Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Zola
Jeg kom lige forbi.

Hold op hvor er jeg træt af at høre Og læse, at offensivt naivt fodbold skulle være bedre end andre former...

Jeg ville føle det decideret pinligt, hvis Chelsea spillede som Liverpool!
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Don_millionaire:
Halleluja!

Denne tråd er efterhånden blevet ligegyldiggjort af enkelte personer der konsekvent vil dreje debatten i denne samme retning.

Sådan ligesom dette indlæg, og det du citerer i det indlæg??


Det der kan læses på forrige side, er også muligt at læse 50 sider tilbage. Suk.

Yep, ligesom dette indlæg og det du citerer til.

Hvis vi nu ikke må være kritiske, når United smider 4 points over 2 kampe mod middelmådige hold, og når den pointforskel som alle Mourinho-talsfolkene hænger sig ved nu er skrumpet ind til 4 points i forhold til sidste sæson. Hvornår må vi så være kritiske.
Der var lige så mange i denne tråd der var kritiske under Moyes og LvG. I begge tilfælde var jeg fortaler for, at holde dem i sædet, da de ikke nåede at vise deres værd.
Men fælles for begge var, at spillet ikke blev bedre over tid, og selv jeg var ved at være træt af dem. Jeg var dog fortaler for, at LvG skulle færdiggøre sit projekt - det ville i så fald have været sidste sæson, hvor Mourinho som bekendt blev hentet.

Jeg synes det peger i samme retning lige pt. som med de 2 trænere. Man har fra ledelsen prøvet at finde den rette person, uden skæven til hvilken slags bold de står for.
I det indlæg du citerer bliver der skævet til hvad Mourinho bedrev med ét af verdens 2 bedste hold i en noget svagere liga (som helhed). Skulle man så ikke også se på hvordan det er gået ham i alle klubberne før denne. 3. sæson plejer at være den hvor det hele går den anden vej - og nu hvor vi ikke kan vinde mesterskabet alligevel, hvad er så pointen, hvis vi hænger os i fortidens meritter, og udelukkende ser på hvad han har bedrevet andre steder, og ser på hvad der plejer at ske efter hans 2. sæson?
Skrevet af Don_Millionaire
Følte det ret indlysende at du ville kommentere. Specielt med den facon.

Forskellen på os to er, at jeg ikke vil dreje debatten i samme retning hele tiden, men derimod vil forsøge at trække den i flere retninger og diskutere flere emner.

Du må være ligeså kritisk som du har lyst, men problemet med dig er, at ligegyldigt hvor meget man argumenterer, og hvor mange facts der kommer på bordet, så finder du altid en eller anden ligegyldig måde at komme igennem med dit budskab (som iøvrigt altid er det samme) så det passer ind oven i dit eget hoved.

Det handler ikke om man er pro Mourinho eller ej (det er jeg egentlig ret ligeglad med), det handler om ikke at skrive det samme, igen og igen, kamp efter kamp. Alle de interessante emner drukner i det førnævnte og det er ærgeligt.

Du er velkommen til at svare, men ser egentlig ingen grund til at fortsætte med dig, for den siver jo aldrig ind. Jeg afventer istedet til efter næste kamp, hvor du igen vil poste et indlæg, som efter forrige kamp. Uanset kampens udfald.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvilke emner er det???

Jeg kan egentlig ikke rigtigt se de mange spændende emner der handler om United, der er mere relevante, end spillet på banen i en united tråd på et fodbold forum.
Men oplys mig gerne... medmindre du kun kommer herind for at brokke dig over folks negative holdninger til spillet på banen efter kampene.

Er det alternative holdopstillinger der er mere interessante at diskutere? Er det transfers der er mere interessante at diskutere? Er det gamle kampe der er mere interessante at diskutere?

Det er for mig ikke resultaterne der tæller i øjeblikket. Det er spillet på banen. Hvis vi spillede med om mesterskabet, kan det være, at resultaterne var vigtigere, end spillet, men som det ser ud lige nu er det eneste vi reelt set kan håbe på at vinde et FA Cup trofæ.
Jeg diskuterer primært spillet på banen. Sidst vi spillede en god kamp var mod Newcastle. Det var altså 18/11.

Men lidt sjovt du kommer herind og brokker dig over den debat der har været over de sidste "50 sider" med præcis samme indhold som du har bidraget med over de sidste 50 sider over 2 indlæg med en anklagende tone.
Og vælger at trække dig fra tråden uden at ville svare på hvad du mener med andre spændende emner, som du altså mener er vigtigere, end spillet på banen.
Skrevet af Battlegoat
Fifteen year old mind trapped in a fifty year old body
Me me me me me
Whine whine
Me me me
Skrevet af Toggle
Bare lige FYI, så havde vi også ligget nr. 2 i sidste sæson med den pointhøst vi har haft i denne sæson.
FYI ville vi med denne sæsons pointhøst i sidste ikke have været 15points efter 1. pladsen og spændingen om mesterskabet ville dermed stadig være intakt. Vi kan kun gøre os forhåbninger om at blive best of the rest da alle hold der møder city jo åbenbart allerede har opgivet inden de går på banen !

men som det ser ud lige nu er det eneste vi reelt set kan håbe på at vinde et FA Cup trofæ.
Vi er vel stadig med i CL - og i knald eller fald kampe udelukker jeg ingenting.
LUHG
Skrevet af RealistiskFan
Godt at høre, at jeg ikke er den eneste som tror lidt på CL.
Jeg siger ikke jeg tror vi vinder, jeg siger bare, at jeg ikke udelukker et godt CL. Man har da lov at håbe :)
Fan af Manchester United
Skrevet af Slettet(262004201905)
FYI ville vi med denne sæsons pointhøst i sidste ikke have været 15points efter 1. pladsen og spændingen om mesterskabet ville dermed stadig være intakt. Vi kan kun gøre os forhåbninger om at blive best of the rest da alle hold der møder city jo åbenbart allerede har opgivet inden de går på banen !

Men var vi så ikke i en bedre position på samme tid sidste år?
- Chelsea var jo kun 10 points foran os på det tidspunkt.
- igen FYI, så ville vi på nuværende tidspunkt have ligget som 3´er i ligaen med nuværende antal points, med kun 2 points ned til 6. pladsen

Vi er vel stadig med i CL - og i knald eller fald kampe udelukker jeg ingenting.

Vi har også stadig en matematisk chance for at vinde PL.
Der har vel aldrig været så mange gode hold med i CL, som der er lige nu. Siden 2009 år har man antaget at det kun kunne blive Bayern, Barca eller Real der kunne tage den - Inter og Chelsea er undtagelserne, der vandt i sæsoner, hvor der var langt klarere favoritter.
Jeg er med på, at vi har den træner, som vandt med Inter, og så længe spillets regler er de samme for alle, har vi en chance. Men den er mindre end nogensinde. Selv under Moyes var antallet af virkeligt stærke modstandere langt lavere, end den er i denne sæson.
Men selvom vi i den sæson var 30 minutter fra at gå videre mod Bayern (ved en helt igennem defensiv taktik, som jeg, om ikke applauderede, så accepterede, da Bayern havde et langt bedre hold, som vi på ingen måde ville kunne spille lige op med, ved at prøve ´at spille´ med dem), ville Real sandsynligvis have været en for stor mundfuld.
Hvis vi går videre mod Sevilla, er der kun stærke hold tilbage i turneringen (Sevilla er i sig selv ikke ringe), og vi vil skulle igennem 3 runder (den sidste er finalen) mod virkeligt stærke hold, for at vinde den.
Hvis vi skal vinde den, skal Mourinho altså få forbedret bussen gevaldigt, så vi både kan holde de virkeligt stærke modstandere fra mål, og samtidig score mod dem på kontraer.
Mod disse hold kan jeg acceptere at vi spiller med bussen parkeret, da vi ikke kan spille lige op med dem på andre måder. Jeg hader, at vi ikke kan spille lige op med dem på andre måder, men accepterer, at det vil være den eneste måde vi kan vinde CL på - også selvom den mulighed synes utroligt lille.
Skrevet af Mc86
@Crazy gang

Du vælger jo også at se det på den negative side, i forhold til Mourinho, hvilket jo er helt forventeligt fra din side. Hvis man vitterligt vil bruge den statistik som referencepunkt, så bør man forholde sig objektivt til den.

Efter 20. spillerunde sidste sæson var stillingen:
Chelsea 49
Liverpool 44
Spurs 42
City 42
Arsenal 41
United 39

Efter 20. spillerunde denne sæson er stillingen:
City 58
United 43
Chelsea 42
Liverpool 38
Spurs 37
Arsenal 37 (i bedste fald)


Din statistik fortæller jo også den historie, at ligaen er blevet sværere for de store hold, og foruden Peps og City, så er Mourinho den eneste der performer bedre i denne sæson. Faktisk præsterer han forholdsmæssigt markant bedre end Spurs, Liverpool og Chelsea (med hhv. 9, 10 og 11 point) i denne sværere sæson, hvor man også kan konkludere at de andre hold i ligaen er blevet forbedret markant.

Så der er egentlig blot tilbage herfra og takke for din statistik, der i min optik viser at Mourinho faktisk gør det rigtig godt pointmæssigt.

Og ser man to runder tilbage, der var du, blandt andre, lige så kritisk, og der havde Mourinho forbedret sidste sæsons pointhøst med hele 8 point på bare 18 kampe.. Er det ikke bare med til at fortælle historien om, at nogle dømmer Mourinho lidt for hårdt.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Din statistik fortæller jo også den historie, at ligaen er blevet sværere for de store hold, og foruden Peps og City, så er Mourinho den eneste der performer bedre i denne sæson. Faktisk præsterer han forholdsmæssigt markant bedre end Spurs, Liverpool og Chelsea (med hhv. 9, 10 og 11 point) i denne sværere sæson, hvor man også kan konkludere at de andre hold i ligaen er blevet forbedret markant.

Jeg ved ikke om du husker det, men før sæsonen sad alle eksperter og diskuterede Uniteds kampprogram (jeg mener også det blev vendt herinde). Der var alle enige om, at det burde være muligt for United at lave 21 points i de første 7 kampe. Der var altså tale om et nemt kampprogram, hvor det burde være muligt at opbygge et momentum. Den første svære kamp kom i runde 8 mod Liverpool. Vi fik så også de 19 points af de 21.

Jeg bruger udelukkende den statistik med antallet af points, fordi andre herinde har brugt den alene til at vurdere, at Mourinho har gjort det bedre i år, end sidste år. Personligt ser jeg hellere på spillet, og det synes ikke at have rykket sig.
Skrevet af Mc86
Jo jeg kan godt huske snakken om at man forventede at United kom godt fra start.. Du har selvfølgelig noget statistik der viser at det skulle være fordel at have de små hold først og derefter de store hold meget tæt på hinanden, når du nu beskriver det som en fordel for Mourinho - ellers er det igen bare et ubrugeligt postulat..
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jo jeg kan godt huske snakken om at man forventede at United kom godt fra start.. Du har selvfølgelig noget statistik der viser at det skulle være fordel at have de små hold først og derefter de store hold meget tæt på hinanden, når du nu beskriver det som en fordel for Mourinho - ellers er det igen bare et ubrugeligt postulat..

Du vil aldrig kunne bevise, at momentum er et reelt koncept, eller bare teori. Men tyngdeloven er heller ikke bevist - stadig bare en teori. Det er aldrig, og vil aldrig kunne bevises, at psykologi virker. Så når det ikke kan bevises, kan det heller ikke bevises, at man har en psykologisk fordel, ved at vinde alle sine første kampe, og allerede tidligt kan lægge afstand til sine modstandere.

Men de fleste fodboldeksperter og folk herinde var rimeligt enige om, at det var en fordel, at starte sæsonen godt.

Du kan ikke finde nogen statistik der fortæller, at det er en fordel at spillere tror på projektet - betyder det så, at du ikke tror det har nogen betydning?

Statistik kan være rart at hæfte sig ved, når man ikke har andet. Men det skal altid tages med et gran salt, og i bedste fald kan det bruges som guideline.

For mig er det langt mere sigende, at se på spillet. Hvis vi var blevet til boring United, og vandt ret kontrolleret 1-0 i alle kampe, kunne man trygt sige, at vi var effektive, og det fungerede (omend det ville være frustrerende og kedeligt at se på).
Men selv med bussen parkeret har modstanderne skabt utroligt mange chancer i selv de kampe, hvor vi vandt stort. Vores forsvar har lukket færre ind, men ikke holdt modstanderne fra færre chancer. Vores offensiv har scoret flere mål, men er ikke umiddelbart blevet en mere velsmurt maskine.

Hvis der er fremgang i forhold til sidste år, er den meget marginal.


Din statistik fortæller jo også den historie, at ligaen er blevet sværere for de store hold, og foruden Peps og City, så er Mourinho den eneste der performer bedre i denne sæson. Faktisk præsterer han forholdsmæssigt markant bedre end Spurs, Liverpool og Chelsea (med hhv. 9, 10 og 11 point) i denne sværere sæson, hvor man også kan konkludere at de andre hold i ligaen er blevet forbedret markant.

Så der er egentlig blot tilbage herfra og takke for din statistik, der i min optik viser at Mourinho faktisk gør det rigtig godt pointmæssigt.

Jeg glemte helt at kommentere denne her. Tidligere diskuterede vi i tråden, om Mourinho havde gjort det bedre, og om man kunne konkludere det udelukkende ud fra en vurdering af, om han på det tidspunkt i sæsonen havde fået holdet til at hente flere points, score flere mål og lukke færre ind, i forhold til samme tidspunkt i sidste sæson.
Jeg mente ikke at man burde holde alt andet lige i den situation, men så kunne man jo ikke sige noget ud fra statistikken (hvilket var min pointe).
Nu vælger du så at holde alt andet lige, end den parameter der hjælper din argumentation. Det er selvfølgelig misbrug af statistik, som ikke rigtigt kan bruges til noget.
Jeg kunne sikkert sagtens finde statistikker der ville gøre Moyes og LvG til verdens bedste trænere, mens de var i United, hvis bare jeg drejer på de rette parametre. Men det ville ikke rigtigt bevise andet, end at statistik SKAL tages med et gran salt.
Kvalitative analyser, frem for kvantitative.

Og ser man to runder tilbage, der var du, blandt andre, lige så kritisk, og der havde Mourinho forbedret sidste sæsons pointhøst med hele 8 point på bare 18 kampe.. Er det ikke bare med til at fortælle historien om, at nogle dømmer Mourinho lidt for hårdt.

1. Når jeg ser på det, er Mourinho ikke rigtigt nogen fremgang i forhold til LvG. Under LvG var der ikke rigtigt fremgang i spillet, men man kunne faktisk se, at nogle af spillerne udviklede sig.
2. Jeg ser på United, og mener at Mourinhos fortsatte ansættelse sætter os længere tilbage for hver måned der går. Alt hvad Ferguson gjorde godt for denne klub er ved at være væk, og Mourinho er sammen med Woodward ved at smadre resterne.
Den eneste idé der var bag Mourinhos ansættelse, var hurtig succes (for det var desværre hvad Woodward gik efter) - den er nu væk, da han ikke formår at vinde et mesterskab i sin 2. sæson.
Skal vi virkelig igennem en 3. sæson med Mourinho og hans kønsløse gang fodbold, efter at have brugt 2 mia. mere på spillere i håbet om, at bedre kontraspillere vil bringe os nærmere City, og dem der nu når at overhale os i den resterende del af sæsonen?

Hvad er det du og alle dem der forsvarer ham er så glade for ved Mourinho, som i var modstandere af ved Moyes og van Gaal?
Skrevet af Mc86
Jeg anfægter ikke at det er gavnende for holdet med momentum. Men på samme måde kan man sige, at det må være en ulempe at store kampe kommer med kortere mellemrum. Så hvad er bedst i det lange løb.?

Jeg mener stadig det er relevant at se på, hvordan de andre tophold klarer sig, da det alt andet lige, indikerer noget om sværhedsgraden i ligaen, når de mindre hold får tilsvarende større kvalitet, og kan skabe problemer for topholdene (undtagen City som har forbedret sig forholdsmæssigt mere end de andre hold). Dit argument svarer i mine øjne til, at man fx alene kigger på en golfspillers score, uden at tage konditionerne (vind, vejr mv) i betragtning.

At du ikke anser spillet for at være bedre, er jo en meget subjektiv holdning..
Vores målscore siger +27 i modsætning til +12.. Det er altså en så stor margin at jeg nægter at kalde det tilfældigheder. Vi er bare bedre i denne sæson.

Men nu, efter din redigering, så mener du sket ikke at man skal se på det pointmæssige udbytte, selvom det var dig der bragte referencen til sidste sæson på bane..
Jeg stopper denne debat her!!!
Skrevet af Mc86
Angående Mourinho kontra Moyes og LvG..
Hmm Moyes havde ingen tiltrækningskraft på store spillere, og endte som nr. 7 med et hold der lige var blevet mestre - det er uhørt ringe, selvom de fleste er enige i, at holdet, spiller for spiller ikke var det bedste i ligaen.
Mourinho er i sin anden sæson indtil videre nr. 2, er videre i CL og har næsten allerede efter 20 kampe scoret lige så mange mål som United gjorde i LvGs 2. sæson.. Synes de ting taler sine tydelige sprog.
Skrevet af Battlegoat
Hvad er det du og alle dem der forsvarer ham er så glade for ved Mourinho, som i var modstandere af ved Moyes og van Gaal?

Pff
Skrevet af Slettet(262004201905)
At du ikke anser spillet for at være bedre, er jo en meget subjektiv holdning..
Vores målscore siger +27 i modsætning til +12.. Det er altså en så stor margin at jeg nægter at kalde det tilfældigheder. Vi er bare bedre i denne sæson.

Kan du så ikke finde statistikken for hvor mange af de +27 mål der er scoret indenfor de sidste 5-10 minutter af kampene, hvor modstanderen har lukket op, for selv at forcere et mål?
Og hvor mange af de mål har vi scoret i den stime vi havde i de første 7 kampe? - det var 19 vi havde i overskud efter 7 kampe - og nu +8 i de efterfølgende 13 kampe.
Skrevet af Mc86
Hvorfor er det relevant hvornår målene er scoret.? United havde da også mulighed for at score sene mål under LvG og Moyes..
Du har jo så sent som i Leicester-kampen sagt at Mourinho ikke går efter at lukke kampen - så er denne statistik da endnu mere imponerende.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Angående Mourinho kontra Moyes og LvG..
Hmm Moyes havde ingen tiltrækningskraft på store spillere, og endte som nr. 7 med et hold der lige var blevet mestre - det er uhørt ringe, selvom de fleste er enige i, at holdet, spiller for spiller ikke var det bedste i ligaen.
Mourinho er i sin anden sæson indtil videre nr. 2, er videre i CL og har næsten allerede efter 20 kampe scoret lige så mange mål som United gjorde i LvGs 2. sæson.. Synes de ting taler sine tydelige sprog.

Ti gengæld prøvede LvG at bygge klubben op - altså fokusere på en masse ting, der ikke lige kunne ses i spillet. Han begyndte at hente unge spillere ind til akademiet, og fokuserede på træningsfaciliteterne, og han startede udviklingen af unge spillere.
Jeg mener stadig ikke Mourinho har udviklet nogen spillere i United.
Var det Moyes eller Woodward der fejlede på transfermarkedet?
Og fejlede de i det hele taget. Ferguson havde i mange år unladt at købe ind fra øverste hylde, da han mente at priserne var alt for dyre. Og valgte derfor oftest at hente fra en lidt lavere hylde, og videreudvikle spillere. Mou hentede Mkhi - årets spiller i Bundesligaen da vi hentede ham, og fået 0 ud af ham. Mou hentede Pogba - en stjernespiller, og fået marginalt ud af ham. Mou hentede Lukaku og har fået marginalt ud af ham. Mou hentede Matic og Bailly og Lindelöf, og har fået dem til at fungere. Mou kan det med defensive spillere, men åbenbart ikke med offensive. Han fungerede fint som oversætter i Barca - skulle vi ikke bare lade ham være assistent træner med ansvar for defensiven - lidt a la Queiroz.
Skrevet af Mc86
Ja Mourinho var så ringe offensivt at han har rekorden for flest scorede mål i én sæson i la liga..
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvorfor er det relevant hvornår målene er scoret.? United havde da også mulighed for at score sene mål under LvG og Moyes..
Du har jo så sent som i Leicester-kampen sagt at Mourinho ikke går efter at lukke kampen - så er denne statistik da endnu mere imponerende.

Men hvis du ikke vil mene, at det er væsentligt, at vi scorer målene i de sidste minutter (og altså ikke dominerer kampene), hvorfor forholder du dig så ikke til den anden del jeg skriver - at den forbedring i målscore vi har i forhold til sidste sæson, er præcis den forskel vi skabte i de første 7 kampe - de 7 kampe der ikke er statistik for gav os momentum.

Er det så ikke ret ringe, at vi i de seneste 13 kampe har lavet 24 points, og kun lavet en målforskel på 8 mål?

Igen er jeg faktisk lidt ligeglad med statistikkerne.
Det er spillet jeg går op i - og det er helt ad helvede til. Jeg så ikke kampen på boxing day, men jeg læste ikke nogen positive reviews af den kamp. Hvilket betyder, at vi ikke har spillet en god kamp siden Newcastle kampen d. 18 november.

Som nævnt i et af mine indlæg, ville jeg til nød acceptere at spillet er elendigt i 1 eller 2 sæsoner, hvis det gav os titler, hvorefter det måtte være på tide med en anden træner.
Men medmindre vi kan lave en kæmpe overraskelse i CL, eller City får 11 mand i karantæne i 10-18 kampe efter et barslagsmål, så vi kan vinde PL, vinder vi højest FA Cuppen i denne sæson.
Det vil sige, at tålmodigheden med denne spillestil er brugt op. Skal vi virkeligt igennem endnu en lignende sæson, før vi afskediger ham.

Eller er vi nået dertil, hvor spillet og titlerne er ligemeget, hvis holdet bare kan kvalificere sig til Champions League?
annonce
0