Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pindhunden
The crazy gang:
Jeg er meget enig i, at Eriksens bidrag i går var meget undervurderet. Han er super god til at holde bolden i gang og udnytte drevet fra andre spillere. Og så slog han mange gode sideskift, som næsten blev til store chancer i går. United har mange spillere, som varmer bolden for længe, og set i det lys vill han være et godt supplement.
Men Eriksen er meget afhængig af bevægelsen og dybdeløbene fra medspillerne, og det er netop disse løb, flere af os savner fra holdet i øjeblikket. Jeg ved ikke, hvor god Eriksen ville være til også selv at løbe dybt nogle gange.
På et tidspunkt håbede jeg lidt på Goretzka, som så skifter til Bayern. Ham har jeg set spille nogle kampe, hvor han fra central midtbane konstant løber gennem kæderne, hvilket kan være svært at håndtere for modstanderne.
I virkeligheden burde Pogba have alle fysiske forudsætninger for at gøre det, men han vil altså helst selv være playmaker.
Så min konklusion et nok, at enten A) Vi køber en central midt med playmaker-egenskaber, og så skal Sanchez, Martial og Pogba acceptere, at de skal løbe meget mere dybt, eller B) Vi køber en dybdeløber, og så lader vi Pogba og Sanchez være playmakere.

Løsning A er i min bog klart at foretrække.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Så min konklusion et nok, at enten A) Vi køber en central midt med playmaker-egenskaber, og så skal Sanchez, Martial og Pogba acceptere, at de skal løbe meget mere dybt, eller B) Vi køber en dybdeløber, og så lader vi Pogba og Sanchez være playmakere.

Løsning A er i min bog klart at foretrække.

Jeg stemmer for, at Mourinho læser Bielsas træner/strategi/taktik bog, og lægger taktikken ud fra det Bielsa skriver :)

Derefter køber Mourinho med det samme en strateg/playmaker til den rolle du beskriver, og begynder at definere de løbemønstre for Alexis, Martial, Pogba, etc. etc., så en playmaker har nogle mål at ramme.

Hvis der ikke er bevægelse oppe foran, vil en playmaker ikke kunne bruges til ret meget.

Pogba er ikke playmaker i Scholes/Pirlo/de Bruyne forstanden, og det bliver han aldrig. Alexis er det heller ikke, og er heller aldrig købt ind til det.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det gjorde han faktisk i starten da manageren hed Van Gaal, problemet er at han ikke får bolden når han tager løbene og derfor (Det er så mit eget bud) vælger han at blive stående og modtage den for så at sætte fart iden.

Det er jeg ikke enig i. Under Van Gaal var spillet i høj grad sat op til, at Martial skulle i 1vs1-situationer, og da det er hans spidskompetence lignede han en mega world-beater. Vi spillede ham, hvor han var bedst, hvilket Mourinho kunne lære noget af. Men det var altså ikke fordi han tog det ene dybdeløb efter det andet. Og derudover er det jo bare sådan, at man ikke nødvendigvis kan få bolden hver gang, man tager et løb. Det ligger lidt i sagens natur, når der helst skal være mere end ét løb foran boldholderen. Tit og ofte må man gøre sig anstrengelserne uden at høste frugten af det.

Til gengæld er vi helt enige i, at der er brug for en mand, der sætter farten inde på den centrale midtbane. Jeg er (blevet) stor fan af Jorginho. Han er simpelthen så dygtig til at vælge den rigtige aflevering og styre temperaturen på spillet. Han minder mig faktisk meget om Carrick i sin prime.
Skrevet af Mr. Pink
Jeg tror, jeg er nødt til at se nogle Juve-kampe, da Pogba spillede der, for som det ser ud nu, er han vel een af de dårligste performende spillere for United?

Det er helt slemt.

United trænger til en kvik, aggressiv central midt ved siden af Matic og Pogba. Big Mac skal have kampe, men er endnu ikke god nok til at indgå som fast starter.

Pogba skal bare instrueres i at smide den op til Sanchez på højre og Martial på venstre og så eller lunte op mod målet sammen med ham den ny kvikke.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Inuk.
Men det var altså ikke fordi han tog det ene dybdeløb efter det andet. Og derudover er det jo bare sådan, at man ikke nødvendigvis kan få bolden hver gang, man tager et løb.

Og hvis man spiller med Fellaini og Herrera centralt, som Van Gaal var nødsaget til at gøre i mange kampe, så for du slet ikke bolden uanset hvor mange dybdeløb du foretager dig.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror, jeg er nødt til at se nogle Juve-kampe, da Pogba spillede der, for som det ser ud nu, er han vel een af de dårligste performende spillere for United?

Altså det kommer trods alt an på hvor momentant et perspektiv, du anlægger. Over den seneste måned? Ja. Over sæsonen? Nej, der har han været en af vores bedste spillere. Det er ikke fordi vi kan kigge på Pogba i United-tiden og sige, at han aldrig har ramt sit Juve-niveau. Han har spillet nogle fremragende kampe. Han har bare også spillet nogle rigtigt dårlige - og det er særligt i den seneste tid, hvilket oftest ligger klarest i erindringen. Før sin skade i efteråret vil jeg vove at påstå, at han var bedre end vi nogensinde så ham i Juve.
Skrevet af Slettet(100838201910)
http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-transfer-news-jose-mourinho-paul-pogba-targets-summer-a8246206.html?amp

While the Pogba situation has been smoothed after the French star was left out for consecutive games and publicly criticised by the manager, sources close to the situation say it is still someway up in the air - but it has been made known to the player and his representatives that United would back Mourinho in any future flashpoint.

That is despite the status Pogba has accrued as the club’s most expensive ever signing and one of their most prized players commercially. He and the rest of the squad have been made fully aware that they can follow the manager’s instructions or leave.

Not gonna lie. Der var faktisk et tidspunkt, hvor jeg var bange for, at Woodward og co. kunne finde på at bakke Pogba op pga. de kommercielle interesser, klubben har i ham. Men det er lige præcis sådan her, det skal være. Klubben står bag manageren og spillerne må indordne sig.
Skrevet af Pete2
Fynbo - Sorry var vist lige negativ nok mod dig. Blev bare træt af den evendlige negativ kritik af Mou. Men vi har jo alle lov og være for hhv imod
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Undre mig over at du var i tvivl om hvor Woodward ville lægge sine æg.
Hos Pogba eller Mourinho.

Ved ikke om han (Woodward) er presset, men han burde være det.
Tre managere og endnu ikke synlige tegn på foldboldmæssig forbedring, trods den bedrede stilling og de fortsat åbne muligheder.
Trods alt ham, der har valgt strategisk med Mourinho og godkendt de dyre indkøb. Bakker han ikke Mou op, vil han vel blot cementere egen inkompetence?
Og dermed for alvor komme i modvind.

Nej, jeg synes det er som at sparke en åben dør ind, at mene at Woodward for egen skyld må holde fast.
Og håbe det kaster resultater af sig.
Alt andet lige er Pogba vel Mourinhos idé og ikke Woodwards og for at sikre deniability, er det vel en bunden opgave for ham.
Manden er givetvis inkompetent på nogle områder, men næppe dummere end andre folks børn
Skrevet af fedefynboen
Pete2

Det er altid både modigt og fornuftigt at erkende sine fejl.
Undskyldning godtaget for hvad det er værd.

Som du, er heller ikke jeg på nogen måde perfekt og den bedste måde at bringe mig (og andre) i tvivl, er at argumentere.
Ikke at forfalde til perfiditeter, det afstedkommer blot hovedrysten.
Vi er her vel alle for at udvide vores horisont, ikke for at høre et ekko af vores egne stemmer.

Som eksempelvis LaPioche gør, når han påpeger hvad han vil deltage i og hvad ikke.
Jeg er ikke enig med ham, men har bestemt respekt for hans valg.
Fordi han argumenterer for dem og bestemt også fordi han bidrager med læssevis af information, som jeg skulle bruge mange stunder på at finde andetsteds.

Skrevet af Slettet(100838201910)
@Fynboen
Jeg ved ikke om det undrer mig, men jeg følte mig da ikke 100% overbevist om, at han ville gøre det rigtige og støtte den siddende manager. I fodbold anno 2018 har spillerne enormt meget magt og der er der helt sikkert klubber, hvor man ville støtte holdets stjernespiller frem for manageren. Hvis Chelsea fik valget mellem at fyre Conte eller sælge Hazard, så tror jeg Conte var blevet bedt om at rydde sit skrivebord pronto. Jeg tror heller ikke man holder længe, hvis man kommer på kollisionskurs med enten Messi eller Ronaldo i hhv. Barca og Real. Man kan selvfølgelig anføre, at når det ikke forholder sig sådan i United, så er det fordi vi ikke har spillere på samme niveau, men jeg vil fortælle mig selv den romantiske version, at ingen er over manageren i Manchester United.

Alt andet lige er Pogba vel Mourinhos idé og ikke Woodwards og for at sikre deniability, er det vel en bunden opgave for ham.

Det er jeg ikke engang sikker på. Altså, jeg ved det ikke, men der har været lidt snak i krogene om, at Pogba var Woodwards signing, som Mourinho ganske vist godkendte, men som udsprang fra Woodward. Men altså, hvad skal man efterhånden tro på.
Skrevet af Mr. Pink
Jeg er ikke enig med ham, men har bestemt respekt for hans valg.
Fordi han argumenterer for dem og bestemt også fordi han bidrager med læssevis af information, som jeg skulle bruge mange stunder på at finde andetsteds.Helt enig.

Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Ja, du har helt ret i at spillere har en uforholdsmæssig stor magt.
Det samme gælder iøvrigt visse agenter, som tilmed tager deres ofte enorme fortjeneste med ud af fodbolden.
Den trafik må stoppe, skal man igen ha´ tillid til klubben over alt princippet.

Det kræver både mod og opbakning at sætte foden ned over for disse beklagelige tendenser.
Det er markedskræfter "run amock"
Du har flere gange været inde på det fornuftige i en eller anden påbudt kvote af hjemlige spillere, hvad givetvis ville kunne dæmme op for i al fald noget at den håbløse trafik der foregår.
Men det er op ad bakke, hvad også ses på Old Trafford. Der er langt i mellem de virkelige fans, man skal virkeligt stramme sig an for at finde dem blandt pengestærke turister mm.
Bosmanndommen er et problem, som bør imødegås, ganske som markedskræfternes urimeligt gode betingelser bør reduceres.
Og ikke kun i fodbold. Prisen er sgu for høj.

1,02 i n´te holder ikke. Ganske som ensidigt fokus på BNP heller ikke gør.
Hvordan den lige skal skæres, må frem i forreste række af debatten
Skrevet af Muggedreng2
sad lige og forsøgte finde beviser for at Martial rent faktisk tog mange dybdeløb i sin første tid som United spiller, men må krybe til korset LaP du har ret.

Hvad jeg så fandt ud af igen er hvor vanvittig en fodboldspiller den mand er. Hold nu KÆFT hvor har han nemt ved at sætte en mand. Og det er OGSÅ fra en position som højre kant. Derfor tror jeg udelukkende det for Martial er et spørgsmål om tillid og selvtillid.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvad jeg så fandt ud af igen er hvor vanvittig en fodboldspiller den mand er. Hold nu KÆFT hvor har han nemt ved at sætte en mand.

Det er helt vildt - og det er ikke engang fordi det altid er med vanvittige finter. Det er det nogle gange, men tit og ofte er det bare et fodskifte og en acceleration. Det ser SÅ nemt ud. Det er også derfor jeg mener, at han ville blive fuldstændigt uhyggelig, hvis han også begyndte at true dybt. Hvis en back både skal til at holde øje med, hvad der foregår foran ham og bagved, så bliver han da først rundtosset.
Skrevet af Battlegoat
Os derfor Sanchez ude på venstre kanten er helt ude i skoven, jeg kan godt lide Sanchez, men han skal op ved siden af lukaku eller lige bag ham.

Også håber jeg satme vi vinder over Liverpool jeg har kæmpet en brag kamp med alle scouserne på arbejdet hele ugen, det sjovt så snart de vinder 3-4 kampe i træk, så tror de fandme, de kan det hele, så det må der gerne blive sat en stopper for. =)
Skrevet af Pete2
I UK mener rigtig mange fans at udviklingen i Man U. er rigtig god og og at vores mangler gør et solidt stykke arbejde . Man vægter : 1) siden Mou tiltrådte har man vundet 2 flotte pokaler i sidste sæson 2) i denne sæson har man ligget nr 2 hele sæsonen 3) vi er langt i FA 4) vi er realativt langt i CL hvor vi var gruppe suværene gruppevindere 5) vi har mange gode unge spillere på 27 og nedefter 6) vi har et af PL bedste forsvar 7) de tror på fremtiden .

Det er jeg enig i også selvom vi ikke spiller så godt nu som i starten af PL og CL sæson. Det kommer igen og kunne være fedt når/hvis vi er i semi i CL og FA og stemningen ryger op hos alle. Sidste kamp viste ihverfald tydligt at der kan tænkes max offensivt inde i Mou´s hoved.
Skrevet af Pete2
Der skal stå manager i stedet for mangler
Skrevet af Pindhunden
Mourinho er selvfølgelig så ærekær, at han ikke vil tabe til Liverpool. Men objektivt set er kampen vel ikke så vigtig, fordi holdene stadig har gode muligheder for top 4 trods et nederlag.

Ingen husker en andenplads, så Mourinho får vel ikke en bedre mulighed end i morgen for at blæse til angreb. Hvad tænker i?

Hvis han vil udvikle holdet til næste sæson, er det en kamp som denne, at han skal prøve et meget offensivt udtryk. United risikerer at løbe ind i en Liverpool-kontramaskine, men omvendt skal man som storhold formå at dominere hjemmekampe. Hvis man ikke øver sig, bliver man aldrig bedre.

Jeg har svært ved at se det ske, for ingen har lyst til at tabe til Liverpool. Men jeg hørte lige en podcast, hvor de snakkede om de sæsoner under Ferguson, hvor United ikke længere kunne vinde mesterskabet. Der eksperimenterede han angiveligt en del frem mod næste sæson - blandt andet fik han for alvor Ronaldo i gang mid slutningen af 2005-2006-sæsonen, sagde de. United sluttede 8 point efter Chelsea den sæson.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ingen husker en andenplads, så Mourinho får vel ikke en bedre mulighed end i morgen for at blæse til angreb. Hvad tænker i?

Hvis han vil udvikle holdet til næste sæson, er det en kamp som denne, at han skal prøve et meget offensivt udtryk. United risikerer at løbe ind i en Liverpool-kontramaskine, men omvendt skal man som storhold formå at dominere hjemmekampe. Hvis man ikke øver sig, bliver man aldrig bedre.


Mourinho blæser ikke til angreb. Han har selv udtalt, at han ikke vil gøre noget i kampe, som han ikke har trænet med spillerne - det var bl.a. derfor man i preseason trænede 5-3-2 (eller nogle ville kalde den 3-5-2).
Jeg tror heller ikke jeg ville lave min spillestil markant om midt i sæsonen mod et af de bedst pressende hold i europa - det ville sandsynligvis koste en ordentlig øretæve, og den slags vil Mourinho (med rette) ikke risikere for hverken ham selv, eller hans spillere.

Hvis han skulle lave noget om, og træne noget forud for den næste sæson, skulle han gøre det mod ringere modstandere, end Liverpool.
annonce
0