Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Battlegoat
Pff så skifter han Big mac for mikrofonen
Skrevet af Mc86
LaPioche, nu henviste jeg egentlig til hans defensive ratings, herunder indgår pasnings-ratingen ikke..
Beklager hvis jeg ikke gjorde dette tydeligt nok..Jeg er da enig i, at to forsvarsspillere der kan spille bolden fremad i banen naturligvis er bedre end én, men hvis det betyder en væsentlig ringere forsvarsspiller, så er jeg personligt ikke fan. I hvert fald ikke når vi ikke har mere possesion end tilfældet er.

On-topic i forhold til dagens opstilling, når forstår jeg intet af Fellainis berettigelse på holdet fremfor McTominay. Synes denne kamp passer vores unge skotte markant bedre.. Men mon ikke Mou ved hvad han gør.
Skrevet af Schleimann
Savner også McTominay. Og især Mata oppe foran til at diktere og få lidt ro på bolden. De andre tre er for flagrende
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Slettet(100838201910)
MC86: Fair den missede jeg i forbifarten.

Det kan jo være, McTominay ganske enkelt trænger til en pause. Han har spillet mange kampe på det sidste - og det har han altså aldrig prøvet før på samme niveau.
Skrevet af han_solo
Fair nok at Pogba er på bænken, han deltog vist kun i let træning igår, så måske risikabelt at lade ham starte inde.

Noget jeg dog kan blive lidt træt af at se, er at Shaw åbenbart er røget bag Darmian i køen... Eneste logiske forklaring må være, at Darmian kan gå ind og erstatte begge backs hvis det blev nødvendigt, ellers må Shaw godt nok præstere elendigt til træning.
UTD
Skrevet af Don_Millionaire
Tanken er vel at vi kommer til at presse Sevilla tilbage, og derved kan pumpe en masse bolde ind i feltet til Fellaini og Lukaku. Om vi rent faktisk kommer til at dominere possesion, og derved kan presse dem tilbage, det er jeg nok mere tvivlende overfor.

Pogba havde passet langt bedre til den her kamp, men hvis han rent faktisk er så skadet at han ikke kan spille, så er jeg egentlig mere tryk ved at have Fellaini til at bidrage i offensiven, fremfor BigMac.
Skrevet af Toggle
Til dem der ikke har set interviewet:
https://www.youtube.com/watch?v=_1rE9ZCvdKE
Manden har jo ret - og fin pointe i forlængelse af LaP tidligere indlæg om pundits !

LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
ellers må Shaw godt nok præstere elendigt til træning.


Med hans historik så finder jeg det ret sandsynligt.
Skrevet af uden_benskinner
det gir for mig meget lidt mening at sætte store, klodsede fellaini ind mod de små, hurtige sevilla-spillere. af og til får mourinho en hjerneblødning på størrelse med hans ego.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inferno
Enig UB, men saftety first,as usual. en eller to udskiftninger fra starten af anden halvleg? Jeg gætter på en.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Mc86
Når man ser optakten og målene fra eksempelvis Valencia-kampen, så giver de forreste 4 super god mening.
Hold kæft de ser langsomme ud i deres bagkæde, det skal kunne udnyttes. Særligt ude omkring Rashford, han har alle muligheder for at komme til at shine i dag igen.
Skrevet af Don_Millionaire
Rashford har lige haft en kongekamp på venstre kant. Nu spiller han på højre, så vores nye primadonna kan spille til venstre? Gud hvor er jeg bare træt af den handel!
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Fribytter. Jeg tror nu ikke Messersmidt er nazist. Det er i hvert fald biased, at erklære ham for det efter hans tossede handling. Nen man ved hvad hans holdning omkring migranter er.

Og ja, når en ´ekspert´ kommentator bliver tilladt at komme med sine antipatier, vil det selvsagt polarisere seerne. Du er som Liverpoolfan biased for Carragher, og jeg er imod. Man kan ikke undgå at være biased omkring manden, efter sådan en kommentar.

Det er noget andet når dansk TV viser landskampe.
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Paz:
Nej, bare nej... følg nu med i debatten og hvad der bliver skrevet, før du kommer med så dumme kommentarer til et meget lille subset af det skrevne.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis man så Shaws fysiske forfatning mod Palace, så kan jeg godt forstå, han er røget bag i køen. Han lignede ikke en professionel fodboldspiller anno 2018 med den dadbod.

Ærgerligt Lukaku ikke blev mere nærgående på sine to tidlige forsøg. Vi gjorde ondt på dem i starten, men har mistet overtaget igen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ups. Eric Bailly. Det så ikke godt ud.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lyspunkt indtil videre: Alexis Sanchez ligner en mand, der har noget at bevise. Insisterede på at spille på førsteberøringen i kampens første sekvenser hvilket tydeligvis fangede Sevilla på halen.
Skrevet af Muggedreng2
Det ser i det hele taget ikke godt ud
Skrevet af Mr. Pink
Fed kamp
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(262004201905)
Helt enig, Don_M.
Det er så tosset ikke st spille Rashford på en af de positioner han spiller bedst.
Det giver slet ikke mening at have hentet Alexis, hvis han skal spille venstre, hvor vires to mest talentfulde offensivspillere også er bedst (når de ikke spiller spids)
annonce
0