Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Manchester_United17
Går heftige rygter om Lucas Moura. Hvad siger I til ham?
Manchester United.
Skrevet af Don_Millionaire
Siger nej tak. Han ville uden tvivl passe godt ind i Mourinhos system, men han har godt nok ikke meget wow-faktor over sig, og det må altså være en pligt, at en klub af vores størrelse henter spændende offensive spillere.
Skrevet af uden_benskinner
jeg er osse lidt lunken, tænker united bør hente fra øverste-øverste hylde, hvis det endelig skal være.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Flere medier melder det som en done deal for en pris omkring 40mio €. Jeg siger ja tak - han bringer vel trods min relativt begrænsede viden om ham noget med sig til højre kanten som vi ikke har i forvejen?
Pengene - ja det er moderne fodbold og jeg synes alle beløb der handles og lønninger idag er hul i hovedet. Det ændrer denne transfer ikke på.
Øverste hylde er netop hvad jeg tror vi ikke har brug for. Vi har brug for en spiller der kan tage det sidste skridt
LUHG
Skrevet af Pindhunden
Hm, Lucas Moura er sgu lidt af en humørspiller. Han har gode 1-mod-1-færdigheder og løber hurtigt, men det er lidt i samme boldgade som Martial og Rashford. Jeg savner en spiller med mere opbyggende spilintelligens og bedre relationelle færdigheder.

Men jeg skal indrømme, at jeg ønskede ham til United, da han skiftede til PSG.
Skrevet af Don_Millionaire
Har du et link, Toggle?
Skrevet af Toggle
Jeg savner en spiller med mere opbyggende spilintelligens og bedre relationelle færdigheder.
Mata?

Har du et link, Toggle
Gazetta og canal+
LUHG
Skrevet af Pindhunden
Mata er sådan en type, men vi må nok også sige, at vi skal et niveau op, hvis Uniteds niveau skal hæves fra det nuværende.
Mata er jo god nok, men hans bedste tid er forbi ham.
Skrevet af Muggedreng2
Den slags kan du jo ikke læse ud af den slags statistikker. Flamini havde også solide statistikker i sin sidste Arsenal-tid. Der kunne man bare ikke læse at han alt for ofte spillede til en medspiller, der var for presset og solgte sine rum for at jage en modstander. Begge dele skabte store problemer.

Selvfølgelig kan jeg da det, jeg kan da læse meget ud af at han har en pasningsprocent på 85% og at en del af dem han slår er lange afleveringer.

Jeg kan også læse en del ud af hvor mange hovedstødsdueller og tacklinger han laver pr. kamp hvor mange interceptions og blocks.

Jeg er egentligt ikke "kun" tilfreds med Fabinho jeg kunne sagtens se Weigl også hvilket var grunden til jeg foreslog ham i første omgang :)

Jeg vil bare gerne have en hurtigere spiller på den defensive midt der kan få bolden hurtigt frem til Pogba eller Kanterne
Skrevet af Slettet(100838201910)
Er lidt lunken overfor Lucas Moura, men han er jo i det mindste en ægte højre kant. Det har vi ikke haft siden ... Valencia spillede wing? Glemmer jeg nogen? Havde jo nær sagt Beckham. Helt vildt, at vi ikke har hentet sådan en spiller siden Valencia.

Jeg hopper ikke i stolen i begejstring, men det gjorde jeg omvendt heller ikke med Matic, og han tog eddermame røven på mig.
Skrevet af fedefynboen
Jeg spekulerer lidt på hvorvidt man kan udlede noget af dette transfervindue.

Vi ved jo at Mourinho tilsyneladende har været utilfreds med Woodwards bevillinger fra det sidste.
Har nogen af jer et bud på det?

Vil eventuelle manglende køb nu, være et signal om at Mou ikke skal købe mere ind?
Skrevet af Pindhunden
Nu kan jeg ikke lige finde et link, men for 2-3 måneder siden læste jeg en analyse af Uniteds regnskab, og ifølge den analyse ville det være nødvendigt for Mourinho at sælge/afsætte spillere, hvis han skulle købe nye spillere i januar.
Hvis det er sandt, så er det selvfølgelig mere vanskeligt at lykkes i et januar-vindue.
Klubben har selvfølgelig penge til at købe, men Mourinho skal selvfølgelig arbejde under et transferbudget og et lønbudget, som kører fra juli til juli.
Jeg ved ikke lige, hvad de oplagte salgsemner er, men lønmæssigt ville det være godt at komme af med måske Zlatan og Blind, hvilket nok ikke ville være de store tab på banen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det har været rygtet fra de mest troværdige kilder i pressen, at Mourinho skulle sælge, før han fik lov til at købe ind.

Jeg tror dog lige så meget det handler om lønningslisten og trupstørrelsen som transferbudgettet. I øvrigt mener jeg da det er ganske fornuftigt, hvis bestyrelsen ikke vil købe eksempelvis Danny Rose så længe vi har 3-4 venstre backer i truppen i forvejen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
The Times rapporterer, at Arsenal mødes med Malcoms repræsentanter i dag.

Jeg har som nævnt ikke det store kendskab til Malcom, men alene ud fra profilen og de raketter man kan finde fra ham på YouTube lyder både han og Mahrez som mere interessante muligheder end Lucas Moura ..
Skrevet af trannel
Mahrez er slet ikke en Mourinho spiller. Den totale mangel på returløb vil hurtigt kollidere med Mourinhos idé om, hvor meget de offensive spillere skal arbejde tilbage i banen. Eftersigende var det jo en af grundene til han villa af med Mata i CFC fordi han ikke løb nok hjem.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af SilverBullet
Fandme god stil det her;

https://www.oldtrafford.dk/nyheder/united-hjaelper-fans-med-dyre-sevilla-billetter

Grotesk man må kræve 900 kr for 1 fodboldbillet. Ved ikke om uefa har en grænse ellers burde de indfører det og et loft på 60 pund.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Trannel
Jeg er ikke uenig, men samme kan jo siges om Mesut Özil. Det er ikke ligefrem fordi han løber forrest i returløbene. På den baggrund kan vi jo diskvalificere 50% af alle offensiv-spillere som transfermål.

@Silverbullet
Det er ikke i orden, at Sevilla hæver prisen med £35 ift. hvad Liverpools fans skulle betale sidste år, men jeg har lidt ondt af Sevillas fans. De har jo ikke gjort noget forkert, og i sidste ende er det jo dem, der kommer til at betale for, at deres egen klub er grådig. Man kan selvfølgelig anføre, at de bør være nærmest til at bære det tab, men alligevel.
Skrevet af Don_Millionaire
Med sådan en billetpris, så skal diverse Sevillianos sgu grave dybt i sparegrisen, for at få råd til sådan en tur. De går på en gennemsnitlig timeløn på 10 eur, så det kan være de skulle begynde at booke overarbejde allerede nu.

Hvem ved, måske vi får lov til at høre vores medfans på Old Trafford denne gang? ;)
Skrevet af SilverBullet
Præcis, Sevilla fans burde være mere sure end os, da det er dem det går ud over. De udnytter at der kommer en af de klubber med flest fans i verden og det værste er at der formetlig alligevel bliver udsolgt, fordi de ved folk giver det for at se deres idoler. Elsker spillet mellem fans når de synger, men det bliver vist kun glory glory vi kommer til at hører på OT
Skrevet af uden_benskinner
har mourinho slet ikke fået sin egen sang endnu? det er på høje tid.
gik i seng efter første halvleg
annonce
0