Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Selvom Carrick er langt fra sine velmagtsdage, så kunne man altså godt se forskellen, da han kom på banen mod Newcastle. Han spiller rigtigt mange bolde i længderetningen, som potentielt kan gøre ondt på modstanderen. Matic gør det slet ikke lige så meget - eller også gør han det alt for langsomt.

Her rammer du hovedet på sømmet.
Matic er alt for langsom i tanke og handling. Men han kan stadig slå en centimeter præcis aflevering, når det tager ham (han laver også nogle 50cm skæve afleveringer fra få meters afstand en gang imellem). Den aflevering han slog til Martial, som burde have resulteret i mål forleden, var jo fantastisk. Men det er utroligt sjældent han slår den slags, der giver en chance.
Til gengæld har vi set over de seneste kampe, at han altså kan stå foran en medspiller, og slå den direkte ud over sidenlinjen uden mulighed for medspilleren for at nå den.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Jeg siger bare at jeg kan godt se den del af Pogbas spil, de lange afleveringer diagonalt eller direkte mod Lukaku. Betyder det at det er den eneste rolle han kan spille? Nej det gør det ikke, men jeg synes så sandelig OGSÅ han kan udfylde den rolle, men modsat eksempelvis Pirlo så har Pogba brug for mere støtte defensivt, og det er derfor tomandsmidtanen kommer til kort i de svære kampe.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Hold nu kæft en optakt af Juves fans hvis nogen ser CL, får jo old trafford til at minde om en kirkegård
Skrevet af Fribytter
Pogba kæmper med præcis de samme problemer som i hans første sæson. Uanset hvem der er træner, er det da grund til bekymring, at han ikke har tilpasset sig bedre. Han bliver jo ikke bedt om at spille en helt ny og anderledes rolle, end den han har været vant til. Pirlo, Scholes, Schweinsteigger osv. har klaret den samme “omskoling” og endt med at være endnu bedre spillere end før.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Old Trafford er jo altså også bare sådan et stadion, hvor der gerne skal en anledning til, før de kan sætte sig op. Jeg har været der både til topkampe (bl.a. Chelsea sidste år) og mod mindre modstandere - og der er bare en verden til forskel. Jeg har ikke set Champions League der, men jeg kan forestille mig, det også er en anledning, hvor der kan komme stemning på lægterne.

@Fribytter
Altså, det er da unægteligt en anden rolle end den, han spillede i Juventus, så det kommer da lidt an på hvad du mener med "har været vant til". Jeg er enig i, at han skal gøre det bedre i en 2-mands midtbane og som dybtliggende midtbanespillere end det er tilfældet - og om ikke andet skal han i hvert fald gerne gennemgå en udvikling til det bedre. Men jeg synes stadig, det er en forkert rolle til ham, og det er ikke den rolle, han var så god i i Juventus.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Jeg var der mod Benfica og I er ikke gået glip af noget....forhåbentlig kan stemningen løftes i knald eller fald kampene (eller kampen)
Skrevet af Fribytter
@ LaPioche

Det er jo en rolle, der har ligget tæt op af hans på banen, og har været med til at definere hans egen rolle. Jeg er helt enig i, at han er bedre i en anden rolle end den dybtliggende, men når han løber rundt og laver de samme fejl som i sidste sæson, så er der ikke ret meget, der tyder på, at han forstår, hvad han skal. De fleste spillere, som bliver omskolet, udvikler sig. Nogle af de bedste spillere er ligefrem blevet bedre af at blive omskolet. Jeg synes sagtens, man kan kritisere Mourinho for ikke at få det optimale ud af Pogba. Men jeg synes ikke, Pogbas svingende præstationer kan koges ned til det.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det tror jeg heller ikke, vi er uenige i. Det er en 2-way street. Man kan undre sig over, at de ikke forsøger at være imødekommende overfor hinanden.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror vi har vendt den herinde før, men Ander Herrera har været involveret i noget match-fixing ballade fra sin tid i Zaragoza. Sagen er nu blevet genåbnet, og Marca skriver, at de involverede spillere kan stå til 2 års fængsel og 6 års karantæne fra fodbold. Fængslingen fungerer nok således, at man kan betale sig fra det, ligesom med skattesagerne fra Messi m.fl. Karantænen på 6 år er straks værre.

Jeg læste dog følgende på et engelsk forum:
It´s a difficult one. It is almost certain that the match fixing took place. What´s harder to prove is the role of individual Zaragoza players in it. The Judge in the original hearing (which was about establishing the facts of the case and who could be charged with what) came up with an inconclusive report and left the file open but inactive.

La Liga, Deportivo and the prosecution appealed. Their view is that the Levante players and the whole Zaragoza group (players, coaches, admin staff) knew about the fix even if they didn´t know the details of the mechanics. That mass prosecution now has the go ahead, the trial is set to start in about 6 months.

Herrera (like several other Zaragoza players) got a payment of 90k in his bank account from the club which he then took out in cash and handed back to the club. It´s then thought one of the management arranged for that money to get to the Levante players.

What Herrera did that was different to the other players was he had the cash formally recorded by the bank as him returning a payment from the club that had been made in error. He also took the money to the club offices and got a receipt. The other players handed over the cash in cafes etc.

On the sentencing if he was found guilty. If it was two years, it would be converted to a suspended sentence. The six year football ban is the big thing of course - but the reality is that a lot of the players have now retired (the match was in 2011) and others like Gabi may have done by the time the case is resolved. Herrera may be the only player really affected if he is found guilty.

Ifølge dette ville det jo være svært at fælde Ander Herrera for medvirken, da det lyder som om han har gjort det "rigtige", men da det kommer fra en bruger på et United-forum, skal man nok lige tage forbehold for bias.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ifølge dette ville det jo være svært at fælde Ander Herrera for medvirken, da det lyder som om han har gjort det "rigtige", men da det kommer fra en bruger på et United-forum, skal man nok lige tage forbehold for bias.


Gjort det rigtige???

Der står eksplicit:
"Herrera (like several other Zaragoza players) got a payment of 90k in his bank account from the club which he then took out in cash and handed back to the club. It´s then thought one of the management arranged for that money to get to the Levante players.

What Herrera did that was different to the other players was he had the cash formally recorded by the bank as him returning a payment from the club that had been made in error. He also took the money to the club offices and got a receipt. The other players handed over the cash in cafes etc.
"
Uden at kende andet til sagen overhovedet, tolker jeg ovenstående som, at Herrera fik 90K i klubben, som han gav til en fra klubbens management, som denne kunne give til Levante spillere, for at lade sig tabe.
Han har så, ifølge ovenstående udsagn, bagefter brugt undskyldningen om, at klubben havde betalt ham 90K ved en fejl. Men normalt burde man jo så bare føre pengene tilbage, og ikke hæve dem i kontanter og give dem tilbage.
Står ovenstående for lydende, burde han kunne dømmes.
Han har dog dokumentation (i form af en kvittering) for at han leverede pengene tilbage - så sagen kunne afhænge af hvad der står i den dokumentation.

Men passer ovenstående, har han jo været dybt involveret, og bør i mine øjne straffes - uagtet, at jeg godt kan lide ham som spiller, og ærgrer mig over, at hans spil ikke fungerer i denne sæson.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er selvfølgelig suspekt omkring kontanterne, hvis det er rigtigt at han hævede hele baduljen og fysisk fulgte dem op på klubbens kontor. Men det er jo ikke i sig selv ulovligt og det vil være svært at få ham dømt for match-fixing på den baggrund, vil jeg alligevel mene. Det er et moment i en vurdering, ikke noget der i sig selv gør Herrera til skyldig.

Vi kan jo ikke se tidslinjen ud fra det indlæg, jeg henviste til, så vi ved jo ikke om han har fået stemplet det som en fejlagtig overførsel "bagefter", eller om det var det første han gjorde efter pengene optrådte på kontoen.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at hvis han aktivt har medvirket til match fixing, så mener jeg også, at han skal straffes.

Når jeg siger, at han gjorde det rigtige, så er det fra et juridisk perspektiv. Sagen mod ham er ikke specielt stærk, hvis anklagemyndighedens eneste argument mod ham er, at han hævede pengene før han betalte dem tilbage. De skal jo bevise, at han gjorde det med forsæt til, at de i sidste ende skulle havne i lommerne på Levante-spillerne.

Men ja, du har ret i, at det let bliver spekulation, når vi ikke kender de nærmere detaljer af det dokument der.
Skrevet af trannel
Tyrkiske medier melder at Fellaini har lavet en aftale med Besiktas til sommer. Det håber jeg godt nok er rigtigt.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Inuk.
Tyrkiske medier melder at Fellaini har lavet en aftale med Besiktas til sommer. Det håber jeg godt nok er rigtigt.

Enig. Hans fysiske kvaliteter er åbenlyse, dog er han allerfarligst for modstanderne når han er uden bold. Sagt på en sjov måde, han gør ondt på modstanderne, han skal bare ikke føre bolden frem.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mr. Pink
Når man ser Madrid spille mod PSG, så bliver man nærmest flov på Uniteds vegne.

En helt helt anden liga
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Toggle
Kunne det tænkes at den verserende matchfixing sag er årsagen til hans pauvre sæson?

Fellaini skal bare ad h...... til. Det har jeg ment siden den dag han blev signet. Han er ikke en spiller der kan bruges hvis der skal spilles med om et mesterskab. Det kan dog være at vi ikke stræber efter det længere !
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
det er svært at se united gå videre efter næste runde, uanset hvordan der blev spillet drømmebold her til aften.

jeg er spændt på at se hvordan mourinho blander spiller-kortene, for det bliver altafgørende for om han kan genskabe det berømte flow i spillet, som vi ikke har set rigtigt siden efteråret.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
Der skal ikke være nogen tvivl om, at hvis han aktivt har medvirket til match fixing, så mener jeg også, at han skal straffes.


Alle skal selvfølgelig have en fair sagsbehandling ifølge gældende lovgivning, men man skal godt nok være slemt naiv for ikke at kunne se hvad der er foregået der.

Et kig på Spaniens historie indenfor fodbold, men så sandelig også i flere andre henseender, og det er egentlig ret tydeligt.

Men det bliver helt sikkert umuligt at bevise, og som du selv skriver, så slipper han da helt sikkert for en fængselsdom ligesom Messi mfl.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@DonM
Jeg tror egentlig vi er enige, men jeg kan se, at jeg ikke fik formuleret mig så tydeligt, så jeg giver det lige et forsøg til.

Som alle andre mennesker mener jeg naturligvis, at folk der har været involveret i match-fixing skal straffes. Også gerne med en tur bag træmmer, hvis lovgivningen tillader det. Jeg tror bare ikke sagen mod Herrera er stærk nok til at fælde ham for det, medmindre der er oplysninger, som vi ikke kender.
Skrevet af Slettet(100838201910)
https://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/football-news/paul-pogba-manchester-united-boss-12028344.amp?__twitter_impression=true

Hold på hat og briller, det her kan blive grimt.

Ved nærmere eftertanke, "og så alligevel ikke"...

Hvad jeg mente med grimt var, at artiklen tegner et billede af intern splid og uenigheder mellem Mourinho og Pogba om, hvordan Manchester United bedst kommer videre herfra. Vel at mærke fra en kilde, der har tæt forbindelse til vores manager.

Men.. hvis man lige skal være lidt kildekritisk. Duncan Castles er kendt for at være Mourinhos boytoy i pressen. Han får direkte adgang til Mourinho/Mendes og slikker til gengæld røv på Mourinho efter bedste evne. I teorien kunne det selvfølgelig godt tænkes, at Raiola har lækket til Castles, at Pogba er utilfreds, men selv i dét tilfælde, ville Castles så skrive en kritisk artikel, hvis det var imod Mourinhos ønske og dermed sætte deres "forhold" over styr? Det tvivler jeg på. Med andre ord er den artikel næppe blevet publiceret mod Mourinhos ønske.

Og hvis der virkelig var intern splid, hvorfor ville Mourinho så ikke ønske at bremse historier om det fra at slippe ud?

Som jeg ser det, kan det være én af to ting:
1. Mourinho ønsker at lægge pres på Pogba, fordi han forventer, at artiklen vil skabe en diskurs af "Ingen over holdet" mod Pogba. Det ville dog være en noget satset taktik, når nu der er mindst lige så mange mennesker, der mener, at Mourinho spiller ham på den forkerte plads. Derudover kan han da bare kalde ham ind på sit kontor, hvis han gerne vil fortælle ham dén besked.

2. Mourinho spiller mind games og vil forsøge at tegne et billede af et splittet hold frem mod nogle kampe mod svære modstandere. Det må han for min skyld godt lade være med, for jeg bryder mig ikke om at se den slags i pressen, men man kender Mourinho dårligt, hvis man påstår, at han ikke kunne finde på det.
annonce
0