Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af #GGMU!
Matic skal i mine øjne bare koncentrere sig om det han er god til, nemlig at bruge sin fysik til at hapse bolden, også spille den sikre til pogba, som så kan ligge og være spilfordeler.
Skrevet af uden_benskinner
enig, men lagde du mærke til at da pogba var skadet og ude i længere tid, der blev matic reduceret til en tonser-type - næsten 2. divisions skraldemand - der ikke rigtig passede til uniteds fremadrettede spillestil.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
Nu det jo ikke fordi pogba er specielt hurtigere til at få bolden igang, har os mange boldberøringer
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har nævnt Tahith Chong herinde et par gange som et af vores tørste talenter på akademiet lige nu. Han kom til fra Holland (Feyenoord, mener jeg) for et par år siden, men efter en lovende start rendte han ind i en grim, grim skade, der holdte ham ude i omkring et år.

Nu er han tilbage og spillede for vores U23´ere i går mod Spurs. De fik klø (1-3), men det gør de som regel i denne sæson, og i det mindste fik Chong givet prøver på sit spil.

Man kan se et sammenklip her: https://twitter.com/FabioProd/status/958117096713531392?s=17
Utrolig væver type. Så må I lige abstrahere fra, at det er en Fellaini look-a-like, der har sådan en fart og sådan en teknik. Det kan godt være lidt forstyrrende i første omgang.
Skrevet af Muggedreng2
Det hjælper jo ikke at Matic har gjort det fint, han er for langsom til at spille bolden fra. Derudover har han eddermame haft en sloppy boldomgang til tider.

Hans store problem er han slet ikke bliver presset på sin plads, og derfor virker det for mig som om han bare dalrer rundt.

Matic har satme ikke gjort det godt i lang tid nu.

Hele holdet er sat op til og købt ind efter hurtige omstillinger, så nytter det altså ikke var har en første bastion der er langsommere end min oldefar til at føre den frem
Skrevet af Muggedreng2
Jeg har nævnt Tahith Chong herinde et par gange som et af vores tørste talenter på akademiet lige nu. Han kom til fra Holland (Feyenoord, mener jeg) for et par år siden, men efter en lovende start rendte han ind i en grim, grim skade, der holdte ham ude i omkring et år.

Helt enig Pioche ham og Gomes er vores klart mest spændende spillere lige pt. altså udover TfM og Tuanzebe og Demitri

og på U18 er Burkart og Barlow også begyndt at vise gode takter...

HVad blev der for øvrigt af Ro-Shaun, synes helt han er forsvundet
Skrevet af Slettet(100838201910)
Burkart og Barlow er også to spændende spillere.

RoShaun har bøvlet meget med skader, men han var da bl.a. anfører i et par af vores Uefa Youth Cup kampe i efteråret. Tror han skal have lidt tid til at finde sig selv.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Efter halvandet år med Mourinho ved røret må jeg bare sige, at jeg er vild med vores transfervinduer under hans ledelse. Jeg ved ikke hvor meget af det, der skal tilskrives ham, og hvor meget der skyldes, at Woodward er vokset i rollen som forhandler, men i det sidste halvandet år har vi ikke set nogen panikhandler, vi har ikke skullet handle på deadline day mv. Der er styr på tingene og 3 uger inde i Januar kan Mourinho annoncere på pressemødet, at vinduet er lukket for vores vedkommende.

Ikke fordi panik-køb på vinduets sidste dag nødvendigvis er en skidt ting. Martial var en vanvittig spiller at få ind, selvom prisen dengang så absurd ud og i dag i bedste fald noget pebret. Men det er sgu rart, at der er styr på tingene i god tid.

---

Mht. Tottenham-kampen i morgen, så er jeg noget spændt på Mourinhos approach. Vi har set ham gå med en 2-mands midtbane i alle de store kampe i denne sæson, og jeg synes det har været et problem i alle kampene. Forhåbentligt har det valg været begrundet i skader. Men hvis vi ser en 3-4-1-2 eller en 4-2-3-1 igen i morgen, så tror jeg simpelthen, vi får svært ved at sætte os på midtbanen med kun Matic og Pogba derinde. Sidste gang mod Tottenham var det netop en 3-4-1-2 med Mkhitaryan foran Matic og Herrera. Nu er Mkhi blevet byttet ud med Alexis, og han kommer i hvert fald ikke til at spille 10´eren som bindeled mellem midtbane og angreb - det tror jeg ikke på. Så kan man jo gå over i Chelseas variant sidste år med 3-4-3 og spille Alexis og Martial på hver sin kant. Vi har dog ikke Bailly til midterforsvaret denne gang, så det er også spørgsmålet, om Mourinho vil vælge en 3-backkæde igen når han skal ty til Lindelöf eller Rojo til den 3. plads.

Jeg ville personligt spille med en 4-3-3 (surprise) i følgende opstilling:

De Gea;
Valencia, Smalling, Jones, Young;
Herrera, Matic, Pogba;
Alexis, Lukaku, Martial;

Lad Herrera klistre sig til Eriksen og lad så ellers Pogba bombe frem og indgå i kombinationer med særligt Alexis og Martial. Jeg føler mig egentlig nogenlunde fortrøstningsfuld ved at lade Smalling og Jones holde styr på Kane i den anden ende.

Tror jeg på, at det ender med sådan en opstilling? Ikke rigtigt. Er 90% sikker på, at Mourinho igen vælger 4-2-3-1 eller 3-4-1-2/3-4-2-1, men det er hvad jeg ville gøre. Jeg synes vi har været overspillet på midtbanen både mod Chelsea, Arsenal, City og Spurs med en 2-mands midtbane. Matic kan simpelthen ikke magte opgaven at dække hele midtbanen mens Pogba flagrer rundt (og han skal flagre rundt, for det er immervæk dér, han er bedst).
Skrevet af Røret
LaPioche:
Stor enighed herfra, både i forhold til transfervinduerne, men i høj grad også 3-mands midtbanen(og 4-3-3 opstillingen). Og lad os endelih se McTominay i 25 minutter, når Herrera skal ud.

Derudover stor ros ift. Update omkring U-Holdet, det dejligt du gider at holde os andre opdateret.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Mou har ofte stillet med en 4-3-3 netop mod Spurs. Spørgsmålet er så om det bliver Herrera eller Fellaini sammen med Pogba og Matic.
Skrevet af Slettet(100838201910)
I øvrigt går det op for mig nu, at jeg har udeladt Jesse Lingard af min opstilling til en kamp på Wembley. Det burde næsten være forbudt. Men okay, han kan jo komme ind fra bænken og afgøre kampen som i FA Cup finalen.
Skrevet af Don_Millionaire
Enig i at en 4-3-3 er bedst suited til en udebanekamp mod Spurs, og tror da også det bliver det vi kommer til at se. Grunden til at det ikke er sket så meget tidligere i de større kampe (mener personligt ikke at det er nødvendigt mod de mindre hold), er vel også fordi skader og karantæner ikke har tilladt det? Som jeg lige husker det, så har alle 3 spillere ikke været tilgængelige i de ønskede kampe, og derfor er vi endt ud med 2 på midten, eller 3 i bagkæden.

Når/hvis det så bliver med 3 på midten, så bliver det spændende at se hvem den tredje mand bliver i front sammen med Lukaku og Alexis. Martial og Lingard er begge on fire, så uanset hvem det bliver, er det trist at se ham på bænken. Man kunne selvfølgelig prøve med Lingard i en 8´er position, men ser det bare ikke for mig i et Mourinho system. Derfor er jeg ret enig i den opstilling du er kommet med, LaPioche.

-----------

Apropos transfervinduet... Er jeg så den eneste der finder det omkastfremkaldende, at City endnu engang har købt en forsvarsspiller til en halv milliard? Er med på at vores egen klub også bruger ALT for mange penge, og at jeg et eller andet sted ønskede at de prioriterede anderledes, men at se de handler der sker i øjeblikket får mig virkelig til at revurdere mit syn på moderne fodbold. Hvorfor bliver der for eksempel ikke fokuseret mere på at udvikle spillere i en klub som City, nu hvor holdet er etableret på toppen, og har masser af fine spillere til at klare sig i førsteholdtruppen? Jeg fatter det ikke.
Er lykkelig over at vi har spillere som Lingard og Rashford, men om det er en del af en overordnet plan (som klubben jo siger det er), eller om det blot er held, det kan jeg sgu ikke finde ud af.

Nå, det må vidst betegnes som dagens outburst...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror det er utopi, at vi kan få tilstande som i amerikansk sport, hvor man arbejder med salary caps. Men jeg synes egentlig også, der bør gøres noget. Problemet er jo, at intet forbund ønsker at hæmme sine egne klubber på den internationale scene, og derfor er det nok UEFA, der er nødt til at gøre noget. FFP bremser i hvert fald ikke det her forbrug.

Ikke af det nødvendigvis har noget med det her at gøre, men jeg så gerne, at FA etablerede nogle strammere regler omkring talentudviklingen. Det er helt til grin, at en stor klub som Huddersfield i år har nedlagt deres akademi. Det ville de jo ikke gøre, hvis der var krav om, at x antal spillere skulle være udviklet i klubben (altså ikke i landet, men i egen klub). Men det er selvfølgelig også fordi jeg er lidt akademi-liderlig. Som sagt ville FA nok heller ikke gøre det, fordi det ville give de engelske storklubber en begrænsning i europæisk sammenhæng (forudsat at klubberne ville arbejde med de samme trupper i begge turneringer).

En bemærkning til sidst. Jeg synes egentlig det største problem er de penge, som forsvinder ud af fodbolden. Altså til agenter. Og her er United blandt de værste - hvis ikke dén værste. Så længe pengene bliver indenfor fodbolden og vores transfersummer og surrogaterne heraf går til udvikling af spillere, etablering af akademier, større stadions mv., så er det trods alt til at leve med. Jeg synes det er værre, når United finansierer Mino Raiolas næste hus i Los Angeles. Så får jeg faktisk en grim smag i munden.
Skrevet af Slettet(100838201910)
https://twitter.com/GFFN/status/958354826840170496

Haha, det begynder at blive absurd nu. Nu også Mahrez for €68 mio. Man skulle næsten tro, de var lige på vippen til at få en transferkarantæne og skulle skynde sig at købe ind for de næste 2-3 vinduer allerede nu.
Skrevet af Don_Millionaire
En model, hvor det fx. kræves at der som minimum benyttes 5 homegrown spillere i kamptruppen, er også en løsning. For mig at se, så kræver sådan en tilgang dog, at reglerne for homegrown spillere ikke bliver for lette at opnå. Et eller andet sted så føler jeg det dog også som utopi, at sådan en løsning nogensinde vil blive stemt igennem af de største klubber.

Mht. til hele agent cirkusset, og Mino Raiola i særdeleshed, er det jo blot et ekstra krydderi i hele ligningen der gør det hele så uendelig usmageligt.
Skrevet af Don_Millionaire
Link til en side på twitter.com

Haha, det begynder at blive absurd nu. Nu også Mahrez for ?68 mio. Man skulle næsten tro, de var lige på vippen til at få en transferkarantæne og skulle skynde sig at købe ind for de næste 2-3 vinduer allerede nu.


De skal vel have en gardering for Sané der er ude i HELE 6 uger...

Hvis den handel kommer til at ske, så kan det undre at de ikke bare gik med på vilkårene omkring Alexis.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Man kan jo sige, at hverken Mahrez eller Laporte kommer til at overgå Alexis´ løn (nok ikke engang til sammen, selvom jeg ikke har set nogen tal endnu), så hvis det reelt var deres lønstruktur, de var bange for at ødelægge med den transfer, så bevarer de vel trods alt den.

Men det er sjovt at kigge tilbage på Guardiolas kommentar fra den anden dag, hvor han påpegede, at man ikke havde råd til at købe dyre spillere til alle positioner i truppen. Nu har han så (måske) købt 2 spillere til bredden for godt og vel en milliard.
Skrevet af Don_Millionaire
Den mand er jo bare Mourinho i en finere indpakning. Ingen af dem er til at holde ud, og de udtalelser de kommer med, er så farvede og dobbeltmoralske.
Skrevet af Inuk.
Mht. transfers. Jeg har en eller anden forventning om at Brexit vil gøre alle europæere til udlændinge i PrL. Og når det sker, så vil det pludselig være guld værd at have spillere som BoJack i truppen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
BoJack er i øjeblikket så ringe, at han var sat af for U23´erne i går. Ham ville jeg ikke sætte min lid til.

O´Connor, der tog pladsen og startede sin første kamp i en alder af 17 år derimod - ham ville jeg holde øje med.
annonce
0