Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(591633201312)
Vildt vi for 3 gang i træk lukker to mål ind mod sekunda hold. Hvis dette er den defensive standard kombineret med vores meget fantasiløse offensiv så kan vi sagtens ende uden for top4. Spændende at se hvordan spillet pt påvirker januar vinduet.
Skrevet af uden_benskinner
jeg tror desværre united er ude af top-3, når vi rammer februar. selv et aktivt transfer vindue kan ikke ændre på, at spillesystemet bare ikke fungere med de nuværende profiler, og længere er den egentlig ikke.

alle de mange penge brugt på dyre spillere, og så gi´r mourinho os en billig discount udgave af verdens smukkeste sportsgren. det er bittert.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Baumelaume:
Der er ingen fremtid i Mourinho. Det værste er, at truppen er formet i hans billede. Hvilket gør det svært for den, eventuelle, næste manager.

Ret skal være ret. De spillere han har hentet bør en anden træner sagtens kunne bruge. Det er altså kvalitetsspillere. Lindelöf, Bailly, Mkhitaryan, Lukaku, Matic (lidt endnu), Pogba bør alle kunne finde plads i en ny træners formation.

Jeg så ikke kampen i dag, men bemærker, at den "markante" fremgang der har været i points i forhold til sidste sæson nu kun er på 4 points (efter 20 runder), og det er efter et forbrug på ca. 1,5 mia. på Lukaku, Matic og Lindelöf. Skulle kravet til enhver træner ikke være, at kunne skrabe flere points sammen, når han har brugt 1,5 mia. på nye spillere?
Er det så Mourinho der har gjort det bedre, eller er det fordi han nu har en 1,5 mia. dyrere (bedre?) trup.

Umiddelbart tænker jeg, at bare, at få Lukaku burde være nok til at man nu kunne forvente mindst 4 points mere, end samme tid sidste år. Lukaku er stadig klasse, og han skal nok blive en profil vi snakker om når han stopper i United.
Men jeg kan stadig ikke se hvad Mourinho har gjort bedre, end det han gjorde sidste år.

Mourinho er bare ikke den rigtige til United, og min tidligere pointe om at det ret nemt kunne udligne sig mht. de points, når nu ikke spillet var blevet bedre, synes (desværre) nu at blive tydeligere.

Slidt diskussion. Jeg holder mig fra Mourinho snakken i mindst 5 dage nu :)
Skrevet af Mr. Pink
Endnu engang korrekt, benskinner
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(591633201312)
Jeg håber også ligesom dig Crazy at Lukaku bliver en profil der vil blive snakket om, men det kræver vi får en god 10´er samt spillere der kan slå et indlæg - det der kom idag fra Rashford og Shaw var jo fuldstændig håbløst, igen jeg så kun den sidste halve time. Jeg er overbevist om dette er medvirkende til hans meget få boldberøringer og deltagelse i spillet, hvilket faktisk har været kendetegnet for ham hele sæsonen - i starten var det bare ikke en debat pga. de mange mål (eksempelvis havde han lavet 4 mere end Kane da vi sluttede august - nu er han 8 efter). 3-kæden bag ham med skiftevis spillere som Rashford-Lingard-Martial-Miki-Mata vil aldrig kunne tage os i nærheden af City eller de andre store i Europa uanset om det er Mourinho eller en anden træner. Når det så er sagt er det fedt at squad players som Mata og Lingard laver to hver i de sidste to kampe, når de lidt mere profilerede spillere ikke kan magte opgaven. Men det er lidt skræmmende at man er bagud 2-0 hjemme mod Burnley og at PL´s dyreste angriber ikke kommer frem til en eneste chance i en næsten 80-20 2. halvleg´s possesion.
Skrevet af Mr. Pink
Lukaku? Var han på banen i anden halvleg?

Alt imens vi skriver herinde, så smadrer Liverpool, Tottenham og City naturligvis samt Chelsea deres modstandere.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af cabra.
Alt imens vi skriver herinde, så smadrer Liverpool, Tottenham og City naturligvis samt Chelsea deres modstandere.

Og det er kun Chelsea som spiller ligeså kedeligt som os, resten spiller ganske underholdende og offensiv fodbold.
Skrevet af Slettet(262004201905)
@GGMU73:
Jeg tror nu nok, at spillere som Martial, Rashford og Mkhi vil kunne udvikle sig til (eller spille som i Mkhis tilfælde) klassespillere, der er i nogenlunde samme klasse, som Citys Sané og Sterling, og med lidt held måske endda op i de Bruyne/Silva klassen.

Jeg kan umiddelbart ikke se, hvorfor Martial ikke skulle kunne blive/spille lige så god(t) som Mbappé.
Og Rashford er altså med den rette coaching ikke langt efter Martial - han har spidskompetencerne med sig, men mangler pt. hovedet og psyken, og måske trænerens tillid.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Crazy, det jeg mente var at når vi skal vælge 3-kæden bag Lukaku er de nuværende 5 vi kan vælge fra ikke nok - men enig i at Martial og Rashford selvfølgelig kan og skal kunne udvikle sig til at være den ene eller de to der kan starte fast bagi eller alternativt i en 4-4-2. Mikhi tror jeg desværre ikke på mere, da han lige er 7-8 år ældre, mens Lingard er en super-sub squad player men ikke fast start potentiale.
Skrevet af uden_benskinner
det virker som om, at mourinho famler sig frem efter en ideal-opstilling, der kan udgøre et grundkoncept, men til hans forsvar har truppen været ramt af utallige skader, der sikkert har fucket hans planer op, men derfor er det alligevel beskæmmende at se, hvor lidt united dominerer kampe til trods for de astronomiske beløb, der er postet ind i holdet.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mr. Pink
Også meget enig med dig, Crazy.

Jeg gider ikke mere. Jeg begynder at koncentrere mig mere om min bsendomsklub, AGF...... Eller - det er pest eller sars
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af trannel
Det var da dejligt Pink. Så slipper vi for at se på dine håbløse indlæg i United tråden. Hold dig endelig væk. Du sad nærmest og godtede dig over Burnleys mål. Dernæst når United udligner i overtiden er du ikke det fjerneste glad. Du håber jo nærmest United smider point. Bare så du kan få ret. Det er nemlig det vigtigste for dig. Du er et meget småligt menneske.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Mr. Pink
Jeg håber ikke, jeg har ret, trannel????

Jeg har ret.

Tror du, jeg håber på, at United smider point, så jeg kan ose mig i mine forudsigelser? Du er da en spade uden lige, hvis du virkelig mener det?

Jeg håber på, at United vinder alle kampe, de spiller.

At jeg er en fan, der godt kan se objektivt på min klubs præstationer, er måske meget fremmed i din lille verden, men jeg havde/har jo ret. Målet til 2-2 var så absurd tilfældigt og heldigt. At du ikke kan se det, siger langt mere om dig end om mig.
Du mener måske, at spillet i dag - igen - var sprudlende? Mine sandheder er simpelthen håbløse? Klart, trannel, det er derfor mange andre herinde er enige med mig.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af trannel
Din ageren vidner da om det netop er tilfældet. Jeg gider ikke bruge tid på at diskutere mere med dig, da du er et håbløst tilfælde. Det er ærgerligt dine tosserier gør at også andre fornuftige debattører holder sig væk, men ingen orker jo din bizarre stil.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Toggle
Og det er kun Chelsea som spiller ligeså kedeligt som os, resten spiller ganske underholdende og offensiv fodbold.
Og alligevel er vi med vores udgangspunkt foran de førnævnte hold. Hold dog op og vent med spådommene til efter sæsonen. Vi er kun godt og vel halvvejs og med den måde vi har spillet på indtil videre er det altså nok til 2. pladsen.

Pinky
Du har i siden halvvejs inde i moyes sæson været indbegrebet af negativitet. Jeg tror egentlig ikke vi er så uenige nogle af os. Spillet på banen er ikke noget vi andet end momentvis har kunne godkende siden fergie. Vi bliver dog nødt til at pakke de dage væk og se frem nu. Jeg vælger at glæde mig over det positive i at vi resultatmæssigt er i fremgang. Jeg ønsker i bund og grund heller ikke mou som en langsigtet løsning men han er altså god til at få vindermentaliteten tilbage og trofæerne tilbage på. Det er selvfølgelig uheldigt at city så rammer den sygeste formkurve nogensinde set i engelsk fodbold og spændingen kun er intakt i best of the rest. Du og nogle af i andre ønsker at spillet skal fungere før resultaterne og så er vi nogle der tænker den anden vej.

En ting er dog helt sikkert - det bliver spændende hvem der en dag overtager for mou
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Ved ikke om det er blevet nævnt på nogle af de foregående sider, og uanset hvad så fortjener han en stor mængde ros, men Jesse Lingard har godt nok været i sit livs form i de sidste par måneder.

Tit og ofte er folk efter ham, og han har da også kampe hvor det bare ikke hænger sammen for ham, men det er efterhånden kommet dertil hvor han er en sikker starter (hvert fald i min bog). Det er ikke blot mål han bidrager med (selvom det er en del af hans spil han har forbedret meget), men også gode løb der giver et godt flow i det offensive spil, og så virker det bare til at han er en type der er god til at skabe relationer med de andre offensive spillere.

Nu hvor Rashford har haft et mindre formdyk så er det befriende at vi har en anden Mancunian der render rundt og gør det godt!
Skrevet af Mr. Pink
Super svar, trannel.

Fint. Vi er alle enige om, at Mourinho også er spild af tid.

Lad os se frem mod en ny træner. Hvem?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Inuk.
Jeg syntes folk skal slå kold vand i blodet. Mod Leicester var Lingard skyld i at vi måtte nøjes med uafgjort, han skød jo som bekendt på stolpen på sin store chance. Idag skaffer Lingard os uafgjort i Mourinhotime. Min pointe er hvis Mou fortsætter det gode arbejde med Lingard og Rashford så har han bestemt en fremtid som manager.

Nu syntes jeg egentlig bare Mou skal smide lykkeriddere som Mikhi og Shaw på porten og hente BoJack og Pereira hjem.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af uden_benskinner
inuk, jeg har tænkt lidt af det samme, men pilen peger desværre bare i retning af at det dårlige og uinspirerede spil vil fortsætte. holdet mangler en general, en indpisker der selv går forrest uden hvid modestribe i håret...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Toggle:
Det er selvfølgelig uheldigt at city så rammer den sygeste formkurve nogensinde set i engelsk fodbold og spændingen kun er intakt i best of the rest.

Bare lige FYI, så havde vi også ligget nr. 2 i sidste sæson med den pointhøst vi har haft i denne sæson.
annonce
0