Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Fellaini...NEJ bare NEJ !!!!! Vi snakker om hvordan vores offensive spil kan udvikle sig - i den ligning indgår Fellaini bare overhovedet ikke.

Jeg siger jo heller ikke, at vi skal droppe at købe en playmaker til sommer og i stedet give Fellaini, hvad han vil have. Men når nu Mourinho ikke kan trylle en 28-årig Michael Carrick frem i sin trup, så må man jo overveje, hvilke alternativer der er på lønningslisten allerede. Her havde Fellaini da været en mulighed ift. at spille henover et pres. Det gjorde vi bl.a. mod Ajax i EL-finalen, selvom jeg anerkender, at Liverpools CBs er noget bedre i luften end Ajax´ var.

Jeg støtter beslutningen om ikke at forlænge med Fellaini og håber på en pasningsstærk midtbanespiller a la Jorginho, Weigl og hvem der ellers har været nævnt. Men derfor kunne Fellaini godt have været et aktiv til lige netop dén kamp, hvis han havde været fit.
Skrevet af Inuk.
Ift Mourinho synes jeg stadig at han skal have lov at fortsætte så længe at der er fremgang at spore, eller til fremgangen afløses af at vi er det bedste hold i england og/eller europa !

Altså vi skal smide ham på porten når vi engang bliver det bedste hold i europa? :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Forstået på den måde at når der ikke længere er fremgang fordi vi er de bedste så skal han jo have lov til at fortsætte.
LUHG
Skrevet af Muggedreng2
For mig er Fabinho stadigt den dejlige drøm han ville kunne bruges på både højre back eller den dybe playmaker.

Enten ham eller Weigl

Jorginho har jeg ikke set så meget til så ham kan jeg ikke sige så meget om..

vi har i alt fald brug for en mere dynamisk midtbanespiller der kan hjælpe Matic med at føre bolden frem lidt hurtigere og så kan vi endelig få Pogba frem hvor han hører til
Skrevet af Geddar , moderator
Ja, det var et mesterskabshold han efterlod, men jeg mener til gengæld ikke det var en mesterskabstrup. Der var, sat lidt på spidsen, en kombination af spillere der sang på sidste vers og unge spillere, der endnu ikke havde slået igennem. Ferguson var bare sublim til st få det maksimale ud af de enkelte, via sin formidable evne til at definere rollerne og opgaverne og til at bruge trænerstaben klogt. Jeg kan ikke forestille mig andre end Ferguson havde fået et mesterskab ud af den trup.

Jeg er så til gengæld helt enig i at det var en hjerneblødning af rang, da Moyes skiftede det meste af staben ud.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
Fabinho er der sgu ikke meget playmaker over. Men han er absolut fremragende.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Toogle:
Jeg eg lidt i tvivl om hvad du mener. I går håbede du på, at United ville slutte udenfor top 5, så Mou ville være fortid. Nu mener du han skal blive så længe der er fremgang at spore... skulle der bare 30 min mod nr. 18, fra at han skulle væk, til at der er fremgang???

Mht fergie, så prøvede han længe at forny holdet... men han ville ikke bruge kassen ret ofte. Derfor endte vi med store talenter der ofte var et hit and a miss - Anderson er vel bedste eksempel på det.
Han prioriterede dog en sidste titel over en mere langsigtet løsning, end RvP. Men da vi hentede RvP forventede vi jo også, at han kunne forblive det monster han var i 20-sæsonen.
Jeg tror dog han mistede pusten, da Fergie trak sig, da han efter sigende fik at vide at fergie ville blive i mindst 3 år, da han blev signet.

Jeg ville i øvrigt indtil for 3 minutter siden have sagt, at Veratti ville være den perfekte playmaker for os. Men med det temperement, tror jeg han ville være for stor en liability. Og i øvrigt også et umuligt mål.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Milinkovic-savic er i øvrigt også rygtet til. Jeg kender han ikke, men rygterne siger at hans agent mener han er bedre end Pogba, og mener det er fair at prisen også er over Pogba prisen (agenten er Mateja Kezman).
Rygterne siger £100m. Følger vi de sidste vinduers udvikling, skal vi bare slå til med det samme. Én måned inde i vinduet vil hæve prisen til omkring £150m
Skrevet af Pete2
Fynbo : hvad der undre mig er hvordan du kan blive ved og skrive dit intetsigende ævl og bævl igen og igen. Din modstand mod Mou har alle fattet for længe siden og folk er fuldstændig ligeglad med din menig.

Du bruger så meget tid på lange og enerverende tekster at vi falder i søvn. Prøv og skriv noget konstruktivt så lover vi og svare dig konstruktivt. Ellers bliver dette sidste gang dine lange tekster læses
Skrevet af Slettet(262004201905)
Personligt synes jeg ikke Fynboens tekster er intetsigende.
Der kan være lige lovligt "blomstrede" ordforråd (i forhold til at dette er et testosteronbefængt mandsforum :-D. ), men der er holdning og forklaring bag holdningen... ikke bare blind tillid eller had - det synes jeg er positivt
Skrevet af Slettet(100838201910)
Milinkovic-Savic ser helt og aldeles fremragende ud. Han ville bestemt kunne retfærdiggøre et prisskilt på 100 mio. euro/pund, men jeg synes det ville være en dum handel for United. Han minder enormt meget om Pogba i de positioner, han optager på banen og vil gerne spille den fremskudte rolle på en 3-mands midtbane. At hente ham ind for en formue og derefter være nødtvunget til at spille enten ham eller Pogba på en mindre favorabel position savner i min optik mening. Havde vi nu ikke Pogba i truppen (og det er der sikkert efterhånden mange, der ønsker), så ville jeg straks være mere varm på det.
Skrevet af Muggedreng2
jeg må også tilstå jeg finder Fynboens indlæg både respektfulde og leveret med indsigt og humor, dem læser jeg gerne med et smil på læben.

For fanden hvor ville verden dog være et fattigt sted hvis der kun var plads til en måde at se ud på, en måde at tale på og en mening at have.

Dem der har så travlt med at tale andre ned og fordømme deres holdninger fordi de er anderledes end deres egne burde overveje at slå ordet rummelig op.

OT: Noget af det som slår mig når jeg har set de sidste mange kampe er vores løb uden bold på den centrale midt er en by i Rusland. Det er præcis derfor Mata ser så god ud når han kommer ind, så snart han har afleveret bolden søger han at gøre sig spilbar igen. Vores hold er spækket med spillere der vil varme den konstant eller spillere der ikke har evnerne til at spille pasningspil. Dette kan jeg ikke se vil ændre sig, uanset hvor meget folk så håber, førend vi får en manager der træner benhårdt i løb uden bold, samt nogle spillere der ikke vil varme den med 20 berøringer eller har et tempo der er et my over snegl
Skrevet af Mr. Pink
Pete2

Jeg anbefaler dig, at skrue ned for charmen, dine håbløse påstande og dine personangreb. Du har absolut intet mandat til at gebærde dig, som du gør.

Jeg er også begejstret for Fedefynbos indlæg, så dit barnlige skriv om, at ingen gider læse hans indlæg, fremstår aldeles stupidt og ynkeligt. Der er masser af brugere, der sætter stor pris på fynboens indlæg.

Skru ned eller smut.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Yildis
@Pete:

"Folk" er IKKE ligeglade med fynboens mening. Han er én af de brugere, der har en historisk dybde, og det må man have respekt for. Samtidig formår han at debattere ordentligt med respekt for andres holdninger.

Dit indlæg, derimod, er vist et selvmål.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Lynild
Ift. Milenkovic-Savic

Han minder enormt meget om Pogba i de positioner, han optager på banen og vil gerne spille den fremskudte rolle på en 3-mands midtbane.


Han spiller nemlig den fremskudte, i år med Parolo og Lucas som makkere, sidste år med Parolo og Biglia, så ift. Pogba er det nok nærmere at se på, hvem der kunne være en god makker til Matic. McTominay virker til at have pedigree, men der er behov for en mere.

Der har været talt meget om savnet af Carrick, så en dybtliggende playmaker var måske løsningen? Saul Niguez har evnerne og kunne være en Mourinho-spiller, men spørgsmålet er, om Mou ikke mere søger et løbesvin til at opsnappe omstillinger. Jeg synes altid, at han har haft den type, og at det kan være det han går efter. Og så bruger Matic til at stabilisere.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Lynild
Jeg tænker, der er brug for 2 mere. Vi mister efter alt at dømme både Carrick og Fellaini til sommer, og hvis vi skal kunne spille med en 3-mands midtbane (som jeg gerne ser), så skal vi i hvert fald op og have 6 til positionen. Andreas Pereira kan selvfølgelig tælle for en mand, hvis Mourinho ser hans fremtid derinde, som det har lignet i hans to pre-seasons.

En dybdeliggende playmaker er netop løsningen som jeg ser det. Saul ville være fantastisk. Jeg er fuld af beundring over for ham, for han er simpelthen så komplet. Men hvordan køber man lige en mand fri af en 9-årig kontrakt uden at betale frikøbsklausulen på halvanden milliard? Læg dertil, at han nok er pænt forelsket i Atletico, når han skriver så lang en kontrakt. Jeg tror desværre ikke han er en mulighed.
Skrevet af Battlegoat
@la p

Ja det ville da være skidt, samme som Martial Sanchez.
Vi skal vel ud og have 2 midtslidere uanset hvad, for carrick og forhåbentlig fellaini, og jeg ser gerne Young i sin sidste sæson os
Skrevet af Geddar , moderator
@LaPioche

Vil i med endnu en playmaker ikke bare få endnu større problemer med at sætte fart i spillet? Matic har dele af det i sit spil, og Pogba og Sanchez har begge meget. Vil det ikke være mere oplagt med en dynamisk box-box, der kan bryde kæderne?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Pete2
Det kunne være super med et par gode defensive midt som samtidig kan spille fremadrettet . Der har i UK været skrevet om Iniesta - kunne være spændende selv om han synger på sidste vers .
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Geddar
Jeg ser gerne Pogba spille en rolle, hvor han bryder kæderne, og så kræver det jo en mand, der kan ramme ham, når han ankommer i de rigtige rum. Det var der, han var så god i Juve, når Pirlo kunne smide bolde frem mod ham. Hvis vi leger med tanken og forestiller os en 3-mands midtbane med Pogba, Matic og Milinkovic-Savic, så er der selvfølgelig masser af gennembrudskraft, men hvem pokker skal fodre dem med afleveringer? Den opgave føler jeg mig ikke overbevist om, at Matic magter.

Mht. Alexis, så må jeg indrømme, at jeg aldrig har nærstuderet ham i Arsenal, så jeg ved ikke, om han altid har spillet sådan, men jeg synes simpelthen han falder for meget tilbage i banen. Manden er gift oppe omkring boksen, men han har stort set alle sine boldberøringer midt på modstanderens banehalvdel her i de første United-kampe. Jeg vil gerne have ham 10-20 meter længere frem, så han faktisk kan gøre ondt på modstanderen. Lige nu ligger han vel på 1 mål i 8-9 kampe eller sådan noget, og det var endda et straffespark. Jeg har svært ved at se, at vi får ret mange mål ud af ham så længe han trækker ned som en midtbanespiller. Men det er måske bare sådan, han spiller?

Du har da ret i, at hvis alle mand klumper sammen inde centralt på banen, så kan det være lidt ligegyldigt at bringe en playmaker ind.
annonce
0