Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Robbie_Fowler=Jesus
at pogba spiller godt for frankrig kunne være en lille indikation på, at mourinho benytter ham forkert.


Eller også kunne det være et tegn på at Rusland, er ekstrem dårlige. Det kan også være et tegn på at Pogba har haft en down periode, og nu er på vej tilbage. Klar til at toppe nu. ( Var vel tænkt at de skulle gå længere i CL, og derfor kunne han være sat til at peak´e i April - Maj - Juni) Da det er en meget lang sæson denne. Og efter en monster kampange for United sidste sæson, og for Juventus og Frankrig året inden, så tror jeg bare at den store drenge, med de lange ben, har haft behov for hvil.
It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. - Mark Twain
Skrevet af Mr. Pink
Alle spiller godt, når de ikke trænes af Mourinho.

Se bare på Eto´o
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Inuk.
Eller også kunne det være et tegn på at Rusland, er ekstrem dårlige.

De skal jo toppe under slutrunden
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Robbie_Fowler=Jesus
Jeg finder selv ud.

Det er også sjovere at bashe sin egen træner og dyreste spiller nogensinde. Da jeg er ikke United supporter, ill leave you to it!


It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. - Mark Twain
Skrevet af Don_Millionaire
Lukaku fortsætter målformen på landsholdet med 2 basser allerede. Kunne være fint at hans gode periode holder sæsonen ud.

Mht. Pogba så er det da godt at se han stadig kan præstere, men jeg er sgu ikke særlig optimistisk omkring ham i forhold til den resterende del af sæsonen. Men mon ikke at han starter inde i næste United kamp nu hvor Big Mac er skadet.
Skrevet af Toggle
Hvis pogba ryger til sommer bliver det kun for et usandsynligt langt ude beløb og det tror jeg ikke på sker. Umtiti rygterne tager i øvrigt til. Af spændende spillere der kunne bruges som afløser for carrick - hvad med delaney : fysik og disciplin. En spiller efter mourinhos hoved
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Hvorfor i alverden skulle Umtiti skifte? Det rygte er simpelthen så langt ude. Barca er på næsten alle parametre foran United.

Jeg holder meget af Delaney, men at foreslå ham til United er sgu ligeså langt ude. Han spiller på et bund hold i Bundesligaen, og så er der altså for lang vej til toppen af PL. Kunne du forestille dig ham spille for Real, Barca eller Bayern? Det er dem vi skal sammenligne os med, og så er Delaney altså ikke meget bevendt.
Skrevet af Mr. Pink
Enig med Don omkring Delaney
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(100838201910)
Pogba spillede strålende i efteråret ... under Mourinho. Holdet så pludselig bedre ud igen, da han kom tilbage fra skaden. Jeg ser klart ankomsten af Alexis som begyndelsen til formnedgangen og jeg synes også det er tydeligt at se, at de løber i de samme områder.

Det skal Mourinho have løst snart. Min løsning ville først og fremmest være at sætte Alexis på højre kant. Der spillede han udmærket for Chile den anden dag.
Skrevet af Battlegoat
Ja og det skulle have været planen fra starten det kunne alle undtagen Mourinho se
Skrevet af Don_Millionaire
Var det ikke Zidane der var ret vild med Pogba? Hvis vi nu er hurtige, så foreslår vi en byttehandel, hvor han får Pogba og vi får Isco. Hold nu op hvor er han bare en klassespiller, og så er han endda bænkevarmer i Real. Viser vel blot hvor langt vi egentlig er fra dem når de har reserver der er bedre end dem der er i vores start 11.
Skrevet af Pindhunden
Jeg synes, at vi skal købe Isco og beholde Pogba : )
Skrevet af Slettet(100838201910)
Rygterne gik i hvert fald på, dengang vi hentede Pogba, at Zidane også meget gerne ville have ham til Real Madrid. Men når han har Raiola som agent, så er det immervæk svært at vide, hvor meget af den slags, der er plantet og hvor meget, der holder vand.

Men jeg kan ikke se, hvorfor vi skulle gå af med vores bedste spiller - for det mener jeg helt oprigtigt han har været, selvom de sidste måneder har været ringe. Jeg vil ikke sidde her fuldstændigt skråsikker og sige, at der er 0% chance for, at Pogba skifter væk til sommer, men jeg ville blive meget overrasket, hvis det skulle komme til dét. At der er lidt knas i forholdet behøver jo ikke altid betyde, at det skal komme til en skilsmisse.

Mourinho har en stor opgave foran sig, klart - men ikke uløselig. Det lignede faktisk, at det var et meget balanceret United-hold vi så i starten af det nye år, og nu hvor Mourinho selv har tilføjet Alexis, er der kommet ubalance i tingene. Men vi skal altså også huske på, at Alexis Sanchez bliver smidt ind på et hold, hvor han forventes at være en offensiv strateg - uden at kende sine medspillere. Jeg havde ganske vist håbet på, at det ville være blevet bedre her 2 måneder senere, men om ikke andet, så tror jeg virkelig det vil gøre hele holdet og især Alexis godt at få en hel pre-season sammen.

Og man kan jo passende spille ham ind på højrekanten. Vi har et gabende hul derovre og Alexis viser jævnligt for sit landshold, at han spiller helt og aldeles glimrende med udgangspunkt i den side. Jeg kan slet ikke fatte, at han ikke har spillet derovre i andet end momenter af kampene.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nå, ja, apropos Pogba: https://sports.yahoo.com/exclusive-manchester-united-make-pogba-transfer-decision-mourinho-working-plan-midfielder-183558633.html

Clickbait-overskrift, så jeg kan lige opsummere. Man har ingen planer om at sælge, men Mourinho har fundet en ligesindet i Deschamps, og sammen mener de, at Pogba har haft lidt for travlt med andet end fodbold, hvorfor han er stagneret i sin udvikling. Nu skal han tilbage på rette spor, og det vil de i fællesskab forsøge at presse ham tilbage på.
Skrevet af Pete2
Det er trættende at blive ved med og læse om at nogle vil bytte vores manager ud med Klopp eller Pochettino og at det ene og andet er Mou´s skyld også selv om nogle spillere tydeligt underpræsterer/er i Down periode. I de 4 sidste sæsoner har Mou vundet 1 PL titel 2 Cup titler 1 CS titel og 1 Europe League titel. Klopp og Pochettino har på deres tilsammen 8 år vundet : INTET

Hvad vil i helst : A) spille naivt flot og underholdende fodbold og vinde INTET eller B) spille fodbold som Mou vil hvor man bruger hovedet og vinder titler . Bare svar A eller B
Skrevet af Pete2
Lapioche kommer med en rigtig god analyse vedr Pogba og er helt enig i at Alexis har fumlet for meget rundt. Pogba på venstre midt og Alexis i højre side som wing så falder de ikke over hinanden. Så skal der købes en stærk Matic makker ind der også kan slå hurtige omstillinger så kører det.........
Skrevet af Don_Millionaire
Men jeg kan ikke se, hvorfor vi skulle gå af med vores bedste spiller - for det mener jeg helt oprigtigt han har været, selvom de sidste måneder har været ringe.


Nu var min kommentar også mest skrevet i sjov, og som en hyldest til Isco, for jeg er da enig med dig i at vi ikke skal skille os af med Pogba. Medmindre det af en eller anden grund bliver muligt at få fingre i Isco, for så skal vi selvfølgelig gøre det. Han er en langt bedre spiller.
Skrevet af Don_Millionaire
Hvad vil i helst : A) spille naivt flot og underholdende fodbold og vinde INTET eller B) spille fodbold som Mou vil hvor man bruger hovedet og vinder titler . Bare svar A eller B


C) Spille offensivt og vinde.

Iøvrigt giver det ingen mening den måde du stiller det op for vi vinder jo ikke noget i den her sæson. Og nej, en FA cup skal ikke kunne godtgøre den måde Mourinho spiller på.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg forstår simpelthen ikke kritikken af Pogba.

Han blev købt hjem som en frelsende engel og alle var helt i ekstase. Manden har hele sin karriere været en spiller hvis spidskompetencer har ligget i det offensive spil. Hans aflevering, hans evne til at holde i bolden og hans skud fra distancen.

Nu køber vi ham for en rekordsum på daværende tidspunkt 800 millioner og så skal vi lige pludseligt lave ham om?

Mit spørgsmål går på

HVORFOR?

Hvorfor købe en spiller for at lave hans spillestil om det skriger jo til himlen af stupiditet og alene det bør da udløse en fyreseddel.

Vi køber jo heller ikke Matic og sætter ham i angrebet eller som 10er
Skrevet af Pete2
Don M - du forstår ikke pointen. Liverpool og Tottenham spiller offensivt og vinder men de vinder INGEN pokaler og titler
annonce
0