Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
En spørger, hvorfor stille med Lingard, Rashford, Martial og Lukaku for at parkere bussen? Kunne det måske have noget at gøre med at City var så gode de sad på kampen og at ingen af de fire ramte niveau? Der går bare Mourinho-hate i den, uden nogen kritisk tilgang til spillerne. Hvis Mou vitterligt bare ville køre bussen ind stillede han jo ikke med alle fire.

Mon ikke det var Mourinhos oplæg, at man skulle have 4 hurtige oppe foran til når bussen fik blokeret Citys forsøg. Det så i hvert fald sådan ud.
For det så godt nok ikke ud som om, at han havde bedt dem om at lægge et højt pres, hvilket han nok burde have.

Hvorfor kunne han ikke stille med alle 4 fra start, hvis han ville stille bussen ned?
4 hurtige spillere til omstillinger, hvor mindst 3 af dem faktisk er ret gode til at presse modstanderen.

City har været i et formdyk over de seneste 4-5 uger, men vi gik ikke på banen for at spille fodbold. Mourinho havde bedt spillerne om at stille sig ned, og prøve på kontraspillet startende alt for dybt på egen halvdel af banen.
Skrevet af lahinso
sjovt tråd. men som united fan, mnangler vi et par spillere fra øvereste hylde.

rashford lingard, mata! er simpeltenhen ikke gode nok til united! hæv nu ambitionerne forhelvede. vi har akkurat 3 stjerne spillere fra et højt niveau. pogba martial og de gea. baily er på vej frem. resten er middel og skal spille i middel klubber!


der skal ske noget til sommer.
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Mathews:
Fair nok at være farvet, det tror jeg ingen kan se sig fri fra at være fra tid til anden. Men at du rangerer én af ligaens bedste stoppere (hvis ikke den bedste) under de tre nævnte spillere? Så har man godt nok svært ved at se objektivt på tingene trods ens tilhørsforhold.

Bare lige for at forstå dig ret...
Du mener altså, at Pochettino er en væsentligt ringere træner, end Mourinho, når nu i har en væsentligt bedre frontangriber, og 2 væsentligt bedre offensive midtbanespillere og en væsentligt bedre venstre back og en væsentligt bedre centerforsvarer, end United, og alligevel har lukket flere mål ind og selv scoret færre mål???

Personligt ville jeg vælge Pochettino. Ofte bliver/virker nogle enkelte spillere langt bedre under de rette forhold for dem.
Men jeg mener i sagens natur, at United har en væsentligt bedre trup, spiller for spiller, end Tottenham. Og jeg mener Alderwiereld spiller/fremstår bedre grundet Pochettinos spillestil.
Men det kan jo komme an på en prøve, når/hvis Poch skifter til en anden klub.

Jeg mener helt sikkert at Kane og Alli ville gøre United stærkere - måske også Eriksen.
Rose er bedre end Uniteds venstre backs pt. men ikke væsentligt.
Skrevet af Battlegoat
Du mener altså, at Pochettino er en væsentligt ringere træner, end Mourinho

Jeg forstår slet ikke hvordan det kan være til diskution, med alt Mourinho har vundet med forskellige hold, helt tilbage fra da han startede som manager

Fair at du syntes vi spiller kedelig fodbold, men sammenligner vi de 2 managere når poch ham da ikke engang til sokkeholderne.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Efter at have sovet på den synes jeg kampen igår meget godt opsummerer 3 hovedproblemer vi har haft et stykke tid - når det så er sagt så husk stadig vi ligger nr. 2 med langt flere point og langt flere mål end de sidste 4 år og vi trods alt manglede Pogba. Hvis City ikke havde været så vanvittige i år, havde det her været en almindelig god gammel December hvor vi stadig kæmpede med Arsenal eller Chelsea om 1. pladsen og et nederlag ikke havde været jordens undergang.

1. Mourinhous spillestil mod top6
Nu har vi spillet alle 5 kampe mod top6 og som englands største fodboldklub målt på alle parametre er det fuldstændig uacceptabelt at vi vel ligger med en average possesion omkring 35% og har været underlegen hver eneste gang. Dette handler primært om Mou´s defensive tilgang, men også om at vores 6 forreste spillere ikke har teknisk niveau nok til at holde på bolden og kombinere i de små rum - da Mou har et milliardbudget falder denne også tilbage på ham. Men som mange skriver er Rashford/Lingard/Martial trioen ikke god nok når vi skal måles med de allerbedste.

2. Den manglende 10´er
Denne har jeg og mange andre skreget på i lang tid. Hvor City har Silva og de Bryune har vi bare intet synes jeg. Det koster stort i hele vores manglende opspil og tab af possesion. Selvom det her er en åben og ærlig debat, synes jeg det er helt vanvittigt nogen kan se Mikhi skulle udfylde den rolle for os. Hvis der skal prioriteres til januar så er det her, så må backerne komme til sommer.

3. Lukaku´s mangler
Jeg kan leve med hans manglende teknik og manglende evne til at dække op ved dødbolde hvor han slet ikke burde være til stede. Men som PL´s dyreste angriber duer det bare ikke at han SKAL brænde en stor chance i hver eneste kamp, at han ALDRIG laver ekstraordinære mål udaf ingenting som andre angribere (samtlige af hans mål er rimeligt ordinære hvor han er meget tæt på målmanden og får den serveret) samt at han IKKE kan score mod et top6 (eller måske nærmere top10) hold.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg forstår slet ikke hvordan det kan være til diskution, med alt Mourinho har vundet med forskellige hold, helt tilbage fra da han startede som manager

Fair at du syntes vi spiller kedelig fodbold, men sammenligner vi de 2 managere når poch ham da ikke engang til sokkeholderne.

Med dén argumentation forstår jeg da godt nok ikke, at vi fyrede van Gaal - den bedste manager i ligaen (altså hvis man udelukkende ser på hvad han havde vundet).
Og det var i øvrigt også uden sammenligning - muligvis endda mere vindende end Mourinho.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Du kan jo også bare kigge på den halvanden sæson, der er gået siden Mourinho kom til og sammenligne den med HELE Pochettinos trænerkarriere. Hvem har vundet mest?

Jeg er vild med Pochettino og den måde hans hold spiller på, men han er stadig en træner på en noget lavere hylde end Mourinho.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Omkring Louis Van Gaal, så blev han vel netop også fyret, fordi han ikke kunne spille holdet i Champions League. Ikke fordi han havde svært ved at dominere de små hold.

Jeg kan sagtens se problemet i, at vi ikke vinder ret mange af de store kampe, men så længe der trods alt kan spores en så markant fremgang i holdet, som der er i øjeblikket, så synes jeg det er dybt godnat at tale om trænerfyring. For jeg ser en kæmpe fremgang. Vi ligger nr. 2 i tabellen - og uanset, at du ikke tror, vi ligger der når sæsonen er slut, så er det trods alt realiteterne, vi kan forholde os til. Så langt oppe har vi ikke været siden Ferguson-dagene. Altså, fremgang. Old Trafford er igen blevet til et uhyggeligt sted at komme som modstander. Vores stime på 40 kampe uden nederlag blev ganske vist brudt i går, men den rekord fortæller meget godt, hvor solide vi har været på hjemmebane. Vores modstandere bliver ofte kyset på Old Trafford, og det var sgu langt fra tilfældet under LvG. Der troede alle hold, de kunne komme og tage point fra os. Altså, klar fremgang.

Vi er videre i Champions League som 1´er i gruppespillet. Hvornår skete det sidst? Behøver jeg minde om den storslåede træners kiksede forsøg i den sæson, han blev fyret? Altså, fremgang. Jeg kunne blive ved. Vi er bestemt ikke der, hvor en storklub som Manchester United skal være, men det går fremad.
Skrevet af Don_Millionaire
Dommedag hersker igen. Ak og ve.

Alle er vel enige om hvordan kampen forløb igår, men hvad var forventningen egentlig? Kan vitterligt ikke se hvordan der kan komme så meget vrøvl, efter en kamp som man på forhånd havde en god idé om hvordan ville forløbe, og hvad resultatet ville blive deraf.

Vi ligger stadig lunt som nummer 2, og selvom det ikke er noget at stile efter, så er det jo en klar fremgang, som det også bliver nævnt fra flere.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det dumme i dit indlæg omkring Spurs var, at du undervurderer deres niveau helt utroligt meget. Alderweireld ville gå direkte ind i vores startopstilling. Vertonghen er umiddelbart også et varmt bud. Begge deres venstrebacks Davies og Rose er bedre end noget at det, vi kan stille op. Dier er måske ikke bedre end Matic, men det er sgu lidt åndssvagt, at en spiller vi jagtede halvdelen af sommeren i din bog bliver tildelt en rolle i periferien. Eriksen ville være den 10´er, vi alle sammen går og sukker efter. Han er mindst ét niveau over både Mata og Mkhitaryan. Alli og Kane ville være vigtige spillere på alle hold i ligaen.

Det fornuftige var til gengæld, som Geddar også påpeger, at Pochettino får mekanismerne til at spille og generelt (som Fribytter under at formulerer det) forbedrer sine spillere. De her spillere, hvor mange af dem er bedre end vores egne, har jo ikke kostet hverken hele eller halve milliarder. Og det skal han selvfølgelig have kredit for.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Der jo ingen af Spurs spillere som spiller godt under pres. Det har vi jo set, og det er det vi mangler.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der skulle i øvrigt have været ballade efter kampen i går. City har åbenbart fejret deres nye rekord på 14 sejre i streg med manér, og som den dårlige taber Mourinho er, skulle han være gået ind i deres omklædningsrum og bedt dem om at opføre sig med lidt mere værdighed. Her skulle Citys nye (og dygtige) målmand med hals-tattoo have startet en vandkrig med Mourinho, som udover vand også blev angrebet med ... ja, flasker. Selvom man selvfølgelig kan tænke, at flasker er et harmløst våben skal man selvfølgelig ikke kaste (eller sparke til) med den slags. Der er så blevet tumult og flere United-folk er kommet til.

Rygterne går endvidere på, at Lukaku faktisk har ramt sit mål og kastet en drikkedunk i hovedet på Mikel Arteteta, der så har fået en flænge (så ikke helt uskyldigt våben alligevel). Hvis der er dommere eller lignende, der har set det hele, kan det vel godt ende med karantæner.

Skal vi lede efter noget positivt efter i går, så synes jeg igen Lindelöf hævede sit spil til et nyt niveau. Kan han levere i en kamp mod ligaens førerhold, så er han vist klar til hvad som helst. Start ham nu bare i stedet for Rojo fremover, tak. For min skyld gerne med Jones ved siden af, selvom Mourinho har arbejdet med faste pladser i midterforsvaret og Lindelöf åbenbart kun må spille sammen med Smalling.
Skrevet af Battlegoat
Lukaku faktisk har ramt sit mål - han har vel haft 5 dunke at kaste med inden...
Skrevet af Mc Cocio
GGMU 73 ret enig i dit indlæg omkring vores mangler. Jeg vil tilføje en ting - United har ikke kvalitet til at tage over, når Pogba ikke kan spille. Jeg synes, det ligner to helt forskellige hold med og uden Pogba. Herrera -- ved ikke hvad der er sket med ham -- han laver tæt på INTET, der kan bruges fremad i banen. Han er blevet Uniteds svar på William Kvist - og det har United bare ikke brug for.
Havde Pogba været med i går, tror jeg helt bestemt, at kampbilledet havde været et andet. (Selvfølgelig stadig med meget City possession)

Jeg er irriteret over at Peirera ikke blev i United, han kunne måske have vist sig som en god erstatning for Pogba. Han smuttede på udlejning fordi han ikke så sig selv få nok chancer, men så mange kampe Pogba har misset (og med Herreras form) kunne jeg kun forestille mig, at han havde fået rigeligt med chancer. Ved ikke om der skal købes nyt blod dertil, eller om man skal satse på at lappe hullet indefra, men der skal i hvert fald ske noget der, også.
Og så skal Griezen ellers bare hentes til 10eren.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Han er blevet Uniteds svar på William Kvist - og det har United bare ikke brug for.

Haha, det er dagens bedste sammenligning - og så er det ikke engang løgn.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Denne har jeg og mange andre skreget på i lang tid. Hvor City har Silva og de Bryune har vi bare intet synes jeg.

Det skal vel retfærdigvis siges, at De Bruyne mest af alt agerer som 8´er.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Du kan jo også bare kigge på den halvanden sæson, der er gået siden Mourinho kom til og sammenligne den med HELE Pochettinos trænerkarriere. Hvem har vundet mest?

Jeg er vild med Pochettino og den måde hans hold spiller på, men han er stadig en træner på en noget lavere hylde end Mourinho.

Skulle vi så ærligt talt ikke også kigge på deres budgetter?

Mourinho hra ca. brugt 10 gange så mange penge på at vinde liga cuppen og EL - to turneringer de engelske tophold og managers som regel nedprioterer.
Tottenham sluttede højere end United i ligaen i sidste sæson.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg kan sagtens se problemet i, at vi ikke vinder ret mange af de store kampe, men så længe der trods alt kan spores en så markant fremgang i holdet, som der er i øjeblikket, så synes jeg det er dybt godnat at tale om trænerfyring.

Sjovt, jeg kan ikke se nogen markant fremgang i holdet. Over de seneste 2 måneder, har jeg set én kamp, hvor vi spillede godt - det var Newcastle kampen.
Ellers spillede vi bedre i starten af sæsonen, end vi har gjort på det seneste.

Vi er videre i Champions League som 1´er i gruppespillet. Hvornår skete det sidst?

Under Moyes - der var vi lige så effektive i puljen, som vi har været i år. Hans spillestil var også at parkere bussen mod de store hold - og ellers indlæg, indlæg, indlæg mod de mindre hold.

Det dumme i dit indlæg omkring Spurs var, at du undervurderer deres niveau helt utroligt meget. Alderweireld ville gå direkte ind i vores startopstilling. Vertonghen er umiddelbart også et varmt bud. Begge deres venstrebacks Davies og Rose er bedre end noget at det, vi kan stille op. Dier er måske ikke bedre end Matic, men det er sgu lidt åndssvagt, at en spiller vi jagtede halvdelen af sommeren i din bog bliver tildelt en rolle i periferien. Eriksen ville være den 10´er, vi alle sammen går og sukker efter. Han er mindst ét niveau over både Mata og Mkhitaryan. Alli og Kane ville være vigtige spillere på alle hold i ligaen.


Der er så et par udeståender.
Hvis både Alli og Eriksen skulle gå direkte ind i vores opstilling, ville det jo kræve, at vi spillede med 2 10´ere.
Og derudover - skal vi så ikke blive enige om, at Mourinho har fejlet på det groveste, hvis han har købt 6 spillere (Pogba som den eneste undtagelse), der ikke engang kunne gå ind i Tottenhams start 11´er? Han har simpelthen pisset 3 mia. af på middelmådige spillere. Hvilken træner skal have lov til at gøre det, uden at vinde de vigtige titler og have lov til at blive i sædet?
Skrevet af trannel
Jeg er, ikke overraskende, helt på linje med LaPioche. Især om Tottenham vrøvlet Crazy kommer med. Det er altså for bizart.

Jeg tror der er brug for et reality check hos flere personer her i tråden. City er på et vanvittigt niveau i den her sæson. Jeg tror kun Barcelona ville kunne true dem på boldbesidelse i løbet af 90 minutter. Så nytter det altså ikke at der bare bliver kæftet op om vi skal have bolden så og så meget. City havde bare bedre spillere på banen i går end vi havde når det kommer til at have bolden. Hvis omstillingerne havde været bedre, så kunne vi sagtens have vundet den kamp. City er ikke særlig skarpe bagtil.

Ved at stille med de fire oppe foran indikerer Mourinho da som minimum, at vi skal være en trussel fremad banen. Det fungerede ikke særlig godt, og Mourinho har da ansvar for det, men det har spillerne også. Ingen af de fire gjorde stort væsen af sig. Det er heldigt for mange af United spillerne at Mourinho er manager, så går de fri af kritik, lige præcis som Mourinho gerne vil have det.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af #GGMU!
Min kæreste gik fra mig igår, lige efter kampen, så det var en rigtig lorteaften igår..

Men med kampen på afstand, var det jo det bedste hold som vandt igår, må vi bare erkende.. det eneste som virkelig gør at dette nederlag gør ekstra ondt, er at vi ikke lignede et hold som prøvede at spille mod dem, men lignede mest af alt en groky bokser, som bare stod i ringhjørnet og tog det ene slag efter det andet.. om det er manglende vilje og tro på det, eller manglede kvalitet skal være usagt, men noget mangler der ihvertfald i disse kampe..
annonce
0