Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BulletUtd
Vidste bare de ville fucke det op. Fra mulig 4-0 til 3-2 og vi bliver straffet for en alt for passiv tilgang i 2 halvleg
Skrevet af YouKnowIt
Lingard, din dejlige dreng. Smuk, smuk scoring.
Skrevet af Slettet(562310210908)
Den skyldte Lingard men uha hvor det er vigtigt
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det har intet med Matic at gøre.
United har spillet en ringe kamp med 20 gode minutter. Da Matic gik ud havde Watford 66-34 i boldbesiddelse i 2. Halveg.
Godt mål af Lingard.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Flot mål Lindgard, men han skyldte satme også.
Skrevet af han_solo
Lingardinho
UTD
Skrevet af 8letters
Lingod
Lampard é Deus
Skrevet af Don_Millionaire
Det har intet med Matic at gøre.
United har spillet en ringe kamp med 20 gode minutter. Da Matic gik ud havde Watford 66-34 i boldbesiddelse i 2. Halveg.
Godt mål af Lingard.


Meget påfaldende at defensiven åbner op når Matic går ud. Men det er jo nok bare en tilfældighed...
Skrevet af Toggle
Det er et fremragende mål af lingard - har helt sikkert sin berettigelse på holdet. Og hvor mange topklubber kan prale af at have to lokale løbende rundt på banen jævnligt? Det er bestemt united-dna.
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
United har spillet en ringe kamp med 20 gode minutter.

Fuldstændig enig. Jeg så udelukkende 1. halvleg. United spillede ikke godt. Mistede en masse nemme bolde og overlod alt til Warford. Så får United et heldigt, men godt, mål, og kort efter endnu et smukt mål af Young og Watford er rystede. United spiller stadig forfærdelig fodbold, og selv efter 3-0 i pausen behøvede jeg ikke se mere. (Jeg er glad for, jeg ikke så 2. halvleg - det lader til at have være elendigt, når man lukker Watford ind i kampen igen - ikke at det overrasker mig)
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Watford kunne have scoret 2 i de første 20 minutter af kampen hvor Matic var med. Rojo havde sgu nok ikke ageret anderledes, hvis Matic havde været på banen.
Så ja... rent tilfælde at det lige er efter han er gået ud, at Watford scorer.

Måske havde han været der ved 2-3 målet, men mon dog. Det var et super mål.
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, du har jo nok ret. Lad os hente Delaney til at kæmpe på midten og Zorniger til at styre det ude på linjen. Så kører vi!
Skrevet af uden_benskinner
man vejrer morgenluft i forhold til mourinho´s defensive tilgang til spillet. young må være fast frisparksskytte fremadrettet og lukaku trænger til en tur på bænken.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
Højt niveau du holder dig, når du løber tør for argumenter.

Ville dig stadig hellere se Zorniger ved roret (eller en anden træner med ordnung muss sein, gegenpressing og masser af action som fokus fremfor en god betondefensiv), end Mourinho.

Delaney... han har ikke været god i år. Men kostede også bare 1/10 af Matic.
Skrevet af Toggle
Ja dejlig defensiv parkere bussen indstilling igen. Hvad er det man siger: hellere 0-2 end 2-4. At man hellere vil tabe kampe og spille med hovedet under armen end at vinde et mesterskab og kvase modstanderne når det er nødvendigt og spille pragmatisk når det er nødvendigt det fatter jeg simpelthen ikke. Men okay, hver sin smag.
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
@Crazy

Jeg har intet problem med at argumentere, men det er jo en kendt sag, at når det kommer til dig, så er det fløjtende ligegyldigt. Og med hensyn til at holde højt niveau, så tag lige en kigger i spejlet.

Da Matic går ud mister vi den defensive kontrol, og så er jeg egentlig ligeglad med at vi kampen igennem taber boldbesiddelse, for det har intet med sagen at gøre.
Det kan da godt være at Matic ikke kunne forhindre de to mål, men føler mig ret sikker på at han kunne have skabt mere kontrol, og forhindret mange af de situationer der leder op til målene. Af netop den grund påpeger jeg at Herrera er usynlig og ikke kommer i vejen for særlig meget.
Skrevet af Mr. Pink
Toggle.

Synes du, United spillede godt?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og med hensyn til at holde højt niveau, så tag lige en kigger i spejlet.

Prøver altid at holde et højt (og sobert) niveau. Det hænder at jeg falder i, og falder til andres niveau, når de tosser rundt herinde, og bliver fornærmede over at man argumenterer imod deres påstande.

Da Matic går ud mister vi den defensive kontrol

Det er jo bare ikke sandt - Hvordan skulle Matics tilstedeværelse have noget med Rojos straffespark og Doucoures perle at gøre?
Og hvis det var hans tilstedeværelse, hvor var han så de første 20 minutter, hvor Watford kunne have været foran med 2?
Skrevet af Slettet(591633201312)
Fandme svært at konkludere noget på baggrund af den her kamp men 3 gode point. Det duer ikke at en angriber til 600 mill skal brænde kæmpe chancer hver gang, nu må han snart på bænken. Og vildt at der stort set aldrig brændes et straffe mod United!
Skrevet af Don_Millionaire
@Crazy

Læs hvad jeg skriver. Jeg siger ikke at Matic kunne have forhindret de to mål på den måde de sker, men han kunne have forhindret de fejl, der avler flere fejl, som til sidst ender ud i de situationer, der er afgørende for målene.

Det burde være indlysende at Matic er afgørende for vores defensive soliditet og at Herrera ikke kan give det tilsvarende.
annonce
0