Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
united vender, men det holdt hårdt. jeg er desværre langt fra imponeret. og mon ikke mkhitaryan endegyldigt ryger på transferlisten efter i aften.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Nej det er sindssygt, men med fare for at piske en stemning op herinde har jeg lovet mig selv at give ham en hel sæson til at overbevise mig ! Tror dog ikke på at han har det der skal til for at præstere - han er vel uniteds svar på simon mignolet - altid god for en ordentlig kikser !
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er vild med det her ´bangers only´-koncept Lingard har gang i. Så kun 2. halvleg. Hvad fanden er det der sker med Romero? Han ser hamrende usikker ud for 2. kamp i træk. Joel overhaler ham da snart indenom.

Lidt skuffet over Tuanzebe ikke starter i aften. Han er alligevel en bedre back end Lindelof, som selvfølgelig først og fremmest skal bedømmes på sine præstationer i midterforsvaret.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Odds 2 er da så ringe et odds som noget kan være: Bare på danskespil giver united odds 16. Læg dertil at både city (der er storfavoritter), psg, bayern, barca, real og juve alle stadig er med - så er der i hvert fald 6klubber som er mere oplagte vindere end united, hvorfor odds 2 er alt for lav !

Så må du jo smide de 250 på danske spil. Men hvis du seriøst mener, at United har en chance, gav jeg dig chancen for at bevise det.
Jeg vædder kun meget sjældent, men lige her er jeg ret sikker i min sag. Hvis United vinder CL i år, må det betegnes som Mourinhos største bedrift.
Skrevet af Toggle
Lindeloff skal vel vurderes på alle sine kampe ligesåvel som rashford?

I øvrigt fra den artikel jeg linkede til - kommentaren fra Paul Mcguiness er egentlig det jeg vil frem til om rashford:
"He wasn´t goal obsessed," he said. "He would play up front but he was always wanting to be the clever number 10.
"Someone with that much ability and speed is wasted doing that.

"It happened with Cristiano Ronaldo. When he first came he was all tricks and stepovers and show. Then he started to realise that goals got you all the attention. And he changed didn´t he? He started to score headers. He saw what could happen if he changed to a striker´s mentality."
He needed to work specifically with Colin Little (striker) on his finishing, his movement, receiving the ball chest forward rather than with his back to goal," said McGuinness. "He would learn how to get on the shoulder of the last man, quickly swing his hips round and run sideways to open up the space for a pass. Lots of little details.

"We did that lots and lots. We directed a lot of team practice on it. We targeted him because he deserved it. We thought he could be a first-team player.

"He has missed the Under-21s now. But he still needs the work. He is not the finished article."

"Marcus is a great lad and very humble. When I left United he was the first to send a text to say thanks for the work we had done.

"He is not there yet. He still drifts about, and he´ll need a bit of luck in avoiding injury.

"But he has given himself a good foundation. It is up to him to build on that. Nobody else can do it."


OG Rashford er altså stadig kun 20år gammel. Det er ikke en 20årig som skal gøre forskellen hverken i aften eller andre aftener, men at folks forventninger til ham er så store er vel kun en god ting. Det må jo betyde at det er en verdensstjerne i svøb !
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nej, jeg vil tillade mig at være optimistisk på vegne af mit hold. Det er sgu sjovere synes jeg, og jeg har desuden ikke mistet alt håb endnu

Der er optimisme og der er naivitet. Men du har jo også skrevet, at du ikke tror på det - det er vel det samme vi andre skriver. Nogle tror bare endnu mindre på det. Vi håber jo alle sammen de vinder CL. Men den har aldrig været sværere at vinde, end i år, og vi var faktisk bedre gearet til at spille ultra defensivt for at vinde den under Moyes, end vi er i år.
Skrevet af uden_benskinner
rashford er naturligvis en stjerne in spe, og i min bog har han da osse lang snor, men når det er sagt, så er det stadig for ringe, at han skal bruge så mange chancer i en kamp mod derby helt uden at score. men hans tid skal nok komme, det føler jeg mig overbevist om.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Hans tid er her allerede. Han skal bare udvikle sin målnæse - det skulle ronaldo vist også engang for mange år siden og det gik jo meget godt ! Han kommer frem til chancerne og det er jo super positivt at man som 20årige kan komme frem til så mange chancer. Han skyder mange af vores standarder. Det er ligeledes super positivt. Ville være helt fremragende vist han fik lidt råd fra beckham om det ene og lidt råd fra nistelrooy om det andet ;)
LUHG
Skrevet af Muggedreng2
Jeg ser ikke på Rashford og tænker her er en verdensstjerne...jeg tænker hvordan fanden kan sådan en spiller overhovedet få spilletid for alt han rører ved går galt.

Så nej mine forventninger til Rashford er ikke for høje bare at han måske træffer en enkelt god beslutning ud af 100.

At sammenligne ham med verdens bedste fodboldspiller er simpelthen det samme som at gå rundt med bind for øjnene...han er ikke i nærheden af at have Ronaldos talent
Skrevet af Slettet(262004201905)
Rashford har et stort talent. Det er der ikke tvivl om. Men fra at være stort talent, til at blive en rigtigt dygtig spiller, eller måske endda en stjernespiller, er der langt, og omstændighederne skal være de rette.
Den ene kommentator var lidt inde på det i dag. Det giver ikke mening at købe den ene dyre stjerne efter den anden, hvis man ikke øver de rigtige løb til træning - slet ikke når man har så meget talent i truppen, som United har.
Der mangler fokus på udvikling af vores spillere - især de unge talenter. Hvis Rashford og Martial kunne indfri nogle af de mange forventninger der er til dem, kan de blive verdensstjerner. Raheem Sterling var altså ikke mere talentfuld, end Rashford, da han var i Liverpool. Han er først begyndt at blomstre rigtigt i denne sæson. Så der er absolut muligheder for Rashford.
Skrevet af uden_benskinner
rashford er ingen ronaldo, men han har været inde over det engelske landshold, så nogen må jo se noget ekstraordinært i ham, selv om det var svært at se i aften.

mourinho skal finde en ny playmaker til holdet, og skubbe pogaba helt frem. når pogba fungerer som playmaker, så går det i så langsomt tempo, at modstanderne altid kommer på plads iden. jeg tror faktisk, at mourinho kunne vinde sindsygt meget fart og tempo ved at justere holdet netop her.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Vend den rundt mugge og spørg dig selv - hvor mange kasser scorede andre gode angribere i den sæson de fyldte 20år?????
Her er et lille udpluk:
nistelrooy 31 kampe 12 mål
ronaldo (fænomenet) 37 kampe 34 mål
messi 28 kampe 10 mål
ronaldo 35 kampe 5 mål
lukaku 35 kampe 17 mål
shearer 36 kampe 4 mål
michael owen 27 kampe 11 mål

rashford (indtil videre 22 kampe 4mål - og de fleste af kampene som kantspiller)

Jeg synes det viser et tydeligt tegn. Når man er 20år og angriber og spiller i en stor klub, handler tingene først og fremmest om tillid og spilletid og så skal det andet nok komme senere (medmindre man er den bedste angriber nogensinde og hedder ronaldo). Jeg er fortrøstningsfuld sålænge knægten kommer frem til så mange chancer. Han skal nok blive en top5 spiller i verden indenfor de næste 10år !
LUHG
Skrevet af husamss
vi spiller en god kamp idag, hvor flowet flyder og man kan se hvad spillerne kan. rashford er ikke god nok, martial har potentiele til ballonen. og så begynder lingard endelig at vise hvad han dur til. vi har et komplet hold nu.
Skrevet af RealistiskFan
Synes bestemt ikke på noget tidspunkt, at jeg i denne kamp sad med en følelse af at vi ville tabe. Jeg var dog heller ikke imponeret. Men vi vandt, og 2-0 endda.

Jeg så der var en der skrev Lingardinho, jeg ligger nu mere til "Messi Lingard" :D
Fan af Manchester United
Skrevet af uden_benskinner
lingard er inde i en stime, det må man give ham, og som han spiller pt. bør der ikke være den mindste konkurrence fra andre, heller ikke fra mkhitaryan som virker både udbrændt og kreativt uoplagt uanset hvor på banen han opererer.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mc Cocio
Tja, det har du ikke overbevist mig om. Jeg vil hellere vente og se. Og du har ret, der er optimisme og der er naivitet. Hvem mon forudsagde Inter og Porto ville tage CL titlerne under Mou? Hvem forudså Leicester ville nuppe en PL-titel?
Det er ikke naivt at tro United har en chance for at vinde CL. Det er optimistisk. Jeg vil nærmere kalde det naivt at holde på, at der ikke kan ske en overraskelse i fodbold.
Skrevet af Inuk.
Jeg så det meste af første halvleg hvor Mata var i venstreside og Mikhi var i højre. Han er sgu ved at fatte det ham Mourinho.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Tja, det har du ikke overbevist mig om. Jeg vil hellere vente og se. Og du har ret, der er optimisme og der er naivitet. Hvem mon forudsagde Inter og Porto ville tage CL titlerne under Mou? Hvem forudså Leicester ville nuppe en PL-titel?
Det er ikke naivt at tro United har en chance for at vinde CL. Det er optimistisk. Jeg vil nærmere kalde det naivt at holde på, at der ikke kan ske en overraskelse i fodbold.

Portos vej til titlen efter gruppen: United (hvor et mål 5 minutter før tid på OT gav dem avancement på reglen om udebanemål), Lyon, Deportivo la Corouña, Monaco
Inters vej til titlen: Chelsea, CSKA Moskva, Barcelona, Bayern (et noget ringere Bayern, end det der er i dag, eller det Juup vandt med sidst han var træner)

Så der var ca. 1 rigtigt svært hold at slå for begge de her hold i deres vej til titlen.

Vores vej til titlen vil inkludere 3 af følgende: City, PSG, Barcelona, Bayern, Real. Men en del lodtrækningsheld, kan vi nøjes med 2 af dem. Men vores defensiv er ikke nær så god, som Inters var, og vores hold er ike nær så homogent, som Portos var, så vi snakker umiddelbart om Mourinhos største bedrift, hvis United kan vinde CL med bus-taktikken med nuværende trup.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Toggle
Selvfølgelig skal Lindelof vurderes på alle sine kampe. Ligesom alle andre fodboldspillere er han til eksamen hver gang han spiller. Mit "først og fremmest" var dog en reference til, at hver eksamen godt kan indgå med forskellig vægtning i den samlede vurdering. For mit vedkommende mener jeg, at kampe hvor han hjælper til på en back, må vægte noget mindre end de kampe, hvor han spiller midterforsvar. Samme ville gøre sig gældende hvis det var Smalling eller Jones, der blev bedt om at vikariere derude.
Skrevet af Mc86
Crazy gang, man bliver sgu så træt af dit evige behov for at få ret - vel at mærke fordi det her drejer sig om holdninger, hvor der ikke er noget rigtigt eller forkert.

1) kan vi blive enige om, at der er sket væsentlig større overraskelser i fodbold.? (EM til DK, Leicesters mesterskab bl.a. ).
United giver ifølge de fleste bookmakers omkring 15 i odds, og er 6. eller 7. favorit.. Så er overraskelsen altså ikke større, selvom der selvfølgelig er andre hold der er mere nærliggende at tro på.

2) din argumentation om at Inter kun skulle forbi ca. ét stort hold, viser hvor farvet din argumentation er.
Chelsea blev engelske mestre og scorede et hav af mål, og var ét af de bedste hold i Europa. Barcelona behøver vist ikke uddybning. Og selvom Bayern ikke er så gode som de er i dag, så var de stadig et bedre hold end Inter (deraf deres pæne favoritværdighed, som jeg husker det).

3) Derudover forudsætter du jo bare nogle ting i din hypotese, ud fra at de bedste går videre, det er jo ikke sikkert, ligesom de ikke gjorde det i de tidligere sæsoner (eksempelvis da Real blev slået ud af Lyon i 09/10)

4) At DU SYNES, dette vil være den største bedrift af Mourinho, skal du have ret til, men det gør det ikke nødvendigvis faktuelt rigtigt. Ligesom du synes at Inters defensiv, der lukkede 34 mål ind i Serie A det år, er bedre end Uniteds der har lukket 16 mål ind i 22 kampe, selvom statistikken siger noget andet. Du bringer jo ikke fakta ind i debatten, med den form for argumentation.

Men væsentligst af alt:
Du synes han er naiv ved at tro på en potentiel Uniteds sejr i CL - han (og jeg) synes du er naiv, ved ikke at tro på at der sker overraskelser i fodbold. Debatten er sådan set ikke længere, så kan vi ikke stoppe den debat her.
Jeg tror det var Fedefynboen der sagde (vist også henvendt til dig og en anden), at mange gange skal man bare være enige om at være uenige.
annonce
0