Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pindhunden
Leon Goretzka er transferfri til sommer, så vidt jeg husker. Han er en god boldspiller, men i de kampe jeg har set med ham, har hans helt store force været, at han er fremragende til at løbe dybt fra sin position centralt på banen.
Hvis man er god til den disciplin, er det svært at dække op for og ville give Man U en ny dimension i spillet.

Men ja, han ender i Bayern. De snupper godt nok mange tyske landsholdsspillere eller store profiler fra ligaen transferfrit eller til næsten ingen penge.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Sky skriver vi er interesseret i Leon Goretzka. Manden ender stensikkert i Bayern, men det er da den rigtige profil, vi scouter efter her. Spillere der kan noget med bolden.

Hvilken position spiller han?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Goretzka er cental midtbanespiller. Et område hvor vi i den grad kunne bruge en forstærkning, særligt hvis Fellaini ikke forlænger og Herrera ikke genfinder sin form. Og han er nemlig ganske rigtigt transferfri til sommer. Derfor var det også almindeligt kendt i pressen sidste sommer, at han skulle til Bayern i sommeren 18, selvom adskillelige engelske klubber var interesseret allerede sidste år.

Men vi har jo trods alt hentet en af de bedste scouts i verden i Ribalta. Kunne være fint, hvis det kastede lidt af sig, men jeg tvivler på, at det bliver med denne handel. Desværre. Navnlig fordi Bayern plejer at være fuldstændigt urørlige på det tyske marked.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Pindhunden
Han er en god boldspiller, men i de kampe jeg har set med ham, har hans helt store force været, at han er fremragende til at løbe dybt fra sin position centralt på banen.

Generelt er han vel bare en sindssygt alsidig fodboldspiller. Høj, hurtig, teknisk dygtig, kan drible i forholdsvis høj fart (som du nævner) og med et glimrende langskud. Han ville kunne passe ind på stort set ethvert hold. Derudover har han allerede over 100 kampe på CV´et i en alder af 22 år. Når man tager in mente, at han har haft et par skader undervejs og i hvert fald én lang skadespause, er det alligevel en pæn rutine at have i en ung alder. Vanvittigt at sådan en spiller er "gratis" til sommer.
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Toogle:
I kan jo unægteligt overhovedet ikke sammenligne hvad pep overtager med hvad mourinho overtager - den har vi jo diskuteret til ukendelighed i sidste sæson også. Pep overtager en trup efter pelle - samme spillestil og koncept i bund og grund, mens mourinho overtager et hold og trup efter LvG som spiller fodbold på en helt helt anden måde.

Pep har indkøbt 11 spillere, Mourinho har indkøbt 7 spillere - begge har bruge over 2,5 mia. på spillere. Det er efterhånden ikke af ret stor betydning hvad der var i forvejen i klubben, da de kom til, men hvad de nu har hentet der betyder mest.
United havde de Gea - City havde De Bruyne, Silva og Agüero.

men efter pep i barcelona mener hovedparten af hele verden at det må være sådan fodbold spilles, selvom det trods alt er andre spillestile der har vundet CL de senere år, og dermed bevidner at der er andet fodbold end possession-strategier der betyder at spille godt.

Det er noget sludder. Peps City spiller imo bedre fodbold generelt set i dag, end Barcelona under ham, som ofte blev for meget tiki taka med enkelte briliante ting fra Messi, Xavi og Iniesta.
Men Juup Heynckes Bayern spillede langt mere seværdigt, og vandt i øvrigt alt i hans sidste sæson med Bayern - jeg ved ikke hvor meget boldbesiddelse de havde i snit. men jeg er dog ret sikker på, at de ikke var nede på 35% i nogen halvege mod de små hold i bundesligaen.

Er det mindre validt at score mål på individualister end på gennemspil? Et mål er vel et mål? Omvendt scorer modstanderen i selvsamme kamp vel også to individualistiske mål - et lucky punch og et straffespark.

1. der er ingen grund til at sammenligne os med Watford - medmindre vi bare er tilfredse med at være med.
2. Ja, der er en verden til forskel på, om det er den offensive opbygning, eller en spillers genialitet der er bag målene. Hvis det er en enkelt spillers genialitet, og den offensive opbygning er fraværende, er vi jo nødt til i hver kamp, at lukke øjnene og HÅBE på at en af spillerne på banen kan lave mindst en genialitet, som modstanderen ikke kan gøre noget ved.
Hvis vi scorer målene på baggrund af god offensiv opbygning, er vi ikke afhængige af at enkelte spillere lige rammer dagen.

Host host City? De har scoret 11 af deres mål i det sidste kvarter af kampen - heraf har de vundet 9 points det sidste 15min af kampene. Skal vi sammenligne med os selv hedder det 13mål de sidste 15min heraf har vi kun vundet 3 points. Så kritikken er da helt i hegnet !

Kan du seriøst ikke se forskellen - prøv lige at læse den statistik igen, og se på hvor mange mål vi har scoret, og hvor mange City har scoret i alt.
Hvis de 13 mål du skriver passer, har vi scoret 40% af vores mål i de sidste 15 minutter. Til sammenligning er City på 25%
Skrevet af Don_Millionaire
Pep har indkøbt 11 spillere, Mourinho har indkøbt 7 spillere - begge har bruge over 2,5 mia. på spillere. Det er efterhånden ikke af ret stor betydning hvad der var i forvejen i klubben, da de kom til, men hvad de nu har hentet der betyder mest.
United havde de Gea - City havde De Bruyne, Silva og Agüero.


Det har da helt enorm betydning. Hvor mange af de 4 nævnte spillere ville være mulige at hente som det ser ud nu? Eller bare nogle der er på niveau?

At affærdige etablerede stjernespillere, der har klubben og kulturen under huden, som en stor fordel når en ny træner kommer til en klub, er direkte useriøst. Silva, De Bruyne og Agüero er tre essentielle spillere i City, og er nogle af PL´s bedste så selvfølgelig har det betydning, at hele deres offensiv næsten er på plads når Pep kommer til, og kun skal fokusere på fyldet omkring dem.
Skrevet af Fribytter
"Netop afslutningsspillet har Sterling forbedret markant. Tjek hans mål i år. Mange er rigtigt gode afslutninger."

Helt uenig. Det er ufattelig lette afslutninger, som Sterling har scoret størstedelen af sine mål på. Og han har netop vist svagheder, når et mål har krævet en svær afslutning eller et spidsfindigt oplæg.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Chelsea viser god jule-form og indhenter vores spinkle forspring til dem. Jeg kunne godt være nervøs for, at vi ligger nr. 3 og ikke 2, når december er slut. Alternativt skal Lukaku skal i hvert fald igang igen i aften!
Skrevet af MrUTD
Jeg er så bange for vi ikke vinder denne kamp. For at beholde vores mesterskabschance SKAL vi vinde denne kamp før vi møder City. Alt andet end en sejr vil definitivt lukke os ude fra mesterskabskampen!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er - gudskelov - genvalg til alle 11!

De Gea;
Lindelöf, Smalling, Rojo;
Valencia, Pogba, Matic, Young;
Lingard;
Lukaku, Martial;

Romero, Darmian, Blind, McTominay, Herrera, Mata, Rashford
Skrevet af Battlegoat
gea
rojo smalling linde
Young matic pogba valencia
martial lingard
lukaku
Skrevet af ElbækAfc
Lacazette starter
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lacazette starter, ja. Men jeg er egentlig enig med Morten Bruun. Jeg ville også være mere nervøs for Giroud, for han har nogle kvaliteter, som vi har sværere ved at håndtere. Og Welbeck plejer jo bare altid at score på os, når han starter.
Skrevet af Don_Millionaire
Lækkert med samme start 11´er! Kunne være rart at se en kamp hvor vi i det mindste bare truer modstanderens mål selvom de er et top 6 hold.

Jeg er optimist og tror på en 2-1 sejr med Martial og Lukaku på tavlen.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg havde nu gerne set en enden i stedet for Lingard. Han har sine momenter og han er mancunian, og er ganske god i presspillet og hurtig. Men vi har stærkere offensive kort, end ham. Resten af holdet er, på papiret, noget nær det stærkeste vi kan stille med pt. Der skal bare spilles bedre, end forleden, hvis vi skal have noget med fra denne kamp.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu kan det jo være, at det hele falder til jorden når kampen starter, men som udgangspunkt forstår jeg godt valget af Lingard i denne formation til denne kamp. Vi kommer til at stå i en situation, hvor der er få offensive spillere fremme på eksempelvis omstillinger, og der kan det blive afgørende, om Lingard kan strække Arsenals defensiv med sine løb uden bold. Vi har bare ingen andre spillere, der tager de løb, som Lingard gør. Derudover tror jeg det kan blive en kamp i kampen med Xhaka overfor Lingard, når Arsenal er på bolden.
Skrevet af Toggle
Vi har bare ingen andre spillere, der tager de løb, som Lingard gør.
Rashford? Til gengæld håber jeg du ser rigtigt. Omvendt lingard til at gøre dem trætte den første time og rashford til at profitere af det derefter.
Jeg tror på en uafgjort og dermed et midlertidigt farvel til mesterskabskampen
LUHG
Skrevet af Battlegoat
hahahaha sådan da
Skrevet af Slettet(262004201905)
Sådan - nu ikke nogen bus, tak
Skrevet af Don_Millionaire
What a start!

Er det nu vores anden wingback der skal have en brand kamp i dag!?
annonce
0