Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Klasse mål!
Skrevet af Battlegoat
jeg troede sku lige dommeren ville til at taksere pogba for at rende i ham
Skrevet af Slettet(591633201312)
Flot 2. halvleg , hold nu fast please
Skrevet af Toggle
Kampen skal lukkes før jeg tror på noget som helst...man kunne se da vi scorer hvor meget det mål betyder - men får everton en kasse falder hele korthuset sammen.
LUHG
Skrevet af Battlegoat
Jeg tror scholes kommentare efter southhampton kampen har sat ild i røven på pogba, han er da godt nok på i aften
Skrevet af Cfever
Hvad mener I Unitedfans om Pogba som anfører? Personligt ville jeg mene at både DDG og Phil Jones er mere oplagte. Er der noget jeg overser?
We know what we are
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg ved godt at mange her i tråden mener det er en ligegyldig statistik. Men vi havde bolden i 81% af tiden i de første 15 minutter.
Og bortset fra en enkelt situation i de 15-20 minutter (hvor alle uden bold stod helt stille rundt omkring Evertons felt) var dét det bedste spil vi har spillet i halvanden måned.
Skrevet af Toggle
...og hvis han så bare gad at lade vær med at brokke sig over manglende kendelser og så spille fodbold...
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Den er ikke ligegyldig, men den bliver ofte misbrugt til at fremme en pointe, og isoleret set kan man ikke gøre det.

Giver dig ret i at vi var virkelig gode i de 15-20 min, men sådan har vi nu også spillet i sekvenser af mange andre kampe.
Skrevet af Toggle
Helt enig crazy - når vi kigger på statistikken så må pink, dig selv og fynboen være tilfredse indtil nu. Men jeg sidder stadig og ser på et hold blottet for selvtillid hvis everton scorer får vi intet med fra denne kamp.
Hvor er det ufattelig ringe at en spiller som lindeloff ikke har luft til mere end 70min.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ikke siden Newcastle 18/11-2017.
Vi havde gode momenter mod Arsenal, men det var mere højt pres i situationer der gav chancer og mål, og ikke organiseret offensivt spil.
Skrevet af Slettet(262004201905)
@toggle:
1. Halveg var en ørkenvandring. De første 20-25 af 2. Var gode. Lige nu ser vi altså lidt pressede ud.
Skrevet af Toggle
Hvor elsker jeg bare lingard. Hvem snakkede om hans berettigelse på holdet inden sæsonen - I må æde jeres ord i jer igen. Hold kæft hvor har han udviklet sig i denne sæson (i øvrigt en spiller der har gjort det under mourinho er jo ganske uhørt).
;)
LUHG
Skrevet af Battlegoat
for helved da lingaard super mål
Skrevet af Don_Millionaire
Wow! Endnu en kanon kasse!

Lingard er simpelthen i fremragende form, og ser man bort fra hans misser mod Leicester, så er han virkelig blevet klinisk i hans afslutninger. Det troede jeg aldrig ville ske!
Skrevet af Slettet(591633201312)
Lingard du er for vild!!! Begynder at kandidere til årets spiller
Skrevet af SilverBullet
Når de spiller en god 2 halvleg skal de også roses. Vi ser så snart vi spiller i længderetning og tør spille os ud, så kan vi godt dominerer en udebane kamp, dog ser Everton også dårlige ud. Pogba viser også i glimt hvorfor vi købte ham og han kan godt være anføret i min bog, da ddg står for langt fra spillerne til at have indflydelse, kan dog bedst lide Valencia som anfører.

Er Matic træt efter jul eller er jeg bare hård ved ham når jeg syntes han lunter hele tiden?
Skrevet af Battlegoat
han er hvertfald langt fra ham vi så de første 5-6 kampe af sæsonen
Skrevet af Cfever
Det er jo den evindelige debat om en målmand kan være anfører, men du kan selvfølgelig have ret i at det kan være årsagen. I min optik, skal en anfører gå forrest og ikke rende rundt og brokke sig til dommeren, som man ser Pogba gøre det adskillige gange per kamp. Synes Phil Jones har en fandenivolshed, som jeg personligt godt kan lide hos en anfører. Valencia er bestemt også en mulighed.

Flotte mål i får sat ind i dag.

Det eneste jeg ikke kan lide ved Phil Jones er de mærkelige fartstriber, han har fået lavet i sit hår i nakken. Det er fandme mærkeligt.
We know what we are
Skrevet af Don_Millionaire
Tilbage på sejrskurs og så endda med en god præstation langt hen af vejen. Flotte mål og solide præstationer rundt omkring. Selvsagt Lingard og Pogba, men Shaw leverer i al stilfærdighed også en god præstation og det ligner lidt at han er begyndt at komme i form. Jeg har tit været efter ham, men han skal også roses når det går godt.
annonce
0