Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Men det er jo værd at diskutere, om Uniteds sejre i denne sæson, hvor vi har scoret mange mål, er kommet efter flot offensivt spil, eller om det er kommet efter en sindsyg effektivitet i enkelte situationer, eller efter en kamp, hvor vi har ført tidligt i kampen, og scoret 2-3 ekstra mål i de døende minutter, når modstanderen har givet køb på den defensive organisation.

Jeg synes ikke det er så afgørende. Begge er et gevaldigt skridt i den rigtige retning fra de kampe vi leverede under LvG og under Mourinho sidste år.

Jeg kan godt leve med, at vi "kun" scorer 4 mål i en kamp for 8. gang i denne sæson (og generelt scorer næstflest mål i ligaen) samtidig med, at vi gennemgår en af vores bedste sæsonstarter i PL´s historie, fordi vi er effektive foran mål. Det gør mig ikke noget til en start.
Skrevet af Røret
Jeg forstår godt frustrationen TCG. Og ja det ser da mærkeligt ud med boldbesiddelsen!
Men at være kritisk overfor en 3-0 føring ved halveg, er stadig underligt. Kampbilledet i anden halveg er jo styret af begivenhederne i første halveg, og når vi har Mourinho som manager, så vil der altid forsvares en sådan føring (det sker hele tiden, Klopp prøver, Conte gør det og Ferguson sparede sgu også kræfter i anden halveg i sådanne scenarier). Jeg vil gerne understrege, at jeg anerkender boldbesiddelsen stadig er for lidt, og man sagtens kan praktisere at forsvare med bolden.

Uanset hvad er vi jo ikke spillet under tæppet i anden halveg og har flere muligheder for 4-0 inden straffesparket (herefter bliver vi først rigtig presset efter min mening).
Skrevet af Mr. Pink
1: Man kan i min verden sagtens brokke sig eller udtrykke bekymring over holdets spil, selvom holdet vinder.

2: Ja, United har scoret næstflest mål i PL.

3: Det lader nu alligevel til, at majoriteten herinde godt kan se, at spillet heller ikke var godt i går.

4: Jeg har ikke decideret antipati mod Mourinho. Jeg går op i, om United spiller godt og vinder.

5: Lige nu vinder United, hvilket er dejligt, men spillet er bestemt ikke godt eller prangende.

6: Uniteds mål i første halvleg faldt alle ud fra enten en enkeltmandspræstation eller en tilfældighed (3-0 målet). I en anden kamp ville disse mål ikke være scoret, og så havde United tabt eller fået uafgjort. Pointen er, at spillet ikke gjorde, at United nåede frem til chancer. Målene kom ikke på baggrund af et flot gennemspillet angreb, og det er sagens kerne. Det er slet og ret super heldigt/tilfældigt, at United er foran med 3-0, og det bekymrer mig. United har bolden ca. 30% af tiden mod Watford.....Havde det været 5%, hvis United havde mødt PSG?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Pindhunden
Spørgsmålet er, hvordan holdet kan blive bedre? Mourinho kan arbejde med den offensive struktur, så United også kan dominere bolden i dele af kampene mod de bedste hold. Det ville give et bedre indtryk og tage brodden af et hold, som fx City, som altid formår at spille kampene på egne præmisser.
Jeg kan dog godt være i tvivl, hvor gode vores spillere ville være til at holde på bolden og spille sig ud af et pres. Med undtagelse af Mata har vi vel ingen spillere, som er særligt gode til at spille i små rum.

Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvilken spiller i mener ville gøre en forskel for United? I må pege på en spiller (ikke Messi og Neymar), som ville forbedre holdet mest, hvis han blev hentet til klubben.
Jeg ved godt, at det er meget teoretisk, men det siger noget om, hvilken kvaliteter i savner på holdet.
Personligt ville jeg hente Modric, fordi han kan holde på bolden, spille kort og langt, drible sig ud af et pres og flytte spillet utroligt hurtigt.

Hvad siger I?
Skrevet af Slettet(100838201910)
United har bolden ca. 30% af tiden mod Watford

Min kilde siger 58/42 i Watfords favør, hvilket jeg ikke har det store problem med i en kamp, hvor vi er komfortabelt foran efter 25 min. Der er ingen grund til at gøre det værre, end det er.

Det er helt fair, at være bekymret på holdets vegne. Men nu er vi i ultimo November, og det er jo trods alt gået meget godt indtil videre, så den der med, at vi "ikke kan regne med at score mål på den måde i næste kamp", begynder jo efterhånden at falde lidt til jorden. For vi scorer jo bare mange mål og vinder mange fodboldkampe. Jeg var selv lidt bekymret i starten, fordi vores mål ofte først faldt sent i kampene, men det ser jo ikke ligefrem ud til, at vi løber tør for mål. De bliver jo ved med at komme - især efter Pogba er vendt tilbage. Han er virkelig lederen på det her hold.

@Pindhunden
Hvis vi skal pege på én position, som kunne forbedre vores offensiv mest muligt, så er det klart 10´eren. Ingen af vores muligheder på positionen er verdensklasse. Derfor kan jeg også godt forstå historierne om Özil. Hvis jeg kunne pege på én 10´er i verden, der både kreerer og scorer mål, så skulle det være Paulo Dybala. Jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at vinde Ballon d´Or og sammen med Neymar er han vel den, der skal tage over efter Ronaldo og Messi som verdens bedste fodboldspillere.

Men han har nok en pris på min. 1,5 milliard, så discount løsningen i Özil på en fri transfer giver trods alt god mening fra et finansielt synspunkt.

Skrevet af Geddar , moderator
Whoscored siger 59,2% til Watford. Men det er nu også meget normalt at et hold der er bagud kommer mere på bolden. Især mod Mourinho. Op til det første mål var United mest på bolden, herefter havde Watford et lille overtag. Det var efter pausen den store forskel blev skabt, hvor Watford havde 63,8%.

"så discount løsningen i Özil på en fri transfer giver trods alt god mening fra et finansielt synspunkt. "

Ah, køb ham da lige i januar, hva´?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ah, køb ham da lige i januar, hva´?

Den dør smækkede professoren da i så sent som i går.
Skrevet af Pindhunden
@LaPioche:
Dybala ville virkeligt give noget flair. Coutinho det samme, og han koster også en formue (og spiller i hadeklubben).

Er enig i, at en dribler med hurtige fødder og mål i støvlerne på den centrale del af banen er en stor mangelvare på holdet i øjeblikket.

Jeg har ind i mellem tænkt, om Martial kunne udvikle sig til en suveræn 10´er. Men jeg ved ikke helt, om han har fodboldhjernen, placeringsevnen og overblikket til det. Driblingerne har han.
Skrevet af Fribytter
Hvis man alene ser på chancerne, så burde Man. Utd. jo ikke score fire mål i sådan en kamp. Og Watford burde vel knapt have scoret to.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis man alene ser på chancerne, så burde Man. Utd. jo ikke score fire mål i sådan en kamp. Og Watford burde vel knapt have scoret to.

Det ved jeg nu ikke. Jeg medgiver gerne, at Youngs to perler ikke stod skrevet i stjernerne, men der bliver også brændt et par direktører. Lingard og Lukaku på frit mål, Pogba med en stor hovedstødschance lige foran kassen. Til gengæld var det lidt som om næsten alle chancer var kæmpe muligheder. Der var ikke mange af de der halve chancer. Ikke fra Uniteds side i hvert fald - Watford havde et par stykker.
Skrevet af Don_Millionaire
Hvis man alene ser på chancerne, så burde Man. Utd. jo ikke score fire mål i sådan en kamp. Og Watford burde vel knapt have scoret to.


I den kontekst kunne det være rart at se noget statistik ala table of justice, for tror der er mange der har det som du har det, selvom realiteten sagtens kan være noget andet.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men at være kritisk overfor en 3-0 føring ved halveg, er stadig underligt.

Det er ikke 3-0 føringen eller 4-2 resultatet jeg kritiserer. Men spillet.
Efter Newcastle kampen sad jeg med indtrykket af, at hvis vi kunne holde den kadence mod de fleste af holdene i PL, og bare momentvis mod de bedre modstandere (top 6), ville vi have en chance for at vinde mesterskabet.
Men spillet i kampen i går var altså slet ikke i den kaliber. Vi var afhængige af enkelte spilleres glimt af klasse i enkelte situationer. Og det holder bare ikke i længden.
Vi har allerede tabt vigtige points mod Stoke og Huddersfield, og været tæt på at tabe points i andre kampe mod mindre hold (bl.a. mod Brighton i weekenden). Men selv hvis vi slår alle udenfor top 6 hver gang i denne sæson (og hvis vi havde de 4 points ekstra), er det bare ikke nok, når vi møder kvalitetsmodstandere, at pakke bussen, lukke øjnene offensivt, og håbe på glimt af klasse fra vores mest kreative spillere. Det har vi allerede set mod Liverpool og Chelsea, hvor vi i de 2 kampe skal være heldige med 1 point.
Skrevet af Fribytter
Jeg har set xG på 1,4 til Man. Utd.. Og xG på 0,6 til Watford (minus straffesparket). Medregnet straffespark en meget lige kamp, men aldrig en kamp, der burde have kastet seks mål af sig.

Tottenham scorede et mål på 2,5 xG...
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes ikke det er så afgørende. Begge er et gevaldigt skridt i den rigtige retning fra de kampe vi leverede under LvG og under Mourinho sidste år.

Men er det dét vi skal aspirere til, når Mourinho har smidt ca. 2,5 mia. efter nye spillere - at spillet bare er bedre, end de 2 foregående år?
Mit umiddelbare gæt er, at van Gaal ville kunne få langt mere ud af det nuværende hold, end han fik ud af et hold der ofte var fyldt med talenter der fik debut under ham.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Min kilde siger 58/42 i Watfords favør, hvilket jeg ikke har det store problem med i en kamp, hvor vi er komfortabelt foran efter 25 min. Der er ingen grund til at gøre det værre, end det er.

Det var i 2. halveg vi var tæt på de 30%
Skrevet af Lynild
Har Miki og Mata ikke hurtige fødder?
Skrevet af elskerdenaah
the crazy gang, det du glemmer er Van gaal hellere vil bruge pengene på 1 season wondere som DI Maria og schnerderlin, hvorfor han ikke fik flere penge? Fordi hans spillestil er elendig. Det lignede jo et bundhold der spillede hver eneste gang. OG DET VAR MED SPILLERE SOM ROONEY, DI MARIA, MARTIAL PÅ BANEN. At sammenligne Van gaal med mourinho er helt beserkt. Problemet nu er spillere er for ustabile og spillere som rashford, mata, lingaard. Simpelthen ikke er andet end breder spillere, men spiller flere gange i den stærkeste opstilling.
Skrevet af Battlegoat
Først lige set kampen nu, skulle tidligt op.

lindelof havde vel en noget nær fejlfri aften og var langt mere involveret end hvad han har været hidtil, virker til at han har smidt nerverne.

Martial stadig brændvarm, han er satme giftig i år, han trækker meget ind centralt, om det er meningen ved jeg ikke, men det gir masser af plads til young. youngs 2 wondergoals, hvor kom de lige fra? de var satme godt placeret.

lukaku med 2 asist og vel nok den største afbrænder jeg har set længe.

Pogba og matic var noget sjusket med bolden

++ til lindelof martial
+ lingaard
- pogba matic
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg har set xG på 1,4 til Man. Utd.. Og xG på 0,6 til Watford (minus straffesparket). Medregnet straffespark en meget lige kamp, men aldrig en kamp, der burde have kastet seks mål af sig.

Tottenham scorede et mål på 2,5 xG...


Altid interessant at kigge ind i og giver et godt billede af hvor hold "burde" ligge og hvad der er "fortjent". Hvor trækker du statistikker fra?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har set xG på 1,4 til Man.

Hvordan er det nu lige xG skal defineres? Jeg er med på, at det står for "expected goals", men hvad regner man tallet ud fra?

Jeg spørger helt oprigtigt, for når jeg tæller chancen Martial scorer på, den frie chance Lingard misser og det frie mål Lukaku ikke synes, han ville sparke bolden ind i, så tæller jeg 3 chancer, som jeg alle dage forventer 3 mål på. Og jeg synes ikke engang, det er meget forlangt. Hvordan i alverden harmonerer det med 1,4 expected goals?
annonce
0