Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Talentet har det med at vise sig uagtet hvilken træner man har, forstået på den måde at hvis man som spiller viser viljen og professionalismen, så kommer talentet også til sin ret. Men det er stensikkert, at træneren/trænerstaben har stor indflydelse på retningen og på at fostre talentet. Det kræver også en god træner.
Skrevet af Muggedreng2
Det kan godt være du mener det er vrøvl at jeg ikke mener nogle offensive spillere har udviklet sig under Jose.

Jeg talte skam ikke kun om vores spillere jeg talte generelt.

Higuain, Isco, Salah, De Brúyne, Hazard, Martial and the list goes on.

Det er godt nok nogle store talenter han har pisset ud med badevandet.


Talentmasse : De egenskaber og kompetencer man er i besiddelse af, f eks. boldkontrol, afslutninger, hurtighed, driblekundskaber, boldforståelse , der som et samlet hele udgør talentmassen. Her mener jeg Martial har en større talentmasse end både Sadio Mane sku da ikke Leroy Sane, og Mo Salah ..

Jeg siger ikke har er bedre, jeg siger hans talentmasse er større, der er altså en kæmpe forskel.


Skrevet af Don_Millionaire
Såvidt jeg lige husker så kom Isco til Madrid efter Mourinho blev fyret, så det måske lidt hårdt at bebrejde ham, hvis noget gik galt der. Ikke at jeg ikke er enig med dig i at Mourinho har et kæmpe problem i forhold til at forløse det offensive potentiale hos mange spillere, men han skal nu kun kritiseres for de spillere han har haft under sig ;)
Skrevet af trannel
Hvornår har Mourinho pisset Hazard ud med badevandet?

Higuain blev ligeledes solgt fra Real Madrid til Napoli mens Ancelotti var manager.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Lynild
Muggedreng2,

Det er jo ikke ensbetydende med, at det decideret er Mourinhos skyld, at nogle spillere ikke udviklede sig under ham. Han har helt sikkert sine metoder og en helt særlig tilgang, hvor der måske ikke er plads til et store udsving. Til gengæld leverer han resultater og har gjort mindre talentfulde spillere til mestre.

Ift. Martial har andre spillere grebet chancen, men han har da ikke været dårlig? Jeg kan da også undre mig over behovet for at hente Sanchez, og at Miki ikke slog til, men Mou har bragt holdet fremad siden han kom til, det er svært at argumentere imod. Og det med flere unge spillere i start 11´eren.Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, Mourinho har bragt holdet fremad siden han kom til. Det gjorde van Gaal også.
Men er det nok, bare at være i fremgang pointmæssigt - især når man tager i betragtning, at det er med et totalt kompromis med spillestilen, og mange andre af de værdier der har været i klubben?

IMO er det slet ikke nok. Når man får lov til at tilsidesætte mange af klubbens værdier, for at skabe resultater, må der være krav om, at resultaterne er titler, og ikke bare fremgang.
Hvis spillet som hovedregel havde været som i 1. halveg forleden, ville det være acceptabelt, at man bare var i fremgang - for så ville det være både spillemæssigt, og pointmæssigt. Men spillet har stagneret og er dybest set blevet ringere over sæsonen, og man har haft en småklubsmentalitet, når man har mødt klubber der er gode offensivt.
Det kan accepteres på den korte bane, HVIS det afføder titler.
Skrevet af Lynild
I det med spillestilen er jeg rørende enig, Crazy. Det er dog en betingelse ved Mou, som det var med Rafa i Liverpool, især mod Chelsea dengang. Jeg stoppede med at se kampene til sidst.
Skrevet af Toggle
Hvornår har Mourinho pisset Hazard ud med badevandet?
Ja det gad jeg også godt at vide. Hazard udviklede sig under mourinho fra et af verdens største talenter til en af verdens bedste offensivspillere !

Derudover synes jeg igen ligesom LaPioche at den der med at parkere bussen åbenbart er gået lidt på mode, fordi alle andre siger det, skal jeg også gøre det. Ja, Mourinho spiller pragmatisk i de store kampe - det har givet et afkast som det næstbedste pointtal i PL i denne sæson mod resten af top 6 og så synes jeg faktisk det er ok. Dertil har vores fremadrettede spil i de sidste 3-4mdr været horibel, men hvad fanden har det at gøre med at parkere bussen? Min største anke ved mourinho er at jeg mangler at se udviklingen på den sidste tredjedel af banen, og så tegner det til at han igen er ved at miste sutten i sin mandskabsbehandling som vi har set det i hans tidligere karriere !
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
In all fairness er det altså nemt at blande de to navne sammen.

Sané har i øvrigt udviklet sig voldsomt under Guardiola - især i denne sæson.
Jeg mener ikke han var et større talent, da han kom til PL, end Martial var, da han kom til. Men Sané har i den grad udviklet sig på kort tid. Det mener jeg til dels kan tilskrives Guardiola.

Hvorvidt Martial havde haft samme udvikling under Guardiola får vi jo aldrig svar på.

Mht. Mohammed Salah, så havde han vist klasse ved Roma, hvorfor Liverpool brød deres egen rekord, for at hente ham. Men ingen - heller ikke Klopp - havde haft fantasi til, at han ville kunne præstere på det niveau vi har set i denne sæson.
Her tror jeg også det er en god blanding af stort potentiale, en meget egnet spillestil, og den rette træner, der er faldet sammen i en enhed, der så har betydet, at Salah pt. bliver sammenlignet med Messi (lidt overdrevet, hvis du spørger mig). Jeg tror ikke Salah havde haft samme succes under f.eks. Mourinho i United.

Skrevet af Muggedreng2
Mugge, Der er intet farvet ved mit indlæg. Du skriver han har større talentmasse end Sané, hvilket jeg påpeger er lodret forkert. Hvis du mener Mané, så skriv Mané. Og så er jeg til gengæld enig med dig.

Det gjorde jeg også i mit svar :) beklager forvirringen jeg forstod heller ikke hvordan alderssammenligningen kom kun var et år, det var nok der jeg indså at jeg havde skrevet Sane og ikke Mane...godt vi er enige der

At jeg så ikke er enig med dig i at Sane har større talentmasse er en anden snak :)

Mht. til Hazard så tvang Mourinho ham jo mere eller mindre ned som back til slut og han blev hængt til tørre offentligt præcist ligesom holdlægen som fik skylden for de mange skader og hvad der ellers kunne gå galt.

Nej Mourinho udvikler ikke sine spillere offensivt, at en Lukaku kan udvikle sig ved at spille med bedre spillere er i min verden ikke en utrolig bedrift af Mourinho. Han er trods alt kun 24 år.

Nej Rashford har ikke udviklet sig en skid under Mourinho (jeg synes han er blevet dårligere), det har Martial og Mata og Micky og Pogba satme heller ikke, eneste jeg måske vil medgive er Lingard, som vel mest af alt har udviklet sig fordi han får mere spilletid end førhen (Hvilket jo er Mourinhos credit)
Skrevet af trannel
"Mht. til Hazard så tvang Mourinho ham jo mere eller mindre ned som back til slut og han blev hængt til tørre offentligt præcist ligesom holdlægen som fik skylden for de mange skader og hvad der ellers kunne gå galt."

Og når ja, så blev Hazard kåret til den næstbedste spiller og den bedste spiller i PL i Mourinhos to fulde sæsoner hos CFC i anden omgang. Det er vrøvl det du kommer med.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Muggedreng2
Jaja hvis det får dig til at sove bedre om natten trannel så lad os kalde det vrøvl.

Jeg fastholder dog stadigt min påstand om at Hazard var skiftet klub hvis ikke Mourinho var blevet fyret

Her er udpluk fra den første artikel jeg klikkede ind på om de 2 kamphaner

"The relationship between Hazard and Mourinho soured in his the manager´s final season at Stamford Bridge"

Eden Hazard in swipe at former Chelsea boss Jose Mourinho after claiming it took Antonio Conte a week to improve him

For øvrigt scorede Hazard ikke en eneste gang før Mourinho blev fyret den sæson.
Skrevet af trannel
Og efter Mourinho blev fyret scorede han bare sååå meget?

Hvad hvis Hazard skifter til Real Madrid til sommer? Er det så Conte der har skyllet ham ud med badevandet, eller er det stadig Mourinho?

Men lad os da rette fokus mod Higuain som Ancelotti så godt nok solgte. Eller var det stadig Mourinho der gjorde det selvom han var ansat som CFC træner?

@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej Mourinho udvikler ikke sine spillere offensivt, at en Lukaku kan udvikle sig ved at spille med bedre spillere er i min verden ikke en utrolig bedrift af Mourinho. Han er trods alt kun 24 år.

Vil det sige at vi skal ud i noget med at hente en spiller fra en bedre klub, f.eks. Real Madrid, som derefter skal gennemgå en udvikling med Mourinho i trænersædet, før det kan tilskrives træneren, at spilleren udvikler sig? Det bliver sgu lidt langhåret.

Jeg skal bestemt ikke sidde her og påstå, at Mourinho er noget offensivt orakel, men han er dygtigere end han får kredit for i mange henseender. Da han blev ansat var der heller ingen ende på hvor ringe han var til at arbejde med unge spillere og nærmest havde en aversion mod den slags. Men der kan næppe være nogen top-6 klub, der har givet mere spilletid til akademispillere end Manchester United har under Mourinhos ledelse. Det synes jeg faktisk, han skal have ros for.
Skrevet af Don_Millionaire
Men der kan næppe være nogen top-6 klub, der har givet mere spilletid til akademispillere end Manchester United har under Mourinhos ledelse. Det synes jeg faktisk, han skal have ros for.


Det skal han have KÆMPE ros for. Når Ed Woodward bliver ved med at påpege at akademidelen er vigtig, så er det da dejligt at se at Mourinho følger den linie, og rent faktisk bruger nogle af de talenter der er.

Personligt kunne jeg da godt ønske mig at der var flere, men som du selv siger, så er det jo ikke ligefrem fordi vores konkurrenter gør mere brug af det end os, og det bliver man jo også nød til at forholde sig til.

Ret skal være ret. Mourinho bliver kritiseret meget herinde, og jeg selv er også meget efter ham, men når han rent faktisk gør noget godt, så skal det også nævnes.
Skrevet af Inuk.
Hold nu op. Han sender Tuanzebe på lån og henter Lindeløf, som koster point fra kamp 1. Også skal Mou roses for sin håndtering af de unge spillere?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af trannel
Jamen Guardiola har også tabt til Wigan i den her sæson, skal han så have ros for at have været en god manager i den her sæson? Fuldstændig bizar logik.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Inuk.
Mous håndtering af unge spillere er stadig under klubbens standard. Det kan han ikke løbe fra uanset hvordan man vender og drejer det.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Nuancer. Rashford, Lingard og Big Mac har alle fået pænt med spilletid. Forhåbentlig kan Fosu Mensah også få en del spilletid næste sæson. Tuanzebe har desværre langt til spilletid, da vi har ganske mange stoppere i truppen.
Skrevet af trannel
Fordi han har udlejet en ung spiller og købt en spillere der så ikke lever op til prisen? Hvis det er det eneste kriterie så tror jeg du får svært ved at finde nogen der nogensinde kan leve op til det. Jeg gider ikke lede, men tror du kan finde 10+ eksempler på Fergie har gjort det.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0