Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Battlegoat
@fynbo

ja okay, jeg er med på hvad du mener så - skal ikke gøre mig klog på om han er en profil eller ej, kommer vel an på hvilke øjne der ser fodbold.

hvem ville du sige er profiler på uniteds hold i dag? Jeg ser ikke nogen bestemt spiller, der konsekvent sidder med 3-4 sidste fod, i vores spil.
som du jo os har brokket dig over mange gange, virker vores angrebspil til at være skabt af chaos, omstillinger og tilfældigheder.
Skrevet af fedefynboen
Crazy

"Jeg er ret sikker på, at spillere som Elkjær, Völler, Papin, van Basten, Nistelrooy, Klinsmann etc. etc. ville være aldeles middelmådige på andre pladser, end angriber. Ikke desto mindre var det store profiler, som mange stadig husker i dag."

Af de nævnte, synes jeg kun de tre førstnævnte er en reel sammenligning, da de tre sidstnævnte alle kunne spille bold (husker faktisk kun Papin perifert. Var han ikke en Gerd Müller klon?).

Herudover synes jeg fortsat der er et stykke vej for Lukaku, før han reelt kan sammenlignes med de nævnte.

Bortset fra det, er jeg helt enig med dig i analysen om at tilføre endnu et angribernavn.
Der er andre greb, der skal udføres først, før det giver reel mening
Skrevet af fedefynboen
Battlegoat igen

Som jeg ser det, har United 2 profiler
Pogba og De Gea

Den ene er meget specialiseret og falder derved en smule uden for bedømmelse i selve spillet.
Den anden (Pogba) er med afstand vores bedste spiller. Det er der ingen som helst tvivl om. Men hverken holdet, eller han selv, får det ud af talentet, som talentet berettiger.
Det er hvad jeg brokker mig over og som jeg mere end antyder, så mener jeg hovedårsagen til at det er som det er, skal findes hos en anden end Pogba.
Jeg sviner ham ikke til. Slet ikke. Han er endog meget dygtig. Men jeg sætter holdets ve og vel over hans og i det lys bør du se min kritik af at han ikke har hovedet skruet rigtigt på
Skrevet af Inuk.
Cameron Borthwick-Jackson er tilbage fra lejeopholdet i Leeds. 6 kampe er det blevet til henover efteråret. Det må man bare sige, er skuffende. Jeg tvivler gevaldigt på, at Cam får en United-karriere, selvom han startede så glimrende. Når man ikke kunne slå igennem i hverken Leeds eller Wolves, så er det vist på tide at tage et par skridt nedad.

For 5 år siden fik Lingard hele 5 kampe hos Leicester i Championship. Det er nu alligevel gået meget godt for ham :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Selvfølgelig. Men til gengæld leverede han i det næste lejeophold. Cam har allerede brændt 2 chancer af nu.

Lingard døjede jo også med nogle fysiske udfordringer. Alle forlydenheder går desuden på, at Cam har været skrækkeligt ringe i Leeds, så det er ikke engang fordi han har imponeret til træning.

Jeg plejer at være meget optimistisk på de unges vegne. Måske endda lidt naiv. Men jeg tror simpelthen ikke Borthwick-Jackson har en fremtid i United.

Så vidt jeg husker blev Lingards lejeophold også forlænget fra 1 måned til et halvt år. Med Cam går vi fra 12 måneder til at Leeds river aftalen i stykker halvvejs igennem. Ikke ligefrem et godt tegn, vel?
Skrevet af Inuk.
Leeds har jo lige forstærket forsvaret, så er det jo klart de sender lejesvenden hjem.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Og de havde de nok ikke gjort, hvis Cam havde vist et niveau, de var tilfredse med.

Der er altså ikke nogen vej udenom, at han har skuffet. Nu kommer han nok til at spille for U23´erne resten af sæsonen her hvor Mitchell er udlejet til Hearts. Og så vil jeg gætte på, at han skal på klubjagt til sommer.
Skrevet af Battlegoat
James Ducker skriver på tvitter

Mourinho is close to signing his contract extension with #MUFC - not signed yet but that´s a formality. It´ll be announced once it´s signed. No specific timescale given as yet

og omkring fellaini skriver han

Mourinho desperate for #mufc hierarchy to do everything in their power to keep Fellaini. Doesn’t want to lose him and doesn’t want to be left needing replacements for the Belgian and Michael Carrick in the summer
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jep, aftalen skulle løbe til 2021 med option på yderligere 1 år.

Når det er James Ducker, der skriver, så plejer den at være god nok. Spændende hvor mange år, han kommer til at holde i den kontrakt. Han har jo stadig ikke flyttet konen med til Manchester.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Når det er James Ducker, der skriver, så plejer den at være god nok. Spændende hvor mange år, han kommer til at holde i den kontrakt. Han har jo stadig ikke flyttet konen med til Manchester.

Mon ikke han ryger senest efter næste sæson, når han rammer sit 3. sæson syndrom. Lidt tosset at klubben ikke kigger på hans fortid, og venter. Men det har jo ikke været klubbens princip, at tænke langsigtet, siden Moyes ikke slog til (ham skrev de, trods alt, med for 6 år - dog uden at lægge andre langsigtede strategier).
Det sejler i klubben pt., og Woodward mangler hjælp til det sportslige - måske man skulle se på at få ham udskiftet.
Mourinho selv ligner i øvrigt heller ikke en mand, der ser på United som andet end et job.
Det siger sig selv, at når han stadig bor på hotel efter over 1½ sæson i klubben, ser han ikke sig selv slutte karrieren i klubben.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Sejler det ligefrem? Tager vi ikke sorgerne på forskud?

Jeg så dog også gerne en sportsdirektør ind. Det har ikke været nemt for Mourinho når Van Gaal købte ind til en helt anden spillestil. Der måtte vi gerne have en rød tråd.

Ornstein fra BBC (Arsenals bedste ven i pressen) siger i øvrigt nu, at det er et "straight swap" mellem Alexis og Mkhi, der er på bordet. Det ville eddermame være en god handel, selvom vi så skal give Mkhi et gyldent håndtryk med på vejen. Men Raiola har nok ikke travlt med at få lukket handlen før han har malket alle involverede parter for alt, hvad der kan klemmes ud.
Skrevet af Don_Millionaire

Jeg så dog også gerne en sportsdirektør ind. Det har ikke været nemt for Mourinho når Van Gaal købte ind til en helt anden spillestil. Der måtte vi gerne have en rød tråd.


En sportsdirektør er alfa omega, medmindre vi påtænkter at have Mourinho i en lang periode ala Ferguson, for så er det jo ham der kører det show.

Hvis det skulle ske så bliver det jo nok ikke før Mourinho skal skiftes ud. Tænker ikke at han vil lade det ske. Det vil dog også give mening at sætte en ny (mere offensiv) strategi når Mourinho engang er et færdig kapitel, da jeg er sikker på at vi alle kan blive enige om at der skal andre tanker til, når han forhåbentlig har fået stabiliseret os i toppen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Enig.

Jeg faldt lige over en sjov statistik nu hvor det er rygtet, at vi kommer har tilbudt Alexis Sanchez en helt vanvittig kontrakt. Vi har den laveste wage to turnover ratio i ligaen: https://twitter.com/SwissRamble/status/952826949256261633
Det gør det ikke mindre vanvittigt, at Alexis kan hæve de der 3 mio. kr. om ugen hvis skiftet går igennem, men det fortæller alligevel noget om, hvor veldrevet forretningen Manchester United er (også selvom vi har kæmpe gæld fra Glazer-overtagelsen).
Skrevet af Slettet(262004201905)
Sejler det ligefrem? Tager vi ikke sorgerne på forskud?

Siden Gill stoppede som direktør har vi på 5½ sæson haft 3 forskellige managers med 3 vidt forskellige filosofier.
Woodward har købt ind til højre og til venstre, alt efter hvilken spiller med et stort navn han nu havde mulighed for at hente, uden egentlig skelen til hvad truppen manglede på pågældende tidspunkt.
Henter vi nu Alexis, passer det jo meget godt ind i den filosofi.

Vi har ikke brug for flere marquee signings, som lige nu ser flotte ud på papiret. Vi har faktisk langt mere brug for arbejdsfolk, der kan styre slagets gang.
Fabinho ville give så meget mere mening lige nu.
Skrevet af Mc86
uden egentlig skelen til hvad truppen manglede på pågældende tidspunkt.
Henter vi nu Alexis, passer det jo meget godt ind i den filosofi.


Crazy, vil du så erstatte Matic.? Eller vil du smide ham ind på Pogbas plads, og rykke ham frem i geledderne.?
Kun i det sidste tilfælde ville det give mening for mig.

Er dog slet ikke enig i, at Sanchez passer ind i dine tese om, “at vi ikke mangler ham”. Du mener også Griezmann er et forkert køb.? Jeg ser ikke den store forskel i de to køb.
Imod Stoke spiller vi vel i det der menes at være stærkeste opstilling.?
Jeg synes det fremgik tydeligt af den kamp, at Lingard og Mata (uagtet, at jeg er vild med begge) ikke har kvalitet nok - Lingard kun momentvis. Mata er ALT for ufarlig selv.
Skeler man til toppen af Europa, så ville de to ikke være i nærheden af en start-11’er (derfor synes jeg vi er nødt til at sigte højere).
I betragtning af at Sanchez kan sække alle 4 positioner i offensiven vil det være en super transfer - særligt til prisen.
Særligt også med tanke på, at Zlatan nok desværre ikke kommer til at gøre nogen forskel for os, og med tanke på at Rashford næppe har vist kvalitet nok, til at kunne agere spidsangriber når Lukaku skal hviles.
Skrevet af ob492
LP:
Det første jeg lægger mærke til er hvor godt Tottenham klarer sig, også i fht. transfer.
Også rart lige og blive mindet om hvor stor vores gæld er i fht. de andre klubber... Puha, Arsenal, Liverpool & Tottenham har næsten det samme som os i gæld, tilsammen altså.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@TCG
Så det har sejlet, hvis vi går et par år tilbage? Enig
Jeg ser dog helt klart stabilitet siden Mourinho er kommet til. Vores indkøb virker netop ikke som panikhandler udelukkende baseret på navnet, men som spillere med den rigtige profil, der kan forstærke holdet. Mkhi har så vidt sig at være en svipser, men hvis vi rammer på 6/7, så synes jeg egentlig det er en meget god hit-rate.

Mht. om vi har brug for at lave store signings... Hvis det rent faktisk lykkes med at bytte lige over med Alexis og Mkhi, så har vi jo ikke brugt noget af transferbudgettet. Vi har bare foretaget en offensiv opgradering. Derfor er der jo stadig fint plads til at gå ud og hente de fornødne forstærkninger til sommer (vel primært central midtbane, og evt. venstre back afhængigt af hvordan Shaw spiller i de kommende måneder).

Lønnen er vanvittig, jo tak, men som det kan ses på diagrammet, jeg linkede til, så har vi jo rigeligt råd til den.

Fabinho har set skidt ud i går, men omvendt må det også være en svær opgave, at være en af de få tilbageværende på et hold, der er blevet splittet i atomer. Lemar har heller ikke ligefrem set imponerende ud, så det er nok ikke smart at lægge for meget i dét.

@OB
Jep, men det fortrøstningsfulde er, at hele gælden stammer fra Glazer-familiens overtagelse. Det er ikke fordi vi opbygger gæld på driften, eller når der laves store transfers. Det generer klubben penge nok til at kunne finansiere selv.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Så det har sejlet, hvis vi går et par år tilbage? Enig
Jeg ser dog helt klart stabilitet siden Mourinho er kommet til. Vores indkøb virker netop ikke som panikhandler udelukkende baseret på navnet, men som spillere med den rigtige profil, der kan forstærke holdet. Mkhi har så vidt sig at være en svipser, men hvis vi rammer på 6/7, så synes jeg egentlig det er en meget god hit-rate.

Vi køber altså stadig typiske Mourinho spillere - ikke nødvendigvis spillere der vil kunne indgå i en trup, som en ny manager med en (forhåbentlig) anden filosofi. Og så er det spillere der er langt oppe i alderen.
Zlatan gav mening for 1-2 sæsoner, hvis man på samme tid prøvede at udvikle Rashford og Martial som angribere - det har man desværre ikke gjort.
Matic kunne eventuelt stabilisere den defensive midtbane til de kampe, hvor vi spiller mod stærke modstandere, mens han er en hæmsko for spillet mod de svagere - og han er langt oppe i alderen. Man burde på samme tid have hentet en spiller til fremtiden til den plads - en spiller der også kan fungere i en hurtig offensiv (måske håbede man på, at Herrera kunne fungere som den spiller - men han har ikke fået mange kampe hvor Matic ikke spillede).

Bailly var et godt fund - men lige nu ligner han mest af alt en ny Phil Jones.
Lindelöf har oppet sig, men han mangler stadig meget, før han lever op til prisen og kan blive en profil i ligaen.

Det vil være fint at udskifte Mkhi lige over med Sanchez - så må vi bare håbe, at han kan finde melodien i United (ligesom jeg håber at Mkhi kan finde melodien i Arsenal). Men Alexis er ikke en langsigtet løsning.

Mit bud er, at der skal udskiftes alt for meget, når vi udskifter Mourinho, fordi der har været fokus på her og nu succes, som desværre er udeblevet. Så umiddelbart synes jeg stadig det sejler.
Det ser ud til at være mere stabilt nu - men det synes jeg også det gjorde under LvG i forhold til under Moyes. Jeg er lidt i tvivl om vi står stærkere når Mou stopper, end før han startede.
I det mindste har vi fået Lukaku og Pogba (og måske Bailly og Lindelöf) - men jeg tænkte noget lignende med spillere vi havde fået under LvG, som enten er væk nu, eller har langt mindre roller på holdet.


Fabinho har set skidt ud i går, men omvendt må det også være en svær opgave, at være en af de få tilbageværende på et hold, der er blevet splittet i atomer. Lemar har heller ikke ligefrem set imponerende ud, så det er nok ikke smart at lægge for meget i dét.

Det behøver ikke være Fabinho - vi har bare brug for en "midfield-enforcer", som løber solen sort, som er stærk i det defensive spil men også har øje for det offensive spil (uden at brense det ved at være for langsom i tanke og handling), og som muligvis med tiden kan blive den anfører der går forrest, og som opildner de andre.
En nutidens Vieira/Keane/Makelele/Simeone/Gattuso etc. (jeg ved godt de spillede forskellige positioner, men typemæssigt var det folk der gik forrest, og satte medspillere der var for lade på plads, og som kæmpede for holdet igennem samtlige 90 minutter).
Jeg har desværre ikke fingeren nok på pulsen for hvad der rører sig på den front, til at jeg kan komme med andre bud, end evt. Fabinho.
Skrevet af uden_benskinner
jeg ved ikke om tingene ligefrem sejler under mourinho, men jeg synes han har linet en glat skøjtebane op, hvor der ikke skal meget til, før at spillet skrider og udstiller en masse tilfældigheder.

jeg savner stadig en kreativ og boldfast playmaker til at binde kæderne sammen, og gøre omstillingsspillet knaldhurtigt og effektivt. pogba er ikke løsningen synes jeg, og michael carrick er vist allerede fortid, så derfor undrer det mig en del at mourinho ikke har fokus på at få løst det central "knudepunkt" - for løser han denne, så vil jeg mene, at united ikke er langt fra at kunne stille med et slagkraftigt hold, der på en god dag vil kunne spille lige op med city´s fantastiske fremstormende fremmedlegionærer.

gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi køber altså stadig typiske Mourinho spillere - ikke nødvendigvis spillere der vil kunne indgå i en trup, som en ny manager med en (forhåbentlig) anden filosofi.

Hold nu op. Det passer jo ganske enkelt ikke. Bailly, Matic, Pogba, Lukaku og hvis det bliver til Alexis nu her, er jo alle spillere, som 90% af alle managers, ville slikke sig om munden ved tanken om at kunne sætte på holdkortet. Lindelöf står stadig lidt i det uvisse, men jeg har svært ved at karakterisere ham som en "Mourinho"-spiller. Pasningsstærke forsvarsspillere er der brug for på alle tophold. Det åbne spørgsmål er selvfølgelig, om han kan lære at forsvare i tilstrækkelig grad, men det er nu ikke noget, der gør ham ubrugelig for en anden manager end Mourinho.

Vi har ganske rigtigt hentet 3 spillere (måske snart 4), der er oppe i alderen. Men vi har da hentet lige så mange, der har deres bedste år foran sig. Bailly, Pogba, Lukaku, Lindelöf. Læg dertil, at vi under Butt har fået bedre styr på ungdomsafdelingen og hentet flere spændende unge spillere ind der i alderen 16-18 (Traore, Puigmal, Chong bare for at nævne et par stykker). Det skal Mourinho formentlig ikke have æren for, men klubben er også blevet stabiliseret i den afdeling i de seneste 1-2 år. Så det sejler altså heller ikke længere.

Jeg deler slet ikke dit negative synspunkt på vores transfers. Slet ikke. Man kan altså ikke komme hurtigt tilbage i toppen ved udelukkende at købe spillere under 25. Der er også brug for erfarne spillere med vindermentalitet - og jeg synes ærlig talt vi har fundet en fin kombination.

Jeg er enig med dig i, at vi har udfordringer på den centrale midtbane, og muligvis også på backerne. Men i højre side er Fosu-Mensah godt på vej frem høster den ene MOTM-award efter den anden for Crystal Palace (bl.a. mod City forleden, hvor han lukkede Sané, en af ligaens bedste kantspillere nede) og Shaw viser ligeledes lovende takter.

Så hvad er det helt præcist du er bange for, der skal udskiftes i usædvanlig grad? Og i hvilken fremtid snakker vi? Er det efter en fyring i næste sæson?
annonce
0