Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Chong ser spændende ud! Det lader til, på de 2 min video - tak for link og andre informationer om Uniteds unge spillere - at han har alt det, United mangler på midten: fart, løbehidsighed og fin teknik!
Matic, Carrick, Herrera og Pogba har ikke fart. Med de raketter, United har oppe foran, er det imo bydende nødvendigt, at der er een på midtbanen, der også har fart i løbet, boldomgang og fra tanke til handling. Ingen af de fire besidder førnævnte kvaliteter, og så har jeg endda undladet at nævne Fellaini.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Toggle
Jeg synes vi har været overspillet på midtbanen både mod Chelsea, Arsenal, City og Spurs med en 2-mands midtbane
Jeg synes arsenal kampen er lidt en underlig størrelse at vurdere. Vi spiller fremragende til vi er foran 2-0 efter, var det 10min?, derefter overlader vi helt naturligt initiativet til dem. Om kampen havde udviklet sig på samme måde og vi havde været overmatchet på midten tror jeg ikke på. Men ellers enig.

Det er helt til grin, at en stor klub som Huddersfield i år har nedlagt deres akademi. Det ville de jo ikke gøre, hvis der var krav om, at x antal spillere skulle være udviklet i klubben (altså ikke i landet, men i egen klub).
Var der ikke engang en regel i PL om at man skulle bruge et vist beløb af sit budget på akademiet - tror det var for 10år siden? Jeg tror at brexit kommer til at få en kæmpe betydning i fremtiden. Englænderne er et meget stolt fodbold folkefærd, og jeg tror de udmærket er klar over at hvis de nogensinde skal vinde et vm igen så skal der flere engelske spillere ind i trupperne i premier league. Det korte af det lange er at jeg tror på sigt - indenfor en periode på de næste 5år så kommer engelsk fodbold til at sætte en stopper for det galskab der foregår lige nu. Jeg vil blive meget overrasket hvis der ikke sker noget på den konto. Og som fodboldfan vil jeg elske at se det ske !
Ift at have en regel om et vist antal homegrown, så tror jeg det farlige ligger i at de store klubber så bare henter spillerne endnu tidligere end nu. Er det det vi ønsker at se?
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Ift at have en regel om et vist antal homegrown, så tror jeg det farlige ligger i at de store klubber så bare henter spillerne endnu tidligere end nu. Er det det vi ønsker at se?


Det sker jo allerede i næsten alle storklubber. Så en sådan regelændring vil ikke betyde noget i den sammenhæng.
Skrevet af Toggle
Så vidt jeg ved må de først hente spillere fra 16års alderen, men man arbejder jo på at bøje reglerne så man allerede kan hente spillere fra 10-12års alderen. Det er ikke sådan en fodboldverden jeg ønsker. Desuden viser nogle statistikker i øvrigt at spillere der spiller i grassroots clubs indtil de er 15-16år har ligeså god chance for at nå til tops end de der allerede spiller i stopklubben fra barnsben. I England må man starte akademitræning i 9års alderen. Det går jo hen og grænser til moderne barnehandel !
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Di Marzio skriver, at Roma er efter Blind. Har svært ved at se Mourinho lade ham gå nu.

Han har været skadet de sidste par uger og har ikke genoptaget træningen endnu. Ville være lidt mærkeligt at sende ham til Rom på det her tidspunkt.

De kan få Darmian i stedet.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men det er sjovt at kigge tilbage på Guardiolas kommentar fra den anden dag, hvor han påpegede, at man ikke havde råd til at købe dyre spillere til alle positioner i truppen. Nu har han så (måske) købt 2 spillere til bredden for godt og vel en milliard.

Jeg ved ikke om Mahrez er bekræftet. Men mon ikke Laporte er købt til start 11´eren. Han var i hvert fald en af de mest talentfulde spillende centerforsvarere i europa for et par år siden.
Jeg kunne godt forestille mig, at Pep planlægger, at have Stones/Laporte som sine foretrukne startere i centerforsvaret.
Mahrez ville ikke give meget mening til City.
Skrevet af ob492
Han snakkede om Sané & Jesus var ude i "længere" tid, derfor kunne det give mening at hente(købe) en spiller mere. Som så mange andre, synes jeg også snart det er til grin med FFP i England. Man kan se i Italien, hvor f.eks. Roma bliver tvunget til at sælge spillere, relativt billigt. Mens i England, bliver der bare købt og købt, uden rigtig at sælge noget.. Det er en træls tendens, synes jeg. Det er også en af grundene til jeg er lykkelig for de egen udviklede spillere vi har, og forhåbenligt mange kommende.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi har forlænget Matas kontrakt med 12 måneder. Så skal vi ikke være bange for, at han forhandler med andre klubber de næste måneder.
Skrevet af Yildis
Som LaPioche er jeg også "akademi-liderlig". Glimrende udtryk i øvrigt...

Og som konsekvens til den her prismæssige himmelflugt kunne jeg godt se, der blev en trend blandt topklubberne at satse lidt i den retning. Hvis man på sigt kan fylde trupperne halvt op med akademispillere, slipper man jo for at smide £30mio. selv for breddespillere. Blind, Schneiderlin m.fl. er jo eksempler på spillere udefra, der kom dyrt til uden at løfte niveauet.

Chelsea har nu givet AC en startplads, og både Hudson-Odoi og Ampadu spillede forleden, begge 17 år. City lader til at have fidus til 17-årige Foden - i første omgang som WB - og Spurs har jo lykkedes rigtig godt med bl.a. Winks, Kane og Dele Alli.

Derfor glæder det mig også, at United på det seneste har styket akademiet. Man hentede TFM fra Ajax i en ung alder, Chong fra Feyenoord, og siden Burkhart, Traoré m.fl. Ingen ved, hvem/hvor mange af disse, der slår igennem og bliver en del af førsteholdstruppen, men Rashford og Lingard har efterhånden vist vejen, og mon ikke Tuanzebe og Fosu-Mensah (endelig) får samme rolle næste sæson og skaber præcedens for de næste årgange?

Om Mourinho så på sigt formår at bidrage til udviklingen, bliver spændende at følge.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Muggedreng2
Nu ved jeg godt det er lidt underligt af Pep at sige han ikke har råd til at købe spillere samtidigt med at han så bruger endnu en milliard, men købte af Laporte er da et jeg er MEGA misundelig over.

Han er sku da en af de største forsvarstalenter i verden og ville da have pyntet på vores hold også
Skrevet af RuneG
Nu ved jeg godt det er lidt underligt af Pep at sige han ikke har råd til at købe spillere samtidigt med at han så bruger endnu en milliard, men købte af Laporte er da et jeg er MEGA misundelig over.

Han er sku da en af de største forsvarstalenter i verden og ville da have pyntet på vores hold også


Vi har virkelig ikke behov for flere spillere til det centrale forsvar.
Bailly, Jones, Smalling, Lindelöf og Rojo består udvalget af pt. Med Tuanzebe som fremtidens mand.

Bailly og Jones blive et stærkt makkerpar i mange år frem. Jeg foretrækker kontinuitet for en gangs skyld.
Skrevet af Don_Millionaire
Han er sku da en af de største forsvarstalenter i verden og ville da have pyntet på vores hold også


Jeg skal ikke udelukke at han bliver en succes og at det er et godt køb, men i det sidste år har han været sløj for Bilbao.

Ligesom RuneG så er jeg heller ikke misundelig. Lad os nu gøre brug af de gode forsvarsspillere vi rent faktisk har, og Bailly og Jones kan i min optik sagtens blive det bedste makkerpar i PL. Forudsat at de selvf holder sig skadesfri, men lad det komme på prøve inden vi gør som City, og køber garderinger der kan hæmme vores talenter (Fosu, Tuanzebe, etc.).
Skrevet af Muggedreng2
Enig mht. TfM og Tuanzebe...men jeg fatter stadigt ikke hvad silan i kongens kælder vi skulle smide 330 af de lange for Lindelöf som på alle måder er en totalt overvurderet spiller.

han kan jo knapt hæve sig imod hold som Yeovil og Bristol City
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror købet af Lindelöf skal ses i lyset af, at han er en spillertype, som vi ikke havde i forvejen. Nemlig en central forsvarsspiller, der kan sætte spillet bagfra. Rojo og Bailly kan til dels, men det ville være synd at sige, at det er deres spidskompetence. Tuanzebe, Jones og i særdeleshed Smalling kan ikke.

Det er klart, at hvis manden ikke lærer at forsvare sig mod den måde, som engelske centerforwards spiller på, så er det lidt ligegyldigt hvor mange jongleringer han kan tage eller hvor mange fine afleveringer han kan slå frem i banen - så vil han jo være et flop.

Men hvis man undrer sig over hvorfor Mourinho smider 300 mio. efter en central forsvarsspiller, når vi allerede havde 4-5 dygtige af slagsen og et akademi, der producerer flere forsvarsspillere end vi selv kan nå at bruge, så tror jeg forklaringen er, at han kan noget andet end dem vi har i forvejen.

Skrevet af Don_Millionaire
Svært at være uenig med hensyn til Lindelöf, og det spil han viser, men jeg vil nu stadig sige at han skal have mere tid førend han endelig bedømmes. Var prisen ikke også lavere end det du skriver?

En spiller som John Stones var jo også forfærdelig i hans første sæson hos City, men i denne har han jo forbedret sig markant, omend han bestemt ikke er fejlfri. Det er blot ét eksempel på at nogle spillere bare skal bruge mere tid på at falde til i en klub.
Skrevet af Yildis
Det er ALT for tidligt at afskrive Lindelöf. Han startede utroligt shaky, havde så en man of the match performance og har så været lidt ind og ud af holdet siden da.

Nu er det rigtig dumt at sammenligne en målmand og en markspiller, men jeg husker da tydeligt, hvor shaky De Gea var, da han kom til United. Han kunne SLET ikke omstille sig til Premier League, og på et tidspunkt så Anders Lindegaard ud til at have vundet pladsen som førstevalg. Men så kom det, og nu der ingen, der betvivler ham mere.

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at Lindelöf bliver blandt de bedste i verden på sin position, som De Gea er blevet. Men mindre kan også gøre det.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror købet af Lindelöf skal ses i lyset af, at han er en spillertype, som vi ikke havde i forvejen. Nemlig en central forsvarsspiller, der kan sætte spillet bagfra.

Laporte er samme spilletype.
Skrevet af Muggedreng2
Ja Laporte er så bare en langt bedre spiller i min verden

Og jeg er ærligt talt ret kold over hvilke kvaliteter Lindelöf besidder rent spillemæssigt han er fandme forsvarer. Han skal forsvare ikke lægge bolden død på nakken.

Jeg synes egentligt heller ikke han er god frem i banen, hans afleveringer ofte for korte eller upræcise eller han tonser den direkte ud over sidelinien.

Hvorfor skal Lindelöf for øvrigt have så lang snor, han kostede en bondegård, han skal da kunne præstere allerede nu. 330 mill for en forsvarer er ikke prisen på en udviklingsspiller
Skrevet af trannel
"Men hvis man undrer sig over hvorfor Mourinho smider 300 mio. efter en central forsvarsspiller, når vi allerede havde 4-5 dygtige af slagsen og et akademi, der producerer flere forsvarsspillere end vi selv kan nå at bruge, så tror jeg forklaringen er, at han kan noget andet end dem vi har i forvejen."

Det kan godt være han kan noget andet, men i så fald får vi jo ikke lov til at se det. Mod Yeovil er Darmian og ham fuldstændig overmatchet i vores højreside mod et hold fra League 2. Han lavede dumme frispark kampen igennem og hver gang Yeovil var farlige fremad banen var det ovre ved Darmian og ham. Jeg er med på Darmian om noget er endnu dårligere og det smitter af på Lindelof, men Lindelof først halve år i United har været helt håbløst. en håndfuld fine kampe mere kan det ikke blive til.

Der er for meget kvantitet og for lidt kvalitet nede bagved. Jeg tror også det er en af grundene til Mourinho trækker håndbremsen lidt ekstra. Jeg forstår ikke man køber så ufærdigt et produkt som Lindelof til de penge. Jeg mener dog ikke vi kan afskrive ham endnu, men fra næste sæson skal der godt nok tages et skridt op, ellers har jeg svært ved at se han kan karakteriseres som andet end et kæmpe flop.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er helt enig. Jeg er heller ikke tilfreds med, hvad jeg har set.

Jeg prøver blot at forklare, hvorfor vi købte ham.
annonce
0