Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
min skeptis ift mourinho er efterhånden afløst af afmagt. jeg har ikke længere nogen forventning om at se united spille underholdende fodbold, så længe han er med ombord.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
@Battlegoat

Deler din bekymring, og synes også at det er gået for meget nedad bakke de sidste 3 måneders tid. Har ellers været optimistisk langt hen af vejen, men som du også siger, så er der bare for mange ting der udvikler sig i den forkerte retning.

Spillet er blevet dårligere og langsommere som sæsonen er skredet frem, og selvom nogle mener at det har forholdt sig sådan hele tiden, så vil jeg nu stadig mene at vi har spillet bedre tidligere i sæsonen, end hvad der nu er tilfældet. Det har aldrig været sprudlende, men det har været bedre.

Midtbanen er blevet mere og mere Ikke eksisterende, og selvom vi i indeværende sæson aldrig har kunne styre alle kampe, så virker det nu som om at vi INGEN kampe kan styre. Det bedste eksempel på det er Pogbas nuværende form, men den har jo været diskuteret herinde til hudløshed....

Udover Pogba så præsterer vores bedste spillere bare heller ikke for øjeblikket, og det er der selvfølgelig mange grunde til, men tager man de offensive, så er det jo ret klart at ikke alle af dem bliver spillet til deres styrker. Lukaku startede eminent, men i og med at Mourinho har sat spillet således op, at han skal klare meget på egen hånd, og ingen støtte får i de svære kampe, så giver det næsten sig selv at han kommer til at se dårlig ud. Rashford har efter en fornuftig start på sæsonen været elendig i de sidste par måneder, og det kan være svært at sige hvad der helt præcis ligger til grund, men tydeligt er det i hvert fald. Dernæst er der Martial som egentlig havde gang i en rigtig god kampagne, men af uforklarlige årsager skulle vi hente Alexis, for derefter at spille ham på præcis samme plads, og indtil nu med dårligere outcome. Er med på at mange klubber og trænere føler sig nødsaget til at slå til når en stjernespiller bliver fri (specielt i forhold til hvordan mekanismerne har ændret sig i moderne fodbold), men hvorfor skal det gå ud over den mest talentfulde spiller vi har i truppen? Jeg forstår det ikke, og det er næsten det her der gør mig mest deprimeret. Jeg kan sagtens leve med at der bliver gået på kompromis med spillet i et par år, hvis udbyttet er en større sikkerhed for etablering i toppen, men jeg kan sgu ikke rigtig leve med at det bliver på bekostning af vores mest talentfulde spillere. Frygter at Mourinho kommer til at skippe et par af vores unge folk, og at vi ser samme hændelsesforløb som med De Bruyne eller Salah.

Slutteligt så er Mourinho bare ekstremt ulidelig at se og høre på. Det har jeg påpeget gennem hele sæsonen, men nu hvor vi står ved et turning point, og der er mange steder hvor det er ved at koge over, så bliver det bare endnu mere tydeligt hvor trættende det egentlig er. Har han overhovedet vist oprigtig glæde i indeværende sæson? Jeg siger ikke at han skal vise følelser som eksempelvis Klopp eller Conte, for det har jeg på ingen måde brug for, men manden er jo ved at udvikle sig til en ligegyldighed i trænerverdenen. Giv os nu et eller andet at tro på!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vildt nok at hvad der lignende sparede spillere faktisk er skadede spillere. Udover Zlatan og Fellaini ser det ikke ud til, at hverken Jones eller Rojo kan spille mod Sevilla, og Valencia, Rashford og Pogba er på vippen.

Jeg kunne godt se Mourinho spille 3-5-2 med Bailly tilbage. Ham, Smalling og Lindelöf i bagkæden, en kompakt midtbane og Alexis og Lukaku på toppen lyder ikke dumt i mine ører, hvis man skal tænke i omstillinger.

Så kan vi sætte Martial ind når de er blevet lidt tunge i benene nede i det spanske forsvar.

Kunne dog være vigtigt at få Pogba klar. Der er ikke rigtigt nogen af Carrick, Matic og McTominay, der kan drive bolden frem i en kontra som Pogba kan.

Kan i øvrigt ikke snuse noget op om Herrera. Klubben har været noget tavs mht. skader på det sidste.
Skrevet af uden_benskinner
zlatan kommer efter min bedste overbevisning ikke til at spille mere i united-trøjen, så skulle det kun da kun lige være for at få en slags officiel afskedskamp.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
City ude af FA Cupen. Det virker efterhånden som et realistisk trofæ at gå efter i denne sæson...og så bliver den berømte managersnor jo lidt længere !
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Kunne være fint hvis City begynder at falme lidt her til slut og mister momentum ind til næste sæson. Det er sådan noget man skal håbe på med den form de har været i.
Skrevet af Toggle
Bare vi kan skære lidt af deres forspring af så de i hvert fald ikke tager rekorden for største pointforskel.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
City ude af FA Cupen. Det virker efterhånden som et realistisk trofæ at gå efter i denne sæson...og så bliver den berømte managersnor jo lidt længere !

Det gjorde den jo ikke for van Gaal.
Jeg håber stadig vi vinder FA Cuppen (jeg tror ikke realistisk på at vi kan vinde en af de 2 andre i år), og at vi ender i top 4, og at Mourinho ryger på grund af samarbejdsvanskeligheder (eller tabt omklædningsrum) eller noget i den dur.
Skrevet af Don_Millionaire
Det sker ikke særlig tit, men for én gangs skyld er jeg på linie med dig, Crazy. Tror også CL er en umulighed og kan sagtens se Sevilla slå os ud, hvis de vel og mærket spiller på deres topniveau. Hvis ikke de slår os så bliver det et af de andre klasse hold.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Bare vi kan skære lidt af deres forspring af så de i hvert fald ikke tager rekorden for største pointforskel.

En ret ligegyldig rekord. Personligt synes jeg det er fantastisk flot, det de har gang i i denne sæson. Om de får en ubetydelig rekord eller ej, er mig forholdsvist ligemeget.
Vi har stadig den vigtigste - 20
Men den må meget gerne snart blive opdateret.
Skrevet af Toggle
Mon Evra så sådan ud efter aftenens kamp ;)
https://www.youtube.com/watch?v=x4tAQ1JE_Ys
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Haha, alligevel specielt at ønske, at den siddende manager taber omklædningsrummet.

Jeg tror heller ikke vi har en kinamands chance i CL. Er vi i kvartfinalen efter denne runde, så har vi nået, hvad jeg ville have forventet inden sæson. Det er et fint comeback, men vi er altså langt fra kvaliteten af de bedste hold i Europa, som jeg ser det. Skal vi nå langt, skal det være på en Mourinho-Classic med pindsvinebold og være svineheldige ved de få chancer, der falder af til et hold, der spiller med sådan en gameplan.

Det ville da være fint at vinde FA Cuppen, og noget bedre end intet at vinde hele sæsonen, men nu er holdet også der, hvor vi ikke længere kan være tilfredse med små trofæer. Jeg sagde det også sidste år. Jeg var fint tilfreds med Mourinhos første sæson, fordi de små trofæer er med til at opbygge en vindende kultur og det ville nok alligevel være for meget forlangt at kræve, at Mourinho tog holdet til mesterskabet i første sæson. Men allerede her i 2. sæson skulle der mere til at stille mig tilfreds, og det kommer der efter alt at dømme ikke. Han skal selvsagt ikke fyres, hvis han kan holde sig indenfor top-4 (og det føler jeg mig alligevel ret overbevist om, at han gør), men når man ikke vinder en af de to store, så har det ikke været en god sæson.
Skrevet af MrUTD
Vi vinder selvfølgelig ikke Champions League, men mindre kan også gør det. For mit vedkommende skal målet bare være at komme så langt som muligt i CL for lettere at kunne tiltrække gode spiller til sommer. Hvis vi vinder FA Cuppen, ender i top 4 i ligaen og samtidig kan få en semifinale (kvartfinale kan også gå hvis vi møder en af favoritterne) i CL så er sæsonen en success. Med Citys form i ligaen er det nok det maksimale vi ville kunne få ud af sæsonen.

Jeg er dog rigtig spændt på hvordan Mourinho vil stille op i morgen. Der er så mange forskellige kombinationer både i forsvaret og i midtbanen som kan komme på tale, også afhængig af hvem vi har til rådighed. Håber dog Pogba når at blive rask
Skrevet af Slettet(262004201905)
Haha, alligevel specielt at ønske, at den siddende manager taber omklædningsrummet.

Jeg er forholdsvis ligeglad med hvad han ryger på - at have kørt fuld ind i klubbens træningsanlæg, kommet i værtshusslagsmål, tabt omklædningsrummet. Bare han er væk efter sommerferien.

Han er ulidelig. Hans spillestil, fodboldfilosofi og mandskabsbehandling er håbløse, og nu er også hans attitude og ageren i medierne faldet til et utroligt lavt niveau. Attitude, mandskabsbehandling og mediehåndtering var ellers områder, hvor han styrede det ret sikkert tidligere. Han farede op og ned af sidelinjen, viste gejst og lyst til at leve. Han beskyttede sine spillere for enhver pris, og smed sig selv under bussen for dem og han var kæk og fræk som en slagterhund overfor pressen. Alle 3 ting jeg dengang kunne lide ved manden.

Lige nu er hans attitude og mediehåndtering jo værre, end van Gaals, som i hele sin karriere bare havde siddet på sin stol og noteret i sin bog. Mourinho er gået fra at være 100% engageret og flabet til pressekonferencer, til at være totalt apatisk ved kampe, og hans mest spydige bemærkning i pressen i 2 år, var da han mente at han skulle have en medalje for ikke at have svinet nogen dommere i denne sæson.
Derudover smider han regelmæssigt en af sine spillere under bussen - senest Pogba. Det virker efterhånden som om det er hans eneste trick til at prøve at få spillerne til at performe bedre.

Mourinho har tabt dét han engang havde - og når nu han er i fuld gang med at nedgøre en større del af sine spillere, og han behandler dem ret skidt, virker omklædningsrummet som dér der er størst chance for at han kan blive fyret, hvis holdet altså, som jeg håber, ender i top 4. Ender han udenfor top 4, er jeg ret sikker på, at han er fortid.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg er helt enig med TCG jeg går også bare og venter på den dag hvor manageren ikke mere hedder Jose Mourinho og jeg glæder mig hver dag jeg vågner over at den dag er en dag tættere på.

Han er til at brække sig over at høre på, mage til narcissist skal man satme lede længe efter. Han er fyldt med selvmodsigelser og dobbeltmoral. Derudover er han rent fodboldmæssigt i min model af verden i bedste fald defensiv, jeg selv kalder det anti fodbold.

Overordnet forstår jeg intet af vi ikke for 100 år siden har ansat en DoF og at ledelsen ikke har brugt nogle af deres mange milliarder på at få defineret en langsigtet strategi for vores klub.

Det sidste er ikke Mourinhos skyld, men jeg ønsker ham stadigt hen hvor peberet gror.
Skrevet af Toon Toon!
Jeg tænkte på jer i går. Jeg har nemlig bidt mærke i, at I (naturligt) savner den måde Man Utd spillede på under Ferguson...Og jeg kom bare til at tænke på, hvor realistisk det er at I kommer til at spille sådan igen? I nogen grad tror jeg egentligt på, at der er noget som en klubs DNA - en bestemt må de at spille på - og jeg er enig i at den for jer godt kunne være hurtige kanter, højt pres, tempo osv, men omvendt har jeg også svært ved at se mange trænere, der praktiserer denne spillestil? Måske var det bare Fergusons stil? Pep og Klopp spiller vel rimelig godt, offensivt fodbold, men hvilke andre toptrænere vil kunne bringe jer dette? Pochettino er måske det mest oplagte valg, men er der så mange andre oplagte alternativer?
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Muggedreng2
Hej Toon Toon

Jeg savner ikke den måde Ferguson spillede på, jeg savner en klart defineret spillestil.

United skal måle sig med de største såsom Barca, Real og Bayern osv. Derfor skal vi have en "United" måde vi spiller fodbold på.

Pt. har vi post Fergie set 3 forskellige managers med vidt forskellige tilgange til spillet, og vores indkøb bærer da også præg af det. Vi ryger til højre til venstre lidt frem og lidt tilbage....

Der findes masser af alternativer derude, men først af alt mangler der som jeg skriver det en langsigtet plan og når den forelægger så er næste skridt en Director of Football. Først når han er ansat kan man begynde at se efter hvem som passer til den plan der er lagt.

Mine egne bud gad jeg da godt se Pocchi, men jeg kunne også godt se trænere som Sarri, Gattuso, Emery, Martinez, De Boer, Koeman, Bilic eller Giggs med en Neville som hjælper (og ja jeg ved godt nogle af dem ikke har været specielt heldige i deres sidste jobs)

Det er for mig ikke Fergies spillestil, men mere the Busby Way...Han indså som en af de første at fodbold ikke bare var sport men også underholdning. Det er den underholdning jeg ønsker at United igen skal være synonym med.
Skrevet af Toon Toon!
Ja og det forstår jeg virkelig godt (jeg blev fan af Newcastle fordi de var The Entertainers). Som fan ønsker man sig naturligvis både resultater og god, offensiv fodbold, hvis man frit kan vælge. Jeg kom bare til at tænke på, at jeg ikke synes der er så mange tophold, der spiller særligt underholdende. Medmindre de har brugt AFSINDIGT mange penge og er totalt overlegne (PSG feks).

I jeres position ville jeg egentligt, for nærværende, være tilfreds så længe der blev leveret resultater. Og det plejer Mou at levere. I forhold til de navne du nævner, så er han vel en mere sikker løsning (omend kedelig)?
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror vi har talt varmt om Pochettino her i tråden i nogle sæsoner efterhånden. Men nu har man også fået øjnene op for ham i større klubber som Real Madrid, hvis man skal tro den spanske presse, så det er ikke engang sikkert vi kan hapse ham, hvis han på et tidspunkt skal videre fra Spurs.

Som jeg ser det har der været brug for en stabilisator. En, der kunne tage United tilbage til toppen af engelsk fodbold (resultatmæssigt) og stabilisere forsvaret - og der mener jeg stadigvæk vi får svært ved at finde en bedre mand til opgaven end Mourinho. Når han har taget sin tørn, så skal afløseren naturligvis være en, der kan udvikle det offensive koncept, for der har Mourinho jo helt klart sine begrænsninger. Men for mig er det vigtigst først og fremmest at få stabiliseret klubben i toppen først.

I den forbindelse vil jeg gerne præcisere, at når jeg siger, at det ikke ville være en succes "kun" at vinde FA-Cuppen, så er det fordi holdet ikke længere tager skridt frem med den slags trofæer. På det niveau har det nuværende United-hold bevist sig. Vi træder vande, og det er begrænset hvor længe der er råd til bare at træde vande og ikke tage skridt i den rigtige retning. For at tage de næste par skridt snakker vi enten mesterskabet og Champions League - og det første er nok det nemmeste, trods alt.
Skrevet af Inuk.
Jeg er sikker på Mous afventende stil nok skal komme holdet til gode i disse europæiske kampe. Vi starter jo ikke kampen imod Sevilla med at være bagud med 16 point, vi starter som 2 hold hvor der skal finde en vinder over 2 kampe.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0