Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
I udgangspunktet ville jeg foretrække en manager, der ikke førte ordkrig med sine kollegaer i pressen, men når det nu skal være, så er han sgu godt til det, ham Mourinho. Først hårtransplantation og nu match fixing. Skak mat, Conte.

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-news-jose-mourinho-antonio-conte-press-conference-match-fixing-a8144681.html
Skrevet af Muggedreng2
Nå det var sku rart at komme videre i går, jeg er bare blevet 10 år ældre igen :).

Jeg synes faktisk ikke Micky var så ringe igen i første halvleg, ja han har nogle enkelte skæverter og han spiller bolden til en Derby mand, men jeg synes også han deltog i det hurtige kombinationsspil som mange gange satte Derby på glatis. Jeg er mere bekymret for træfsikkerheden for vores offensive spillere som pt. ser ud til at skulle bruge 20 chancer for at score et mål. Det skal og må blive bedre hvis vi fortsat skal blive i toppen af både PL, samt spille med om de sjove trofæer.

Det sagt så er jeg enig med dig Toggle omkring Rashfords manglende guidance. Det er vel i og for sig en af Mourinhos helt store mangler, og derfor han får så forholdsvis få unge mennesker til at shine. Rashford mangler i den grad en/flere der kan guide ham og træne specifikt med ham så han kan lære at bruge både sin krop men også hans fodboldevner optimalt. Men nogen mega intelligent spiller i fodboldmæssig forstand har vi altså ikke med at gøre. Det kræver sindsygt meget arbejde hvis han skal indfri sit fulde potientiale og det er jeg ikke sikker på Josito er den rette til at gøre.
Skrevet af Battlegoat
Hah Well hvis der skal føres krig på sidelinjen er jeg ret sikker på vi har den rigtige mand.
Skrevet af fedefynboen
Det er muligt at nogen synes at Mourinho vinder ordkrige på intelligent vis.

Men hvad er intelligens værd, hvis den bruges til at fremme yderst barnlige og overmåde egoistiske formål?
Intelligens er vel blot et instrument, ikke i sig selv en positiv.
Det er anvendelsen af instrumentet der afgør om udkommet er positivt.

For mig er Mourinho ganske som eksempelvis Trump.
Han har det ikke godt med ikke at være i centrum konstant og reagerer som en lille dreng overfor personlige angreb, som han ellers på ingen måde sparer andre for.

Det er ikke intelligent. Det er aldeles barnligt. "Se mig mor, jeg kan stå på et ben"
Og det er umådeligt irriterende, synes jeg, at Uniteds førstemand iscenesætter sig selv på den vis. Ingen er større end klubben og her tager han United som gidsel i sin personlige sætten sig selv i scene.
Der var engang hvor mange mente at Mourinho med sin adfærd, var i stand til at fjerne presset fra sine spillere og dermed gjorde sit hold og sin klub en tjeneste. Den tid er vist forbi, hvor nogen kan mene det. Eller hur?

Var det ikke bedre om han bestræbte sig på at implementere en offensiv struktur på sit hold?
Gårsdagens kamp mod Derby viste at behovet i den grad er tilstede.

Men måske intelligensen ikke helt rækker?
Jeg synes det er tåkrummende!
Skrevet af Don_Millionaire
Må erklære mig enig med Fynbo. Jeg har intet imod det Mourinho har gjort for holdet indtil videre i hans tid i klubben, men hvis der er noget der hænger mig langt ud af halsen, så er det hans gøren og laden i pressen. Han er jo uudholdelig, og det er skammeligt at han skal te sig sådan.

Det ene øjeblik føler han sig uretfærdigt behandlet, det næste sviner han gud og hver mand, for derefter at hyle op i pressen om at hans måde er den rigtige at gøre det på. Alt imens han går rundt med et tvært ansigtsudtryk. Hvor fanden bliver glæden af hos den mand?

Folk må mene hvad de vil om ham, men blot fordi han er i den klub jeg støtter, og jeg langt hen af vejen er tilfreds med ham, så behøver jeg ikke holde af hans personlighed. Og det er skam ikke møntet på nogle, for er ret sikker på, at de fleste har det sådan, når det kommer til hans personlighed.
Skrevet af RealistiskFan
Mourinho virker en gang imellem som en gammel og sur mand.
Desuden synes jeg at det er forkert, sådan at kalde passionerede trænere for klovne.
Mourinho kunne til tider godt se lidt mere tilfreds ud, eller i det mindste bare udvise lidt mere glæde over en scoring fra hans eget hold.
Fan af Manchester United
Skrevet af Slettet(100838201910)
Enig. Mourinho gør nærmest en dyd ud af ikke at juble. Han behøver ikke lave en gentagelse af sit sidelinjeløb fra CL-kampen i 2003, men en knyttet næve ville da næppe træde nogen over tæerne. Ikke engang Mourinho selv.
Skrevet af uden_benskinner
mourinho skal ikke føre ordkrig. han skal i stedet have udtalt fokus på at få sin trup til at spille optimalt i stedet for.

og så skal han vide, at man bare aldrig sender svinere i retning af scholes (& co.) som regnes for united-legender.

længere er den bare ikke.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Ikke siden min barndom har jeg kunnet glædes over et andet holds fiasko.
Dengang var det en succes, når de rø´e fra B1909 tabte

Kom så Burnley!
Shame on me :)
Skrevet af Kloppout!12
Gider vi og spille fodbold, kam vi slå samtlige hold ud, hverken City eller andre hold skræmmer mig overhoved.
Skrevet af Zaptech
Desuden synes jeg at det er forkert, sådan at kalde passionerede trænere for klovne.


Citatet er jo ikke et angreb på såkaldt "passionerede trænere", men et forsvar af ham selv, hence at man godt kan være passioneret uden at klovne rundt på sidelinjen. At han i dette tilfælde sender en gedigen sviner afsted mod Conte, har jeg på ingen måde ondt i røven over.
Skrevet af RealistiskFan
Han udtalte at han kun talte om sig selv, det er jeg ikke helt sikker på at jeg tror på.

Jeg prøvede bare at sige, at jeg synes der mangler passion fra sidelinjen til tider.
Fan af Manchester United
Skrevet af Genne
Jeg undrer mig en del over den konsensus der virker til at være er tråden omkring Lingards potentiale og nuværende niveau. Erinder at han ofte omtales som fin backup, men han har i mine øjne være Uniteds tæt på bedste spiller i sæsonen, sammen med Jones. Han arbejder altid stenhårdt, han har glimrende teknik og fart med bolden ved fødderne, og så sparker han fremragende. Der kan man da tale om en akademispiller der virkelig har taget skridtet op, og som kan blive en klassespiller for jer af egen avl.
Skrevet af Toggle
Jeg tror egentlig ikke du skal tvivle på at hovedparten af os synes rigtig godt om lingard. Hans bundniveau mangler dog stadig en del hvorfor vi også er realistiske at han nok højst er en breddespiller hvis vi nogensinde skal gøre os forhåbninger om at united skal spille med om mesterskabet !

I øvrigt tror jeg at med scousernes salg af coutinho at der er en konkurrent færre til top 4 i denne sæson. Hvad tænker i?
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg undrer mig en del over den konsensus der virker til at være er tråden omkring Lingards potentiale og nuværende niveau. Erinder at han ofte omtales som fin backup, men han har i mine øjne være Uniteds tæt på bedste spiller i sæsonen, sammen med Jones. Han arbejder altid stenhårdt, han har glimrende teknik og fart med bolden ved fødderne, og så sparker han fremragende. Der kan man da tale om en akademispiller der virkelig har taget skridtet op, og som kan blive en klassespiller for jer af egen avl.


Tror der har været 2 lejre i forhold til Lingard. Os der hele tiden har værdsat det bidrag han er kommet med, og set ham som en værdifuld trupspiller, og så dem der ikke rigtig ser noget potentiale i ham, og heller ikke forstod den store kontrakt han fik tidligere i sæsonen.

Når det er sagt, så skal jeg dog gerne indrømme at jeg aldrig havde set det komme, at han skulle brage igennem (bogstavelig talt) som han har gjort det de sidste par måneder. Der er stadig store perioder, hvor han skal hive sit niveau op, men det gør han til gengæld op for med det ene flotte mål efter det andet.

Der har været rigtig meget snak om, at der skal hives en ny 10´er ind til næste sæson, og jeg har da også selv været fortaler for det, men med det nuværende niveau han viser, så håber jeg virkelig at der bliver satset på ham. Det har jeg vidst allerede nævnt et par gange herinde ;)

For du har helt ret, der er ikke noget bedre, end at se en akademispiller bryde igennem, især på den måde han har gjort det. Man sidder ikke ligefrem med fornemmelsen at det har været en let vej, med diverse lange skader og flere lejeophold. Han er en af de fantastiske historier i moderne fodbold, hvor penge forlængst har dræbt meget af charmen.
Skrevet af Toggle
Mahrez rygtes nu at skifte leicester ud...med liverpool, så ham kommer vi aldrig til at se united !
LUHG
Skrevet af RealistiskFan
Jeg ved at Mahrez er nomineret til POTM ( Player of the Month), men er han virkelig så god igen?

Jeg har aldrig rigtig set så meget til ham, men jeg ved da at han havde en stor del i Leicesters mesterskabsæson.
Er han god nok til United?
Fan af Manchester United
Skrevet af Don_Millionaire
Det vil jeg mene ja, og forstår på ingen måde, at vi ikke har været med omkring ham. Han ville være en klar forstærkning på højrekant, hvis du spørger mig.
Skrevet af RealistiskFan
Set i betragtning af at vi ikke har en højrekant, så burde vi nok være med. Tror umiddelbart også man får en dygtig fodboldspiller for rimelig gode penge.

Mahrez må også selv være opsat på et skifte.
Fan af Manchester United
Skrevet af Slettet(100838201910)
Min fornemmelse siger mig, at Mourinho først og fremmest kigger på Willian til den højre kant der. Jeg har dog intet at have det i. Og så kan jeg ikke helt finde ud af, om jeg synes, det ville være en god idé eller ej.
annonce
0