Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Mourinho vil nok have en højre kant ind nu, tror rashford bliver solgt.


Nogle gange kan det sgu undre hvor folk får sådan noget vås fra. Rashford bliver selvfølgelig ikke solgt, og selvom Mourinho nogensinde skulle få de tanker mens han er i klubben, så er der slet ingen tvivl om at magtfulde personer i klubben vil opponere mod sådan et salg.

Rashford er utvivlsomt klubbens fremtid, og han har potentialet til at blive en markant figur igennem de næste 10 år, så derfor er det selvfølgelig ikke på tale at sælge ham. Mon ikke også at han kommer til at rende rundt med nummer 10 på ryggen i næste sæson nu hvor Zlatan ikke er her mere.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mon ikke også at han kommer til at rende rundt med nummer 10 på ryggen i næste sæson nu hvor Zlatan ikke er her mere.

Det er et godt bud, faktisk. Han har jo også flere gange talt om, hvordan Rooney var et af hans største idoler.

Nu betyder trøje nr. 10 ikke så meget i United, som den gør i mange sydeuropæiske klubber - vi har jo mere nostalgi over trøje nr. 7 - men på et overordnet plan er det jo nok det "vigtigste" nummer i fodbold. Og der kan jeg egentlig også bedre lide, at man giver det til en hjemlig spiller, der har gjort sig fortjent til det ift. et eller andet markedsføringsfremstød fra en ny transfer. Det kan dog godt være, at det er lidt for tidligt for Rashford. Jeg ved ikke, om han er typen, der ville kunne lade sig tynge af den slags, men det er jo ikke ligefrem nogen stor sæson, han har gang i.
Skrevet af Pindhunden
Faldt lige over lidt læsestof til jer, som har nævnt Lazios Milinkovic-Savic som Uniteds midtbanekøb frem mod næste sæson. Har aldrig set ham spille, men det lyder til, at han på spillestil vil kunne spille sammen med Pogba og landsmanden Matic på en tremands midtbane:

https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/sergej-milinkovic-savic-answer-manchester-12237664

Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu forlyder det, at Tuchel kan være på vej til Arsenal til sommer. Nøj, hvor har vores timing været elendig post ferguson, hvis det bliver tilfældet.
Vi havde van Gaal på sin 2. sæson, da Klopp blev hentet til Liverpool, og van Gaal havde haft en hæderlig 1. sæson, omend det jo ikke var prangende.
Hvis Tuchel nu skifter til Arsenal mens vi venter endnu 1 år på at ledelsen er blevet træt af Mourinho, har vi godt nok misset 2 store muligheder.
Löw kunne måske også være en mulighed, men så skal det også være efter sommerens VM. Der er selvfølgelig også en gylden chance for at han bliver.

Nøj hvor er jeg træt af at vores timing har været så elendig - selvfølgelig uforskyldt, medmindre man ville ansætte en interim træner, indtil de(n) helt rigtige blev ledig(e).
Skrevet af Inuk.
Nøj hvor er jeg træt af at vores timing har været så elendig - selvfølgelig uforskyldt, medmindre man ville ansætte en interim træner, indtil de(n) helt rigtige blev ledig(e).

Quiroz, hvad laver han for tiden?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Iransk landstræner. De er med ved VM.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Når jeg har set Milinkovic Savic har han spillet den samme position, som Pogba gerne vil. Altså som den mest fremskudte i en 3-mands midtbane. Så jeg ser det ikke løse nogen problemer, selvom han da er en fremragende spiller.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis Pogba ryger videre, vil Milinkovic-Savic vel passe meget godt ind, hvis han spiller samme plads.
Pt. vil jeg ikke tage det for givet, at Pogba er i United efter sommerferien.
Skrevet af andib
Det er egentlig interessant om Klopp ville have valgt Man Utd, hvis han havde haft muligheden. Han plejer jo gerne, at skulle have et projekt at gå indtil. Kunne forestille mig, at han muligvis ville have følt, at han ville have haft det for "nemt" i Man Utd.

Det kan selvfølgelig også være, at jeg er helt galt på den.

Tuchel og Arsenal har efterhånden også været længe undervejs. Det tror jeg kan blive et rigtig godt match. Jeg havde set Guardiola som den helt perfekte træner for Man Utd.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Manchester_United17
Selvfølgelig er Pogba her efter sommer også. Skal jeg virkelig til at ridse alle grundene op?
Manchester United.
Skrevet af Inuk.
Han gider da ikke alle de defensive opgaver Mou sætter ham til.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
>Nu forlyder det, at Tuchel kan være på vej til Arsenal til sommer. Nøj, hvor har vores timing været elendig post ferguson, hvis det bliver tilfældet.


Som jeg også skrev inde i Arsenal tråden, så var han klart den træner jeg havde håbet United ville se mest på. Han har den helt rigtige alder og offensive hjerne. Sandsynligheden for at vi ville få ham var selvfølgelig utrolig lille, men derfor er det nu stadig ærgerligt. Another one we missed.

I forhold til det du nævner omkring dårlig timing, så er jeg egentlig ikke enig. Det her har ikke haft noget med dårlig timing at gøre, men snarere dårlig management. Mulighederne har været der, men klubben har simpelthen bare valgt alt for konservativt, i forhold til hvad de troede der var mest sikkert, for at kunne skabe stabilitet og kontinuitet. Der må og skal tages chancer hvis man vil finde den rigtige offensive og innovative træner. Det har man ikke turde og det kan tydeligt ses på de sidste 3 trænere.
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Andib


Klopp har haft muligheden. Det forklarer han selv ganske fint her:

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/jurgen-klopp-explains-manchester-united-14153083

Interviewet stammer fra Sky Sports, i tilfælde af at kildekritik-kortet hives frem.

Det var mens han var ansat i Dortmund, og ikke havde nogen interesse i at stoppe der.
Det er i øvrigt ikke nogen nyhed, da han allerede dengang udtalte helt offentligt, at han mente at hans kontrakt med Dortmund var "unbreakable", og at United var en stor klub med fantastiske fans:
https://www.theguardian.com/football/2014/apr/22/jurgen-klopp-job-manchester-united-moyes-borussia-dortmund

Han var heller ikke stoppet på det tidspunkt, hvis Liverpool eller Barcelona eller Real var kommet (han udtalte faktisk at han ikke skulle til Spanien, da han ikke kunne sproget, og at hans metoder kræver at han kan sproget indgående).

Hvorvidt han var smuttet til United, hvis vi var kommet i sommeren 2015, skal jeg ikke kunne sige.
Men de ting han skriver i sin bog afviger ikke meget fra det han udtalte i 2014, hvor United angiveligt havde ham på shortlisten, men han var bundet af sin kontrakt med Dortmund. Det var netop derfor jeg mente vores timing var skidt, da vi jo havde en manager sommeren efter, hvor Klopp var uden arbejde.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Selvfølgelig er Pogba her efter sommer også. Skal jeg virkelig til at ridse alle grundene op?

Det må du da gerne.

Jeg kan kun pege på at Pogba og Raiola er begyndt med jungletrommerne, og det kunne hurtigt udvikle sig til en ny di Maria.
Jeg håber selvfølgelig på at han bliver og indfrier sit potentiale - meget gerne med en manager der vil bruge ham hvor han er bedst.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Duncan Castles gentager sig selv fra efteråret i en artikel i dag. Alex Sandro skulle være Mourinhos 1. prioritet til venstrebacken med Kieran Tierney som en alternativ løsning.

Alex Sandro er givet vis meget eftertragtet, hvis overhovedet er til salg og har i sinde at forlade Juve, så det er nok en meget god idé at have et alternativ på plads allerede. Jeg ville personligt være rigtigt fint tilfreds med begge spillere. Sandro er verdensklasse og Tierney er en af mine personlige favoritter, selvom jeg må indrømme, at jeg ikke har set ham spille i et godt stykke tid.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Okay, der hviler tydeligvis en forbandelse over vores centrale midtbane i denne sæson. Nu er det Scott McTominay, der er blevet skadet med det skotske landshold. Forhåbentligt er Herrera og Pogba fit igen til næste kamp.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Pogba har gang i en udmærket kamp for Frankrig lige nu, hvis det skulle have interesse. Martial spiller også. Pogba stod for assisten til 1-0 netop nu.

De spiller i øvrigt 4-3-3.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu også et frisparksmål fra Pogba. Han har spillet bedre end jeg har set ham for United siden Alexis kom til.
Skrevet af Toggle
Synes stadig det skal diskuteres om det er pga sanchez eller mou? Hvor spillede han i den 433
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
at pogba spiller godt for frankrig kunne være en lille indikation på, at mourinho benytter ham forkert.
gik i seng efter første halvleg
annonce
0