Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
når jeg ser pressemøder med mourinho, så ser jeg en mand, hvis meritter fatalt er steget ham til hovedet.

hvis jeg analyserede hans tilbagelænede arrogance, det døde blik, den monotone stemme så ville jeg formentlig komme til den konklusion, at manden lider af en slags personlighedsforstyrrelse, sandsynligvis med lidt depression oven i hatten.

jeg morer mig over hans kortfattede svar til journalister, men jeg græmmer mig over hans manglende respekt både over for spillere såvel som klubben. han er dum at høre på, og han siger kun lige det allermest nødvendige, således at der ofte skabes en ubehagelig stemning af mistro og lede i hele presselokalet.

mourinho ejer ikke længere skyggen af lidenskab for klubben, han udstråler mest af alt, at han ønsker sig tilbage på sit luksushotel, hvor han kan forsvinde fra omverden - måske med en longdrink og en luksusluder.

jeg hader ham i grunden ikke, men min foragt for ham begynder at trænge sig ubehageligt på.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
lige præcis på pressemøder syntes jeg nu han plejer at være i ganske godt humør, og viger aldrig uden om spørgsmål, medmindre han ikke kan svare på det, uden at komme i problemer.

det var vist kun lige i sidste uge han var sur på hele verden over hele pogba tingen, men ellers virker han ganske ærlig på hans pressemøder, dem har jeg ingen problemer med syntes de er ganske fornuftige. hvertfald bedre end poch og conte, der ikke forstår noget og bare snakker om et eller andet, eller pep der altid lider af en eller anden form for ekstrem kløen, for hans hænder køre rundt i hovdet på ham hele tiden, på hans pressemøder.
Skrevet af Muggedreng2
@LaP Som jeg ser det har der været brug for en stabilisator. En, der kunne tage United tilbage til toppen af engelsk fodbold

Det er her hvor jeg måske ser anderledes på det i relation til mange andre.

jeg er kyskold overfor resultaterne, hvis bare spillet går den rigtige vej.
Det er jo derfor jeg efterlyser den langsigtede strategi.

Hvor vil du f. eks gerne se os om 20 år? om 10? om 5?...Vi er jo nødt til at have en langsigtet målsætning ikke bare for at vinde trofæer men også om hvordan vi gerne vil gøre det.

The Busby way var at have egen udvikle talenter man så tilsatte verdensstjerner eller i det mindste nogle med potientialet til at blive det. Han mente også at man havde et ansvar for at underholde publikum, og altså ikke bare vinde.

I mange år var synonymet jo at United spillede en offensiv 4-4-2 med hurtigt kombinationsspil og meget spil over kanterne. Det var et eksempel på et United måde at gøre tingene på. Det er den jeg savner.

Jeg savner kort sagt en identitet.
Skrevet af Don_Millionaire

Som jeg ser det har der været brug for en stabilisator. En, der kunne tage United tilbage til toppen af engelsk fodbold (resultatmæssigt) og stabilisere forsvaret - og der mener jeg stadigvæk vi får svært ved at finde en bedre mand til opgaven end Mourinho. Når han har taget sin tørn, så skal afløseren naturligvis være en, der kan udvikle det offensive koncept, for der har Mourinho jo helt klart sine begrænsninger. Men for mig er det vigtigst først og fremmest at få stabiliseret klubben i toppen først.


Helt enig i at Mourinho har været god at få ind som stabilisator, og havde du spurgt mig tidligere i sæsonen, så ville jeg ikke have haft noget imod, at han fortsatte én sæson mere. Jeg har dog ændret holdning til det i løbet af de sidste par måneder, og grunden til det, er at alt for mange ting simpelthen er ved at køre af sporet. Vigtigst af alt så er spillet dog kun blevet dårligere, hvor man burde tænke at det skulle blive bedre. Som jeg ser det nu, så kan han ikke bringe det her videre.

Pochettino er den helt rigtige profil, men den tror jeg efterhånden ikke på. Han skal nok få et bedre bud andetsteds fra inden vores ledelse finder ud af at det skal være ham.

Derudover så jeg gerne Tuchel, men det ser ud til at Bayern også kigger den vej, og så ved man jo godt hvad det ender med.

Hvad står vi så tilbage og kan vælge? Jeg kan vitterligt ikke se nogle åbenlyse kandidater, og de skal nemlig være åbenlyse hvis det er nogle der skal i betragtning med den nuværende ledelse, så jeg frygter endnu en figur der blot skal holde toget kørende i et par år. Frygten er at enden som Chelsea.

Det modige valg, og sandsynligvis også det rigtige valg, såfremt de førnævnte kandidater ikke er til rådighed, er at tage en forholdsvis uprøvet mand fra enten Tyskland eller Spanien. De fleste kan se at det er der at de bedste trænere render rundt, og det er dem med de klart bedste og innovative ideer. Nagelsmann kunne være et bud i den sammenhæng, men der er helt sikkert også masser af andre.
Skrevet af RuneG
Rashford, Herrera, Pogba og ikke mindst Bailly er tilbage. Det er virkelig godt nyt forud for morgendagens ekstremt vigtige kamp i Sevilla. Med Bailly fra start tror jeg på et godt resultat. Han har virkelig været savnet.
Skrevet af Inuk.
Helt enig i at Mourinho har været god at få ind som stabilisator, og havde du spurgt mig tidligere i sæsonen, så ville jeg ikke have haft noget imod, at han fortsatte én sæson mere. Jeg har dog ændret holdning til det i løbet af de sidste par måneder, og grunden til det, er at alt for mange ting simpelthen er ved at køre af sporet. Vigtigst af alt så er spillet dog kun blevet dårligere, hvor man burde tænke at det skulle blive bedre. Som jeg ser det nu, så kan han ikke bringe det her videre.

Pochettino er den helt rigtige profil, men den tror jeg efterhånden ikke på. Han skal nok få et bedre bud andetsteds fra inden vores ledelse finder ud af at det skal være ham.


Er det Van Gaal vi snakker om eller Mourinho?

Jeg mener helt klart ledelsen er nød til at vente til sæsonen er over før der tages stilling til Mourinhos ansættelse, hvis der da overhovedet bliver noget at snakke om.

Nu bliver Pochettino nævnt som en efterfølger. Så vil jeg vende den om og spørge hvorfor Poch skulle være interesseret i at overtage efter Mourinho? Hvorfor skulle han komme til en klub hvor der forventes flot spil og store pokaler fra sæson 1? Poch er igang med sin 4. sæson hos Spurs, 4 sæsoner har han brugt på at løfte Spurs til dets nuværende niveau. Har vi som klub og fans den tålmodighed der kræves før vi når samme niveau?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Én ting er hvad vi herinde hver især mener. Der har der nok været splittelse omkring Mourinho fra dag 1, også selvom nogle har skiftet mening undervejs. Men er der nogen af dem, der ønsker Mourinho ud, der rent faktisk tror på, at han er på vej ud til sommer? Hvad i alverden baserer I det på i så fald? Vi har lige forlænget med ham for en måned siden.

Vi kommer ikke til at skifte træner lige foreløbig - og det siger jeg ikke, fordi jeg selv mener, at det er den rigtige beslutning, men fordi det er den objektive vurdering. Intet indikerer, at bestyrelsen er ved at bytte ham ud.

---

Vigtigt at Pogba er blevet rask, og hvis han kan træne i dag, så kan han vel også spille i morgen.
Skrevet af Inferno
"Men er der nogen af dem, der ønsker Mourinho ud, der rent faktisk tror på, at han er på vej ud til sommer? "

LaPioche, Det afhænger jo temmelig meget af hvordan sæsonen ender. Et hurtigt blik på tabellen viser at der ikke er langt ned til femtepladsen. Formbarometeret er ikke ligefrem betryggende,og slutter United f.eks sæsonen som nr.5 -og uden et trofæ- , så tror jeg personligt ikke, at Mou skal føle sig alt for sikker. I så fald vil kritikken blandt medier og fans tage gevaldigt til, og derudover vil det få betydning for økonomien. Glazer familien vil jo i den forbindelse ogå kigge på om de får værdi for de mange penge der spenderes.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Mr. Pink
Muggedreng2.

Du skriver alt det, jeg mener og tænker.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Don_Millionaire
Men er der nogen af dem, der ønsker Mourinho ud, der rent faktisk tror på, at han er på vej ud til sommer? Hvad i alverden baserer I det på i så fald? Vi har lige forlænget med ham for en måned siden.


Nej, jeg tror da ikke på en udskiftning, men for at redde næste sæson inden det går galt, så håber jeg at han bliver skiftet ud til sommer.

Er klar over at mekanismerne omkring et trænerskifte ikke fungerer på sådan en måde, og det er selvfølgelig utrolig let at sige at de "bare" skal skifte ham ud, men det er nu engang sådan jeg ser situationen.

Hvis Mourinho som forventet går ind til næste sæson, og tager en af de store pokaler, så æder jeg gerne mine ord. Ser det bare ikke ske nu hvor udviklingen er gået i stå på rigtig mange punkter. Det er på det her tidspunkt holdet skal peaket, og det er på dét her tidspunkt i Mourinho tiden, at alt skal spille. Det gør det ikke.
Skrevet af Battlegoat
Tror ikke der er en chance for at han bliver skiftet ud til sommer, medmindre han selv spørg efter det.
De amerikanske tilstande ser ikke på om fodbolden er smuk, bare om resultaterne er der.
Skrevet af uden_benskinner
måske mourinho kan skabe resultater til united, men det blir så på bekostning af, at han ofrer uniteds dna på sit eget ego-alter.

mourinho spiller højt spil i den forstand, at han naturligvis fastholder sin kedelige spillestil, velvidende at får han fyreseddlen i united, så er der ikke lige en oplagt afløser til det varme trænersæde, alene på den baggrund tror jeg, at han ikke vil afvige fra sin defensive spille-tilgang.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det forlyder at Pogba sidder på bænken i aften. Svært at blive klog på, hvad der foregår.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror, jeg fik kaldt Liverpool svage favoritter, da jeg skrev om vores U19-opgør mod dem i UEFA Youth League. De vandt 2-0 her i eftermiddags, og dermed er de unge ude. Lidt ærgerligt.
Skrevet af uden_benskinner
pogba på bænken gør vel ikke den store forskel, så længe han spiller så hovedløst idiotisk og uden omtanke.

jeg glæder mig til at se holdet spille i aften, og jeg forventer at se en meget lige kamp, måske 55/45 til hjemmeholdets fordel.

og jeg vil holde øje med mourinho, sidder han bare med sit døde blik og med hænderne dybt begravet i lommen, så kan han for min skyld lige så godt skride med det samme.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
Spændende kamp i vente i aften.

Jeg er personligt spændt på hvilken opstilling det bliver. Er det uden Pogba, så er det en klar indikation af hvad der vægtes højest i denne kamp, og selvom han har været jammerlig på det seneste, så kan der jo ikke være tvivl om, at han er den bedste kreative midtbanespiller vi råder over. En midtbane ligesom mod Huddersfield, vil betyde at vi går efter en 0-0, eller en snæver 1-0 sejr. Det håber jeg ikke er tilfældet.

Derudover bliver det utrolig spændende at se hvilket Sevilla hold der møder op. Er det det samme hold der tabte 5-1 til både Spartak Moskva og Eibar, eller er det holdet der overbevisende slog Atletico Madrid ud af den spanske pokal. Et utrolig svært hold at blive klog på, og er vi heldige, så er det den dårlige version der møder op, men det plejer nu mest at være på udebane. Hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán plejer de at være meget stærke.

Det bliver en tæt affære!
Skrevet af Wise1964
God kamp i aften og pøj pøj - send venligst de spanske prinsesser på pension med en 2-3 måls sejr
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Battlegoat
De Gea
Valencia Lindelof smalling young
Herra Matic Bigmac
mata Lukaku Sanchez

Bænk
Romero bailly darmian pogba lingard martial rashford


Bænken ser stærkere ud end vores start 11´er
Skrevet af Mr. Pink
Absurd.

Martial er væk?

Sæt dog Sanchez ude på højre??? Martial på venstre!

Jesus
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Don_Millionaire
Købet af Sanchez er det værste der er sket i Mourinho tiden. Gud hvor kan jeg dog bare ikke udstå den mand - altså Sanchez.
annonce
0