Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Travel100
Sevilla kan spille et par år uden at score. MU skal nok tage den.
Skrevet af Mr. Pink
Selvfølgelig. United vinder alti alti på egen styrke!
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af uden_benskinner
dårlig 1 halvleg, måske mourinho er fuld ud tilfreds med hvad han ser?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg var nok lige lovligt hurtigt ude med ros til Alexis. Syntes ellers han fik skabt meget i starten ved at spille på førsteberøringen og sætte tempo, men siden da er han faldet tilbage til boldtab og ikke så frygteligt meget andet.

Der mangler kvalitet i den sidste aflevering. Den slags plejer Martial og især Mata at kunne hjælpe med. Lingard finder nogle gode rum, men han er sløset når han kommer fri.

Og så er vi aaaaaalt for passive. Gud, hvor er vi bange for dem. Og alt for bange, hvis jeg må være så ærlig.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er i øvrigt helt enig i balladen omkring Alexis og Rashford og højre og venstre kant. Fatter ikke en meter af, at det kun er Alexis, der må spille derude. Især når han stort set ikke skaber noget.
Skrevet af Don_Millionaire
Kunne være fint at Alexis blev pillet ud i pausen. Det kan jo ikke blive ved det her, og samtidig med at han er bund elendig, så skal han tage den plads hvor vi har spillere i form. Mourinho bliver snart nød til at tage action på den problemstilling!
Skrevet af Muggedreng2
Præcis det virker som om Alexis skal spille den plads uanset hvor mange fejl han laver og hvor lidt han yder i det offensive.

Det sjove er btw at de sidste 10 minutter ser vi jo hvordan vi kan spille bold hvis vi får lov.

Mit bud ind med Mata eller Martial så vinder vi
Skrevet af han_solo
Hvor mange gange har Mourinho startet Alexis på venstre kant og så flyttet ham i anden halvleg når han har set at det ikke fungere? Virker mere til at være reglen end undtagelsen i hans United tid.

Hvis han er blevet hentet ind for at spille venstre kant, så ville jeg ønske man blot lod være. Nok den eneste position på holdet, hvor der i forvejen var en glimrende konkurrence mellem Rashford og Martial.
UTD
Skrevet af uden_benskinner
prøv at lægge mærke til alexis´ løbemønstre inde på banen, det virker som om han i sekunder mister orienteringssansen og stiller sig langt tilage som sweeper tilmed, det er næsten helt bizart at være vidne til...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Pindhunden
Jeg ved godt, at vi som fans er ensporede og sikkert mangler overblikket, men Gud ved, hvad der ville ske, hvis Alexis spillede til højre og Rashford til venstre?

Det er godt mange spildbolde, vi skal acceptere, for at Alexis kan spille en god aflevering ind i feltet. Han forårsager mange omstillinger til Sevilla, men for at være fair så var det jo faktisk Alexis, som spillede Fellaini fri til den bedste mulighed i første halvvej.
Skrevet af MiniKvist
Alexis skiftet har kun formået at gøre Pogba, Martial og Lingard ringere. Han må snart på bænken eller prøves på den højrekant, for både Martial og Rashford er bedre på venstrekanten og performer, når de får chancen!
Skrevet af Paz
@ Crazy

Det er ligegyldigt om Morten Bruun har en virkelig stærk antipati for Liverpool, bare han ikke siger det højt nogen steder?
Skrevet af Mr. Pink
Det er uden betydning og aldeles meningsløst at skrive. Vi gentager jo os selv. Lad os i stedet tale om en udvidelse af stadion? Det andet er jo for dumt..
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Inferno
super konklusion paz, godt gået og farvel.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Paz
Hvad er din konklusion, inferno?

Jeg prøver at gennemskue logikken. Det er svært, synes jeg.
Skrevet af Mr. Pink
God assist af Sanchez - til Sevilla
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Battlegoat
Synd af lingard - godt skud
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Paz:
Jeg har jo netop svaret på lige præcis det spørgsmål, med både Bruun, Piil og Mølby som fine eksempler. Muligvis derfor det er en virkelig dum entre i tråden du har.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mht udvidelse af stadion, læste jeg i sidste uge, at ledelsen droppede til fordel for køb af nye spillere.
Jeg håber vi henter to til venstre kanten. Der mangler vi virkelig en spiller. Vi bør gå efter Neymar og Lemar. Med de to vil vi virkelig blive konkurrencedygtige.
Skrevet af Slettet(562310210908)
Rashfords slutprodukt er godt nok af tvivlsom karakter i dag uanset om det er i højre eller venstre.
annonce
0