, venstre back er et problem.
Skrevet af uden_benskinner
jeg har stadig ikke 100 % styr på hvilket system som mourinho egentlig vil spille, hvis united kun deltog i én turnering, og derfor synes jeg det er svært at vurdere hvilken type backs holdet egentlig har mest brug for...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
På venstrebacken er der klart brug for forstærkninger. Jeg ville som nævnt adskillelige gange foretrække Kieran Tierney i Celtic, som jeg er fuldstændig overbevist om, besidder alle de mentale kvaliteter, som har afholdt Luke Shaw fra at blive en stjerne.

Nu har jeg ikke fulgt ret meget med i Tierneys karriere, ud over at jeg har lagt mærke til, at du har nævnt ham nogle gange.
Men ud fra de sammendrag der var fra kampene i går, spillede han en ret skidt kamp, og var skyld i mindst 1 af de mål PSG scorede.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Trannel: Jeg havde ellers indtryk af, at han mere eller mindre var omskolet til CM, men jeg ser også for lidt tysk fodbold.

TCG: Helt ærligt, så ville jeg ikke bedømme en spiller på hvordan det gik ham mod Paris i den kamp. Uden at have set kampen, så tænker jeg, at der næppe er nogen af de 10 markspillere, der har haft en god kamp. Fodbold er immervæk en holdsport, og det er den ondelyneme svært at gøre sig positivt bemærket som forsvarsspiller i et 7-1 nederlag. Så er der ikke ret meget, der fungerer.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Jeg har ikke lige nogle superbud på hvem der kunne hentes, men bottom-line er at vi er i en elendig situation på begge backer. Vi er pt. 100% afhængige af Valencia og Young som begge er i starten af 30´erne og max. holder til og med næste sæson på topplan. Blind og Darmian beviser igen igår hvor ringe de er, det er bare ikke United spillere. Tvivler på Mou ser Fosu som fremtidens højre back, så havde han beholdt ham som back-up for Valencia som kun kan spille én kamp om ugen. Shaw behøver man vel ikke kommentere på mere. Synes efterhånden vores back-behov er mindst lige så stort som en ny 10´er.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Meget rammende citat fra artikel idag på ESPN....sad but true :-(

"United have a lot of 7/10 players at the highest level; decent, sound professionals. Nice lads, too. But obsessed winners like in previous years, characters so driven that they´d fall out with each other for weeks because of a positioning error in games and then spend weeks trying to make up for it? That remains to be seen."

http://www.espnfc.com/club/manchester-united/360/blog/post/3281552/man-united-flaws-shown-in-defeat-to-basel-as-mourinhos-men-fall-flat

Skrevet af Battlegoat
ESPN har ikke en skid forstand på fodbold, de er generelt pinligt ringe at høre på, alle hold har en masse 7/10 spillere, det vel kun Real Madrid der har et helt hold fyldt med absolut topklasse
Skrevet af #GGMU!
Menuier & Grimaldo skal hentes til backs også enten Dybala eller Griezmann som 10´er.. det ihvertfald mit bud :-)
annonce
0