Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 666 - 8000
Om vi stiller med 8 mand er det årets nemmeste sejr, milan er et lorte hold med gamle mænd på banen.
No bullshit - No pain United forever!
Skrevet af Lehrer
Velovervejet og gennemarbejdet indlæg.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Scouse-free
Når der bliver skrevet sådan noget fis, så er det da ligefør jeg håber vi bliver trillet baglæns ud af San Siro... igen.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Kyl2620
Folk glemmer åbenbart.
Glæder mig for vildt til den kamp.
Manchester United Nicklas Bendtner(DK´s nye Elkjær)
Skrevet af Alsen_RedDevils
Så dem mod Udinese, og de har så afgjort flere tråde at spille på nu, hvor Ronaldinho er oppe i omdrejninger. Pato viste også gode takter, ligesom Huntelaar viste lidt af de gamle dyder, mens Ambrosini er et kraftværk af energi. Modsat tidligere synes deres defensiv dog at være det mest sårbare, navnlig Dida er en omvandrende katastrofe. Kan vi tæmme Ronaldinho har vi afskåret dem deres *eneste* rigtig kreative spiller, hvorfor Fletcher forhåbentlig allerede nu er i gang med at gennemse DVD´er, og visualisere brækkede brasser-ben for sit indre.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis Pato og Ronaldinho kan stækkes, tror jeg vi vinder. Pato har vel potentialet til at blive verdens bedste angriber, og Ronaldinho er efter sigende tilbage hvor han var for Barcelona i sin storhedstid (om end jeg tvivler lidt på at han er helt deroppe).
Derudover kan Beckham selvfølgelig lægge nogle gode afleveringer, hvis han får plads til det... Det gør han forhåbentlig ikke med Evra over for sig.

Men alt i alt tror jeg altså ikke Milan er så stærke som de var sidst vi mødte dem, og der var vi klare favoritter inden de to opgør. De er ikke lige så stærke som Inter, som vi, uden at spille os ud, slog rimeligt sikkert sidste år.
Derfor tror jeg på avancement.

Jeg ser stadig United, Chelsea og Barcelona som favoritter til titlen, med Real som outsider (på stjernemasse/talent alene, da de fortsat har problemer med flowet i deres spil).
Chelsea og Barca er vel de største favoritter.
Skrevet af Curtis
Hvad er det Anderson har gjort, siden han vel er færdig hos jer nu? (eller er han skadet?)
Skrevet af Scouse-free
Anderson udeblev åbenbart fra en træningssession hvilket Ferguson ikke har ladet gå ustraffet. Det blev til en uges løn i bøde, samt et gevaldigt drop på status i truppen, desværre har vi ingen andre end Talentløse til at afløse ham, og derfor er han nu foran i hirakiet.

Seneste meldinger lyder dog på han er skadet, hvilket meget vel kan være rigtigt, men han skal nok se frem til et par kampe hos reserverne før han kommer op omkring førsteholdet.

Edit:

Man fristes næsten til at sige at de brassere har en fandens ringe mentalitet.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Anderson missede vist ikke bare en træningssession, han tog helt hjem til Brasilien og legede lidt med hos Corinthians eller noget i den stil.

På papiret burde vi feje Milan af banen over to kampe, men det burde vi også have gjort sidst. Og der gik det som bekendt ikke særlig godt.

Et udebanemål burde dog være nok til at klare skærerne. I vores nuværende form regner jeg en sejr på OT som overvejende sandsynlig.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af 80Ronaldinho
<blockquote>Om vi stiller med 8 mand er det årets nemmeste sejr, milan er et lorte hold med gamle mænd på banen. </blockquote>

Fjols.

<blockquote>Kan vi tæmme Ronaldinho har vi afskåret dem deres *eneste* rigtig kreative spiller, hvorfor Fletcher forhåbentlig allerede nu er i gang med at gennemse DVD´er, og visualisere brækkede brasser-ben for sit indre.</blockquote>

Gattuso er klar til en fist-fight hvis det er skotten skulle blive for fræk:) Men korrekt, vores brasser er skam kilden til det meste af det offensive spil. Dog skulle det dog ikke undre mig hvis den sløve Seedorf rent faktisk vågner op og spiller en brandkamp for derefter at gå hen i glemslen igen.

<blockquote>Derudover kan Beckham selvfølgelig lægge nogle gode afleveringer, hvis han får plads til det... Det gør han forhåbentlig ikke med Evra over for sig.</blockquote>

Jeg vil blive ret overrasket hvis Beckham starter inde. Tror mere Evra har forberedt sig på et vidst brasiliansk vidunderbarn som hedder Pato.

På papiret burde vi feje Milan af banen over to kampe, men det burde vi også have gjort sidst. Og der gik det som bekendt ikke særlig godt.


Tja, synes nu folk havde en dum tendens til at undervurdere os overdreven meget sidst, men det passede jo som historien jo Milan ret så fint da vi sendte jer baglæns ud af San Siro. Dog vil jeg mene at United denne gang får ram på Milan, fordi vores backs er ikke-eksisterende og med en Nani som endelig ser ud til at have fundet noget form så kan det blive afgørende. Og nu har i ikke Heinze til at løbe folk ned længere, plus vi har Slippery Dida i målet som også kan vise sig at blive en slags matchvinder. Men fejet ud af turneringen tror jeg dog ikke helt på at vi gør, så ringe vil jeg ikke mene vi er. Dog er jeg glad for at Giggs er væk, fordi selvom han er gammel synes jeg den gamle ræv er forfærdelig snu.AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg vil blive ret overrasket hvis Beckham starter inde. Tror mere Evra har forberedt sig på et vidst brasiliansk vidunderbarn som hedder Pato.

Pato bliver vel næppe placeret på højrekanten. Jeg tvivler på, at Evra bliver sat andre steder end venstre back, men der kan han også lave en del skade, hvis Milans højre back er så svag som du siger. Evra kan nemt lave giftige fremløb, og hvis det bliver Park der spiller venstre wing/fløj kan Evra godt blive Uniteds farligste offensive våben på venstrekanten.
Skrevet af Geddar , moderator
"Pato bliver vel næppe placeret på højrekanten"

Pato spiller (så vidt jeg ved) som den højre af to hængende angribere, hvorfor Det sandsynligvis primært bliver Evra, der skal tage sig af ham.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Alta Tensione
Det er meget sandsynligt at Pato starter på højre wing og ronaldinho på venstre, med boriello/huntelaar som topangriber.

En 1 målssejr til Milan, gerne 1-0, og jeg vil vurdere det er 50-50 inden returopgøret.
[i]Was speaking to this 13 year old girl on facebook when she said to me \"I am an undercover cop\" I thought wow... a job like that at her age! [/i]
Skrevet af Coppell
Jeg synes der er skrevet meget rigtigt allerede.

Vi burde slå Milan over to kampe nu, og vi er vel ret beset osse lidt større favoritter end sidst, hvor vi blev hypet alt for meget. Dengang var en voksen verdensstjerne (Kaka) klasser over vores kommende (min tidligere søn/Rooney).

Denne gang bliver det osse svært. Milan har enorm rutine på afgørende pladser, Nesta, Pirlo, Gattuso, Ambrosini, Ronaldinho, Seedorf f.eks.,og hvis man bare har spillet 5 minutter på Kløvermarken på Amager ved man, at er der noget der kan tænde gamle cirkusheste som dem, ja så er det en kamp som i aften.

Jeg tror sagtens det kan blive svært, tæt og alt for spændende. Men vi bør gribe kampen præcist an som ude mod Inter sidste år, aggresivt, offensivt og forsøge at køre bolden rundt. Lykkes det, vil chancen være god. Lykkes det ikke, og vores defensive mangler udstilles, bliver det svært.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Hvis United scorer, så tror jeg helt generelt Milan får svært ved at knibe sig igennem nåleøjet. Altså selvfølgelig undtagen hvis Gibson på nogen måde er involveret i returkampen.

Der skal selvfølgelig også tages forbehold for, at jeg ikke regner med United taber med eks. 5-1 i aften. I så fald vil Milan nok have gode chancer for at gå videre ;-)
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Kongen
5-1 til Milan lyder fint.

Hvordan tror I vi stiller op?

Håber Fergie sparer Rooney, Evans, VDS, Evra og Fletcher til den sindsygt vigtige kamp på lørdag.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Razz
Det ville være alletiders mulighed til at få prøvet Diouf og Petrucci af.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Razz
Det er faktisk en win-win.

Spillerne bliver prøvet af på et rimeligt niveau og i og med de ikke er registeret til at spille i CL kan man håbe på, at det vil udløse en karantæne for klubben på 2 år
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Scotty
Hvad med ham der Michael Owen? Jeg har hørt han skulle være verdens hurtigste angriber.
Skrevet af Razz
Har I hørt den nye single med Cornershop. Den hedder Brimful of Asha
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
annonce
0