Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hold nu op. Det passer jo ganske enkelt ikke. Bailly, Matic, Pogba, Lukaku og hvis det bliver til Alexis nu her, er jo alle spillere, som 90% af alle managers

Det er jeg ikke enig i. Matic ville ikke passe ind i ret mange klubber der satser på hurtigt offensivt spil. Defensivt er han stabil, og han er da god til at holde i bolden. Men alt fart går ud af vores angreb, når spillet går igennem ham. Der var jo en grund til, at Conte var villig til at sælge ham til en direkte konkurrent.
Lukaku er en god angriber - men der er mange managers der ikke ville benytte den type.
Alexis vil da nok være god i 1-2 år. Men når Mourinho stopper kunne han nemt ende med at blive en ny van Persie år 2+, og altså en hæmsko for klubben, da man ikke kan gå ud og hente en ny, uden at skippe ham af først.

Jeg deler slet ikke dit negative synspunkt på vores transfers. Slet ikke. Man kan altså ikke komme hurtigt tilbage i toppen ved udelukkende at købe spillere under 25.

And therein lies the problem. I 5 år (6 hvis vi tæller Fergusons sidste sæson med) har vi jagtet et quick fix for at vinde titlen igen, uden nogen hensynstagen til fremtiden.
Vinder vi et enligt mesterskab, kan vi nok være glade for det i lidt tid, men så starter vi forfra, fordi vi ikke har skabt grundlaget for mange års succes, ved at hente spillere der kun var hentet ind for at vinde på den korte bane.

Vi har ikke brug for et quick fix, men en langsigtet plan.
Skrevet af Don_Millionaire
Hold nu op. Det passer jo ganske enkelt ikke. Bailly, Matic, Pogba, Lukaku og hvis det bliver til Alexis nu her, er jo alle spillere, som 90% af alle managers, ville slikke sig om munden ved tanken om at kunne sætte på holdkortet.


Helt enig. Bailly, Pogba og Lukaku har en perfekt alder og kan ikke se hvilken manager der ikke skulle kunne bruge dem. Har kun en lille reservation omkring Matic, men han er jo også, som en af de eneste, købt for at præstere i en kortere periode.

Mourinho har alle dage været god til at bygge hold, og ikke kun med aldrende spillere, og tænker at han er ret nem at tage over for. Læg dertil at han kører et meget stramt regime, og det vil gøre det endnu lettere for en eventuel ny manager, når det engang sker, da spillerne helt sikkert vil være klar til at tage imod nye kreative input, efter en periode hvor der er kørt rovdrift på dem.
Skrevet af fedefynboen
Jeg kender en regionspolitiker ret godt.
Er det interessant? næh egentlig ikke og slet ikke her.
Men han har en seriøs holdning, der går ud på at al forskning og investering i forebyggelse, er decideret spild af penge.

Nu er der ikke stor lighed mellem regionspolitik/sundhedspolitik og fodbold, men tanken. Den minder i den grad om Manchester Uniteds nuværende.
Det handler om BNP. Her og nu. Nix weider. Omsætning, øjeblikkelige resultater, afkast.

Som om forebyggelse ikke giver afkast! Ingen kan dog så let claime æren for det og resultatet kommer måske først, når ny politiker er på plads. Desuden er der ikke nogen umiddelbar fortjeneste at hente.
Her var LvG iøvrigt lysår mere fremadskuende end Mourinho.

Se den slags tankegang giver god mening for nogle mennesker, for andre er det ren galimatias. Det kommer nok an på, hvad ens sigte er.

Som Crazy mener, gør jeg bestemt også.
Indkøbspolitik (med få undtagelser), spillestil og holdopstilling bærer alle samme præg, som omtalte politikers.
Det er "instant, measurable gratification" og tegner meget lidt fremad.

Kort sagt, på dansk. Det er ganske hovedløst, hvis målet ikke kun er igen at blive absolut topklub, men at forblive der.
Man kan måske forstå at Mourinho, der jo ligesom omtalte politiker er på valg, har personlige præferencer i den retning. Men at Uniteds ledelse hopper på den vogn, er helt igennem kortsigtet og spørger man mig, idiotisk.

Kort sagt, der synes at ligge alle de forkerte dagsordener bag.
Hvis man altså har klubbens ve og vel på sinde
Ikke kun i dag. Men også i morgen og i overmorgen.

LaPioche fremhæver at situationen er stabiliseret. Det skal vel forstås som branden er slukket. Det har han ret i. Men det har den vel været i et år nu!
Crazy fremhæver at det samme var tilfældet under LvG. Det har han nu efter min mening også ret i. Da var branden også slukket.

Problemet er at ingen af de herrer helt har styr på hvad det er for en klub de er i.
Mourinhos stil er givet gangbar i Chelsea og LvG´s i Ajax.
Og det er netop problemet fortsat. Woodward kan ikke rigtigt finde ud af det.

United må og skal investere i fremtiden, med øjnene stift rettet på klubbens historik.
Alt andet er fortsat som at tisse i bukserne.
Det varmer - en tid. Og så bliver det koldt og vådt.
Og der skal nye bukser til. Igenigen

Crazy, jeg er helt enig. Et mesterskab, eller for den sags skyld Champions League sejr her og nu, er da bestemt tillokkende, men sker det på bekostning af fremtiden og skal der flere brandslukkere på plads.
Så giver det hele, meget lidt mening.

Lad os altså, på alle planer, investere i forebyggelse og fremtid!!
Skrevet af Battlegoat
4½ år til sanchez

http://www.telegraph.co.uk/football/2018/01/17/alexis-sanchez-agrees-four-year-manchester-united-contract-arsenal/

ikke så meget nyt i det, venter stadig på om mikhi vil til arsenal i en evt byttehandel eller om vi skal betale for sanchez
Skrevet af Slettet(100838201910)
The Telegraph rapporterer, at vores aftale med Alexis nu er helt på plads og han får en årsløn på £14 mio. Jeg ved ikke, om der er skjult en række bonusser heri, men det er immervæk noget mindre end de £400.000/ugen, der tidligere blev snakket om. Det er faktisk "kun" £270.000/ugen.

Tag det med et gran salt. Der er mange måder at strikke en kontrakt sammen på, og det kan sagtens være, at det ender med et markant større beløb i sidste ende, selv hvis The Telegraph har kilderne i orden.
Skrevet af trannel
Det er godt nok vildt at afkræve et offensivt festfyrværkeri og så samtidig fastholde at alle spillere skal være i starten af 20erne. Ren FM mentalitet. Du er bedre end det Crazy.

Nu smider jeg bare en tanke ud. Så kan man jo tage den til sig eller lade være. Kunne det tænkes at grunden til det tider sløsede offensive spil og manglende struktur osv. Delvist skyldes at de fleste af vores offensive spillere er unge og dermed har udfald.

Direkte uambitiøst hvis man ikke melder ind på Sanchez og lader City få ham uden kamp.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er godt nok vildt at afkræve et offensivt festfyrværkeri og så samtidig fastholde at alle spillere skal være i starten af 20erne. Ren FM mentalitet. Du er bedre end det Crazy.

Sådan umiddelbart er det jo ikke en fjern tanke (Alan Hansens berømte ord blev da i hvert fald gjort til skamme i 1995).

Men det er egentligt heller ikke det jeg vil have. Jeg vil have den langsigtede tankegang i stedet for det quick fix, der indtil videre alligevel ikke rigtigt har været noget fix. Vi hverken spiller specielt godt, vinder mesterskaber, eller forbereder os langsigtet.
Hvis så bare vi var i gang med at forberede os langsigtet, kunne jeg sagtens leve med, at spillet var middelmådigt (såfremt der var fremgang fra uge til uge), og at vi ikke vandt mesterskaber på den korte bane.
Men med 3 så forskellige trænere på så kort tid, lader det altså ikke til at tankegangen på de bonede gulve nogensinde har været langsigtet, siden Woodward tog over fra Gill.

Nu smider jeg bare en tanke ud. Så kan man jo tage den til sig eller lade være. Kunne det tænkes at grunden til det tider sløsede offensive spil og manglende struktur osv. Delvist skyldes at de fleste af vores offensive spillere er unge og dermed har udfald.

Tjooo, men er Mané, Firmino, Salah, Sané, Sterling væsentligt ældre?
Det går da meget godt for Liverpools og Citys offensiver, selvom de også gør brug af en del unge spillere. Vi har altså kun én spiller på 20 i offensiven, og én på 22 - og de spiller sjældent samtidig. Så skal den ene spillers ungdom nu have skylden for "det til tider sløsede offensive spil"? - de har jo som regel masser af væsentligt ældre spillere ved deres side.

Direkte uambitiøst hvis man ikke melder ind på Sanchez og lader City få ham uden kamp.

Til prisen, ja - men i City ville han være en ekstra brik, som man kun skulle bruge midlertidigt, da man i forvejen råder over en masse unge dygtige spillere. I United vil han blive en nøglespiller, som sandsynligvis skal erstattes inden længe.
Skrevet af Muggedreng2
For satan jeg er glad for hvis denne handel bliver til noget

Jeg har sukket efter Alexis siden han spillede i Italien var det for Udinese eller Napoli?...

han er den type spiller der på egen hånd kan afgøre kampe, alene hans tilstedeværelse skaber så stor usikkerhed i et forsvar at de andre automatisk også vil få mere og bedre plads.

Kort sagt han er en verdensklassespiller

UHA ..KOM NU GØR DEN OFFICIEL.
Skrevet af Mc86
@Fynbo og Crazy, lad os nu ikke gøre nogle af vores holdninger til den faktuelle virkelighed.

Jeg forstår ikke at man ser den seneste indkøbspolitik som “Quick-fix”. Matic kan jeg gå med til, og Zlatan (men det kan vi vel ikke betegne som et reelt køb).
Vi køber to midtstoppere, på dengang 22år, Pogba på 23 og Lukaku på 24 - det er i min optik langsigtede løsninger.
Vi har en særdeles attraktiv ung stamme i forvejen med de Gea 27 (ungt for en keeper), Shaw 22, Martial 22, Rashford 20, Lingard 25..
Derudover en McTominay og Fosu-Mensah der forhåbentlig er klar til at tage over indenfor et par år..
Jeg ser derfor ikke så negativt på fremtiden - og synes det er fint at krydre denne stamme med en verdensklassespiller som Sanchez..
Er enig med dig Muggedreng - håber sådan denne transfer kommer til at ske.. Han var så vild i Udinese.
Skrevet af Inuk.
Jeg forstår ikke at man ser den seneste indkøbspolitik som “Quick-fix”

Fellaini blev købt fordi Scholes stoppede, og Moyes ikke kunne tiltrække Kroos.

Di Maria blev hentet for store summer fordi Giggs stillede støvlerne.

Man fandt Chica for let og fik Falcao ind på en lejeaftale.

Blind blev købt fordi Evra stoppede. Og man købte Shaw som Backup.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inferno
"The Telegraph rapporterer, at vores aftale med Alexis nu er helt på plads og han får en årsløn på £14 mio. Jeg ved ikke, om der er skjult en række bonusser heri, men det er immervæk noget mindre end de £400.000/ugen, der tidligere blev snakket om. Det er faktisk "kun" £270.000/ugen. "

De £14 mio er vel at mærke EFTER skat. Med en skatteprocent på 37 eller derover kan du jo så smide minimum 100.000 oveni. Så begynder vi at nærme os de 400.000/ugen. Vildt nok, men som du siger skal tallene tages med et gran salt, og handlen skal jo lige i hus - Havde dog hellere set at man gik efter Malcom til højrekanten.

Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Inuk
Men synes du det er ´de seneste´ handler? De går da alle 3-4 år tilbage. Vi kan da alle blive enige om, at det sejlede i 2013/2014. Spørgsmålet er nok snarere, om der er kommet stabilitet i de sidste 1-2 år.

@Inferno
Du har ret. Den bemærkning havde de udeladt på det tweet, jeg så. Men det står jo sågar i overskriften på den pågældende artikel, som der også er linket til lidt over min egen.

Skrevet af Slettet(262004201905)
Havde dog hellere set at man gik efter Malcom til højrekanten.

Jeg har aldrig set ham spille, så jeg kender ikke til hans niveau. Men hvis han har så højt niveau, som du giver udtryk for, og vi kunne hente ham for næsten af Liverpool til en pris der minder om hvad Alexis koster, ville han imo være en mere fremsigtet løsning.
Men vi har vel råd til at hente dem begge.
Skrevet af Inuk.
Spørgsmålet er nok snarere, om der er kommet stabilitet i de sidste 1-2 år.


Da hentede man Zlatan og Mikhi fordi man ikke havde tiltro til klubbens egne spillere.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Spørgsmålet er nok snarere, om der er kommet stabilitet i de sidste 1-2 år.


Da hentede man Zlatan og Mikhi fordi man ikke havde tiltro til klubbens egne spillere.

Og Matic
Skrevet af fedefynboen
Mc86

"Fynbo og Crazy, lad os nu ikke gøre nogle af vores holdninger til den faktuelle virkelighed."

Kære Mc, er det ikke også præcis hvad du gør?
Du lægger jo til grund at en række spillere, er fremtidens mænd.
Er det faktuelt, eller er det en holdning?

Jeg kan da sige at jeg er enig i at Lukaku er en fremtidens mand, så længe manageren hedder Mourinho, men havde vi eksempelvis Pep i stedet, ville han formentlig være første mand på salgslisten.

På helt samme måde kan man sige at Sanchez er en Mourinho mand. Forstået på den måde at han ikke, modsat eksempelvis Griezman, har den offensive struktur som en af sine spidskompetencer.
Han er afslutter og har været det siden sin Barcelonatid.
Bevares, han er teknisk dygtig og kan naturligvis også indgå i flere varianter af angreb. Men i det nuværende regi, er tanken nu nok en anden.
Han indgår perfekt i et system, hvor vægten er på restforsvar og hvor angriberne stort set skal klare sig selv.
På den led er han en fin signing. For nu.
Som Zlatan var det, som Matic var det og som i mindre grad også Lukaku er
Men det er og bliver brandslukning, som jeg ser det

Når Crazy og jeg har de holdninger vi har, er det jo fordi vi underliggende er meget lidt tilfredse med den spillestil, vores klub praktiserer for nuværende.
Du har lov at være tilfreds, men lad nu være at forveksle tilfredshed med fakta
Vi er alle prægede af de briller vi har på. Også du

Så vær nu rar at pakke det med det faktuelle langt væk
Der er ingen facitliste i fodbold, som der heller ikke er i så meget andet
Det er ren værdipolitik

Iøvrigt kan jeg sige, at hvis det holder vand at Sanchez kan erhverves, uden at bruge af den bevilgede sum til nyanskaffelser. Hvad Mou givet har betinget sig, som del af en eventuel forlængelse, så kan det give rigtig god mening.
Især hvis Zlatan kan afskibes til USA og Matic kan veksles til en yngre model med større offensive evner.
Sker det, kan man ane konturerne af noget, der kan virke. Bestemt.
Måske tilmed post Mou, hvad jeg finder nok så vigtigt som den øjeblikkelige succes
Skrevet af Mc86
Du lægger jo til grund at en række spillere, er fremtidens mænd
Undskyld hvad.?? Jeg beskriver hvem vi har i truppen af unge spillere, mere faktuelt kan det da ikke blive. Og derudfra kommenterer jeg min holdning.

I forhold til Sanchez, så undrer det mig at du synes han er så meget en Mourinho mand. Han blev købt af Pep i Barca og har ligeledes gjort det yderst flot i Arsenal - i min optik. Det er vel at mærke to hold som spiller fodbold fuldstændig ulig Mourinhos hold. Jeg undres. Og undres måske endda mest over, at Guardiola skulle være interesseret i at hente sådan en typisk Mourinho-spiller.
Igen ser jeg bare en masse velskrevne postulater forsøgt blive gjort til fakta.
Jeg stopper den her.
Skrevet af fedefynboen
Mc

Guardiola har et par angribere, der af forskellige grunde nok ikke helt lever op til hvad han ønsker (skade, formnedgang). Derfor ser han nok gerne lidt konkurrence
Desuden kender han jo Sanchez, som du siger

Postulater? Javel
Og dine er ikke?
Som du siger, nok ikke værd at dykke yderligere ind i.
Der skal jo to til tango
Skrevet af Toggle
Er guardiola en træner vi ønsker at se i united? Er klopp? Er wenger? Hvem er? Hvad bidrager de med offensivt? Jeg synes det er værd at bemærke at når udenlandske trænere kommer til en ny liga - i dette tilfælde den engelske, så bliver de efterhånden nødt til at implementere dele af den stil der allerede eksisterer. Jeg er med på at pep heller spiller shortpassing fra målmanden og frem - at han først og fremmest ønsker at forsvare ved at holde fast i bolden. Jeg er ikke blæst bagover af den måde at spille fodbold på. Jo når tingene kører med mange sejre i træk så stiger selvtilliden og man kan gå på vandet - men det kan alle fodboldhold jo.
Klopp kører på sit hurtige genpres og høje pres og derefter hurtige omstillinger - det er mere i den stil jeg ville se united spille. Til gengæld er klopp´s måde at forsvare på en ren katastrofe. Jeg tror egentlig langt henad vejen at mourinho ønsker lidt det samme med at erobre bolden højt og så lave hurtige omstillinger og være direkte. Til gengæld får han prædikatet at parkere bussen fordi han i ca 5-6kampe pr sæson vælger at have en pragmatisk indstilling til tingene og spiller på resultatet. Ærgerligt prædikat at få på sig, og jeg ønsker selvfølgelig også at han egentlig griber kampene ens an - for vi er trods alt en storklub og bør i mindre grad end vi gør i de kampe fokusere først og fremmest på os selv.

Til gengæld mangler vi en sportslig ansvarlig. Kunne en Frank Arnesen være en mulighed?
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Guardiola praktiserer altså også højt genpres.
Klopps forsvar haltr lige nu, men mon ikke noget af det hul bliver lukket af van Dijk. Og mon ikke også de henter en god målmand til sommer. Derefter vil de altså nemt kunne blive en faktor i engelsk fodbold igen.

Frank Arnesen kunne ikke blive sportslig ansvarlig så længe Mourinho er manager. De to var på kollisionskurs første gang Mourinho var i Chelsea - han var blandt andet med til at få Mou "fyret".
annonce
0