Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mourinho har 2 formationer. Dem afviger han ikke fra nu.
Han har jo udtalt, at man i så sammenpresset program, som man har i England, ikke kan nå at træne en alternativ taktik i løbet af sæsonen. Så det bliver 5-3-2 (nogle vælger at se den som en 3-5-2), eller 4-2-3-1.
Det er de to taktikker han har haft trænet med spillerne i sæsonopstarten.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Det er sgu lidt sjovt at der kun er en City tråd her på bold.dk på 4 sider, selv med alle de Pep-liderlige folk der findes, alle deres penge og deres suveræne PL-føring får de bare aldrig den der fan-identitet, ihvertfald ikke i DK (har aldrig nogensinde mødt en City-fan i de 35 år jeg har fulgt engelsk fodbold)
Skrevet af uden_benskinner
jeg tænker, at manchester city-fans i dag primært er under 16 år...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af YNWA"96"
Jeg læste tallene fra sport direkt salg af trøjer i UK, City sælger kun 4%. United sælger 33% af alle trøjer i UK. Så dem der snakker om “storebror og lillebror”.......-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mourinho on Fellaini,
"I told him yesterday, sign the contract and then shut up, I told him not to gamble too much, sign the contract before you know the extent of the injury."

Øhh, det behøver du sgu ikke presse ham til, makker. Vi kan godt bevæge os videre uden det store træ - især til den pris.
Skrevet af Inuk.
Det er sgu lidt sjovt at der kun er en City tråd her på bold.dk på 4 sider, selv med alle de Pep-liderlige folk der findes, alle deres penge og deres suveræne PL-føring får de bare aldrig den der fan-identitet, ihvertfald ikke i DK (har aldrig nogensinde mødt en City-fan i de 35 år jeg har fulgt engelsk fodbold)

Det er sjovt for jeg har mødt en engelsk City-fan i en lille pub i Nørrebro/KBH samt en dansk City-fan her i Nuuk/Grønland. Det var i de tidlige 00´ere.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Røret
Jeg har som minimum mødt 3 (4 hvis man tæller sønnen med), og det er jo bare dem som jeg rent faktisk har talt med. Den ene var vidst fra England.
Du må komme lidt mere ud GGMU ;-)

Mon ikke Citys nuværende succes hjælper på antallet, som Liverpool i 80´erne, os i 90´erne og Chelsea i 00´erne (sat meget på spidsen).
Skrevet af Slettet(591633201312)
Nu sagde jeg ikke at der ikke fandtes nogen af dem overhovedet :-) Synes bare der er forbavsende lidt, det er trods alt ved at være nogle år siden de kom til penge og blev en fast del af top4. Men tilbage til dagens agenda, jeg tror desværre ikke vi kommer til at se noget festfyrværkeri af en trodsreaktion, gætter på en jævnt kedelig 2-0 sejr
Skrevet af fedefynboen
Jeg synes den diskussion om Cityfans er interessant.

Det får mig til at tænke på, hvad oprindeligt gjorde mig til Unitedfan.
Det var selvfølgelig dengang adgang til overhovedet at se engelsk fodbold og fodbold generelt i TV. I kombination med fascination over spillets og spillernes kvalitet.

Idag er udbuddet et andet, så den første del af hvad gjorde mig hooked, er ikke længere relevant. Heller ikke selvom visse hold (ikke mindst vores), vises oftere end så mange andre. I dansk TV forstås og vel også i England og andre steder.
Den anden del af ligningen, derimod, spillets kvalitet, må vel over tid gøre en forskel for nye fans. Og hvad er sandsynligheden for at fremtidens danske fans vælger at følge United, hvis eksempelvis City både vinder og spiller bedre?

Er der ikke en risiko for at om 20 år vil billedet være omvendt?
Forudsat naturligvis at status quo opretholdes.
Sympatifaktoren omkring flykatastrofen i München er efterhånden glemt og ikke længere et tema, tror jeg, så vi er tilbage til spillet på banen i kombination med sejre og succes.

Jeg tror at hvis United ikke sadler om, spiller mere seværdigt og vinder titler, så vil grundlaget for at hverve nye fans gradvist forsvinde.
Det er, efter min mening, den virkelighed de ansvarlige bliver nødt til at have fokus på og ikke mindst agere på.

Hvad tænker I andre? Hvad gjorde jer til fans? Og er United ikke ved at sælge ud af arvesølvet?
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Hader diskussionen af plastik-fans og "ægte" fans. Hvis folk har lyst til at være fan af City eller PSG så er det da helt OK.

Jeg er mere bekymret for sporten som helhed med et dysfunktionelt FFP og VAR. De ting er for mig med til at udvande fodboldens passion og charme.

Og inden nogen skyder mig i skoene at jeg har ændret standpunkt kan jeg sige at det har altid været min holdning. Jeg var imod Goal Line Technoligy fordi jeg forudså at det var en glidebane som ville føre til krav om mere og mere teknologi. Og ganske rigtigt kom VAR og nu kommer der pres for at VAR skal bruges mere og mere i alverdens situationer.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Fynbo: Jeg blev oprindeligt United-fan pga. EM i 92 og Schmeichel som nærmest på egen hånd sikrede det mesterskab. Senere blev jeg fan af klubbens evne til at udvikle spillere og selvfølgelig fan af SAF og hans udstråling.

I dag var jeg nok blevet Spurs-fan pga. Eriksen og deres evne til at udvikle spillere. Mht City ville jeg aldrig blive fan af deres måde at købe sig til succes. Så kan de spille nok så godt, men når klubben ikke udvikler spillere og smider 500 mio. for en breddespiller, det ville jeg finde frastødende. I dag så vel som oprindeligt.
Skrevet af Battlegoat
min fornemmelse er egentlig ikke at united mister fans, selvom der er nogle stykker herinde som er af den gamle garde, som gerne vil det anderledes end det vi har nu - tror den generelle holdning er at mourinho er den rette mand i united for nu, der er selvfølgelig flere sure miner når vi taber, men sådan vil det altid være uanset hvem der er træner.
men kvalitet foregår i begge ender af banen, ikke kun på modstanderens side. og der har været klar fremgang med mourinho over hele banen, også på transfer markedet har der været fremgang, ifh til moyes og lvg.

Det individuelt hvad seværdig fodbold er, ser egentlig kun poch som værende et kvalitets emne for united, hvis der skulle ændres noget.

Lidt ligesom M_R_A
Jeg begyndte at se fodbold, som dreng i 92 under EM fordi min far sad og råbte af fjernsynet, jeg blev vildt facineret af peter schmeichel, og begyndte derefter at følge united.
Skrevet af fedefynboen
battlegoat

"min fornemmelse er egentlig ikke at united mister fans"

Det er heller ikke min opfattelse. Er man fan, eller er man ikke?
Det er jo ikke som at skifte skjorte, er den beskidt vasker man den og smider den først ud når den er slidt.

Nej, det der bekymrer mig er ikke om fans forlader United. Gør man det, er man ikke rigtig fan i min bog og så er det helt ligegyldigt.
Det er snarere hvervningen af nye, som jeg frygter bliver et problem.

I skriver begge at Schmeichel gjorde en forskel for jer, men jeg tror faktisk at det danske islæt ikke er så vigtig en faktor, som det charmerende bold United diskede op med i 90´erne og 0´erne. Og for mig for længe siden.
Der er der jeg kan være bekymret for fremtiden
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det kommer nok an på hvornår man bliver fan, jeg blev det lige som Battlegoat som knægt, og derved er idol-faktoren helt sikkert større end som voksen hvor det nok i højere grad er spillet.

Noget andet er så at jeg ikke har den fjerneste ide om hvordan United eller City spiller om 20 år ;) Det tror jeg heller ikke du ved Fynbo.

Bare lige for at understrege det ville jeg selvfølgelig aldrig skifte klub, men når jeg ved hvad som oprindeligt gjorde mig til United-fan, tror jeg det ville have været Spurs havde det været i dag.
Skrevet af fedefynboen
Mourinhos red army

Nej, selvfølgelig ved jeg ikke det.
Men mange af vi der er Unitedfans idag, vil være bygones til den tid eller have gigtplagede tastaturfingre.
Og poolen at tage fra vil være anderledes

Du har helt ret, mener jeg, i at fan det bliver man i de unge år.
Og de som påvirkes netop nu, er for unge til at være synlige i det store billede.
Det vil man derimod kunne se om 20 år.

Spørgsmålet er nok mest om eksempelvis City kan fortsætte som de kører, eller om vi kan være med. Resultatmæssigt og hvad angår spilmæssig charme
Skrevet af Slettet(100838201910)
Glimrende analyse af Pogba og hvorfor 4-2-3-1 er et problem, når Pogba skal spille som dybtliggende midtbanespiller: https://www.youtube.com/watch?v=cl-gnAlbwX8&feature=youtu.be
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det kan så være lige meget i dagens kamp, for han er simpelthen vraget til startopstillingen. Skal da love for, at Mourinho viser balls.

De Gea;
Valencia, Smalling, Rojo, Shaw;
Matic, McTominay;
Mata, Lingard, Alexis;
Lukaku

Subs:
Romero, Lindelöf, Young, Carrick, Pogba, Martial, Rashford.

Jamen øhh.. Slagkraftig bænk.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Dejligt at se Shaw tilbage. Young forærede ham dog nærmest en startplads med den skrækkelige præstation i onsdags.

Jeg kan også godt lide, at man har givet McTominay en start. Forstår så ikke, hvorfor det ikke må være sammen med Pogba og Matic, men vi kan jo kun gætte på, hvad der foregår på de interne linjer. Måske Mourinho lige havde brug for at statuere et eksempel og vise Pogba, at skandaløst ringe præstationer altså har konsekvenser. I så fald har jeg ikke noget problem med det. Han skal jo lære at blive en topspiller på en eller anden måde..

Mht. midterforsvaret havde jeg nok foretrukket Lindelöf. Hvis vi virkelig tror på ham som fremtidens mand (og det går jeg da ud fra Mourinho gør siden han sanktionerede en transfersum på 300 mio., så skal han da også vise ham tillid og spille ham selvom han laver fejl fra tid til anden. Han bliver i hvert fald ikke nogen klasse-CB af at sidde på bænken og kigge på Smalling og Rojo. Smalling laver nærmest lige så graverende fejl i en alder af 28, hvor han skulle forestille sig, at have udviklet sig til en general i forsvaret. Jeg synes stadig han ligner en høne uden hoved når det virkelig gælder.

Nå, men som sagt, så er der da i hvert fald noget at skyde med fra bænken.
Skrevet af uden_benskinner
lidt mystisk startopstilling, tydeligt at se at mourinho forsøger "at ryste posen" hvilket måske er okay efter den ekstrem sløje indsats mod tottenham.

især sanchez vil jeg holde øje med i dag, jeg føler mig stadig ikke overbevist om at han kan gøre en stor (positiv) forskel i forhold til mkhitaryan...

at mctominay starter inde frem for pogaba er vel en lille magtdemonstration ja.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
hvis vi taber i dag, vil han blive slagtet resten af sæsonen
annonce
0