Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af high5
Toggle: Lad os nu lige se over en kontinuerlig periode, inden vi går i selvsving igen.
Jeg har personligt altid haft fidus til Shaw, men det han har vist i lang tid, inden denne kamp, har været dårlig form og manglende placeringsevne.

Håber dog virkelig, han kommer rigtigt igang igen - inden skaden sidste efterår var han en af de bedste spillere på holdet (på dét tidspunkt).


Jeg er meget imponeret af McTominay - ham kunne jeg sagtens se på midten med Pogba om nogle år, når han har fået lidt mere hår på brystet og kamperfaring på dette niveau!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det ville ikke være helt dumt, hvis vi i en nær fremtid kan stille med en trup hvor vi har Pogba, Lingard, Rashford, McTominay, Tuanzebe og Fosu-Mensah inkluderet - måske også med en Gomes... ikke nødvendigvis med alle på banen på én gang.
Skrevet af Battlegoat
well godt med mål til både lukaku og rashford

lidt skidt shaw får krampe efter 70min, han har da spillet nogle u23 kampe har han ikke ? og trænet med længe.
men ellers syntes han har været okay i dag.

big mac fylder mere på midten end herra.
måske er jeg bare ikke til de her klejne midtbane spillere der vælter når modstanderen kigger på dem, for jeg foretrækker mctoninay over herra i øjeblikket.

tuanzebe havde ikke verdens bedste optræden i de min. han fik, lignede han mere kiggede bold end spillede det.

Skrevet af Slettet(100838201910)
Håber dog virkelig, han kommer rigtigt igang igen - inden skaden sidste efterår var han en af de bedste spillere på holdet (på dét tidspunkt).

Den her hører man tit fra United-fans. Men det var altså ikke mere end en håndfuld kampe han nåede at imponere i inden benbruddet. Han har stadig spillet så få gode kampe, at det kan tælles på to hænder.

Jeg er vild med hans energi i dag. Det har jeg savnet at se fra ham. Men han kommer alligevel til kort i begge ender. Defensivt positionerer han sig horribelt og offensivt mangler skarpheden i de sidste afgørende aktioner. Den chance hvor han ikke formår at ramme Rashford er jo næsten helt åbdssvag efter et så godt løb.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Selvom jeg ikke blev blæst bagover af Luke Shaws indsats i går, så var det for mig at se alligevel en præstation, der burde give ham flere muligheder, for at bevise sig.

Derfor synes jeg også det er rart at høre, at Mourinho vil give ham flere chancer i den kommende tid:

“A very positive performance, especially with the balls going forward. Creating a lot, great intensity in his game. It was no surprise that in 80 minutes he’s feeling the consequences of that intensity; it’s normal as it’s the first match of the season for him. But he’s going to get more.”

Nu fanger bordet jo ligesom. Det er svært at se ham skifte væk 1. januar, når Mourinho lige har sagt, han vil få flere kampe. Young har spillet stærkt på backen hele sæsonen, men pladsen som nr. 2 burde bestemt være inden for rækkevidde. Darmian er bidrager ikke med ret meget og Blind har kæmpet med formen hele sæsonen i mine øjne. I går var heller ikke nogen god præstation for ham.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nyt fra Duncan Castles - Mourinho´s boytoy i den britiske presse. Det giver anledning til en lille opsamling på transfer-situationen.

https://uk.sports.yahoo.com/news/exclusive-manchester-uniteds-ambitious-january-transfer-window-plans-revealed-110818672.html

Det ser ud som om United skal være aktiv i januar-vinduet på indkøbssiden for første gang i et par år. Hvorfor så det? Fordi Mourinho forventer, at City og Pep vil hente yderligere defensive forstærkninger og endvidere forsøge at lokke Alexis nordpå allerede i det førstkommende transfervindue.

Mourinho skulle være blevet udstyret med en £90 mio. warchest og har derudfra identificeret 3 positioner, hvor holdet kunne bruge forstærkninger: Venstre back, central midtbane og en kantspiller.

Venstre backen er indlysende. Vi har haft problemer der i årevis selvom vi i øjeblikket har 4 muligheder i seniortruppen. Jeg tror umiddelbart både Blind og Darmian er borte senest til sommer. De er begge fine spillere, men jeg kan faktisk godt forstå det, hvis vi trykker på salgsknappen. Darmian er simpelthen for middelmådig, selvom jeg har fornemmelse af, at han har en ganske veludviklet fodboldhjerne. Blind kunne helt sikkert være en strålende fodboldspiller i det rette system, som han også var det under LvG. Men under Mourinho tror jeg aldrig, det bliver rigtigt godt. Han er for stort et kompromis på det fysiske plan. Nu er jeg ikke agent for ham, men han ville sikkert passe fantastisk ind i Barcelona i den rolle Mascherano i mange år havde, både på midtbanen og i det centrale forsvar.
Det efterlader Luke Shaw og Ashley Young. Det er fedt, at Young har været i stand til at genopfinde sig selv på wing backen, men alderen trykker og kontrakten nærmer sig udløb. Jeg synes endelig vi skal beholde ham, men han er bestemt ikke fremtiden. Er Luke Shaw det? Præstationen i går var opløftende, men ellers er der ikke meget, der har indikeret det. Kunne være interessant at høre, om Mourinho har sat nogen planer på stand-by, på samme måde som købet af Lindelöf blev udskudt sidste vinter da Rojo og Jones så fantastiske ud.

Af potentielle kandidater er Danny Rose jo nok varmeste navn. Min personlige favorit Kieran Tierney har der været stille om i et stykke tid. Et køb af Rose ville nok æde mindst halvdelen af budgettet. Er han det værd? Jeg er skeptisk.

Den centrale midtbane har også alt for ofte i denne sæson været presset på bemandingen. Matic og Pogba har vist sig at være det helt rigtige makkerpar, men alternativerne har været få. Fellaini er en unik spiller at have, men han har været en hel del skadet i denne sæson og vil tilsyneladende ikke forlænge på de tilbudte vilkår. Carrick har haft problemer med først læggen og senest hjertet. Jeg tror ikke han kommer til at få meget mere end en håndfuld kampe i den røde trøje før han stiller skoene på hylden til sommer - og måske bliver en del af trænerstaben? Mourinho har i hvert fald åbnet op for det. Herrera ligner en skygge af sig selv. McTominay ligner en spiller, der kan udvikle sig til at få en Darren Fletcher rolle. Ikke spektakulær på nogen måde, men bundsolid. Men der er brug for et alternativ til Pogba, som kan binde tingene sammen når han ikke er med.

Der har været snak om Goretzka fra Schalke i den forgangne uge, men jeg har meget svært ved at forestille mig, at han ikke spiller i Bayern til sommer. Sergej Milinkovic-Savic (storbror til vores tidligere ungdomsmålmand Vanja) fra Lazio har også været nævnt, men han har en hale af klubber efter sig og prisen ser ud til at blive høj. I sensommeren var det varmeste navn Leander Dendoncker fra Anderlecht. Måske Mourinho har ham på sin short-list? Han er dog i højere grad en Carrick-erstatning end et Pogba-alternativ.

Mht. kantspilleren er jeg dog mere i tvivl. Perisic lignede Mourinhos førstevalg i sommers, men den dør ser ud til at være lukket og låst, efter han har fået ny kontrakt i Inter og eklæret sin kærlighed til Spalletti, der tilsyneladende overbeviste ham om at afvise United....
I artiklen er det bemærket, at det skulle være med henblik på at spille Rashford og Martial mere centralt, at man jagter en hurtig kantspiller, men jeg må bare erkende, at jeg ikke har set os blive kædet sammen med nogen, der passer derpå. Ikke af troværdige kilder i hvert fald. Det er vel egentlig også tvivlsomt, om der overhovedet kan hentes 3 spillere for £90 mio., hvis det skal være spillere, der reelt udgør forstærkninger. Især når det er os, der køber.
Skrevet af Battlegoat
hehe pep har været ude og sige at silva var blevet hjemme fordi han var skadet og ikke sikker han blev klar til weekendens kamp, det har mourinho selvfølgelig reageret på, efter det med lacazette

Do you want the truth or what do you want? You want the truth.
“The truth is Eric Bailly, no chance for the weekend. Phil Jones a chance.
“(Marouane) Fellaini a chance, Zlatan (Ibrahimovic) a big chance and (Nemanja) Matic is injured but will play for sure.
“I’m telling the truth. He’s injured but he will play for sure. (Michael) Carrick no chance.
“It’s the truth, eh? No stories of (Alexandre) Lacazette, David Silva. All the truth.”
Skrevet af Battlegoat
men jeg må bare erkende, at jeg ikke har set os blive kædet sammen med nogen, der passer derpå. Ikke af troværdige kilder i hvert fald.


hvad med ham valencia wingeren, var der ikke noget i det?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Carlos Soler? Ham ville jeg ikke karakterisere som "en hurtig wing, der kan skubbe Rashford og Martial ind centralt". Snarere en playmaker-type. Jeg tvivler også på hans fremtid ligger på kanten, selvom han spiller der i øjeblikket.
Skrevet af Slettet(100838201910)
hehe pep har været ude og sige at silva var blevet hjemme fordi han var skadet og ikke sikker han blev klar til weekendens kamp

Det mest komiske ved den situation var, at da Pep så bliver spurgt, hvilken del af kroppen Silva var småskadet i, så kunne han ikke svare. Lyder som bullshit.
Skrevet af Battlegoat
ah okay, så bare nogle youtube klip, sidst du nævnte ham. virkede ganske spændende.
Skrevet af Battlegoat
Skrevet af Slettet(591633201312)
Håber da godt nok Liverpool vinder deres CL pulje i aften og Shaktar kan tage point mod et svækket City hold - ellers er det ikke specielt attraktivt at have vundet puljen med de 2´ere der venter (worst case hvis vi ikke bliver parret med Besiktas gruppen hedder den så Real, Bayern, Juve eller Napoli)
Skrevet af Toggle
McTominay ligner en spiller, der kan udvikle sig til at få en Darren Fletcher rolle. Ikke spektakulær på nogen måde, men bundsolid.
Darren Fletcher udviklede sig i 2008 - 2010/11 til en af de bedste felt-til-felt spillere i europa inden hans sygdom. Skulle McTominay udvikle sig ligeledes så ville det være fint for mig end at vi skulle købe en ny. Derudover har vi også fosu-mensah til en central plads. Især nu når vi snakker om the united way !
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Carlos Soler? Ham ville jeg ikke karakterisere som "en hurtig wing, der kan skubbe Rashford og Martial ind centralt". Snarere en playmaker-type. Jeg tvivler også på hans fremtid ligger på kanten, selvom han spiller der i øjeblikket.

Mon ikke det har været Guedes (som godt nok er ejet af PSG)?
Skrevet af fedefynboen
Battlegoat

Souness har alle dage været bedrøvelig at høre på.
På banen var han jo også aparte.
Desværre, må vi vel indrømme, har han en del til fælles med vor egen Keane.

Man skal ikke vente hverken de vises sten eller ganske almindelig fornuft fra nogen af dem.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Souness har en pointe i, at Pogba kan være sløset i det defensive arbejde. Det synes jeg mangler glemmer i den shit storm, han har bragt sig selv i i den engelske presse.

Men at han lader det fuldstændigt overskygge alt andet Pogba tilfører holdet er jo bare åndssvagt. Det er som om Souness har et horn i siden på Pogba, som han lader sig forblænde af.

Han kritiserer ham bl.a. også for endnu ikke at have været effektiv i de store kampe, at han har til gode at bidrage med noget når modstanderen er af kvalitet. Det havde sådan set igen været en meget god pointe (omend jeg også synes det har noget at gøre med, hvordan Mourinho sætter holdet op i de her kampe. Der er sjovt nok ingen af vores offensive spillere, der rigtigt shiner i topkampene), hvis ikke det var fordi han netop var toneangivende mod Arsenal med to assists få dage tidligere.

Derefter går han videre og kritiserer Pogbas slutprodukt offensivt, hvor det hele bare bliver for dumt. Manden ligger på et snit på 1 mål/assist pr. kamp, og Souness synes ikke det er godt nok. "I would say that´s very poor". Så er det eddermame svært at være Pogba..!!

Man siger også, at de vigtigste profiler mærkes mest, når de er undværet. United havde store problemer med at kreere chancer og vinde kampe uden Pogba. Studieværten argumenterer med, at man smed 8 point i ligaen, da han var ude med skade. Men den logik duer heller ikke ifølge Souness. "You can´t judge him on his absence". Oh, well...

Til gengæld er der ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Og internettet glemmer heldigvis aldrig. Derfor florerer bl.a. twitter i jokes om Souness i dag. Her er min favorit: https://twitter.com/ItsAaronYaKnow/status/938421599631527937
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Selvfølgelig har Souness ret i at bebrejde Pogba for sløset forsvarsarbejde.
Han har også ret i at Pogba endnu mangler at vise at han magter at styre midtbanen til holdets bedste.
Vi har vendt det emne før og desværre tvivler jeg, som Souness, på at det nogensinde kommer til at ske. Tænker at Mourinho har indset det også, når han går efter en central midtbanemand fra de øvre hylder.
Med en kapacitet som Pogba i holdet, må managerens fornemste opgave være at finde den rette rolle til ham og det kræver næsten, med Pogbas veudviklede ego in mente, at United køber en endnu dyrere mand til den post.

Pogba er en fantastisk spiller, med åbenlyse begrænsninger. Han skal fritages for det ansvar han ikke magter. Det må være opgaven. Med det kan alle kvaliteterne forhåbentlig få lov at blive set. Og de ER mange.

Så Souness, med al hans bravado og alle hans tåbeligheder, har trods alt fat i noget essentielt omkring Pogba. Det kan ikke nægtes.

Når jeg (og andre) tager let på Souness´ udfald, så skyldes det selvfølgelig hans historik. Skal man være positiv omkring Souness, så må det være som spiller.
Han lagde sjældent spillet op på et plan han ikke magtede og var god til hvad han gjorde. Såmænd heller ikke ulig Roy Keane, selv om han var 8´er og Keane 6´er
Skrevet af Fribytter
“Han lagde sjældent spillet op på et plan han ikke magtede og var god til hvad han gjorde. Såmænd heller ikke ulig Roy Keane, selv om han var 8´er og Keane 6´er”

Men det var ikke, fordi Souness ikke anlagde en meget ambitiøs stil. Hans afleveringer og mål var af høj klasse. Nok den mest komplette midtbanespiller i Liverpools historie og måske i engelsk fodbold. Souness var iøvrigt ikke otter. Souness var den dybeste og mest defensive midtbanespiller på et hold, der ikke stod særligt dybt eller spillede særligt defensivt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Dagens historie fra Castles er, at vi vil have Alex Sandro. Og Sandro vil væk fra Juve. Og vi har scouten, der hentede Sandro fra Porto i 2015 (Ribalta).

Det er i hvert fald en upgrade på vores nuværende venstre backs.
annonce
0