Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mc86
@Crazy

Jeg vil gerne medgive dig, at træneren selvfølgelig kan være med til at sætte nogle rammer som får de offensive spillere til at shine. Med det sagt, så er det ikke træneren som laver pasningerne, slår indlæggene eller udfører driblingerne.
Man så netop i aftes, at Rashford mangler MEGET (selvom jeg stadig ser en stjerne i ham). Han formår vel nærmest ikke at sætte sin mand i løbet af kampen, hans indlæg røg udover baglinjen eller over feltet, hans hjørnespark ramte konstant forreste mand. Og i min optik har det nærmere været reglen end undtagelsen i hans spil.
Mikhi kommer i går ind og smider bolden væk i 2 af de første 3 simple afleveringer og har i det hele taget en tårnhøj fejlprocent.
Selvom man ikke skal drage komklusioner ud fra én kamp, så bekræftede kampen igår tydeligt at de spillere som skal være bærende i vores offensive flow bare ikke er 100% klasse.
Skrevet af Muggedreng2
Lige der er jeg uenig MC Mourinho fejler på alle fronter offensivt, jeg vil endda gå så langt som til at sige han nok er den toptræner jeg har set der ved mindst om offensiv fodbold.

Det er Mourinho og hans trænerstab der skal sørge for at få det bedste ud af sine spillere. Det gør man ved at træne og indspille nogle mønstre.

Vi spiller uden nogen former for offensiv gameplan overhovedet.Alt og jeg mener alt offensivt er overladt til det enkelte individ at finde løsningen på. Den måde vinder man bare intet på, da slet ikke et mesterskab imod en træner der kender præcist hvor vigtigt det er at have en gameplan både offensivt defensivt og alternativt.

Mourinho vli aldrig nå Pep bare til sokkelholderne, han er simpelthen totalt uden offensive evner og er alt for kujonagtig i hans indstilling.

Spillerne i dag prøver skam godt nok, men ofte har de ingen at spille den til, da deres "medspillere" lige skal finde ud af om de gider eller må tage løbet.


i Sidste ende falder det tilbage på vores ejere og vores direktør, der ingen forstand har på fodbold om som bare vil tjene nogle skejser. Havde de haft bare en anelse forstand havde de for lang tid siden lagt en strategi for de næste 20 år, ansat en director of football der kunne udføre denne strategi og så eksekveret på den.

Vi er igang med at ødelægge vores brand og de fatter det ikke
Skrevet af Røret
LaPioche:
Typisk vi så ender med at tabe med Pogba på holdet samme dsg som du får delt artiklen... Et lille "jinx" fra din side ;)

Fynbo:
Dejligt med lidt nostalgi til morgenkaffen (79´ historien). Har selv været fan siden jeg startede til fodbold i midt halvfemserne, men har faktisk ikke hørt denne historie før - en skam! Giver også et bedre perspektiv til din holdning, som gør det nemmere at forstå din holdning til Mourinho, også selvom jeg nok mere sidder på den anden side af bordet, men jeg er jo også kun vant til at vi vinder... (gider ikke diskutere emnet mere).
Historien med telefonboksen er også fed (Mc var det vidst).

Fik ikke set kampen i går - men er ærgerlig over, at vi taber i sådan en opstilling, havde været ok med flere unge. Fedt BC er tilbage med Chelsea, Arsenal og City - pokalbold når det er mest charmerende, også selvom det gik ud over os.

Skrevet af Mr. Pink
Muggedreng2

Fuldstændig enig. Der er ingen offensiv gameplan overhovedet, og ansvaret for det kan kun ligge hos træneren/ledelsen.

Det er så komisk, og dog meget sigende, at United taber til Bristol på præcis det, United mangler:

Lidenskab
Fight
Ærgerrighed
Offervilje og ikke mindst:
Stædighed
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af fedefynboen
Muggedreng2

"Vi er igang med at ødelægge vores brand og de fatter det ikke"

Du har så meget ret i alt hvad du skrev og ovennævnte vil blive konsekvensen
Disse mennesker, eller hvad vi nu skal kalde dem, burde tvinges til at æde deres stetsonhatte og golfkøllerne med.

I sin tid blev jeg tvunget til at skrive i skolen "jeg må ikke cykle på fortovet" 100 gange.
Texanerne burde tvinges til at skrive "vi skal kvitte vores grådighed og være ydmyge" mindst 100 gange.
Og Woodward og Mourinho. RAUS!!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Typisk vi så ender med at tabe med Pogba på holdet samme dsg som du får delt artiklen... Et lille "jinx" fra din side ;)

Jeg mener nu statistikken gik på PL-kampe, men ja, det er selvfølgelig stadig lidt komisk ...

Man kan selvfølgelig blive slået fordi modstanderen er bedre. Men jeg synes altid det er pinligt, når man taber fordi modstanderen har en bedre indstilling. Jeg ville gerne kunne feje den af banen med, at vi skiftede 10 mand til startopstillingen, men jeg synes ikke det holder. Mand for mand burde alle 11 spillere i vores startopstilling være bedre fodboldspillere end modparten for Bristol. Men det var der ikke ret mange af dem, der var.

Lukaku havde et positivt indhop, og linket mellem ham og Pogba er fortsat intakt, ser det ud til. Shaw viste igen god gejst omend jeg ikke synes han spillede specielt godt.

Det er vist det eneste positive, der er at sige om den kamp. Zlatan, Darmian, Blind, Rojo, Lindelof og Romero var alle elendige. Martial og Rashford marginalt bedre.

Nårh, ja. Og så spillede McTominay bestemt heller ikke nogen god kamp. Men han er vel næsten undskyldt af sin alder. Svært at præstere som ung spiller på et hold, der sejler så meget som vores gjorde i går.
Skrevet af maanu
rashfords drible evner er simpelthen ikke gode nok til united. hvornår bliver den knægt bænket og hvad ser mourinho i ham?
Skrevet af Don_Millionaire
Shaw viste igen god gejst omend jeg ikke synes han spillede specielt godt.


Og det er lige netop det der er problemet med Shaw. Det kan godt ske at han viser gejst og har et kæmpe talent, men de præstationer han ligger for dagen, er simpelthen ikke af en høj nok kvalitet i en klub som United.

Om det skyldes selvtillid, hans træner, eller noget helt andet, er jeg egentlig fløjtende ligeglad med, for han har efterhånden fået nok chancer til at vise, hvilket niveau der er hans reelle. Jeg er hvert fald ikke imponeret.
Skrevet af maanu
det så ud til shaw igår var defensiv orentieret. hvilket han nok har fået besked på. så ham ikke meget oppe i deres halvdel.
Skrevet af Røret
LaPioche:
Jeg tænker at Pogba ikke har spillet 40/41 PL kampe siden sidste år :)
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Don M
Helt enig. Jeg er heller ikke blæst bagover. At han viser gejst er naturligvis en forbedring, men stadig et minimumskrav og ikke noget, der bør imponere. Det minder mig lidt om et gammelt citat, nu hvor alle ser ud til at være optaget af det historiske Manchester United her i tråden den seneste uges tid:

Ferguson om Roy Keane:
It was the most emphatic display of selflessness I have seen on a football field. Pounding over every blade of grass, competing if he would rather die of exhaustion than lose, he inspired all around him. I felt such an honour to be associated with such a player.

Roy Keanes svar:
Stuff like that almost insults me. What am I supposed to do? Give up? Not cover every blade of grass? Not do my best for my team mates? Not do my best for the club? I actually get offended when people throw quotes like that about me. It´s like praising the postman for delivering letters. He´s supposed to, that´s his job isn´t it? My job was to win games for Manchester United.

I øvrigt en ganske beskeden bemærkning om en af de vildeste præstationer fra en United-spiller, jeg har set (Juve CL semifinale 1999) (Og nej, så gammel er jeg ikke. Men til alle yngre fans, så er det en kamp, der er værd at finde i arkiverne).

@Røret
Nu har jeg ikke dobbelttjekket, men artiklen siger:
That statistic is astounding. Since the 4-0 defeat at Stamford Bridge, on Jose Mourinho´s Chelsea return and when Manchester United´s defence held out for 30 seconds before conceding, Pogba has started 41 Premier League games. He was won 27 and drawn the other 14. Without him starting, Manchester United have lost five and drawn six of their 18 league games.

Så det var derfor, jeg huskede det som ligakampe. Men nu hvor du bringer det op, så giver det faktisk ingen mening. Vi har i hvert fald ikke spillet 41 kampe med Pogba fra start OG 18 uden siden oktober sidste år.
Skrevet af Mc Cocio
I er helt væk - for mange fifa experter.
Skrevet af Don_Millionaire
Roy Keanes svar:
Stuff like that almost insults me. What am I supposed to do? Give up? Not cover every blade of grass? Not do my best for my team mates? Not do my best for the club? I actually get offended when people throw quotes like that about me. It´s like praising the postman for delivering letters. He´s supposed to, that´s his job isn´t it? My job was to win games for Manchester United.


Man kan mene meget om Roy Keane, og hans tid efter fodbolden har for mange personer nok lidt ødelagt billedet af ham, men hans gøren og laden på banen var intet mindre end fabelagtig i størstedelen af hans karriere, og med et mindset som beskrevet ovenfor, så tænker man lidt at mange af nutidens spillere kunne have gavn af det. Fantastisk fodboldspiller og fantastiske hold han var en del af (uden iøvrigt at vi skal tage hul på den debat igen, og begynde at sammenligne nutidens og datidens United).
Skrevet af Røret
LaPioche:

Nej det gør det ikke, det passer vel bedre på, at det er det samlede antal kampe i ligaen, med og uden Pogba.
Med det i mente så er han måske god statistisk set, men han er jo ikke så god som vi ynder at gøre ham, når han mangler i 30% af kampene (udregnet i hovedet).

Læg dertil de mange klager om at varme bolden, vælge de forkert beslutninger mm. Jeg synes det sætter tingene i perspektiv.

Edit:
Samlede antal kampe siden hans ankomst.
Skrevet af fedefynboen
Om Roy Keane

Som Unitedfan er det svært ikke at øjne hans mange kvaliteter for holdet.

Men manden har jo og havde også dengang en åbenlys karakterbrist. Respekten for andre mennesker er ganske enkelt ikke tilstede og det gælder OGSÅ hans holdkammerater.
Han taler om at "bare gøre som postbudet", men det er jo spin.

Adskillige var de hjerneblødninger han fik i mange kampe og efter sigende også til træning.
Resultatet var tit udvisning og hvor megen støtte gav han sit hold med det?
Udover at man æstetisk måtte krumme tæer, når han begav sig ud i sine vanvidstacklinger.
Som desværre fik afsmitning på den unge Scholes.

I min bog kan man ikke bruge alle midler for at vinde. Fairness og respekt for modstanderen må være en del af spillet. Krig er altid skidt også i fodbold.
Og unødvendigt.

Men han var en vigtig brik Uniteds ´90´er succes. Vel den vigtigste.
Skrevet af uden_benskinner
roy keane var en general, en kriger og tæt på bindegal, men han var ligeglad med sin frisure. og hvad folk tænkte om ham. det kunne jeg egentlig godt li´.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mc Cocio
I min bog kan man ikke bruge alle midler for at vinde. Fairness og respekt for modstanderen må være en del af spillet. Krig er altid skidt også i fodbold.
Og unødvendigt.

Respekt for den statement.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Roy Keanes svar:
Stuff like that almost insults me. What am I supposed to do? Give up? Not cover every blade of grass? Not do my best for my team mates? Not do my best for the club? I actually get offended when people throw quotes like that about me. It´s like praising the postman for delivering letters. He´s supposed to, that´s his job isn´t it? My job was to win games for Manchester United.

Var dette ikke et svar på Fergies kommentar i "Keane & Vieira: best of enemies".
Jeg mener han kom med en udtalelse a la denne i udsendelsen "Keane & Vieira: best of enemies", hvor man netop ser Ferguson gentage hvad han sagde (eller også var det et klip fra 1999).
I det program bar Keano tydeligvis stadig nag til Ferguson og det faktum at han var blevet fyret i United, fordi han kom med nogle kommentarer om sine medspillere i et program på MUTV, som aldrig nåede at blive vist.

I øvrigt kommer Keane også i det program ind på, at Giggs drømmemål i FA Cup semifinalen mod Arsenal kunne have været undgået, hvis bare Vieira havde fældet Giggs på midten af banen, hvor han havde chancen for det - det ville han selv have gjort. Og det burde Vieira, in retrospekt, da også have gjort.
Jeg ved ikke om han havde et gult kort på det tidspunkt, men i overtiden af en semifinale mod de, på daværende tidspunkt, største rivaler, skal man for alt i verden stoppe en spiller, der har muligheden for at gå ned og score. Men det samme kan vel siges om de 2-3 forsvarsspillere han løb forbi bagefter
Skrevet af Slettet(100838201910)
@TCG
Nej, den kom i kølvandet på semifinalen, hvor Keane samlede en advarsel op og dermed var karantæneramt i finalen.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Har du et link til hvor han skulle have sagt præcist det i 1999, ud over et citat fra "Keane & Vieira: Best of enemies"??

I denne artikel står der "Keane took another swipe at Ferguson after Clarke read out a quote from the former United boss.", hvorefter han siger "Stuff like that almost insults me...".

Kilde:
http://www.hitc.com/en-gb/2013/12/11/keane-and-vieira-the-best-of-enemies/

I samme udsendelse udtaler Keane til spørgsmålet om hvem der var den bedste træner han har trænet under: "Without a doubt, Brian Clough"

Hele udsendelsen kan i øvrigt findes på youtube.
annonce
0