Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nyt fra Duncan Castles. 4 navne på Mourinhos liste over kantspillere:

Malcom, Lemar (begge er vel på snart alle de engelske topholds rader), Pulisic og Kluivert. Jeg kan især godt lide Justin Kluivert, men han er jo heller ikke en spiller, vi kan forvente noget af fra dag 1 af.

Lemar kommer til at kote en mindre formue uanset hvem, der ender med at hente ham. Men han er nok også den bedste fodboldspiller af de 4 på nuværende tidspunkt.

https://uk.sports.yahoo.com/news/exclusive-manchester-united-add-justin-kluivert-january-transfer-window-recruitment-list-195109341.html
Skrevet af Don_Millionaire
Hellere betale gigantisk overpris for Lemar, end at hente en ny Memphis i Justin Kluivert. Et eller andet sted så er det dog lidt urealistisk at snakke om en Lemar handel på vej ind i et januar vindue, for han kommer helt sikkert ikke til at blive handlet før sommer.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg kunne sagtens forestille mig, at Lemar bliver solgt i januar. Han er ganske vist cup-tied, men Monaco har meldt ud, at der skal sælges efter CL-fiaskoen.

Til gengæld er vi vel de sidste, der er kommet til bordet mht. Lemar. Både Liverpool og Arsenal har haft en længerevarende interesse og var jo begge tæt på ham i sommers, så jeg ved ærlig talt ikke hvor godt vi står der. Og så ville et køb af ham jo også sluge det meste at budgettet.

Jeg synes Kluivert ser rigtigt spændende ud. Men du har ret i, at Eresdivisionen er svær at læse. Det kan både være en Ruud Van Nistelrooy såvel som en Vincent Janssen, man får.
Skrevet af Don_Millionaire
Måske er jeg lidt for skråsikker i forhold til om han bliver solgt i januar eller ej, men synes bare at hans profil passer bedre på en spiller der bliver solgt til sommer. Der har dog været store handler før i januar vinduet så let´s see.
Skrevet af Toggle
Nu må jeg lige forsvare Giggs ser det ud til. 1. Hvad havde pep af erfaring som træner da han overtog barca - ja en sæson for barca b men det kan vel sagtens vlre sammenligneligt med giggs 2 sæsoner som assistent under LvG. Jeg fristes til at inddrage et citat fra Frank Rijkaard:

you gain many impressions from the past. You still have it in your mind when you become a coach, and if something happens you can recall how it was dealt with. But I strongly believe that you cannot copy anyone. The decisions that a great coach made years ago will not necessarily work today.

Så i og med Giggs har spillet under fergie ved han bedre end nogen anden hvordan forskellige situationer skal håndteres. Den taktiske del vil han uden tvivl have mangler på men det lader jo til at størstedelen af jer herinde ikke ser det som noget problem at man smider al sund fornuft overbord og spiller indianerbold som liverpool og arsenal igår. Det vigtige for størstedelen er at vi kommer tilbage og spiller offensivt fordi sådan er unitedånden. Det tør jeg godt garantere vil ske under giggs. Derudover er det vel ligeså meget i unitedånden at vores manager bliver rekrutteret indefra.

Så når vi alle er blevet tilpas træt af mou så håber jeg at giggs igen får chancen.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvorfor så Giggs, og ikke Butt?
Skrevet af Toggle
Fordi det er Giggs der gerne vil have jobbet. Derudover så er jeg kæmpe Giggs fan og har været det siden 92.

Udover Pep kunne jeg jo også nævne zidane

Læste i øvrigt en interessant artikel om udvælgelse af trænere fra Christian Heidel der bl.a. opfandt klopp og tuchel.
https://www.google.dk/amp/s/amp.spox.com/
de/sport/fussball/bundesliga/1708/
Artikel/christian-heidel-interview-schalke-04-tedesco.html

Og her er der jo et klart bevis på at man som udgangspunkt kan blive ligeså god hvis man ikke selv har haft en karriere som spiller.
LUHG
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Det er lidt svært at gennemskue den artikel.
Er den en forsvarstale for Mourinho, eller en argumentation mod Giggs?
Kender du journalisten fra andre sammenhænge?
Han virker bias´d
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det kommer nok ikke til at ske, men bør vi prøve at hente Can, hvis han ikke forlænger? Vores centrale midtbane virker svag når ikke Pogba spiller. Carrick virker til at være færdig, Mctuminay virker til at mangle en del, og Fellaini forlænger muligvis ikke.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er en argumentation imod Ryan Giggs, som jeg ser det. Og, ja. Jeg kender godt journalisten. Han er normalt frygtelig at høre på.

Er overbevist om, at Can skifter til Juve. Tvivler også på nogen af Liverpool spillerne er interesseret i Manchester United.
Skrevet af fedefynboen
Ved sgu snart ikke hvad er værst?

City´s fortsatte march eller John Faxe som kommentator?
Imponerende mængder af intetsigende bavl den mand kan lukke ud.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Hold da op, City udstiller Bornmuss (Faxe udtale).
Skrevet af Battlegoat
Jeg vælger faxe, han kan få ens øre til at bløde.
Skrevet af fedefynboen
Har nogen iøvrigt erfaring med en velfungerende stream til aftenens kamp?
Skrevet af Slettet(262004201905)
Den bliver da vist denne gang.
Skrevet af Battlegoat
den bliver vist på viaplay.dk og tv3max
Skrevet af fedefynboen
Det har jeg sgu overset
Sorry!
Skrevet af Battlegoat
blind og darmian er ikke rejst med truppen, mikhi er tilgengæld rejst med

Darmian var fuldstændig elendig mod bristol, jeg tror han hænger i en meget tynd tråd
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mht. Giggs diskussionen, synes jeg pt. at Butt ligger bedre til stillingen, da han er i klubben og trænersetuppet, og han ved hvilke unge spillere der kan og er værd at satse på i fremtiden, og man må formode at han forstår at udvikle spillere.

Og mon ikke han ville være interesseret i jobbet.

Det sagt, så er jeg ikke sikker på, at det er nogen god idé bare på må og få at ansætte et tidligere koryfæ som træner i klubben.
Det virkede for Pep, men folk som Rijkaard og Enrique har jo indtil videre ikke været attraktive nok til at topklubberne flokkes, selvom de jo fik resultater med Barcelona.
annonce
0