Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)

salah vil jeg mene er bedre end martial, endda med afstand. faktisk er salah så god, at jeg mistænker barcelona for gerne at ville bytte ham for coutinho, hvis de kunne. salah har lavet nogle mål, hvor jeg har tænkt, at hvis han fortsætter sit brilliante spil, så er han ikke langt fra messi, da messi var på sit højeste. salah er uden tvivl den vildeste spiller i england lige nu - og jeg kan slet ikke holde ud at se liverpool spille i disse dage, da jeg nærmest dør af misundelse.

at mourinho har formået at gøre united ligegyldige for mig, det havde jeg aldrig drømt om skulle ske faktisk. jeg ser kampene ja, men jeg sidder tilbage med følelsen af, at det næsten er lidt ligegyldigt det hele. det er der jeg er kommet til til - takket være the defensive one.

Det er faktisk lidt sjovt/underligt. Men jeg har som regel prioriteret United over Brøndby, når holdene har spillet samtidig. Jeg er vel nogenlunde lige stor fan af begge hold - måske med lidt mere vægt på Brøndby, da de er det lokale hold, og jeg har set dem oftere, og jeg jo nok holdt med dem lidt mere i 1998, omend jeg ikke rigtigt kunne være sur/ærgerlig efter 6-2 sejren til United.
At jeg har valgt at se flere minutter af United kampene, når holdene har spillet samtidig,m skyldes nok den højere kvalitet i spillet i United kampene. Jeg har selvfølgelig zappet frem og tilbage - men hældt mest til United.

Men jeg tror faktisk jeg vælger at prioritere Brøndby - Helsingør over United - Chelsea i morgen. Simpelthen fordi Brøndby vælger at spille offensivt, mens United spiller pindsvinebold - kvaliteten er selvfølgelig højere i PL - de to holds billigste spiller koster jo også mere, end de 2 danske trupper tilsammen. Alexis ugeløn er vel tæt på Helsingørs samlede trups årsløn.
Men intentionen for Brøndby er bare langt mere attraktiv, end intentionerne for både United og Chelsea.
Nøj, jeg gad godt en tysk træner i United. Jeg kan faktisk ikke lige pege på en fungerende tysk træner, der vægter defensiv pindsvinebold over angreb og action (jo, der er selvfølgelig Rehhagel, hvis han stadig er fungerende).
Men jeg må selvfølgelig erkende, at jeg kun kender til de største af de tyske trænere (og Zorniger, selvfølgelig). Löw, Tuchel, Klopp, Heynckes, Rangnick, Nagelsmann etc. slår mig alle som utroligt spændende, dygtige, offensive trænere.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Buhen og piften kan man forvente, når man kommer til Anfield som United-legende. At blive kaldt "lying bastard" fordi Suarez udsatte ham for racisme er immervæk i en anden ende af skalaen, hvis man spørger mig.

I lige den sag virker det som om Liverpools fans (nok mest de engelske, men der var da fans herinde der forsvarede Suarez´ racisme dengang også) opfører sig lige så tåbeligt, som de selv har anklaget (og fået ret i) folkene der efterforskede Hillsborough tragedien for at agere i efterforskningen.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Er Salah bedre end Martial? Jeg mener nej.


Er Messi bedre end Martial? Var Maradona? Jeg mener nej!
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Fribytter
Der er enkelte, der ikke kan se, hvorfor racisme er så meget værre end andre former for tilsvininger. Det er også dem, der er åh så trætte af den politiske korrekthed. Og så er der også enkelte, der mener, at alt hvad der sker på banen, bliver på banen.

Størstedelen af de fans, der var utilfredse med dommen i sin tid, var det, fordi de var uenige i dommen. Igen er der nogle stykker, som ikke har sat sig ordentlig ind i dommen og stadig tror, at Suarez blev dømt for at sige “negrito”. Så er der dem, der har sat sig nogenlunde eller godt ind i dommen, og som også er utilfredse. Her drejer utilfredsheden sig om tynde beviser (der er ingen andre førstehåndskilder end Suarez og Evra eller kameraer, der bakker anklagen op - altså ord imod ord), ulige muligheder for at fremføre en konsistent version af forløbet / ulige vægtning af inkonsistente forklaringer og FA’s endelige version af forløbet, som ikke svarer til hverken Suarez eller Evras udlægning, men hvori Suarez er endnu mere racistisk end, hvad han va anklaget for.

Personligt kan jeg godt se, hvorfor Suarez blev dømt. Suarez tilkendegav, at han havde brugt ordet “negro”, men ikke på en racistisk måde. Dalglish’ og Kuyts vidneudsagn bakkede dog ikke helt op om Suarez’ forklaring og pegede en smule over imod Evras udlægning. Men det er så langt, jeg personligt kan følge dommen. Ifølge dommen ytrede Suarez sig racistisk yderligere syv gange, hvor man kun har Evras ord for de seks af gangene. Det sidste tilfælde er noget, FA har lagt til selv, fordi Suarez’ version ikke stemte overens med Evras og derfor tæller som en selvstændig ytring.

I forvejen er tilliden til FA ikke i top hos Liverpool-fans. Og som Liverpool-fan er det svært ikke at sidde med en fornemmelse af, at beviserne blev strukket til et absolut yderste - ja, egentlig over, hvad beviserne selv fortalte. Suarez var yderst upopulær. Dommerne gad konsekvent ikke at dømme hans vej i en halv sæson, hvilket der kun var forståelse for. David Cameron kritiserede Suarez for ikke at være en ordentlig rollemodel. Richard Scudamore var glad for, at Suarez blev solgt til Barcelona. Ja selv Mugabe havde en holdning til Suarez. Jeg tror, der er mange Liverpool-fans, som føler, at sagen imod Suarez blev båret af en generel antipati imod ham, og ikke af faktiske beviser. Evra spiller så i den sammenhæng en forholdsvis uskyldig rolle, men når det handler om rivalen, og når Ferguson er inde over, så skal der ikke meget til, før Liverpool-fans mistænker Man. Utd. for at spille på antipatien. De mest konkrete tegn for mig på, at der var nogle underliggende interesser på spil, er, at FA strikkede et forløb sammen, der var værre end anklagen, og at FA offentliggjorde rapporten nytårsdag, hvilket er et skoleeksempel på at forsøge at sikre en overfladisk dækning af rapporten.

Ja, det var dumt at kalde Evra for en løgner og synge Suarez-sangen - det er også blevet diskuteret i Liverpool-kredse - men der er mange Liverpool-fans, der stadig finder dommen urimelig baseret på FA’s rapport og ageren. Og så bemærkede jeg under kampen, at Morten Bruun havde forventet, at Evra havde fået en værre modtagelse.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Don_Millionaire
Buhen og piften kan man forvente, når man kommer til Anfield som United-legende. At blive kaldt "lying bastard" fordi Suarez udsatte ham for racisme er immervæk i en anden ende af skalaen, hvis man spørger mig.


Jeg vil så gerne stille spørgsmålstegn ved, hvor racistisk det Suarez sagde egentlig var. I Spanien tror jeg man ville have svært ved at se det som værende racistisk.

Hvor om alting er. Evra fik den modtagelse han nok havde forventet, og mon ikke at den mand har prøvet lignende en eller to gange før. I det mindste så råbte fansene ikke noget racistisk og så kan jeg ikke se noget problem i det.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Tror du Salah ville performe bedre end Martial hvis han spillede i United?"


Det kender du jo godt selv svaret på, eftersom Salah ikke kunne bruges af Mou.

Men du svare mig bare ikke rigtig på spørgsmålet, derimod stiller du en helt masse. Martial har nu haft 3 managers, han har vel været en skuffelse med den pris man har betalt? Det var faktisk derfor jeg spurgte om det jeg gjorde.

Men hvis du mener det er managerens skyld, så fred være med det.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det kan godt være negro/neger ikke er decideret racistisk, men hvorfor overhovedet nævne nogens hudfarve i en fodboldkamp?? Det kan kun være for at generer modstanderen ved det, og det er usympatisk og ikke i tråd med fair play ånden.
Skrevet af Fribytter
Det er jo så her, at der ligger nogle sproglige og kulturelle betydningslag, som går tabt ved en oversættelse. Desuden blev Suarez også dømt for at have sagt, at han sparkede Evra ned, fordi han var sort. Altså “negro” i en anden betydning end “neger”, og det overflødiggør jo diskussionen om, hvorvidt “negro” som tiltale var racistisk. I Suarez’ udlægning kan det sagtens diskuteres. I FA’s rapport kan det ikke.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Mr. Pink
Alle ved, at spillere spiller forskelligt under forskellige trænere, eller gør de?

Messi, Ronaldo, Zidane spiller (Spillede) alle på et vanvittigt niveau uanset træner.

Når det er sagt, så afhænger det vel også af spillestil samt medspillere?

Martial er på nippet til at vise alle, hvorfor han regnes som et vanvittigt talent, men han har dels haft mange trænere på kort tid og dels oplevet uro og utryghed i sit privatliv.

Det er 100% absurd, at Martial ikke spiller fast til venstre og Sanchez til højre.

Er een af dem så dårligt spillende i en kamp, ja så sætter man naturligvis Rashford, Mata eller Lingard ind.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Mr. Pink
Lukaku

Martial, Pogba, Sanchez. (Pogba er som udgangspunkt på midten!!)

Matic, McTominay

Shaw, EB, Lindeløf, Valencia
DdG

(Valencia må ud, såfremt han ikke magter at slå indlæg)

Shaw skal bare spille!!
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg vil så gerne stille spørgsmålstegn ved, hvor racistisk det Suarez sagde egentlig var. I Spanien tror jeg man ville have svært ved at se det som værende racistisk.

Selvfølgelig ville man ikke det. Der har været snak om, at man i enkelte dele af Sydamerika bruger ordet i en anden sammenhæng end racistisk, men i den dialog, der er lagt til grund af FA, skal man virkelig være kreativ for at finde en forklaring, der ikke peger i retningen af racisme:

(1) In response to Mr Evra´s question "Concha de tu hermana, porque me diste in golpe" ("Fucking hell, why did you kick me"), Mr Suarez said "Porque tu eres negro" ("Because you are black").
(2) In response to Mr Evra´s comment "Habla otra vez asi, te voy a dar una porrada" ("say it to me again, I´m going to punch you"), Mr Suarez said "No hablo con los negros" ("I don´t speak to blacks").
(3) In response to Mr Evra´s comment "Ahora te voy a dar realmente una porrada" ("okay, now I think I´m going to punch you"), Mr Suarez said "Dale, negro, negro, negro" ("okay, blackie, blackie, blackie).
(4) When the referee blew his whistle to stop the corner being taken, Mr Suarez used the word "negro" to Mr Evra.
(5) After the referee had spoken to the players for a second time, and Mr Evra had said that he did not want Mr Suarez to touch him, Mr Suarez said "Por que, negro?".


Som Fribytter er inde på, er der til gengæld noget rod omkring sagens faktum, hvor der er forskellige forklaringer. Udover Daglish og Kuyt, som Fribytter nævner, er det dog også Damien Comolli, en del af Liverpools trænerstab og den første, der snakkede med Suarez om det efterfølgende, der har afgivet en forklaring, der ikke stemmer overens med Suarez´. Det er en megasvær sag at opklare, når der ikke er enighed om hvad der er blevet sagt, men Suarez forklaring er først og fremmest, at det ikke var ment racistisk - ikke at han ikke skulle have sagt "negro".

Hvis man er sur på FA over sagsbehandlingen, så retter man dog under alle omstændigheder sin energi i den forkerte retning ved at kalde Evra for "lying bastard".

Evra er ingen engel, nej, men hvis man endelig ville drille/håne/provokere ham lidt, så virker det da noget mere oplagt at synge om hans kung-fu spark i Frankrig. Jeg synes personligt det er total mangel på klasse at kalde et racisme-offer, der taler ud om sin oplevelse for en løgner. Især i kølvandet på Brewsters fortælling. Og så ved jeg godt, at der i øvrigt også bliver sagt mange andre grimme ting på en fodboldbane, herunder ting og sager om (kvindelige) familiemedlemmers kønsdele.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Omkring kampe i dag.. Jeg ved ikke engang, hvad jeg har af forventninger. Jeg ville blive overrasket over 3 point, det er helt sikkert.
Skrevet af Mr. Pink
United taber. Det er soleklart.

Der er intet i spillet, holdets form eller spillernes (og trænerens) attitude, der peger på at United er i stand til at vinde en fodboldkamp
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Don_Millionaire
Negro og negrito som jeg har hørt brugt i lignende sager er IKKE racistisk i ordets egentlig betydning. Misforståelsen af det ord bunder vidst bare i en kulturel forskellighed. Har Suarez brugt ordet på en måde der kun kunne opfattes nedsættende fra Evras side? Sandsynligvis, men hvis man ikke ved hvad der reelt er blevet sagt, så er det jo umuligt at sige noget om. Suarez er en kæmpe klovn, men Evra er på ingen måde fin i kanten, og derfor finder jeg det utrolig svært kun at tage hans parti, også selvom han er en tidligere United spiller.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Don: Nu har FA jo lavet en undersøgelse som LaPioche fint redegører for. Dernæst om du siger negro eller blanco eller hvad det nu er, så er det spøjst at nævne en persons hudfarve i løbet af en fodboldkamp.

LaPioche: Jeg har heller ingen forventninger i dag. Jeg håber på at Mourinho spiller offensivt lige som sidst Chelsea var på besøg. Desværre er jeg ved at miste troen på Mourinho efter han signede Sanchez som venstre wing, det er simpelthen snotdumt. Og ja det er sgu hårdt at indrømme fra én som mig der ellers tidligere har beundret Mourinho, og så ham som den oplagte afløser for SAF.
Skrevet af Don_Millionaire
Don: Nu har FA jo lavet en undersøgelse som LaPioche fint redegører for.


Og som Fribytter var inde på så var der mange nuancer i den sag som gjorde at udfaldet stadig var uklart. Men nok om det.

Kampen i dag. Svært at forestille sig at spillet lige pludselig skulle blive bedre, og med tanke på de to holds form og program, så ligner det en uafgjort. Et resultat begge parter kan bruge til noget.

Jeg håber at vi ser Pogba og Martial fra start på deres respektive fortrukne positioner, og forhåbentlig kan det betyde en fremgang i det offensive spil. Derudover har jeg ikke de store forventninger og ønsker til kampen. Jeg bliver forhåbentlig overrasket!
Skrevet af Mr. Pink
Dette bliver Mourinhos opstilling:

Lukaku

Sanchez, McTominay, Mata

Matic, Pogba

Mata får at vide, han skal spille højre back sammen med Valencia.
Så er der to offensive tilbage: Lukaku og Sanchez.

God fornøjelse
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Don_Millionaire
Mata får at vide, han skal spille højre back sammen med Valencia.


Haha, jeg ved sgu ikke om jeg skal grine eller græde, men håber virkelig ikke at du får ret. Spillerne har jeg intet imod, men de må nu gerne spille længere fremme på banen end du forudsiger.

Skrevet af Mr. Pink
Men det var jo, hvad man så i sidste kamp mod storholdet, Sevilla?

Ja, jeg ved godt, at Sevilla ikke er et dårligt hold, men Mata spillede jo reelt back
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af 8letters
Hvordan ender det med, at McTominay starter inde i så vigtig en kamp mod Sevilla? Er han virkelig så god, at han kan holde Pogba ude?
Lampard é Deus
annonce
0