Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
"Men det er klart, at hvis United skal undgå at stagnere under Mourinho"

Øh, hvad er vel parametret for at den betingelse opnås?
Tror vi er nogle stykker, der mener at det indtraf allerede i sidste sæson.

Forsvaret skal først stabiliseres og siden bygges der på, lyder mantraet fra alle de håbefulde Mouelskere.
Jamen, hvordan skal man i så fald klare sig mod en elite af klubber, der alle vægter angrebet og sideløbende forsøger at forsvare sig bedst muligt.
Jeg kan læse at selv i England mener mange at Mous tilgang er forældet.
Det kan ikke overraske. Hvad overrasker er at ikke alle kan se det.

Omkring hvem skal afløse, så fri os for et "navn" for enhver pris.
Mindsettet hos vedkommende må være det afgørende, i kombination med evnen til at få mest muligt ud af de tilrådighedstående spillere.
I den sammenhæng render der bestemt en mulighed rundt i Farum
Han er ikke outdatet, tværtom og har vist han evner at få rigtigt meget ud af lidt.

Dertil kommer at han opfører sig ordentligt og tager nederlag som en mand.
Her er meget Mou kunne lære
Skrevet af Paz
Nu var det også meget præcist i forhold til progression at min kritik gik. Det virker lidt som om at du har én definition på progression og nogle andre har en anden definition. Resultater vil selvfølgelig være en væsentlig(!) del af kriteriet og den letteste umiddelbart at måle, men det virker som om at du ligger en noget større vægt på det kortsigtede, resultatmæssige i forhold til andre af dine medfans.

Jeg synes ikke at I spiller stabilt godt, offensivt fodbold, når man ser på de offensive ressourcer der er i truppen. Jeg synes ikke der er en nogen progression i forhold til at udvikle en solid spillestil som skal kendetegne projekt United de næste 4-5 år.

Det med den tredje sæson var mere for at betvivle en idé om at i ubestrideligt står på en god platform frem mod næste sæson bare fordi I slutter på en anden plads, og at den resultatmæssige progression så er ret ligegyldig, hvis det ikke fører jer det sidste skridt i mål.

Ja, jeg synes heller ikke at det var særlig imponerende at I sluttede udenfor top-4 sidste sæson. Jeg har kunne se en progression i spillermaterialet, mens Mourinho har været manager i United. Men med det følger også en forventning om at resultaterne skal være dét bedre. Inden sæsonen havde jeg United og Citys trup til at være nogenlunde lige gode, Citys marginalt bedre. Der har jeg så taget fejl. Eller også er Guardiola bare en markant bedre manager end Mourinho er.

Min pointe, er at Mourinho ikke har leveret nogle resultater som Moyes ikke ville have været i stand til med denne trup. Mere eller mindre.
Skrevet af fedefynboen
"Jeg vil endda gå så langt som til at sige. Jeg tvivler på der er trænere derude der vil formå at få mindre ud af de milliarder der er hente ind for, end Mourinho har"

Jeg kan komme i tanke om én jeg engang havde muggedreng.
Men ellers kniber det sgu også for mig.

Skrevet af Slettet(591633201312)
@fynbo
Jeg tror faktisk ikke der findes egentlige Mouelskere herinde, dog flere med en mere nuanceret tilgang til debatten hvor resultater samt det forhold at man ikke kan panikskifte træner hvert andet år vægtes relativt højt. Når det er sagt må jeg være ærlig at sige at jeg selv er havnet på "Mourinho ud" holdet nu (ikke fordi jeg tror det kommer til at ske at han ryger). Vi er alle enige om der mangler en offensiv gameplan og han får for lidt ud af de største talenter - men det der irriterer mig allermest er faktisk den rutchebane man konstant kører i, så slår vi Chelsea og er en katatrofe mod Palace, så slår vi Liverpool og er en katastrofe mod Sevilla....og det sidste søm i kisten er så hans total pigesure attituder ude på bænken og komplet latterlige udtalelser efter de dårlige kampe, som vel nåede et nyt lavpunkt igår. Jeg tror at hans største problem er, at han var den mest feterede manager i 00´erne og idag er det Guardiola, Klopp og Poch der høster alle roserne og han mest af alt bliver sammenlignet med Wenger der aldrig vinder noget mere. Det er det hans ego ikke kan håndtere og det gør ham til den person han er nu - som så desværre skal gå ud over Man Utd.
Skrevet af cabra.
I den sammenhæng render der bestemt en mulighed rundt i Farum
Han er ikke outdatet, tværtom og har vist han evner at få rigtigt meget ud af lidt.


Jeg er næsten imponeret over, at man kan få sig selv til at skrive den slags. Kasper fucking Hjulmand er simpelthen den rette mand. Det bør næsten give en karantæne.Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu var det også meget præcist i forhold til progression at min kritik gik. Det virker lidt som om at du har én definition på progression og nogle andre har en anden definition.

Vrøvl. Progession er meget let at definere: X2 > X1. Så er det selvfølgelig afgørende hvilken tid du vælger dine referencepunkter fra og hvordan du vurderer deres placering. Ift. til resultater giver sidstnævnte sig selv. Resultatmæssigt er der progression siden Mourinho kom til - det kan egentlig ikke diskuteres.

Spillemæssigt kan det selvfølgelig diskuteres, men jeg fornemmer egentlig ikke, at der er nogen uenighed om, at vi ikke spiller bedre fodbold i dag end da Mourinho overtog, så jeg ved ikke hvorfor du anfører, at der skulle være to modstridende synspunkter. Der er du og jeg enige, og det tror jeg også resten af tråden er. I oktober ville jeg måske have sagt noget andet, fordi det så ud til, at vi virkelig havde fundet formlen med mange mål og en uhyre effektiv kontrafase - men det er så gået over i elendighed og langsomt spil igen.

Jeg lagde ud med at skrive, at der er spillemæssig stagnation og resultatmæssig progression og så længe den ene af delene går frem, synes jeg ikke Mourinho skal fyres. Hvis der skulle være to modstridende synspunkter, så skulle det da være fordi, at der er nogen der mener, at det ikke er nok til at blive i sædet, at kun den ene af de to dele gennemgår en positiv udvikling - men det er da ikke fordi vi definerer progression forskelligt. Jeg ved ikke, om der er nogen der har valgt X1 som 2011 eller lignende glade dage, men jeg taler om progression fra Mourinhos ansættelse og frem til i dag - med en mellemtid efter sæsonen 16/17.

Min pointe, er at Mourinho ikke har leveret nogle resultater som Moyes ikke ville have været i stand til med denne trup. Mere eller mindre.

Hvad i alverden er det baseret på? Moyes har INTET opnået siden sin tid i Everton.
Skrevet af uden_benskinner
mourinho får følgende indrømmelser fra mig:

* han var den bedste på markedet, da trænersædet blev ledig
* han skaffet et trofæ (som klubben faktisk manglede i sin samling)
* han har fået okay spændende spillere tilknyttet
* han har fået united op i top-2 (hvilket er en bedrift)
* har har fået en nogenlunde forsvarskæde stablet på benene

der hvor han har skuffet fælt:

* hans defensive spillestil som stinker
* hans angreb i medierne på paul scholes og andre
* hans konfrontatoriske stil mod andre trænere
* hans manglende kompetence til at sætte et fonuftigt angreb op
* hans astronomiske spiller-budget som han alligevel har pisset væk i sin spillestil.
* hans generelle nedladende arrogance som ikke matcher med uniteds klubprofil


når det er sagt, så håber jeg, at kompetente og loyale klubkræfter vil begynde at bearbejde ledelsen til at finde en ny træner til næste sæson, inde united glider helt ud af sit gamle værdi-sæt, som er hele fundamentet for hvorfor united er united, og dette værdisæt må aldrig være til fals på hverken den ene eller den anden måde.

men tak til mourinho for trods alt at få lidt skik på det frie resultatmæssige fald, som klubben var i efter moyes og van gaal.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Paz
Ok, det var ikke en definition af begrebet progression jeg sigtede til, men hvad et progressivt projekt er og hvordan man måler det. Beklager unøjagtigheden.

Jeg synes ikke resultatmæssigt progression er nok i sig selv. Det må ses i forhold til andre ting. Blandt andet spillermaterialet. Men også spillestil og hvorvidt man udvikler et såkaldt bæredygtigt foretagende. Og man kan ikke nødvendigvis adskille de forskellige faktorer, de indvirker også på hinanden, på helheden og helhedsintrykket. De kolde facts kan ikke stå for sig selv, isoleret. Jeg forstår ikke at du ikke er mere betænkelig ved det spillemæssige og kulturen i klubben.Hvad i alverden er det baseret på? Moyes har INTET opnået siden sin tid i Everton.


Det var mest for at sætte det på spidsen. Jeg er med på at det ikke bare handler om at sætte de bedste spillere sammen og så fungerer det hele, men omvendt er der heller ikke noget videre imponerende over at Mourinho får skrabet en anden plads sammen med det materiale der er til rådighed.


Skrevet af hugo85
så gerne poch komme til, og de her spillere må gerne forlade united til sommer, rashford ibra og fellaini.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg er næsten imponeret over, at man kan få sig selv til at skrive den slags. Kasper fucking Hjulmand er simpelthen den rette mand. Det bør næsten give en karantæne.


Haha! Godt indtog i tråden ;)
Skrevet af Mr. Pink
Helt klart, Hugo85! Ud med Rashford! Ud med Lingard! Ud med McTominay!

Please.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Don_Millionaire
Skrevet af Slettet(562310210908)
Gårsdagens approach til kampen var nok dødsstødet for min tro på at Mourinho kan bringe et væsentligt trofæ til Manchester. Ekstremt skuffende at vi ikke for alvor søger at vinde kampen udover de første fem minutter, hvor holdet trods alt kommer fornuftigt ud og lægger tryk på Sevilla fra kampens start.

Jeg tror således ikke På Mourinho som en vedvarende løsning, men vælger fortsat at tro på klubbens projekt med Mourinho ved roret i endnu en tid. En fyring ved sæsonens slutning tror jeg reelt ikke på vil gavne klubben og mesterskabet synes langt væk uanset om det er med eller uden Mourinho fra starten af næste sæson. Endvidere ønsker jeg ikke at United bliver til en klub, hvor trænerne får silkesnoren på stribe og ydermere har klubben brug for en kontinuitet i forhold til deltagelse i Champions League hvert eneste år, og som andre har skrevet skal der altså præsteres for at slutte i top 4 for konkurrencen bliver kun hårdere og hårdere. En nobody på trænerposten kan få katastrofale konsekvenser på længere sigt -en klub som Arsenal får nok for alvor at føle næste år, hvad en endnu en sæson uden for det fine selskab kan betyde.

Uanset hvor enig eller uenig man er i Mourinhos tilgang så kan man godt blive træt af at læse kommentarer fra andre holds fans og deres brug af flosklen om at ”bussen er parkeret” i alle kampe fra start til slut. Måske fordi sandheden er ilde hørt men jeg gad godt se eksempelvis den Liverpool fan, som ikke ville bytte Liverpools spil ud med en mere pragmatisk tilgang fra Klopp, hvis det ville være lig et mesterskab. Ligeledes tænker jeg at de fleste danskere (i hvert fald de lidt ældre) ikke ville bytte pokalen fra EM i ’92 for en mere underholdende slutrunde med hæsblæsende fodbold i alle kampe. Når alt kommer til alt er det også et spørgsmål om at vinde, men ikke med en tilgang som det vi så i går.
Skrevet af fedefynboen
Kære cabra

Fint indlæg må jeg sige
velargumenteret, fremadrettet og ikke det fjerneste bias´d

Solid start for en ny og vi må vente med længsel på fortsættelsen
Med den begyndelse venter der givet mange guldkorn fra dig,
som bidrager til at give os alle et mere varieret syn på bold og United ikke mindst

Skulle du tro jeg er sarkastisk, så tager du helt fejl, men det ved du vel!
Det ville formentlig også være skønne spildte kræfter alligevel.
Ik´da?

Bare lige for nysgerrighedens skyld:
Hvorfor du mener at Kasper "fucking"" Hjulmand er så dårlig, at mit forslag kan få dig op i det røde felt og mener jeg bør have karantæne, fremgår ikke helt tydeligt.
Er det hans gammeldags indstilling til fodbold?
Er det hans mandskabsbehandling?
Er det hans belevne fremtræden i medierne?
Eller skulle det monstro være at han er træner i en rivaliserende klub?
Som evt. har en træner du finder langt bedre og mere fremtidsorienteret, så vær fri at argumentere herfor. Nej, jeg tænker slet ikke FCK. Ikke på vilkår.

Tror vi er mange, der vil nyde dine guldkorn
Skrevet af Mr. Pink
Fbn

Ingen i verden havde regnet med storspil og EM-titelen tilbage i 92. Alle i verden regner med, at United leverer storspil og resultater - for nu at være lidt polemisk
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(562310210908)
Pink

Det skal du bestemt have lov til at være og du har i ret i forhold til forventningerne til United.

However, min pointe var mere tilsigtet de tomme ord der kommer fra fans af klubber, som ikke har vundet et mesterskab i årtier og som intet galt kan se i deres egen klubs tilgang til spillet, hvorimod Uniteds tilgang er håbløs. Man skal huske at feje for egen dør og erkende at der kan komme en tid hvor pragmatisme er nødvendig.
Skrevet af Inuk.
Og hvornår er pragmatisme så nødvendig?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Battlegoat
så gerne poch komme til, og de her spillere må gerne forlade united til sommer, rashford ibra og fellaini.


Du kan umuligt være United fan
Skrevet af Battlegoat
I den sammenhæng render der bestemt en mulighed rundt i Farum
Han er ikke outdatet, tværtom og har vist han evner at få rigtigt meget ud af lidt.

Jeg er næsten imponeret over, at man kan få sig selv til at skrive den slags. Kasper fucking Hjulmand er simpelthen den rette mand. Det bør næsten give en karantæne.


No offense til fynbo og hvem end der for et par måneder siden mente at zoniger ville være et oplagt valg, men det er lidt svært at sluge hvis det er oprigtig ment at de gerne så disse Superliga trænere få chancen i United.
Hvad sker der hver gang en Superliga træner ender i udlandet, de vender hjem igen efter et halvt år. Så at tro de kan begå sig i United er lidt langt ude.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ny bruger eller ej, så tilslutter jeg mig nu koret, der mener, at det er lettere useriøst at foreslå Superliga trænere som managere til en af verdens største fodboldklubber og dermed et af verdens største jobs i fodbold. Én ting er selve trænergerningen - noget andet er det, at skulle styre et omklædningsrum bestående af primadonnaer og arbejde under et ENORMT pres fra medierne og øvrige omgivelser. Det kræver sgu noget erfaring fra lignende stillinger - og det er ikke "lignende stillinger" at have været cheftræner i FC Nordsjælland eller Brøndby.
annonce
0