Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ved ikke, hvad der er sket med ham i denne sæson. Han skal stramme sig an, hvis han skal have en ny kontrakt, og han har immervæk kun halvandet år tilbage af den nuværende, dvs. han vil helt sikkert blive taget op til overvejelse til sommer.

Dog synes jeg heller ikke Mourinho har givet det chancen med 3-mands midtbanen Matic, Pogba, Herrera. Han lagde ud i en 4-2-3-1, der kørte for fuld musik, og da Pogba gik i stykker placerede han først Fellaini og dernæst Herrera ved siden af Matic. Den konstellation fungerede så slet ikke, og nu er det som om Herrera har svært ved at finde sig selv.

Men det var jo netop også i en 4-3-3, Herrera var bedst sidste år. Der hed midtbanen Carrick, Pogba, Herrera. I sommers lignede det, at vi med Matic i stedet for Carrick havde en virkelig stærk central kæde. Men de 3 har stort set ikke spillet sammen på noget tidspunkt. Det undrer mig helt vildt, når det på papiret giver virkelig god mening.
Skrevet af AHUJ
RIP til Busby Babes, 60 år siden..
YNWA
Skrevet af Manchester_United17
Forstår heller ikke, hvorfor Mourinho ikke har givet

Matic

Herrera - Pogba

Chancen.....
Manchester United.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tonton Patrice skifter til West Ham. Bliver et specielt møde når vi render ind i dem i foråret.

Umiddelbart ligner det dog, at han skulle have stoppet sin karriere for et par år siden.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Som AHUJ nævner er det 60 år siden den frygtelige ulykke i München skete, og blandt andet 8 Busby babes gik bort.

Stor, stor dag for klubben, og der har været afholdt mindehøjtidelighed i Manchester såvel som München i dag. Det er blevet bemærket fra mange forskellige sider og rivaliserende klubber som Liverpool og Manchester City har begravet stridsøksen for en stund og sendt hilsner. Jeg vil dog særligt fremhæve Bayern München, der har leveret en flot, flot gestus; den klub oser virkelig bare af klasse. https://fcbayern.com/en/news/2018/02/fcb-mourn-plane-crash-victims?shortURL=bnJYW
Skrevet af YNWA"96"
Ja sørgelig dag i “jeres” klubs historie....LFC var repræsenteret af Kenny Dalglish til mindehøjtideligheden idag.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Toggle
Desværre mangler United et offensivt flow, som blandt andet kunne skabes ved at spille 4-3-3, som tidligere nævnt.
Eller som kunne skabes ved at man lod vær med at købe nye spillere ind hele tiden som først skal til at finde hinanden. Spiller for spiller er lukaku, rashford, martial, alexis, mata, lingard og pogba jo helt fantastiske - de mangler som skrevet bare flowet, og den bedste måde at få det på er at spille mere sammen.

RIP Busby Babes
LUHG
Skrevet af ob492
Rart vi kan stå sammen når det gælder noget vigtigt, så kan vi hade hinanden nok så meget to gange om året. God stil af vores rivaler, rip.
Skrevet af Don_Millionaire
Tonton Patrice skifter til West Ham. Bliver et specielt møde når vi render ind i dem i foråret.


Såvidt jeg lige husker så har han karantæne resten af sæsonen for hans Cantona 2.0.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kun i UEFA-turneringer. Dem behøver West Ham ikke bekymre sig om i øjeblikket.
Skrevet af Don_Millionaire
Nå, jamen så lad os få udnyttet den venstre side næste gang vi møder dem. Den mand har godt nok været middelmådig de sidste par år.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Haha, ja, hvis han kan spille sig i startopstillingen. Jeg tvivler.

http://www.skysports.com/football/news/11667/11238690/ryan-giggs-paul-pogbas-best-position-old-trafford-atmosphere

Køen af eksperter, der mener, at United bør gå over til en 4-3-3 vokser. Denne gang er det Giggsy, der jo har arbejdet med truppen og derfor har en lidt stærkere etos end de fleste på det område. Han så også en markant bedre balance på holdet i kampen mod Everton, hvor vi netop spillede 4-3-3 med Pogba og Herrera foran Matic. Jeg begriber simpelthen ikke, hvorfor Mourinho ikke vil bruge den formation og den opstilling.

Herrera - Matic - Pogba
Alexis - Lukaku - Martial

er for mig at se uden tvivl vores bedste ´front six´. Er der så en kamp, hvor vi har brug for at kunne presse højt, kan man jo lade LIngard bytte med Martial. Mangler vi en dåseåbner er Mata en mulighed, osv. Men jeg begriber ikke, hvorfor ovenstående ikke er basen, som vi bygger ovenpå. Mourinhos 4-2-3-1 passer måske bedre til antallet af spillere, vi har til rådighed i de forskellige kæder, men jeg synes bestemt ikke, at den passer bedst til spillerne med de typer, de er. Der fungerer det lidt som ´square peg in a round hole´.
Skrevet af trannel
Enig LaPioche. Men svagheden i den formation er Herrera. Han skal godt nok til at genfinde niveauet fra tidligere. En tre mands midtbane er måske løsningen både for Herrera og Pogba. Det er Lingard der bliver ofret med den formation, men det synes jeg sådan set er okay. Han er langt fra så god, at det er en spiller vi bare må have på banen.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Martial kåret som månedens spiller igen igen. Den pris har han siddet tungt på i denne sæson.

Lingard skal selvfølgelig spille, hvis han er blandt de 3 bedste til de forreste 3 positioner. Det kan han jo sagtens være på bestemte tidspunkter af sæsonen (fx December i år), men jeg mener heller ikke, at det er en spiller med en klasse, der berettiger til startpladser når det ikke lige kører for ham. Der er Alexis nok i højere grad en spiller, der skal spille uanset hvad, fordi han selv på en dårlig dag pludselig kan score et mål eller to.

Men okay, Mourinho må jo tro på, at Pogba kan udvikle sig til en spiller, der kan spille på en 2-mands midtbane og stadig spille op til sit bedste. Jeg ser det bare ikke lige nu.
Skrevet af Inuk.
Men svagheden i den formation er Herrera. Han skal godt nok til at genfinde niveauet fra tidligere. En tre mands midtbane er måske løsningen både for Herrera og Pogba.

Kan det ikke tænkes at det netop ER niveauet for Herrera? I de 3 foregående sæsoner han har været fast mand er vi endt som 4, 5 og 6 i PrL. Nu hvor han er reduceret til en status som backupspiller ligger vi lunt i svinget til 2. pladsen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det kan sagtens tænkes, at Ander Herrera ikke er god nok til at spille på et hold, der gerne vil vinde Premier League.

Men det ændrer jo ikke på, at han har gang i sin klart dårligste sæson siden han kom til klubben. Så hvis du siger, at hans nuværende niveau er hans niveau, så har han overpræsteret de forudgående 3 sæsoner eller hvordan?

Han var jo måske vores bedste markspiller sidste år og havde Kanté-lignende statistikker hvad angår bolderobringer krydret med MOTM-præstationer i vigtige kampe, bl.a. Chelsea og Spurs hjemme.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Alexis Sanchez skulle i øvrigt være seneste fodboldnavn, der er dømt for skattesvindel i Spanien. Vi har været der med Ronaldo, Messi, Mourinho og nu også Alexis.
Skrevet af Inuk.
Men det ændrer jo ikke på, at han har gang i sin klart dårligste sæson siden han kom til klubben.

Altså hvis vi snakker om spilletid så har han sin klart dårligste sæson. Men hvis vi kigger på hans generelle niveau, i de sparsomme minutter han har fået, og sammenligner med hans generelle niveau, da han var fast mand. Så er der i mine øjne ikke synderlig forskel. Selvfølgelig har han haft kampe hvor tingene flasker sig for ham, den slags kampe har de fleste af vores spillere i løbet af en sæson. Men hovedparten af hans offensive bidrag begrænser sig jo stadigvæk til korte pasninger sidelæns eller tilbagelægninger. Hans spil er stadigvæk det samme som da LvG var manager, han har i mine øjne udviklet sig minimalt siden han kom til klubben.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af trannel
Der må jo også være en korrelation mellem den manglende spilletid til Herrera og hans niveau når han så spiller. Hvis han vitterligt holdt niveauet fra sidste sæson, hvor han endda var en af Mourinhos yndlinge, så ville han også have spillet mere i denne sæson.

På et mere generelt plan er jeg dog nok enig i, at Herrera måske ikke helt har niveauet til at være fast mand, hvis man vil vinde PL. Men som La Pioche er inde på, så kan han på dagen være virkelig glimrende.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vores U19´ere har spillet UEFA Youth League mod Brodarac i Beograd. 2-0 med mål fra Indy Boonen og selvmål. Så er de videre til Round of 16.
annonce
0