Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Lad nu vær. Tøfting har sgu ikke arbejdet tilnærmelsesvis så hårdt som en Laudrup eller Eriksen. Var der ikke også nogle forhold til nogle rockere hvilket kunne vise at han ikke har været seriøs nok omkring sin fodbold. Skal jeg nævne en ravel morrison til sammenligning - efter sigende det største talent i pogba generationen der pissede det hele væk. Du kan have nok så meget talent men det eneste der tæller i sidste ende er hårdt arbejde.

Alle trænere der havde tøffe under sig nævnte at han var den spiller der knoklede hårdest for det på holdet. Jeg ved ikke hvor hans rocker relationer skal blandes ind i hvor meget han knokler for det - det var din påstand - så må hans fritidsaktiviteter jo være uden for indflydelse.

Det er noget værre sludder, at der kun skal hårdt arbejde til - det er en af præmisserne, men absolut ikke den eneste. Hvis jeg fik en 5 årig hvid dansk knægt fra en forstad i københavn til at træne aktivt på sprinter 3 timer om dagen i de næste 10 år, ville han stadig ikke være i nærheden af verdenseliten på 100 meter - da han ikke har generne (talentet) til at blive en del af verdenseliten indenfor sprint.

Se på George Best - måske ikke den største mønster professional, men stadig nævnt som en af de bedste spiller gennem tiderne, og en af de bedste driblere.

Maradona var heller ikke en af de spillere der arbejdede hårdest på de hold han spillede på - godt eksemplificeret ved denne video fra Napoli tiden:
https://www.youtube.com/watch?v=4vashrNoXTE

Så det er noget sludder, at det eneste der skal til er hårdt arbejde. Det er en af parametrene, men på ingen måde den eneste.
Skrevet af Fribytter
Rashford har i Europa og PL ca. ligeså mange minutter som Pedro, Iwobi, Bernardo Silva, Alexander-Arnold, Asensio og Draxler.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Mr. Pink
Det bedste ved dagen i dag for mit vedkommende var:

Da da da da da da daaaaaaaaaaaaaaaa

.......

Var i Randers for at se min gamle mormor. Uheldigvis missede jeg dagens brag på OT! Fik desværre ikke set stjernerne på banen, der viste alle på jorden, at de er sande Manchester United helte, der samtidig retfærdiggør, at de får millioner af kroner om ugen og tilsammen koster flere milliarder!
Ærgerligt, men jeg får heldigvis chancen i næste uge. Har allerede sat øllene på køl
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@TGC
Rashford er i top-10 over flest spilleminutter i denne sæson. I sidste sæson var han med garanti højere. Mangel på spilletid er simpelthen ikke noget problem i Rashfords tilfælde uanset om du måler på Mourinhos mest belejlige parameter eller minutter, som du foreslår.

Top-10 i en sæson, hvor han har spillet jammerligt i en lang periode, vil jeg lige indskyde.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg så heldigvis ikke kampen i dag, da jeg prioriterede New Firm.
Men nøj hvor er det skuffende, at vi ikke kan udspille ligaens dårligste hold på hjemmebane, og at vi rent faktisk taber. Det er ét skridt frem og 2 tilbage i denne sæson. Nuvel, vi slutter i top 4, men er det virkelig nok for en klub som vores. FA Cuppen er det eneste der kan fjerne det faktum, at denne sæson har været helt igennem middelmådig (måske bortset fra pointgennemsnit).
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er med på, at der frustrationerne sidder løst fordi det er nogle år siden, at holdet har været landets bedste. Men jeg må indrømme, at alting bliver en tand for negativt for mig, når den hyppigst forekommende kommentar ved stort set ethvert pointtab er trænerfyring.

Jeg napper en pause herindefra. Så må I hygge jer med at finde huller i osten og diskutere hvor glade I er for, at I valgte ikke at se kampene.

Skrevet af Mr. Pink
Det er jeg ked af, at du gør. Håber du ombestemmer dig
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af fedefynboen
Crazy

Enig, bortset fra at at middelmådig kan indeholde positivitet, forudsat selvfølgelig at viljen og indsatsen er tilstede.
Det var (heller) ikke tilfældet idag og derfor bortfalder den positive vinkel.

Der var ingen vilje hos spillerne, måske bortset fra at undgå skader.
Værre. Der var absolut ingen vilje hos manageren heller.
Med små greb havde han kunnet etablere noget der ligner offensivt snit i dag.
2 af holdets dyreste kunne ikke have tilført et seriehold noget i dag.
Værre igen. Det kunne manageren heller ikke.

Det er så pinligt at jeg ikke har ord for det.
Trøjerne, bukserne og strømperne var røde, hvide og sorte som vi kender det.
Men det var ikke United, der spillede i dag.

Det var en flok overbetalte ligegyldigheder anført af en overbetalt buschauffør
Det giver ingen mening at fyre samtlige spillere, men det giver sandt for dyden mening at anskaffe sig en anden leder.
Og så håbe at buschaufførens forfærdelige tilgang ikke har slået rod
Skrevet af Muggedreng2
Jeg forstår ikke man kan undgå at reflektre over manageren når man argumenterer for hvorfor man mener Mourinho ikke er den rette, jeg finder det en anelse overdrevet at man føler man er nødt til at tage en pause på den baggrund.

Det må være nogle frustrationer man ikke kan få ud der ligger til grund for det ellers giver det ingen mening.

Jeg kunne forstå hvis folk bare råbet "FYR TRÆNEREN" men folk bakker det jo op med nogle valide argumenter.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Måske pausen har rod ikke kun i frustration over mine og andres kommentarer?

Som Pink synes jeg også det er en dårlig idé, men respekterer naturligvis dit valg.
Vi kan alle forfalde til uigennemtænkte udtalelser, når frustrationen råder.
Skrevet af Toggle
så må hans fritidsaktiviteter jo være uden for indflydelse
Fritidsaktiviteter. Det er ren dansk - fodboldspillere har et 24 timers job så jo fritidsaktiviteterne har da også indflydelse på hvad man ender med.
Så definer talent. Jeg er med på at man kan være velsignet med nogle fysiske attributter der kan give fordele men er det talent? Jeg møder ofte ungdomsspillere der får betegnelsen at være et stort talent og så tror de resten kommer af sig selv og stopper med at arbejde hårdt. Når alt kommer til alt så er forskellen på at lykkes eller ej hårdt arbejde. Så er talent fuldstændig underordnet.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Fritidsaktiviteter. Det er ren dansk - fodboldspillere har et 24 timers job så jo fritidsaktiviteterne har da også indflydelse på hvad man ender med.

Yep, så var det jeg gav dig de 2 eksempler på nogle af verdens bedste gennem tiderne, som under ingen omstændigheder var professionelle 24/7/365. George Best og Diego Maradona var ikke mønster professionelle, men var alligevel to af de bedste spillere verden nogensinde har set.

Så definer talent. Jeg er med på at man kan være velsignet med nogle fysiske attributter der kan give fordele men er det talent?

Ja, sgu da - alt der prædisponerer en person til at blive god til sit hverv er da talent.
At Bill Gates var stærkt interesseret i IT, og fik muligheden for og havde lysten til, at kode i sindsygt mange timer som ret ung er da ting der tæller til hans talent for at blive en af de mest succesfulde IT personligheder nogensinde.

At Cristiano Ronaldo havde tanken til at træne med vægtbind på benene som ung, og viljen til at træne nogle timer ekstra hver dag/uge tæller med til hans "talent". At han havde (og stadig har) en motivation for at være den bedste og arbejde hårdt for det tæller med til hans talent.

Den slags er i hvert fald hvad jeg vil definere som talent - alt hvad der prædisponerer ham til at blive exceptionel til det han laver (i dette tilfælde fodbold). Dét alene gør det ikke, da det også som regel kræver at man knokler for det, betyder at både talent og hårdt arbejde er præmissen for succes. En gang imellem kan hårdt arbejde alene eller talent alene være nok, men som regel skal begge dele være der for at blive de bedste.
Messi og Ronaldo har knoklet for at udvikle deres talent til at blive de 2 bedste spillere i verden.
Best og Maradona levede i høj grad på deres talent, og knoklede måske knapt så meget for det, som Messi og Ronaldo.
Tøfting knoklede hårdt for at blive en ganske habil fodboldspiller, selvom hans trænere i ungdomsårene aldrig rigtigt troede på, at han ville blive professionel fodboldspiller.


Jeg møder ofte ungdomsspillere der får betegnelsen at være et stort talent og så tror de resten kommer af sig selv og stopper med at arbejde hårdt. Når alt kommer til alt så er forskellen på at lykkes eller ej hårdt arbejde. Så er talent fuldstændig underordnet.

Jeg er enig i, at de som regel ikke bliver til ret meget, hvis ikke de arbejder for det. Men hvis de ikke har talentet, og arbejder for det, bliver de som regel heller ikke blandt verdens bedste.
Så nej, talent er ikke underordnet. En spiller der knokler røven ud af bukserne, men ikke har et gram talent for fodbold (er langsom, lille, ingen teknik, ingen fodboldforståelse etc.) vil aldrig blive en klassespiller.
Skrevet af Mr. Pink
Fedefynboen

Dit indlæg kl 21:13 er spot on! Fuldstændig og helt aldeles
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af uden_benskinner
fyr mourinho, han skal ud.

og jeg genta´r det gerne.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Vi er så langt enige Crazy. Jeg vil dog bare stadig påstå at hverken best eller maradona var blevet til noget som helst uden at arbejde røven ud af bukserne for det. Min sætning bør derfor modificeres om muligt - noget a la: Talent er ikke det afgørende kun hårdt arbejde er !
LUHG
Skrevet af Toggle
LaPioche
Jeg er enig i at hver gang vi møder lidt modstand så vræler folk op om at vi har spillet den værste sæson i 30år og manageren er den skyldige og bør skiftes hurtigst muligt. Jeg er med på at han står for at motivere truppen, men det virker mere og mere som om at spillerne på banen ikke fatter hvad det betyder at spille for united. DEt fattede de heller ikke i 1. halvleg for en uge siden. Jeg ved ikke om de er for forkælede eller hvad der er galt men det er imo. lidt søgt at bebrejde mourinho denne sæson hvor vi med vores pointhøst ville være bejlere til et mesterskab i hvilkensomhelst anden sæson.
At du vælger at holde en pause herinde er dit valg, mon ikke du alligevel kigger lidt med som Kongen og Alsen vist også sagde de gjorde selvom de forlod os. Det ændrer dog ikke på at en del af uniteds fans kun har oplevet medgang og derfor ikke kan håndtere den modgang vi har mødt de sidste 5år. Vi har vundet nogle trofæer i de 5år der er gået post-fergie, men vi higer alle efter premier league titlen. Mon din pause ligeså meget skyldes din frustration over hvad det blev til i dagens kamp og du dermed vælger den stille protest? Jeg synes dog det er ærgerligt at du vælger pausen da dine indlæg altid bliver læst med stor interesse og jeg tror det gælder hovedparten af os !
LUHG
Skrevet af Toggle
Det giver ingen mening at fyre samtlige spillere, men det giver sandt for dyden mening at anskaffe sig en anden leder.
Og så håbe at buschaufførens forfærdelige tilgang ikke har slået rod


Jeg håber du med denne leder mener woodward og glazers ! Mourinho skal i sidste ende ikke bebrejdes hvad vores klub er ved at udvikle sig til !
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vi er så langt enige Crazy. Jeg vil dog bare stadig påstå at hverken best eller maradona var blevet til noget som helst uden at arbejde røven ud af bukserne for det. Min sætning bør derfor modificeres om muligt - noget a la: Talent er ikke det afgørende kun hårdt arbejde er !

Det er jo nogenlunde hvad du startede med at skrive, og så er vi jo netop ikke enige.

En boldmongol uden flair for fodbold, der et lav og langsom kunne knokle fra han var 3 år til han var 30 uden nogensinde at være i nærheden af at blive verdensklasse.
Talentet/prædisponeringen er jo netop en af elementerne til at kunne blive en verdensklassespiller.
Stig Tøfting er måske det bedste eksempel hvad hårdt arbejde alene kan drive det til.
Til gengæld blev Best og Maradona til langt bedre spillere, uden at knokle nær så hårdt for det.
Skrevet af Toggle
Så hvor mange timer tror du sammenlagt at best og maradona har brugt på fodbold ift tøfting? Jeg tror de har brugt en del flere timer på det - både da de var 3år gamle og så sandelig også da de var 25år gamle. Jeg har desværre ikke noget at hænge det op på - jeg tror heller ikke på at du hvis du træner røven ud af bukserne fra du er 3år til du er 30 indgår under prædikatet boldmongol !
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
hvis nogen vælger at holde pause, fordi mourinho´s spillestil blir kritiseret hårdt her på kanalen, så synes jeg godt nok man er ømskindet.

enhver med forstand på united´s lange historie kan se med det blotte øje, at united og mourinho er et dårligt match, uanset hvor mange point klubben så har fået skrabet sammen over en hel sæson. bottomline er vel, at spillet ikke er seværdigt (som i overhovedet), og at united derfor er ved at undergrave sit eget brand, og hvis skyld er det: mourinho.
gik i seng efter første halvleg
annonce
0