Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)

Hvem er da så pt verdens bedste træner, hvis ikke Pep?

At De Bruyne-snakken er latterlig er vi dog enige om. Og jeg kan godt følge dig i at det er et noget urimeligt benchmark der bliver sat op. Jeg forstår dog godt man er trætte af Mou, hvis man som mangeårig United-fan har haft fokus på nogle af de dyder, som er lidt sværer at finde i dag. Men i stedet er det nok ledelsen man bør kritisere, da de har udstukket kursen.

Jeg tror mest af alt, at det er Woodward der ikke helt har været sin opgave voksen - på mange punkter - han burde have haft en ved sin side, som havde langt mere erfaring med det sportslige i så stor en klub, som United.
Han var ikke klar til at overtage fra Gill på flere punkter. Og valget af Mourinho var alene truffet ud fra Mous meritter, og ikke ud fra hans tilgang. Det hænger ikke rigtigt sammen med de 3 trænere der var der før ham.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det er så tre meget forskellige trænere. Moyes er i udgangspunktet meget defensiv, f.eks.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er så tre meget forskellige trænere. Moyes er i udgangspunktet meget defensiv, f.eks.

Præcis - Woodward har fejlet ret vildt mht. især trænere. Det første han burde gøre, var at lægge en sportslig plan for holdet, og hvilken vej man vil gå. Det han har gjort er, at køre med Moyes, som på papiret egentlig så OK ud, indtil han startede i jobbet. Siden har Woodward gået i 2 vidt forskellige andre retninger, fordi han kiggede udelukkende på meritter og glemte, at fodboldfilosofien som trænerne har er mindst lige så vigtig.
Skrevet af Slettet(100838201910)
3 ændringer fra Bournemouth-kampen. Shaw, McTominay og Martial bytter med Young, Herrera og Rashford. 3 forventede ændringer i virkeligheden.

De Gea;
Valencia, Jones, Smalling, Young;
Herrera, Matic;
Mata, Lingard, Rashford;
Lukaku

Jeg tror det bliver individuelle præstationer, der skal gøre det for os i dag. Som kollektiv tror jeg ikke meget på det hold der. Vi har set det før. Herrera og Matic som duo kan simpelthen ikke binde holdet sammen.
Skrevet af Geddar , moderator
Der var vel trods alt en sponsorklausul, der hæmmede ham, efter Moyes-fadæsen.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Jeg mener så netop at Moyes var fejlcastet, også på papiret. Der havde både LVG og Mourinho været bedre løsninger. LVG ville dog aldrig være andet end en overgangsfigur, mens Mourinho principielt vil kunne være her i mange år.
Skrevet af Mc86
@fedefynboen.

Tak for dit svar.
Jeg mener ikke jeg på nogen måde ønsker at vi er enige - det er jo netop charmen, at vi har forskellige holdninger :)

On topic, så synes jeg igen, at du bedømmer Mourinho på et urimeligt grundlag.
Jeg så da også hellere Guardiola og Poch i Uniteds trænersæde - men ingen af disse var ledige på det tidspunkt der var brug for en træner. Så jeg forstår ikke formålet med at sammenligne ansættelsen af Mou med et hypotetisk alternativ..
Er alle vores indkøb så også forfejlede fordi der findes en Messi/Neymar etc. som man hellere så på holdet - det synes jeg personligt ikke.
Og ja, jeg accepterer faktisk gerne en andenplads - på den korte bane - fordi Pep havde et kæmpe forspring og et tilsvarende checkhæfte. Så er det acceptabelt i min optik, at Mou får tid til at indhente dette.
Desuden ser jeg ikke nogen træner overhovedet, der i år ville kunne få United til at overhale City, som de præsterer, med de to holds spillermaterialer taget i betragtning. I så fald ville det jo i hvert fald svaret på, hvem der er verdens bedste manager. I bedste fald har vi vel de Gea, Bailly, Pogba, og Martial som ville kunne gå ind i deres start 11’er.
Skrevet af maanu
lige pt har vi vundet 3 titler med mournho og city har 0, ja fucking 0. hvor var guardiola sidste sæson? der var han sku gravet ned. for der ku han ihvertfald ikke måle sig med mourinho så ham og hans fans, ja selv hans united fans holdte kæft. indtil city har vundet mesterskabet og en mere titel er han mere succelsfuld end mourinho ellers ikke. og til dig crazy gang. hvorfor fanden tager du ikke bare og bliver city fan du fyre ikke andet end lort ud.
Skrevet af maanu
city har med afstndden bedste og bredeste trup i prl, du kan tage hjulmand til citys hold og han ville vinde triplen. det er ikke svære. sjovt som guardiola var fucking nul og niks sidste sæson, hvor har hans plastic fans til at sige til det? aldrig sku han blive united manager.
Skrevet af Geddar , moderator
@Don

Vi er enige om at der var god forudsætninger, men det var langt fra plug n´ play. Udover at der var en del spillere der skulle køres ind, så har Guardiola løftet niveauet hos næsten alle de eksisterende spillere. Eksempelvis er den De Bruyne som han har i dag ikke den samme som den han overtog.

@GGMU73

Det var nutidens bedste manager jeg spurgte ind til. Her er Porto-tiden ikke relevant. Wenger er heller ikke længere en toptræner. Det Mourinho kunne for 10 år siden giver ikke samme effekt i dag. Den slags er dynamisk. Han laver i dag fine præstationer for jer, men det er bare ikke nær så imponerende som det Pep har lavet.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af haraltidret
Nu sluttede Pep og City i top 4 i sidste sæson til forskel for United, der kun fik adgang til CHL via EL. Så helt tabt var deres sæson ikke.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
maanu: Løft lige niveauet, Crazy har lige så meget ret til sin holdning som alle andre.
Skrevet af Geddar , moderator
Christ, maanu....
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mkhitaryan er igen helt uden for truppen. Han ligner altså en færdig mand - og det allerede i januar.

Hvis man er en af dem, der stadig håber (og måske endda tror) på Luke Shaw i Manchester United, så er det trods alt positivt, at han igen finder vej til truppen. I dag må han godt nok nøjes med bænken, men han holder Darmian og Blind hjemme på sofaen - og det ville nok trods alt ikke være tilfældet, hvis han ligesom Mkhitaryan skulle få vist exit-døren i næste måned.
Skrevet af maanu
fakta er hvis det var mourinho uden nogen titler sidste sæson var han røget, men pep med sine olie penge ku sku gå en hel sæson uden at vinde en skid. og har STADIG IKKE VUNDET NOGET SOM NOGEN FOLK SIKKERT HAR GLEMT. hold da helt ferie hvor man overvudere ham.
Skrevet af Slettet(262004201905)
maanu: Løft lige niveauet, Crazy har lige så meget ret til sin holdning som alle andre.


Christ, maanu....


Jeg tror bare vi skal ignorere ham. Jeg tænker det er en banned brugers nye profil. Han har skrevet herinde i 2-3 uger, og han har endnu til gode at komme med noget konstruktivt. Indlæggene bærer præg af at det er en meget ung dreng der skriver.

Men det sagt, får jeg da en gang imellem et grin eller to af hans indlæg.

Nu rambler han om titler - Mou var også blevet som United træner uden titler i sidste sæson, hvis han havde kvalificeret sig til CL.
Moyes vandt i øvrigt også en titel i sin sæson, ligesom LvG vandt FA Cuppen i sin 2. sæson.
Mon ikke bare City har set perspektiverne i hvad Guardiola havde gang i.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Jeg tror vi alle har stor respekt for det Pep laver pt., men at nogle af vores egne fans nærmest forguder ham er sgu lige i overkanten. Fakta er at han overtog et Bayern-hold der lige havde vundet CL i 2013, og han formåede ikke at få dem længere end semifinalen de næste 3 år. Herefter kom han til City i 2016 hvor han indtil videre har vundet 0 trofæer. Respekt her og nu, men lad os vente med den endelige vurdering til maj.
Skrevet af YouKnowIt
Godt indlæg af Rashford og flot headet ind af Lukaku også. Det havde vi brug for, for vi har haft svært ved at bryde igennem WBA´s mur uden Pogba.
Skrevet af Battlegoat
Et rashford cross
Skrevet af maanu
Det fint crazy gang. Du kan støtte guardiola og skride væk fra United tråden hvis du vil det. Det vil glæde alle. Lige præcis ggmu.
annonce
0