Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Der er da masser af eksempler på spillere der blev anførere i en tidlig alder. Man behøver ikke nødvendigvis trække grænsen helt op som du gør til at jeg siger en 17 årig skla være anfører.

Der var for øvrigt ikke nogen af de nævnte spillere der slog mig som værende ledere på og udenfor banen i en alder af 17.

Simon Kjær er et eksempel på en leder der allerede meget tidligt var anfører, han synes at trives med ansvar og var tidligt modnet.

Derudover er jeg meget enig med dig i dine begrundelser for valget af anfører :)
Skrevet af Toggle
At nogle så finder det interessant at nedgøre eksempelvis Pink (som jeg oftest er ganske enig med), er jo blot klassisk og fortjener vel kun højlydt tavshed.

Nu går kritikken af pink jo mest af alt på at han udtaler sig på vegne af kampe han aldrig har set og det er blevet for meget for størstedelen herindr
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
ang. anfører-snakken, er der nogen herinde der ved, om michael carrick overhovedet er i form til et comeback (sæsonen ud)..? hvad er status på ham lige nu?

gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Havde han ikke problemer med hjertet? Jeg tror ikke han kommer tilbage, ikke som spiller i hvert fald.
Skrevet af fedefynboen
Toggle

Jeg er helt enig med dig i at en nærmere analyse af en kamp, man ikke har set, ikke giver mening.

Men, men. De fleste af os har til eksempel en holdning til hvordan livet er i Nordkorea.
På trods af at ingen af os vel nogensinde har været der, eller på anden vis har kunnet danne sig et billede af forholdene, som ikke er farvet af forudindtagethed eller andre mere skjulte dagsordener.
Næppe mange af os undlader at give vores andenhåndsviden til kende om sådanne tilstande, så hvorfor må Pink ikke?

Ofte finder jeg faktisk hans indlæg, korte og kontante som de tit er, både underholdende og informative. I al fald giver de indblik i en fans frustrationer og det er vel også inden for skiven af denne tråd? Eller hur?

Kan tilføje at jeg da også selv har dannet mig et billede af hvad er foregået i de tre uafgjorte henover julen. Ved at læse denne tråd mm.
I den sammenhæng mener jeg mig ganske godt klædt på til også at have en mening om dem også selvom jeg måske ville have fået et lidt anderledes indtryk på nogle områder, havde jeg faktisk set dem.

Herfra skal altså lyde et: Klø endelig på Pink!
Om noget kan man sige at han ikke almindeligvis begiver sig af med underlødighed i form af perfiditeter.
Hvad om noget er mareridtet i en tråd som denne. Eller?
Vi er alle i besiddelse af fordomme, forudindtagethed og holdninger, der ikke helt tåler en dybere analyse. Det gælder Pink (tror jeg), i al fald jeg og vel også samtlige andre herinde, inklusive du.

Er det for pokker ikke hvad giver meningsudvekslinger værdi? Og lærdom?
Og dermed denne tråd?
Skrevet af Mc86
@fynbo

At du er enig med Pink, det er jeg ikke i tvivl om. Men modsat Pink, har du dog substans i dine indlæg.
At nogen mener at han skal ‘klø på’ er mig derfor meget fjert.
Hans holdning til, at det han synes er mere værd end andres synspunkter (som kun skyldes at de sidder og får rejsning af resultater), og hans behov for, efter den seneste uafgjorte kamp, at uploade det ene hoverende opslag efter det andet som “glory glory man United”, “synd Pogba, han gjorde ellers alt rigtigt”, “så så, husk vi spiller bedre end under LvG, så det er ikke så galt” osv osv, samt behovet for at fortælle (lade som om) at man vil oddse på Everton, gør at han i min optik fremstår som en af de største trolls herinde - næsten på lige fod med maanu, unnnited og hvad de nu ellers hedder.
For Pink, der er ikke én der tror at du tilfældigvis lige i går, ikke kunne huske dit password, selvom du Oddset mange gange imod United, og ikke lige kunne få trykket “glemt adgangskode. Hvorfor ikke bare indrømme at du ikke oprigtigt havde i sinde at spille på Everton..?
Skrevet af uden_benskinner
lige en kort kommentar om pinky, så har han jo været med her på kanalen i rigtig mange år, så jeg føler mig overbevist om, at han er ægte fan omend hans ytringer (det seneste stykke tid) bærer præg af (forståelig) frustration. og ja pink har skabt sig et helt lille "brand" herinde i at være negativ, hvilket jeg i grunden finder okay, da vi befinder os på et debatforum og ikke - som udgangspunkt - behøver være enige i noget som helst.

og læser du med pinky, så ved du vi stadig elsker dig, men vi ønsker for dig, at du snart får lyst til at se kampene igen, med mindre de fuldstændig tømmer dig for energi og overskud sføli...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af trannel
Jeg håber sgu han bliver væk, som han da også "truede" med. Det løfte håber jeg sgu han holder. Det var helt pinligt her i juledagene. Han godtede sig over den elendige indsats og pointtab. Så har man ikke prioriteterne ordentligt plads. Hvis det er vigtigere Mourinho bliver en fiasko end at Mourinho bliver en succes fordi man har argumenteret for førstnævnte, så er man godt nok sørgelig.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af fedefynboen
Trannel

Vi har ofte været uenige og det er helt fint at møde modstand på sine synspunkter.
Om ikke andet, så skærpes argumentationen derved.

Men her er jeg helt enig med dig:
"Hvis det er vigtigere Mourinho bliver en fiasko end at Mourinho bliver en succes fordi man har argumenteret for førstnævnte, så er man godt nok sørgelig."

Guderne skal vide at jeg heller ikke er tilfreds med ham, men Uniteds ve og vel ligger mig på sinde og så længe han styrer skuden, så må man som fan selvfølgelig ønske ham det bedste.
Så længe han er i United selvfølgelig. Hvad sker derefter, er mig inderligt uinteressant
Skrevet af fedefynboen
Mc86

Tak for anerkendelsen først
Men derefter må jeg erklære mig uenig

du skriver:
"Hans holdning til, at det han synes er mere værd end andres synspunkter (som kun skyldes at de sidder og får rejsning af resultater), og hans behov for, efter den seneste uafgjorte kamp, at uploade det ene hoverende opslag efter det andet som “glory glory man United”, “synd Pogba, han gjorde ellers alt rigtigt”, “så så, husk vi spiller bedre end under LvG, så det er ikke så galt” osv osv,"

Ja, også jeg synes at omgangstonen kunne være bedre og i at forfladigelse almindeligvis ikke er af det gode.
Men som løftestang for skærpelse af argumentation, er det vel brugbart, synes jeg og af den grund alene er sådanne indslag ikke uden værdi.
Kan sådanne udtalelser føre til at Pinks holdningsmodstandere forsøger at argumentere endnu bedre for deres vinkel, har det dog trods alt ført noget godt med sig.
Hvad det indlæg mit uddrag stammer fra, jo vel også er udtryk for.

Vi er ikke alle lige velargumenterede og det er helt ligegyldigt. Men hvad ikke er ligegyldigt, er at vi prøver.
Og at vi fremstår som fans af vor klub. Her er i hvert fald ikke jeg i tvivl. Pink er fan i min forståelse og trods korte voldsomt sarkastiske indslag, fremfører han jo sine synspunkter uden almindeligvis at ty til perfiditeter. Indrømmet, der var et par personlige udfald, der ikke gavner noget som helst, men det var Pink nu ikke ene om. Vi kan alle presses ud på et overdrev, hvor argumentationen kan blive fattig.

I primært det lys skal mit forsvar for Pink ses, ikke så meget at vi oftest er enige omkring Mou mm.
Skrevet af uden_benskinner
ang. lex pinky: nu hvor vi her i tråden ikke længere er beærede med hverken razz, kongen, notthatduncan og et par notabiliteter mere, så kan jeg egentlig meget godt li´ at der stadig er plads til sarkasme og ironi. okay, måske pinky af og til kører den for langt ud i kolerisk "das untergang", men jeg finder det blot underholdende, da jeg godt selv kan lægge til og trække fra i hvad han reelt mener. det vil i andre osse kunne, hvis i ser lidt bort fra hans personlige svinere, som vel i grunden kun kommer når han er angrebet direkte, ellers synes jeg han holder sig pænt på takt-og-tone måtten.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mc86
Der har vi så en helt forskellig vurdering af, hvad der skaber en god debat.
Og fred være med det - jeg har ikke noget imod at være uenige med folk - det lærer man ofte meget af.
Det er muligt at jeg ikke har set Pink fra sin bedste side, hvilket måske skyldes at jeg tidligere har brugt mest tid på udenlandske fora, og derfor kun har set ham under den seneste ‘svære tid’.
Men indtil det modbevises, med bedre “opførsel” herinde, fremstår han for mig stadig som en troll.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Han godtede sig over den elendige indsats og pointtab. Så har man ikke prioriteterne ordentligt plads. Hvis det er vigtigere Mourinho bliver en fiasko end at Mourinho bliver en succes fordi man har argumenteret for førstnævnte, så er man godt nok sørgelig.

Jeg kender ikke Pinks holdning. Men du glemmer en grund til, hvorfor man kunne ønske Mourinho fiasko - hvis man ikke kan lide hans spillestil, og ikke kan se, at han vil blive fyret, medmindre at United havner udenfor top 4, kan man vel godt ønske, at Mourinho og holdet taber nogle kampe, så chancen for, at vi får en anden træner er tilstede.
Så det kan jo godt være den grund, og ikke bare fordi man gerne vil have ret i det man sagde.

Det er en catch 22, for man sidder jo normalt ikke og håber, at ens eget hold taber og klarer sig dårligt.
Men hvis konsekvensen for, at holdet klarer sig semi-godt, er at træneren bliver på posten, og man har an antagelse om, at det aldrig bliver rigtigt godt med den træner, kan man jo godt sidde og håbe, at det bliver rigtigt dårligt med den træner, i stedet for semi-godt.
I mange United supporteres bøger, er der ikke noget der er semi-godt - no points for 2nd place. Men godt spil kan sagtens råde bod for en semi-god sæson pointmæssigt.

Personligt tror jeg aldrig det bliver godt med Mourinho ved roret. Jeg tror aldrig vi vinder mesterskabet med ham, og jeg tror aldrig jeg vil fryde mig over spillet i mange kampe igennem en sæson (jeg medgiver, at spillet i det meste af Newcastle kampen var rigtigt godt, og ca. 20-25 minutter i går var rigtigt godt, og ca. 10-15 minutter af Arsenal kampen var godt).
Derfor håber jeg selvfølgelig på, at han bliver fyret ASAP - da jeg kan frygte for en langvarig tørke - selv med en rigtig god træner, som blev ansat i morgen, ville der jo gå mindst 1-2 år, før vi ville være konkurrencedygtige med City - og den horisont rykker sig for hver dag Mourinho har tøjlerne.
Jeg kan stadig ikke sidde og håbe på at holdet taber mens de spiller, og jeg jublede instinktivt ved begge mål i går.
Men i de 3 uafgjorte kampe, var det jo ikke fordi jeg sad efter kampene og ærgrede mig over de tabte points. Vi havde stadig ingen chance for mesterskabet med de ekstra 6 points på kontoen.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der har vi så en helt forskellig vurdering af, hvad der skaber en god debat.
Og fred være med det - jeg har ikke noget imod at være uenige med folk - det lærer man ofte meget af.
Det er muligt at jeg ikke har set Pink fra sin bedste side, hvilket måske skyldes at jeg tidligere har brugt mest tid på udenlandske fora, og derfor kun har set ham under den seneste ‘svære tid’.
Men indtil det modbevises, med bedre “opførsel” herinde, fremstår han for mig stadig som en troll.

Hvis du læser de første 5-10 sider i denne tråd, kan du se bl.a. pinky rose holdet for indsatsen mod Arsenal i en 1-0 kamp i Champions League.
Jeg vil lige påpege, at jeg dengang også var modstander af, at Mourinho kom til United :)
Jeg var dog lidt mindre skeptisk, da han blev ansat, og mente på det tidspunkt, at han kunne være en OK overgangsfigur.

Hvis du ikke vil se efter i tråden, er her mr. Pinks kommentar til den kamp:
"Udmærket kamp i går. United spiller helt fantastisk til og med scoringen. Inden da skulle Tevez selvfølgelig have bragt United foran. Fy for dælen en afbrænder. Arsenal stod med mange bag bolden, hvilket vel er naturligt nok, men en spiller som Fabregas lavede jo stort set intet fremadrettet? Forstår ikke at Scholes ikke kom på banen? Han kunne om nogen have slået den afgørende to-måls-aflevering. Man kan heller ikke påstå at United var heldige. Ronaldos drøn på overliggeren og Almunia som bare stod sublimt godt. Var der off side ved Giggs´ mål? Jeg tror det ikke. Lover ikke godt mht. Rio. Uden ham tror jeg ikke på videre avancement. I returopgøret kommer Van Persie og Ashavin med, og det har potentialet til at lirke et forsvar bestående af bl.a. Evans op.

United mangler virkeig en bomber a la Nistelrooy. Det var meget tydeligt i går. Rooney, Tevez og Børbatov (som Ølby siger) er ikke udprægede bombere. Desværre".
Skrevet af fedefynboen
Mc86

Du skriver at du har brugt tid på udenlandske fora.
Er det MU fora?
Og er der i din optik nogle anbefalelsesværdige?

Har selv kun afsøgt markedet i beskedent omfang og må indrømme at jeg ikke var imponeret over hvad jeg fandt
Skrevet af Mc86
Tak Crazy Gang. Det kunne jo tyde på, at han har både gode og dårlige dage - det har de fleste vel :)
Eller også har han bare udviklet sig i negativ retning de seneste 8 år ;)
Nevermind, jeg vil ikke diskutere ham yderligere. Han er sikkert en fin fyr :)

Fynbo, har egentlig brugt redcafe en del. Faktisk er kvaliteten herinde også MEGET varierende, men modsat hér, så er det muligt at samle mere specifikke emner, hvilket har tiltalt mig. Herinde bliver dialoger om spillere, kampe, transfers jo nærmest overset på grund af fx den seneste tids snak om Mou vs andre trænere, som for mig har været lidt trættende.. Til gengæld er det rarere at skrive på dansk ;)
Skrevet af fedefynboen
Tak Mc86

Også jeg synes at dialoger omkring spillere og transfers er interessante.
Deltager ikke i dem pt. - af 2 årsager.
Dels kender jeg ikke tilstrækkeligt til markedet for hverken spillere eller trænere og dels synes jeg "first things first" og det inkluderer i min optik at fokus bør være på at fastlægge en fremadrettet spilfilosofi først, dernæst håndplukke en egnet træner og så først anskaffe de relevante spillere.

Jeg frustreres faktisk over at mange synes at mene at nye spillere vil kunne gøre en forskel, uden at de førnævnte ting er på plads.
Som jeg ser det, er sandsynligheden for endnu en Di Maria langt større, end at ramme noget der for alvor giver mening.
Selv en Griezmann risikerer at drukne i det nuværende regi og anskaffelse af spildygtige folk bagude vil heller ikke give megen mening, hvis ikke spillet er tilstrækkeligt fremadrettet.
Det vil være at kaste gode penge efter dårlige, hvad jo aldrig er nogen god idé.
Skrevet af Toggle
Problemet er ikke mourinho - det er glazers og woodward. Jeg er med på at vi stirrer blindt på mourinho da det er ham der har det daglige ansvar for holdet, men det er åbenbart woodward som har den langsigtede strategi - og den går vel kun ud på at skabe en form for galacticos krydret med managers der har et stort navn og har vundet trofæer - føj for en omgang. Jeg kunne egentlig godt lide den tilgang man havde til det i fergie-dagene hvor strategien var at hente nogle af de største talenter under 25 og udvikle dem til verdensstjerner og sælge dem til real madrid etc. krydret med den store flok af spillere af egen avl.
For lige at slutte snakken om pink - han har altid for mig fremstået som seriøs herinde, og jeg har debatteret med ham siden min opstart på bold - mener det var i 2009. Jeg er ikke i tvivl om at han er glødende unitedfan og det er der vel ingen af jer der har været med siden starten der er. Jeg har dog set en nedadgående spiral siden lvg-tiden. Ja vi ønsker alle os fergie tilbage men det kommer aldrig til at ske og vi må forholde os til hvad vi har.
For derefter at vende tilbage til min første pointe. Jeg synes det virker alt for tilfældigt og uden plan hvad united er ved at ende ud i. Jeg snakkede med Paul McGuinness for et stykke tid siden og han fortalte mig at klubbens sjæl kommer til at dø ud med mourinho. Jeg håber ikke han får ret. Men det illustrerer vel meget godt hvorfor pink måske reagerer på så håbløs en måde - han ser nok det samme.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Roy Hodgson afviser her til aften pure, at der skulle være hold i rygterne om, at Palace ønsker at ophæve med Fosu-Mensah, så de kan få en angriber ind på en lejeaftale. Det er rigtigt fint, nu hvor han er kommet tilbage i startopstillingen og får masser af førsteholdsfodbold. Woy skiftede ham jo ellers ud som en af de første ændringer, da han kom til, men efter der er kommet styr på fundamentet, har han bragt Timbo tilbage i startopstillingen igen. Kan han holde sig der er alt sat op til, at han kan dække højre back sammen med Valencia næste sæson.
Skrevet af Røret
LaPioche:

Jeg mener at huske, at vi to var meget imod det skifte for Fosu-Mensah, og jeg synes stadig vi har haft brug for en back-up på HB. Men jeg synes efterhånden, at skiftet har givet rigtig meget værdi for Fosu-Mensah. Både spilletiden, men også det med at kæmpe sig tilbage til sin plads, møde en masse modgang og vi må da håbe det ender godt for CP.

Glæder mig til at han er tilbage.
annonce
0