Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er jo på ingen måde chancer, hvor du forventer et mål på lige fod med eksempelvis en friløber?

Vi havde da også flere småchancer, udover dem jeg nævnte. Jeg nævnte blot 3 situationer, hvor der simpelthen skal være mål.

Men okay, vi kan da være enige om, at når man spiller så ringe mod en så ringe modstander, så fortjener man hverken mål eller point. Set på spillermaterialet burde vi slet ikke have behov for at sidde og sammenligne antallet af store chancer. Der skal vi vinde komfortabelt som vi gjorde på hjemmebane.
Skrevet af Mr. Pink
Ingen nedtur for mit vedkommende. Er ikke engang bitter. Det var desværre forventeligt på baggrund af:

1: Opstillingen

2: Det ikke eksisterende spilkoncept

3: Pogba og Matic

4: MourinhoAt United ligger nr 2 i PL er ganske enkelt ufatteligt.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Vi må bare være glade for Liverpool og Chelsea også smider dumme point. Men hvor er vi dog bare pinligt ringe, nu i to ud af tre seneste kampe, vi kan jo ikke tåle den mindste smule modstand
Skrevet af Muggedreng2
Jeg synes det er fantastisk at vi her 2 år efter den store frelser er ankommet har brugt 3,5 milliard på nye spillere og alligevel spiller vi stadigt som et serie4 hold
Skrevet af Muggedreng2
Du kan da ikke seriøst mene at vores chancer skal vi score på medens det er naturligt de brænder deres..Du mener måske ikke der var straffe??+

Har du glemt De Geas verdensklasseredning allerede før det første kvarter var gået?

lad nu være med at påstå det ikke var chancer

Ellers er jeg enig det er fornærmende at man skal sidde og søge chancer for at sammenligne om et nederlag eller uafgjort er fortjent imod er lortehold som Newcastle ...det er helt vildt..
Skrevet af Muggedreng2
Husk at trække vejret, Mugge.

Det kan jeg sku ikke DM ...jeg er så afsindigt rasende over at det her kan foregå på sådant et niveau..vi er lige blevet TOTALT rundbarberet af Spurs og så gider folk kraft eddeme ikke spille ...Hvordan kan de se sig selv i spejlet det er mig en gåde.


Jeg fatter simpelthen ikke man kan være så arrogant..
Skrevet af uden_benskinner
uniteds spillestil er skruet helt forkert sammen, når der ikke er nogen som helst speed i spillet, det var som at se et old boys hold.

pogba´s rolle - og midtbanen generelt - skal omdefineres, så der kommer flow og speed i alle kæder, at mourinho ikke kan se det, er mig en gåde.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jo, der var klart straffe. Synes også der var klart rødt til Valencia, så vi er bestemt ikke uheldige med dommerne i dag.

Jeg synes bare ikke et skud fra distancen eller et frispark kan sammenlignes med en friløber eller de andre chancer, jeg nævner. Jeg ville ikke tænke, at Shelvey scorer 9/10 gange på hans forsøg, men jeg ville derimod tillade mig at forvente at Martial (eller en hvilken som helst anden angriber) scorer når de er fri og alene med målmanden eller får to forsøg til at sparke den ind i kassen fra 7-8 meters afstand.

Men det kan være ligemeget. Vi spillede af h... til
Skrevet af Slettet(591633201312)
Begynder også at ligne sidste års måltørke, specielt at vi aldrig scorer i 1. halvleg....det har vi præsteret i 1 ud af de sidste 8 PL kampe, hvilket jo i sig selv er skandaløst med den offensiv vi har investeret i (og bortset fra Spurs har vi mødt ret overkommelige modstandere i de 8 kampe)
Skrevet af Mr. Pink
Muggedreng2

Ja, jeg har omsider erkendt, at United ikke kommer til at skuffe mig det næste lange stykke tid. Så længe United ikke har en træner, der har en klar og tydelig filosofi mht. angrebsfodbold eller i det mindste en taktik i angrebet, så kan United ikke skuffe mig.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Mr. Pink
Hvorfor er folk vrede og skuffede?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg er desværre tilbøjelig til at give dig ret Pink

Jeg går også kun og glæder mig til at vores manager ikke mere hedder Jose Mourinho..jeg fatter ikke ledelsen gang på gang kan vælge så forkert...hvor helvede er den røde tråd.

Det nytter jo ikke bare at smide 1 milliard efter den og den spiller når vi intet koncept har og der sidder en narcissist på sidelinien der aldrig begår en fejl.
Skrevet af uden_benskinner
mourinho spiller desværre med 11 (yderst dygtige) individualister, som endnu ikke har lært at spille som et homogent hold. og så længe det ikke sker, så længe vil spillet blive så diffust og middelmådigt. det er kort og godt konsekvensen når træner-strategien bare hedder "køb dyrere spillere, og køb lige én ekstra osse"...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(591633201312)
Kampens "three quick thoughts" fra ESPN starter sådan, det er svært at være uenig i:

"Manchester United are second in the Premier League. Someone should probably do a tour of the 18 clubs below them and give them all a stern talking to, because it says much more about the rest of the division than it does about United"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Pogba haltede gennem mixed-zone. Det kan være Mourinho slipper for at skulle træffe en svær beslutning frem mod næste weekend, hvis han er gået i stykker igen.

Dog er det vanvittigt, hvis han har spillet med en skade. Først og fremmest fordi vi nærmest spillede med 10 mand, og derudover fordi vores kommende kampprogram ikke er for børn og truppen er tynd på den position i forvejen.

Og bare lige for god ordens skyld. Jeg prøver ikke at opstille undskyldninger for ham. Hvis han vitterligt var for skadet til at spille, så må han melde sig skadet. Melder man sig kampklar er der ingen undskyldninger for at spille som en pose nødder.
Skrevet af uden_benskinner
ang. pogba, så synes jeg, at inuk naglede ham for hårdt ved tørt at konstatere, at pogba er mere fysisk end hjerne... den kommentar satte alt på plads for mig faktisk.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Så Andy Gray på BT Sports bemærke, at vi har spillet langsommere og langsommere efterhånden som sæsonen er skredet frem. Det er en utrolig præcis analyse fra hans side.
Skrevet af uden_benskinner
præcis, holdet spiller old boys niveau ang. tempo - og flow´et i spillet er ikke-eksisterende.

mourinho troede det bare var endnu en dag på kontoret, og inden han ser sig om, så er united ude af top-4.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Ikke at det kommer til at ske, men en gammeldags 3-5-2 kunne løse en del problemer:

DDG
Smalling-Jones-Rojo
----Matic
Valencia-Pogba-Herrera-Martial
----Lukaku-Sanchez

Det er nok for offensivt, men det ville godt nok løse nogle problemer. Vi vil slippe for en VB og en 10´er som er vores to Achilles-hæle.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Liverpool kan overhale os i næste runde hvis de vinder og vi sætter point til mod Chelsea. Der er heldigvis 14 dage til at få rettet op på tingene.

Nogle af de ting, vi skal have ændret:

1. Centerforsvaret.
Vi er nødt til at kunne sætte spillet fra bagkæden af. Det er simpelthen pinligt at skulle forestille at være et tophold, og så have to centerforsvarere med Smalling og Jones´ tekniske formåen. Der er ikke plads til dem begge i en startopstilling. Bailly er vist snart klart igen, og for min skyld må Mourinho gerne begynde at spille med både ham og Lindelöf sammen. Det er måske ikke 100% fortjent ud fra sæsonens præstationer, hvor særligt Jones har været rigtig god, men hvis det er den duo vi tror på fremover, så kan vi lige så godt begynde at spille den sammen nu.

2. Shaw ind
Young har haft en fantastisk sæson og var vel "efterårets spiller", hvis der fandtes sådan en pris. Men det er akavet at spille med 4 højrebenede spillere i bagkæden. Det skaber noget balance med en venstrebenet venstre back, og derfor skal vi have Shaw ind igen. Derudover er han også milevidt bedre defensivt end Young, selvom han til tider positionerer sig lidt sjovt.

3. Balance på midtbanen
Jeg har skrevet meget om det før, så jeg vil holde det kort. Der skal 3 mand ind på den midtbane, og det kan kun gå for langsomt. 2 er tydeligvis ikke nok til at skabe balance på holdet og være i kontrol, og det gavner heller ikke hverken Matic eller Pogba. Valget af formation kan kun være baseret på en idé om, at de forreste 4 alle har fortjent at spille. Og jeg er helt med på, at spillere som Lingard, Mata og Martial måske ikke har fortjent en plads på bænken. Men vi kan altså ikke vælge formation efter at få så mange formstærkere spillere på banen af gangen. Så ryger balancen ud af vinduet.

Endelig, så mener jeg ikke, vi har brug for en ny manager. Det er i det hele taget også lidt formålsløst at italesætte dette, for det kommer ikke til at ske. Særligt ikke nu hvor Mourinho forlængede for 14 dage siden.

Jeg så en anden skrive denne linje på et andet forum, så den vil jeg tillade mig at stjæle:
"We don´t need a change of manager. We need our manager to change".
annonce
0